آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
سلام کلاه جون خوبی؟من ادمه خیلی شجاعی هستم و به دوستانم اهمیت زیادی می دهم وباهوشم اما حوصله ی انجام کار های خیلی سخت رو ندارم اما وقتی اراده کنم کسی نمیتونه جلومو بگیره
سوروس اسنیپ علاوه بر تدريس معجون سازي و دفاع در برابر جادوي سياه معلم عشقي پاک و بي انتها بود
سلام کلاه جون من کیانا هستم . من یکم شوخ هستم. آدم کنجکاوی ام. دوست دارم کاری رو بکنم که دیگران از انجام دادن اون عاجز باشند . من اگه کسی ناراحتم کنه خیلی عصبانی میشم . یه کوچولو هم مهربون و دلسوزم . خیلی از کار های هیجانی خوشم میاد . من آدم شجاعی هستم . درسم یه کوچولو بده نه که فکر کنی افتضاحه زیاد خوب نیست !! من اگه بخوام کاری رو که به صلاح خودم و یا دوستانم باشه رو حتی اگه خیلی مشکل باشه انجام میدم ! کلاه عزیز ممنون میشم که من رو به گروه گریفندور بفرستی !
سلام کلاه گروه بندی عزیزم . من شیطونم و عاشق دردسر... اعتماد به نفس بالایی ندارم.. خیلی درس خون نیستم ولی اگه بخوام بخونم خیلی خوب میتونم از پسش بر بیام در برابر مشکلات مقاومت میکنم.. و دل و جرعت هرکاری رو هم دارم برام مهم نیست که به کدوم گروه برم چون همه ی گروها خوب هستن حالا هر گروهی که بگی خیلی ازت ممنون میشم
سلام کلاه جون. من دختر شجاعی هستم همونطوری که گفتم تو مدرسه هم همه منو دختر شجاع صدا میزنن چون یه بار تو یه اتش سوزی یه نفرو نجات دادم به جاش من زخمی شدم و زیادی باهوش نیستم و اگه حساب کنیم واقعا دورگه هستم چون مامانم اهل یک شهر و بابام یه شهر دیگه هست پس اصیل زاده هم نیستم ولی تصمیم گیری با خودته!
دالاهوف جوان،ها؟ انگار همین دیروز بود که افکار تو رو میخوندم مرد جوون. انگار چیزی ازش نگذشته... عجب... بر لب جوی نشین و...
کلاه فارغ از نیک و بده دالاهوف. فارغ از هیاهوی دنیای انسان ها. سر به سر این کلاه پیر نذار پسرجون. تو به اسلیترین رفتی و گذشته، در همون لحظه به اتمام رسید.
1) اممم...اعضای سال هشتمی هم میتونن اینجا پست بزنن؟ من فقط یه سوال داشتم جناب کلاه! آیا گزارش اخیر ریتا اسکیتر در پیام امروز حقیقت است که میگوید شما بر خلاف ظاهر موجه و مهربانتان همان شخصیت خبیث "کلاه" در "کارآگاه گجت" هستید؟! ایا شما واقعا یک قاچاقچی و شخصیت منفی هستید و کارآگاهان زبده ای از جمله کارآگاه گجت به دنبال شما هستند؟!
2) حالا که تا اینجا اومدم میشه بگید اگه من میخواستم دوباره گروه بندی بشم کجا میفتادم؟!
سلام کلاه گروه بندی عزیزم . من شیطونم و عاشق دردسر... اعتماد به نفس بالایی ندارم.. خیلی درس خون نیستم ولی اگه بخوام بخونم خیلی خوب میتونم از پسش بر بیام در برابر مشکلات مقاومت میکنم.. برام مهم نیست که به کدوم گروه برم چون همه ی گروها خوب هستن حالا هر گروهی که بگی خیلی ازت ممنون میشم