Re: هری پاتر چی بهت یاد داد؟
ارسال شده در: چهارشنبه 2 آذر 1384 07:25
آخرین ورود: شنبه 8 مهر 1385 18:32
از: جنگل ممنوع
بعضی از دوستان گفتند که خیلی چیز ها یاد گرفتند بعضی ها هم گفتند هیچ چی یاد نگرفتند خوب باید بگم هری پاتر چیزهای زیادی به من یاد داد البته من از کتاب های دیگه خیلی بیشتر یاد گرفتم ولی چیز های از هری پاتر یاد گرفتم مثل آن هایی که بعضی از دوستان گفتند نیست مثل(عشق خیانت شجاعت...) باید بگم این چیز ها رو تو کتابهای دیگه بهتر میشه یاد گرفت بعضی نکته ها بود که به نظر من خیلی جالب تر از این ها است مثلا تو کتاب هری پاتر و زندانی ازکابان رولینگ از لولوخورخوره اسم برده(البته با ترجمه ویدا اسلامیه) و نوشته که این موجود خودشو به شکله چیزی در می اره که طرف مقابل بیشترین ترس رو ازش داره در واقع رولینگ می خواسته بگه لولخورخوره ای که ما همیشه دیگران رو با اون می ترسونیم(بخصوص بچه ها) همون چیزیه که ازش بیشتر میترسن
من که الان 19 سالمه تا حالا برام سوال بود که این لولخورخوره چیه و بچه ها چرا ازش می ترسند و اصلا اونو تو ذهنشون چه جوری تجسم میکنن؟(ببینم اصلا کسی فهمید منظور من چی بود)

بعد هم می خوام بگم اون های که از هری پاتر چیز های ریادی یاد گرفتن شاید کتاب های دیگرو نخوندن ولی با این حال من هری پاتر رو به اونا ترجیح میدم
ویرایش شده توسط grap در 1384/9/2 15:43:56