سلام بر ارکو سان!
میبینم که همون طور که انتظار میرفت برنامه ها عالی و کامله خشونتشم تکمیله!
چیز یعنی خیلی مردمی و حامی دموکراسی و انسان دوستیه همه چی.
من به شما افتخار میکنم!
خب لازمه یکم جدی حرف بزنیم و از طنز و ایفای نقش خارج شیم. ببخشید پیشاپیش.
سایت اگر دوستان زوپس نشینمون اعتماد و حمایت کنن میتونه خیلی بهتر بشه.
متاسفانه امار مشارکت توی فعالیت ها به نسبت قبلا ها خیلی کم شده و اون شور و شوق لازم برای تشویق دوستانمون به عضویت و فعالیت توی ایفای نقش اصلا وجود نداره یا خیلی کمه.
به قول آرکو کسی نمیتونه معجزه کنه. قرارم نیست وعده وعید بیخود داده بشه. اما همین که یه قدم بریم جلو و اشتباهات دولت های قبل رو تکرار نکنیم خودش عالیه.
میشه مسابقات قدیمی ای که هممون یادمونه چقدرجنب و جوش توی سایت راه می انداختن سر پا بشن و البته تغییراتی توشون بوجود بیاد . میشه سوژه های خاک خورده رو به روز کرد و از تایپک هایی که مدت هاست بازدید نداشتن استفاده های جدید و خوبی کرد.
اینا وعده های فضایی نیستن. فقط یه
مدیریت منسجم یه
ذهن خلاق و یکم
پشتکار نیازه. تکرار میکنم
معجزه ای در کار نیست قدم به قدم همه چیز بهتر میشه و جلو میره. هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که تمام مشکلات رو حل میکنه یا تو مدت خیلی کوتاهی وضعیت قراره خیلی متفاوت بشه. هر کس همچین ادعایی کرد بدونید دروغ میگه.
و مورد بعد ما از تمام پتانسیل اعضای خوبمون استفاده نمیکنیم و بعد انتظار پیشرفت داریم؟ چرا از خیلی از اعضای مهم سایت که هممون میدونیم انگیزه و استعداد کافی رو دارن استفاده نمیکنیم و دستی به سر و روی سازمان ها و تفریحات و تاپیک ها نمیکشیم؟
شاید نظارت به کل یه انجمن سخت باشه. شاید که نه ... حتما! ولی اگر برای هر دو سه تا تاپیک یه مسئول از اون افرادی که گفتم بذاریم چی؟ بازم سخته؟ اگه از چندین و چند نفر مشورت بخوایم برای سوژه ها و برنامه هامون بازم تو این رکود فرو میریم؟ اگر به صورت منظم گزارش بخوایم و نظارت دقیق باشه کسی جرئت تخطی پیدا میکنه؟
مورد بعد اگر دوستان میخوان ایراد بگیرن به تایم فعالیت بنده و ارکو باید بگم این شناسه اول هیچ کدوممون نیست. به تازه وارد بودن ایراد نگیرید که نیستیم.
من نمیخوام کسی رو تخریب کنم. کاری به وزرای قبل هم ندارم. از شیش هفت سال پیش که من یادمه تا همین امروز دولت به دولت پسرفت داشتیم . کاری به استثنا ها ندارم. داریم منطقی و کلی حرف میزنیم. این وضعیت فعلی سایت این بازدید و مشارکت کم اتفاقی نیست. کم کم همه چی دست به دست هم داده و قدم به قدم یه عده رو از سایت زده کرده. خب حالا باید چیکار کرد؟ نشست و غصه خورد؟
کاندیدا های عزیز اگر یکم فقط یکم این سایت رو دوست داشته باشید انتخابات رو به شوخی و مسخره بازی نمیگیرید. انتخابات این دوره صرفا جنبه فان و تفریح نداره.
بگید ...
بخندید ...
تفریح کنید ...
کل بندازید ...
ایفای نقشتون رو جلو ببرید ...
خیلیا ممکنه با همین انتخابات بیان سمت عضویت و تو سایت موندن.
خیلیم عالی!
خیلیم دمتون گرم!
اینا خوبن.خیلیم خوبن. ولی یادتون نره کنار همه ی این ها سایتی هست که به ما و حضور ما نیاز داره.
برای شخص من این سایت مظهر خاطرات خوب گذشته و نوجوانیه! میدونم برای خیلیاتون همینه!
باید متحد بشیم برای نجاتش!
از همه ی اعضای سایت تقاضا میکنم هر خواسته یا پیشنهاد یا نقدی که دارن همین جا بگن تا تکلیفمون قبل از انتخابات مشخص بشه و چشم بسته رای داده نشه!