خب دباره رفتي تو تاپيكم چرت و پرت نوشتي بهت ميگم من هنوز نرفتم ببينم ولي اگه رفتم ديدم نمشتم چهار ساعت ميدونم چي كار كنم پتت رو ميريزم رو آب نتونستي تو اين تاپيك تحمل بورزي!!! رفتي دوباره تو تاپيك سرگرمي نوشتي هان باشه بهت ميگم
رفتم نظرها رو ديدم اون كسي كه نوشته سه ساعت نفريه كه چند تا ديرتر از من پست زده من هنوز هم سر نظرم هستم برو هويج بخور كارتن داره واسه چشات خوبه
حالا ميدونم چي كار كنم
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )
ديگ به ديگ ميگه آفتابه !!! بابا بذاريد بگيم 1،2،3 بعد شروع کنيد !!! اون وقت ميگن بياييد اظهار وجود !! والا اونايي که بودن خوابن !! اينايي که نبودن ...!!!
Live like you will die tomorrow , Learn like you will live for ever ...
اولا كه بابا من به كي بگم كه نوشتم من كتاب رو چهار ساعته ميخونم ببينم تو كوري يا اينكه مشكل داري بابا من نوشتم چهار ساعته ميخونم بعدم اينكه حال من از اون زماني گرفته است كه جناب عالي بي جنبگي بازي در آوردي رفتي عوض انتقادي كه از مقالم كردم تو تاپيكم در اوردي متني رو هم كه در تاپيكم نوشتي و بعد ويرايش كردي تو پست هاي قبليم نوشتم تو اگه وجود داري كل كل كني واسه چي پستات رو پاك ميكني يا ويرايش ميكني
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )
emma?من تورا نوشتم که خیلی جوشی هستی تازه من کی خالی بستم از روش های بچه گانه هم استفاده نمیکن راستی ......هم مختص خودته من میدونم تو اززمانی که دراون خبر نوشتم که تو نمیتونی حالت گرفته شده وبه ما گیر میدی من درست نوشتم کتاب فارسی از اینگیلیسی بیشتر میشه و اگه تو کلاس توند خوانی هم رفته باشی فکر نکنم بتونی سه ساعته بخوانیش(کتاب را میگم )
خالي بندي كه شاخ و دم نداري بعدم اينكه بازم ميگم من كتاب رو چهار ساعته ميخونم بعدشم اينكه اگه كم نمياري از روش هاي بچه گانه استفاده نكن كه مثلا ميخواستم جوشي كنم و ميخواستم فلان بكنم و اگه ميتوني بكن
ولا نوشتم پیام دوما توهین که شاخو دم نداره سوما رفیق(دشمن)من خجالت نکشیدم فکر کردم شاید تو خجالت بکشی و پیامم را پاک کردم چهارمامن اینجام برای کل کل(به هر شکلی)پس به من املا یاد نده لطفا .پنجما من تو را خوب میشناسم تو همیشه جوشی بودی اینکه من نوشتم تو نمیتونی کتاب را سه ساعته بخوانی تورا جوشی تر کرده .ششما من عمرا کم بیارم .
درست بنويس تو پستت ميخاستي بنويسي پستام نوشتي پشمام اگه من فوش داده باشم يا توهين كرده باشم فردا شناسم نيست پس من فوش نميدم و توهين هم نميكنم تو بخش نظر در خبرها هم نوشتم چهار ساعته و اين كار رو هم ميتونم انجام بدم پس چرت و پرت نگو بقيه هم ميتونن اين كار رو بكنن ولي حلا تو چشم و گوشت بستست بهت يه چيزي ميخواستم بگم ولي خب به شناسم رحم كردم بعدشم اينكه من تو مقالت انتقاد كردم جنبه نداشتي رفتي تو تاپيكم شرو ور نوشتي
آخي بچه خجالت كشيد رفت پستش رو ويرايش كرد