دوشیزه نارسیسا بلک!انگیزهای که داری و تلاشی که میکنی رو تحسین میکنم نارسیسا، و به نظرم اگه نکاتی که بهت گفته میشه رو رعایت کنی خیلی سریع میتونی پیشرفت کنی و جزء نویسندههای خوب سایت بشی. تنها موضوعی که وجود داره اینه که تو هرچقدرم خوب و عالی بنویسی، وقتی ظاهر پستت پر از اشکال باشه خواننده در نگاه اول چنین فکری نمیکنه و با یه دید منفی شروع به خوندن میکنه.
متاسفانه به نظر میاد هنوزم
پست تدریس رو نخوندی. چون حتی یک مورد از چیزایی که در مورد دیالوگ گفته شده رو رعایت نکردی. متاسفانه تا وقتی اینو حل نکنی من نمیتونم تاییدت کنم چون چالش دوم دقیقا در مورد دیالوگه. خود دیالوگات خوب بودن، توصیفاتت خوب بودن، اما ظاهر پستت پر از اشکاله.
الان چند نکتهی دیگه رو لازم میدونم به نکات قبلی "اضافه" کنم و انتظار دارم تو رول بعدی که میزنی همهشون رفع شده باشن.
اول: برای دیالوگ از علامت خط تیره "-" استفاده کن و نه آندرلاین "_".
دوم: بیشتر جاها متوجه شدم قبل از علامت تعجب "!" یا علامت سوال "؟"، نقطه گذاشتی به این شکل ".!" یا ".؟". این اشتباهه و نقطه به تنهایی میاد و با هیچ کدوم از این دو علائم ترکیب نمیشه.
سوم: یه بخشایی از پستت بلافاصله بعد از هر جمله اینتر زدی و جمله بعدی رو خط بعد نوشتی. تا وقتی جملات به هم مربوط هستن باید تو یه پاراگراف بمونن.
اینبار هر نکته جدیدی گفتم براش مثال مستقیم نیاوردم چون تمام نکاتی که تو پستای قبلی و اینجا گفتم رو تماما روی پستت پیاده کردم و به صورت پیام شخصی برات ارسال کردم. ازت میخوام حتما پیام شخصی رو بخونی و با رول خودت مقایسه کنی تا متوجه اشکالات بشی. تمام اصلاحات یا نکاتی هستن که توی پست قبلی و اینبار گفتم، یا نکاتی هستن که تو
پست تدریس اومدن. پس همهشون رو خوب بخون و با هم مقایسه کن. اگه چیزایی که تو پست تدریس گفته شده رو به همراه نکاتی که تا به الان بهت گفتم رعایت کنی، مطمئن باش به راحتی میتونی تایید بشی.
چالش دومت تایید نمیشه.