نوای موسیقی یار دبستانی من،از درون رادیو ها و تلوزیون های موجود در تمام منازل برون می آید.جشن شکوفه ها در سراسر انگلیس شکل میگیرد و نو دانش آموزان با رداهایی که مخصوص سال اول است،سراسر شهر را زیر گام هایشان میلرزانند.
آهنگ یار دبستانی تمام شده و چهره ی کالین کریوی بر صفحه تلوزیون ظاهر میشود.
کالین:همینک ارتباط مستقیم داریم با سازمان کنترل راه های داخل شهری.تا از آخرین وضعیت راه ها خبری به دست بیاریم.در خدمت ماندانگاس فلچر هستیم.
ماندانگاس:سلام میکنم خدمت تمام جادوگران عزیز.همینک در ورودی کوچه ی دیاگون،به دلیل عدم رعایت قوانین جارو سواری،تصادفی شکل گرفته که ترافیک سنگین در آنجا را موجب شده .
مامورین وزارت آسلامی سعی دارند که ترافیک را به دو بخش زنانه و مردانه تقسیم کنند تا از برخورد های بعدی جلوگیری کنند
بنابر گزارش های رسیده،به دلیل حضور غولی در خیابون اصلی دهکده ی هاگزمید،هیچ جادوگری توانایی عبور از جاده ی هاگزمید-هاگوارتز را ندارد.غول که گراپ نام دارد؛با صدای بلند هگر خواست.....ببخشید.با صدای بلند میگوید که:
-من هگر خواست.
پسر ده ساله ای ،تک و تنها در مقابل تلوزیون نشسته بود و بی توجه نسبت به اخبار و گزارشات که پرده ی گوشش را میلرزاند؛به این فکر میکرد که چرا برایش دعوتنامه نیامده است!
هری پاتر در این چند روز بارها این سوال را از لیلی پرسیده و هر سری با چشمان پر از اشک مادرش مواجه شده بود.
همینک نیز لیلی و جیمز به هاگوارتز رفته بودند تا دلیل دعوت نشدن پسرشان را از آلبوس بپرسند.
.....زینگ....
هری با شنیدن صدای زنگ،به سرعت سوی در دوید و خود را برای پریدن در بقل لیلی آماده کرد.
-برو کنار خرس گنده.ده سالته ها...برو کنار موهات توی دهنمه.بی فرهنگ .بی شعور
هری که محاسن مردی را بر چهره اش احساس میکرد،خود را از آغوش وی بیرون کشید و توانست چهره ی اش را ببیند.
پستچی در کنار موتورش ایستاده بود و کیفی بر گردنش معلق بود.نامه ای در دستانش خود نمایی میکرد.
پستچی:هری پاتر؟
هری:بله بله.
پستچی:بیا اینجا رو امضا کن.بعدش نامه رو بخون.
یک ربع بعد.....
برقی در چشمان پسر ده ساله میدرخشد.نامه ای که در دستانش هست را بار ها خوانده.از او برای تحصیل در مدرسه ای که از چشم جادوگران مخفیست،دعوت شده است.مدرسه ماگل اسکول(oskol)
------------------------------
خیلی موضوع جالبی داره.واقعا عالیه آبر جان.فقط به نظرم تاپیک رول نیست.جاش توی مطالب اشتراکیه.اگر هم تاپیک رول باشه،به درد هاگزمید میخوره.
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به