۱)هرگونه عضویت در یکی از گروه های محفل ققنوس/ مرگخواران را با زبان خوش توضیح دهید.
خب ، من خیلی تازه واردم و اصلا تو هیچکدام از این دوتا فعالیت نکردم و الان میخوام مرگخوار بشم. البته با با قسمت خانه ریدل ها کاملا آشنا هستم.
۲)فرق دامبلدور و ولدمورت در کتاب چیست؟
ببینید ، ولدمورت سرشار از قدرته ولی دامبلدور هیچه یعنی پر کاه هم نمیشه. اون فقط با ابر چوبدستی قدرتمند بود ولی ولدمورت بدون آن هم قدرتی باور نکردنی داشت.
۳)هدف جاه طلبانه شما برای عضویت در مرگخواران چیست؟
خب ، در کنار ارباب بودن افتخار بزرگی هست. خیلی زیاد. من ایشون هر کاری از من بخواهند من بدون بهانه انجام خواهم داد.
۴)برای یک محفلی اسم بگذارید!
بنده سوروس اسنیپ را محفلی حساب میکنم. چون به لرد خیانت کرد.
سوروس اسنیپ مرغ عشق گندیده
یا
سوروس اسنیپ = کله روغنی.
۵)به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به پر کردن شکم ویزلی هاست؟
ببینین من از ویزلی ها به اندازه چینی ها دل خوشی ندارم و به نظرم اونا خیلی پر خورن و میتونن حتی سوسک ها هم بخورن. میتونن اونا رو جارو برقی آقای فیلچ قرار بدن که عین جارو برقی آشغالای هاگوارتز را تو شکمشان بکشن.
۶)بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
خب باید با درد. و زجر زیادی بمیره پس اول صد تا کروشیو میزنیم بعد خیلی سریع آواداکداورا بزنیم.
۷)در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی( مار محبوب ارباب) خواهید داشت؟
ایشون هر کاری بخوان میکنم براشون حتی براشون میکشم و میمیرم.
۸) به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده؟
خب مار در بعضی از فرهنگ ها نماد شیطانه و لرد سیاه هم به اوج شرارت رسیده و مانند مار ها بینی و دماغ نداره.
۹)یک یا چند استفاده از ریش دامبلدور را بنویسید.
میتونیم به عنوان تشک و ملحفه ازشان استفاده کنیم.
امیدوارم قبولم کنید خانم لسترنج
جای کمی میگیرم به خدا.
سلام و خوش اومدین به سایت.
در قدم اول برید خجالت بکشید... زشته! شرم کنین. نرسیده یه کاری کردین که من بیام ازتون پوزش بخوام!
چرا یه جوری درخواست دادین که من نبینمش؟!
خیلی خوبه که از بدو ورود تکلیفتون با خودتون مشخص باشه و بدونین سفیدین یا سیاه. اما مسئلهای که هست اینه که باید این سیاه بودن رو در عمل نشون بدین تا اینجا تایید شید.
به عنوان مثال تو فرم اسم لردسیاه رو آوردین. مرگخوارا هیچوقت اسم ولدمورت رو به زبون نمیآوردن. یادتونه؟
جدا از این مساله، من احتیاج دارم پستهای ایفای نقش بخونم ازتون تا بدونم رول نویسیتون در چه حدیه.
عجله نکنین... مطمئن باشید با منتظر موندن و تمرین کردن، ضرر نمیکنین. پیشرفت میکنین و اون وقته که تو گروه میتونین با اعتماد به نفس بیشتری فعالیت کنین.
موفق باشید.
ویرایش شده توسط بلاتریکس لسترنج در تاریخ ۱۳۹۹/۴/۲۷ ۱۲:۲۶:۲۴