ranjbar نوشته:
نکته اینه که اصولا چرت و پرت گفتن به مردم و دعوا راه انداختن و اینجور کارا بسیار لذت بخشه. حالا قادعتا این قضیه در مورد همهی مردم صدق نمیکنه ولی صد در صد عدهی خیلی زیادی هستن که لذت میبرن. به خصوص یه همچین جایی که ریسک درگیری فیزیکی هم وجود نداره و با ۱۳۰ سانت قد و یازده سال سن میتونی بیای شاخ بازی دربیاری واسه مردم. از مشکلات دوران حساس بلوغ که دیگه نگم واستون...
بعد کلا هیچ خبری که نیست تو سایت، من دو سال نبودم الان یادم افتادم راستی جادوگران وجود داره. اومدم ببینم چه خبر، ولی آخرین پست سایت مال همون دو سال پیشه. خب درا ین جور موراد آدم میاد بگرده ببینه کجا دعوا شده بپره وسط. که بازم ضایع شدم چون پست قبلی اینجا هم مال دو سال پیشه.
خلاصه اینکه <تفریحتون به جای لحظات خوب و شاد جاشو به دلخوری و درگیری و کینه و توهین بده> به نظرم برداشت اشتباهیه و به عنوان مدیریت سایت لطفا اجازه بدین بیکاری مردم جاشو به درگیری و توهین و خوشی و شادی بده. به خصوص که اینطور که بوش میاد با توجه به پیام شخصیهای دریافتیم از دوستانی که هیچ کدومو نمیدونم حتی کی هستن، خیلی از درگیری ها و توهین ها کلا توی پیام شخصی اتفاق میفته. چون بازم ریسکش کمتره که یه موقع در ملا عام آبروشون نره یا ضایع نشن... یا اینکه مدیری کسی نبینه بزنه بلاکشون کنه.
با توهین ناجور و بیادبی شدید صد در صد برخورد کنید، ولی درگیری و دعوا به صورت کلی اونقدرا هم چیز بدی نیس. به خصوص اگه هست بهتره که رو باشه، فرو نره زیر زمین.
سیریوس بلک نوشته:
سلام حسن جان.
توضیحات خوبی دادی. ممنونم ازت. من قدردان زحمات مدیران فعلی سایت هستم. منکر زحماتشون هم نیستم. میدونی که قصدم زیرسوال بردن مدیران نیست. مسئله سیستمه. موضوع ساختاره نه افراد. بله به قول خودت اینجا یک سایت تفریحیه و قدرت معنای آنچنانی نداره. اما چه اشکالی داره به جای انتصابات، انتخابات داشته باشیم؟![]()
به طور مثال میگم خدمتت: هرشرکتی یک هیئت مدیرهای داره که اعضای هیئت مدیره رو مجمع عمومی مشخص میکنند. بعدش تیم هیئت مدیره، مدیرعامل کل شرکت رو مشخص میکنه. سهامداران شرکت هم بعد از گذروندن یکسری مراحل و یکسری آداب و رسوم، وارد مجمع عمومی اون شرکت میشند. شورای انتخابی هم در قبال تصمیماتش و عملکردش باید به مجمع عمومی پاسخگو باشه. برای ناظر شدن افراد و سایر مسائل هم شاید بشه ساختاری مشابه ترسیم کرد. همچنین ناظران باید به این شورا پاسخگو باشند. تمام افراد انتخاب شده هم برای زمان محدود و معینی انتخاب میشند. اما اینکه چندبار میتونن کاندیدا باشند، بحث دیگریست. منظورم یک ساختاری مشابه به این هستش. حالا نه عینا اما میشه دقیقتر و کارشناسیتر راجع بهش فکر کرد.(برای اینکه چرخه ترسیم شده دچار اشکالی نشه و مطمئن باشیم که افراد ناسالم وارد ردههای بالا نمیشن، میشه هیئت نظارت یا چیزی مشابه درنظر گرفت.)
میتونیم ردهبندی اعضاء داشته باشیم و فضایی ایجاد کنیم که رقابت بیشتری برای پیشرفت شکل بگیره. هم در زمینه نوشتن و قلم و هم در زمینه اینکه بچهها اینجا مدیر بودن رو یاد بگیرن و در زندگی واقعی ازش استفاده کنن. حالا روی رده بندی خیلی تاکیدی ندارم چون باید بیشتر روش فکر بشه که آثار سوء نداشته باشه.
در کل چرا جادوگران چنین ساختاری نداشته باشه؟ هم در بخشهای مرتب با ایفای نقش و هم در بخشهای کلی تر سایت. حالا اسم شوراها و عناوینش هم میتونه هری پاتری باشه. بنظر من خودت آدم منطقی هستی و شرایط رو میسنجی. من فکر میکنم این تصمیم میتونه سرآغاز تحولات خوبی باشه. منظورم تحولات انقلابی و شورشی نیست بلکه از نوع آرام و ثمربخشه. چیزی که شاید باید سالها پیش اتفاق میوفتاده. اما تصمیم نهایی با خودتونه.
قصدم این بود این پیشنهاد رو چندوقت دیگه مطرح کنم. اما خب آروم آروم بحثش باز شد.
درهرصورت موفق باشی.![]()
سیریوس بلک نوشته:
2. عدم وجود اساسنامه و درنتیجه ایجاد مشکل در بالانس قدرت (این چیه؟ این یعنی از فضای چتباکس گرفته تا انتخاب مدیران و فضای غالب ایفای نقش، بالانس مناسبی برقرار نیست. بقیه بخشهای سایت به صورت خودجوش فعال نیستن. آنچنان که باید ظهور و پدید آمدن ایدهها و خلاقیتهارو نداریم. دلیلش بنظرم نبود یک اساسنامه عادلانهست که توازن بین قوا رو برقرار کنه. میبینی که دومیش ربطی به فعالیت مرگخواران و لرد نداره. اساسنامه یعنی حاکمیت حقوقی سایت نه حاکمیت حقیقی. اساسنامه یعنی حاکمیت قانون و نظارت قانون برتمام افراد، نه هرم ناقص قدرت. اساسنامه کاملا درمقابل رفتار سلیقهایه.)
رودولف لسترنج نوشته:
نقل قول:به کجا چنین شتابان؟ متاسفانه پیامم رو دقیق مطالعه نکردی و فقط خواسته بودی با سرعت پاسخی داده باشی. پیام من متنی کاملا آرام، روشن و به همراه مصداق داره. حتی در دو قسمت عذرخواهی کردم! اما شما انگار اومدی دعوا دوست عزیز. ابتدا توصیه میکنم مجددا پیامم رو بدون پیشداوری مطالعه کنی تا خودت متوجه اشتباهاتت در این پیامی که ارسال کردی بشی.
بهبه...چقدر آرامش...ولی پیام شما رو خونده بودم و الان باز خوندم و پیام خودم رو هم خوندم و متوجه شدم پیام جدید شما چیزی جز اونچه که پیشبینی میشد نیست!
لذا لطف کنید و یک بار دیگه اون مصادیقی که ذکر کردین و من ندیدم رو بگین .
و لطفا اگه بازم معذرت خواهی خشک و خالی نمیکنید، برای این دو تهمت هم مثال و نمونه بیارید:
1- «امتیازات بیشتر مرگخواران نسبت به محفل»
2-«نحوه برخورد لرد با غیر مرگخواران»
درصورتی که باور کنید مسئله من هرگز «امتیازات بیشتر مرگخواران نسبت به محفل» یا «نحوه برخورد لرد با غیر مرگخواران» نبوده. کمی بزرگتر و آرمانگرایانهتر ازاینحرفهاست.
به کجا چنین شتابان؟ متاسفانه پیامم رو دقیق مطالعه نکردی و فقط خواسته بودی با سرعت پاسخی داده باشی. پیام من متنی کاملا آرام، روشن و به همراه مصداق داره. حتی در دو قسمت عذرخواهی کردم! اما شما انگار اومدی دعوا دوست عزیز. ابتدا توصیه میکنم مجددا پیامم رو بدون پیشداوری مطالعه کنی تا خودت متوجه اشتباهاتت در این پیامی که ارسال کردی بشی.
لرد ولدمورت نوشته:
زحمت کشیدین تایپ کردین. دستتون درد نکنه. ولی پست شما رو نه خوندم و نه خواهم خوند! وقتم بسیار با ارزش تر از این حرف هاست!
موفق نباشید!