جلسه ششم***روز قبل از کلاس، دهکده هاگزمید***
پوپ....شترق....گوپس......بوقی...آی کمرم......بوق منش!!
تعداد بسی در زیادی صدای مشکوک به گوش میرسه ولی چیزی به جز رنگ سیاه دیده نمیشه، صدای تلقی میاد و دریچه دوربین کنار میره و اینبار صدا با تصویر پخش میشه :
پوپ....آوریل روی کپه ای هیزم که روی کمر فرد معلوم الحالی قرار دارن فرود میاد، شترق.....هیزمها میشکنن، گوپس......فرد با آوریل محکم به زمین میخورن....
فرد معلوم الحال هیزم به پشت : بوقی.....آی کمرم....بوق منش!!
آوریل تند از روی زمین بلند میشه و نگاهی به اون فرد هیزم به پشت میندازه و زود میگه ببخشید و پاشو میذاره رو کمر اون فلک زده و بدو بدو به سمت کارخونه چکش سازی میره......در فاصله دور هنوز صدای فرد هیزم به پشت میاد و صداش تا خوابگاه مدیرا هم میرسه، فردی اونجا از خواب میپره و داد میزنه : کرام، زود شناسایی ش کن و به سرعت بلاکش کن، همین حالا!!
کرام بدبخت، فرد بیچاره بینوا رو شناسایی کرده و اونو بلاک میکنه، فرد از روی کره زمین محو میشه!!
***در کارخانه***
آورل سفارش چکش رو داده و میخواد بره بیرون، ناگهان از مکانی مشکوک، جسمی مشکوکتر با صدای فوق مشکوک میاد و محکم میخوره به پس کله آوریل، آوریل میفته روی زمین و صدای قهقهه فضا رو پر میکنه.....
بعد از 2ساعت آوریل بهوش میاد، پشت سیرش به طرز خوفی باد کرده..... از جاش بلند میشه و لباساش رو میترکونه، چشمش به یه چکش از ریخت افتاده میفته، بیخیالش میشه و همراه با قر کمر و خوندن آوازهای زیر لبی نظیر : زاخی زاخی دلم برات تنگه از کارخونه بیرون میاد و میره به هاگوارتز!!
***کلاس موسیقی جادویی***
آوریل برای اولین بار به موقع و با 1دقیقه تاخیر وارد کلاس میشه، اکثر بچه های ترم قبلی بعلاوه یه سری از بچه های جدید سر کلاسش نشستن و مشتاق فراگیری علم و دانشن....
آوریل : سلام به روی ماهتون، چطوره احوالاتتون؟ خوبید خوشید سلامتید؟ چرا بی زاخی اومدید؟
همه با تعجب نگاهی به هم میکنن و یکی میپرسه : پروفسور، چرا پشت سرتون باد کرده؟
آوریل دستی به پشت سرش میکشه و جیغ بلندی از درد میزنه : ااااا.....نمیدونم......
آوریل : خب، یکی بیاد اینجا امتیازا رو بنویسه، هووم.....بیا از دختر زیبا، نه با دوستت خودت تنها.....
یکی از بچه های جدید : این همیشه اینجوری حرف میزنه؟ یعنی همیشه از این شعرای چپ اندر قیچی میخونه؟
شاگرد قدیمی : نه واله.....نمیدونم امروز چشه.....حتما سرش به یه جایی خورده که هم درد میکنه هم به مغزش آسیب رسونده.
پای تخته :
پاسخ سوالات امتحان :
1- کدام کشور زیر با چند سیمه شدن گیتار مخالف بود؟چرا؟
الف) عربستان، زیرا تیر و کمان بیشتر از یک سیم ندارد.
ب) آنگولا، چون نواختن چند سیم خیلی سختتر از یه سیم بود و برای آدمهای آیکیویی مثه اونا واقعا دشوار بود.
ج) انگلیس، چون بزرگترین مستکبر و آستکباریس بود. @
د) آمریکا، چون آمریکا در همه حال مخالف همه چیزه.
ه) ایتالیا، محض ارا !!!!
2- کدام یک از موارد زیر همخانواده های گیتار در قرن 15 بوده است؟
الف) گیتار، گیتارا، گیوتین، گی
ب) گیتار، گیتارا، گیترنه، گیوتین@
ج) گی، گیترنه، گیتارا، گیوتین
د) گی، گیو، گیتار، گانتی
ه) گی ترن، گیطار، گی پیما،گی تی
3- در کدام قرن نواختن بوسیله بینی و ریش منسوخ شد؟
الف)15
ب) 14
ج) 21
د) @16
ه) 14و15و16
4- در قرن 18 برای سیمهای گیتار جه اتفاقی افتاد؟
الف) 6 کر به 100 کر تبدیل شد
ب) تعداد سیمها دوبرابر شد
ج) جنس سیمها عوض شد
د) هیچ تغییر رخ نداد
ه) 5 کر به 6 کر تغییر کرد@
5- پادشاده قرن 15 که به گراپها کمک کرد چه کسی بود؟
الف) جد بن لادن@
ب) جد لاوین
ج) جد گراپ
د) پدر جد بن لادن
ه) جد صدام
6- اگه من متولد 1950 باشم (که نیستم) در چه سنی میتونستم از گیتار استفاده کنم؟.
الف)21
ب)17
ج)18
د)19 @
ه)20
7- ترتیب صداهای درست شده توسط گوشکوب از بم به زیر کدام است؟
الف) گوپ......گروپ......گومپ.......گروپس.......گوپس.........اوتس......ایتس
ب) گوپ……..گروپ….گومپ……گوپس…….گروپس…….اوتس……ایتس……...@
ج) گوپ.....گروپ......گومپس......گروپس.......گوپس.....اوتس.....ایتس....
د) گوپ.....گرومپ......گرومپس.......گروپس........گیپس.....ایتس....اوتس.....
ه) گروپ.......گریپ.......گریپس.....گوپس......اوتس.....ایتس......چیکس.....
8- در کنسرت نتیجه جد سرژ تانکیان کوچکریت عضو گروه چی کسی بود؟
الف)پسر نتیجه جد گراپ، نوه نتیجه جد گراپ، نتیجه نتیجه جد گراپ،
ب) و پسر نتیجه نتیجه جد گراپ2
ج) نوه نتیجه نتیجه جد گراپ
د) نوه نتیجه گراپ
ه) نتیجه نوه نوه گراپ
***سوال های خارج از جلسات***
9- کدام آهنگ برای گروه سیمپل پلن نیست؟
untitledالف)
Shut upب)
Welcome to his lifeج) @
perfectد)
addictedه)
10- آهنگ های زیر برای کدام خواننده ها هستند؟ (نام هریک را بنویسید)
Fort miner - Believe me
Tatu - Friend or foe
Metallica - Nothing else matter
Avril lavigne - take me away
Metafix - Big city life
تنها کسی که جواب ها رو فرستاد دویل بود، ازش تشکر میکنم از 9سوال اول سوال 6 رو جواب نداده بود و بقیه درست بودن، پس میشه 8*2 یعنی 16 امتیاز، سوال 10 هم فقط آهنگ آوریل رو میدونست که بهش 2 امتیاز داده میشه یعنی در مجموع 18 امتیاز.
ریونکلاو : 18 امتیاز آوریل : خب بچه های مهربون......بهتره بریم سر درسمون
امروز میخوایم که شعر بگیم.......از اون قشنگتراش بگیم
ملت کلاس مطمئن میشن که سر آوریل به جایی برخورد داشته!!
آوریل : من خودم شعری میگم، شما تکلیف بعدا بدین :
کزت(kozet)* بیا دلم برات تنگه......چشمای کزت چه خوشرنگه......تو لپات دونه ی انّاره.......عشق منی کزیه (Kozi E) دردونه.......بیا کزت با هم بریم خونه......خونه کجاس؟ تو زعفرانیّه.....یاد اون روز که جردن بودیم.......تو پریدی جلوی اون خونه....
در حینی که آوریل داشت انواع و اقسام شعرای چرت و پرت رو با حرکت کمر دنبال میکرد یکی از بچه ها میره دنبال مدیر مدرسه.....
آوریل : یه کار بهتر بچه ها، بیاین بهتون رقص عربی یاد بدم انقد خوبه..شما هیکلت برای اینکار خیلی خوبه....یه خورده تنت رو شل بدیا خودش درست میشه.......
پسر بیچاره از ترسش از کلاس میذاره میره!!
چند دقیقه بعد کوییرل وارد کلاس میشه، آوریل میاد تا به کوییرل شعر یاد بده که کوییرل با چکشی محکم بر سر اوریل میزنه تا آوریل دست از دیوونه بازی برداره.....از آوریل فقط یه تکلیف میمونه : برای جلسه بعد یه شعر خوب و در عین حال خنده دار بنویسید، اگه عالی باشه ممکنه 30 امتیاز کامل رو بگیرین و گرنه این اتفاق نمیفته!!
کزت kozet شخصیت دختر محبوب آوریل با شمه بر روی ک و کسره بر روی ز، شخصیتی که در همه جا یار و یاور آوریله و هیچ کسی هم اونو نمیشناسه مگر خود آوریل،معمولا دیده نمیشه مگه اینکه آوریل بهش بگه، یگانه کمک کننده ساحره ها در همه جا!! برای اطلاعات بیشتر به پستهای اینده من که در اونها کزت شخصیت مهمی رو ایفا میکنه مراجعه کنید

[size=small]جادÙÚ¯Ø±Ø§Ù Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙ
Ù