سلام
اشاره تون محترم و قابل قبول. ای بابا ! نشد دیگه ! یه لینک پست هم میدادی به اون تاپیک دیگه. حالا تمایل داری بگو پیام و پست تاریخی شمارو رو بالای چت باکس به عنوان یک بلاک درج کنن؟!
قبل از شما هم بلیز اعتراض کرد به این موضوع. و اعتراض هردوی شما قابل قبوله. اما قضیه چیز دیگه ایه. وظیفه جهت دهی و رسوندن سوژه به آخرش بر عهده ای افراد خاصی از محفل گذاشته شده بود. بارها هم بهشون تاکید شد و تذکر هم دادم. اما ترجیح دادن این افراد که مصاحبه ی قلم پر انجام بدن یا مثلا ابهت نشون بدن به جاش در نحوه برخورد، چرندیاتی که بهش اسم "انتقاد" میدن رو بار این و اون کنن. یا به جاش توی تاپیک های غیر رول نگارش کنن تراوشات مبارک مغزشون رو. اون وقت به ما که میرسه مدعی میشن امتحان دارن، کنکور دارن. وقت دعوا و چرت و پرت نویسی در حد کیلومتر دارن این دوستان، اما وقت ندارن یکی دو ساعت چند خط مشارکت کنن و دور همی بخندن. کلا الان تمایل جامعه به گریه ست انگار !
بنده هم طبق اخطاری که داده بودم بهشون، هم به انجمن آسیب رسوندم هم کار اونا رو توی چند خط انجام دادم. باید توجه داشته باشن که محفل کارش گروهیه و نخوان که مشارکت کنن منم اینطوری خاتمه میدم. اینقدر به این کار آسیب زدن ادامه خواهم داد که رسما خودم بمونم و مثلا طی یک روز از صبح تا شب ده - دوازده رول پشت سر هم بنویسم. یه جورایی تمرین نویسندگی کنم . بعدشم برم جشن آکادمی جایزه نویسنده ی سال رو کسب کنم.
شما آسیب معنوی دیدی. می فهمم. باید جریمه بشم. آپاندیس پست تاریخی تون ترکید. لطفا شماره حساب تون رو لطف کنید، در اولین فرصت واریز میکنم !
شب بخیر