سلام، من از کارگاه نویسندگی تأئید شدم !
من شخصیتم خیلی پیچیده تر از این حرفاس! خودم هم گاهی اوقات نمی دونم کی هستم ولی دوست دارم که حتماً خودمو بشناسم و پیدا کنم. در همه چیز جسارت و شجاعت دارم، آره، بدون ترس می گم که من عاشق گودریک گریفیندورم. ولی از یه چیز خیلی می ترسم و سعی نمی کنم بروزش بدم.هیشکس هم تاحالا نفهمیده ولی خب تو کلاه گروه بندی هستی و بهتره بدونی چون من از سوسک وحشت دارم و عاشق عنکبوتا هم هستم.خدا روزی رو نیاره که من عصبانی بد بشم.چون تیک های عصبی زیاد دارم.از هوای ابری خیلی خوشم میاد و همیشه آرزوم این بود که یه بار توی جنگل تاریک گم بشم و راه رو هم بلد نباشم.
هوشم خوبه ولی باهوش نیستم.یعنی سرم تو درس کتاب نمی ره اگه بخوام بمیرم هم درسخون نمی شم.هرگز حتی فکر کردن راجب اینکه بخوام عین شاگرد درسخونا بشم منو می کشه!خیلی قلب مهربونی دارم و دلم برای همه چیز میسوزه و ناراحت می شه ولی شاید زیاد بروز ندم!
خب گفته بودم که جسارت دارم، عاشق ماجراجویی ام و هر کاری رو که شروع می کنم خطر هایی به دنبالم میاد.ولی خداروشکر که دوستا و آشنا ها همیشه کمکم می کنن.
نظر خودم رو راحت اعلام می کنم و برام اهمیت نداره که عاقبت بعدش چی میشه چون میدونم که میتونم در بدترین شرایط هم دووم بیارم.سعی می کنم افتخارات زیادی برای گروهی که قراره توش برم بیارم.از اسلایترین بدم میاد شدید و دوست دارم همیشه در رقابت باشم!یعنی رقابت کردن رو هم خیلی دوست دارم.
گاهی اوقات یکسری مسخره بازی هایی در میارم تا همه بخندن و این مسئله خیلیا رو هم به وجد میاره که من دارم شوخی میکنم!
اعتماد به نفسم زیاد نیست ولی دوستای خوبی دارم که به من کمک میکنن و همین مسئله منو خیلی شاد می کنه!
و ببخشید که زیاد شد ولی مسئله ی گروهبندی برای من خیلی مهمه!
و یک چیز خیلی مهم کلاه عزیز،مهم ترین بخش هاگوارتز برای یه دانش آموز، تو می تونی باشی! لطفاً انتخاب منو در نظر بگیر همونطور که هری پاتر گفت اسلایترین نه و تو هم به نظرش احترام گذاشتی! ممنون میشم اگه بدونی که من دوست دارم تو کدوم گروه برم( فک کنم اوایل توضیحاتم یه دور به این موضوع اشاره کردم :)
خواهش می کنم گریفیندور