نقد پست شماره 282 تاپیک دره گودریک ، نوشته شده توسط رون ویزلیاولین چیزی که همیشه سعی کن یادت باشه ، چه توی محفل و چه توی تمام تاپیک های ایفای نقش ، اینه که به کتاب های هری پاتر وفادار باشی. اینکه مثلا توی پست رول از عله اسمی بیاد و کلاً مسائل مربوط به داخل سایت مطرح بشه جالب نیست . چرا تاپیک هایی هستن مثل هالی ویزارد که تمام ِ قشنگیشون این هست که درباره مسائل داخل سایت توشون نوشته بشه .
سعی کن توی پستت از شکلک ها به جا استفاده کنی و از یه شکلک چندین بار استفاده نکنی . همونقدر که استفاده از شکلک میتونه خواننده رو به خوندن پست ترغیب کنه و رو فضاسازی پست تاثیر بذاره ، استفاده بیش از حدش کار رو خراب میکنه .
دیالوگ هات فوق العاده گنگن ، من چند بار هر دیالوگ رو خوندم و آخر سر هم درست متوجه نشدم چی به چی هست مثلا دیالوگ اولت
نقل قول:
لرد: مجبورم تن به این خواری بدم خب نفر اول: البوس :vay: با یه نسکافه! نسکافه از کجا بیارم؟ نه اشپزخونه، مالی ویزلی :vay:.
اینکه به موقع از اینتر و فاصله گذاری استفاده کنی و از علائم نگارشی هم به موقع استفاده کنی میتونه سردرگمی خواننده رو رفع کنه . معمولاً اعضا پست ها رو یه نگاه سرسری میکنن و ادامه میدن سوژه رو ، وقتی گنگ بنویسی و خواننده متوجه نشه ، منصرف میشه و تاپیک دیگه ای رو برای پست زدن انتخاب میکنه ، کم هستن افرادی که بشینن ده بار یه پست رو بخونن تا سوژه رو قشنگ درک کنن .
اینکه گفتم به کتاب های هری پاتر وفادار باش ، یعنی اینکه شخصیت ها همونطوری که تو کتاب هستن برخورد کنن . اینکه ولدمورت عین یه پسر بچه ی پونزده شونزده ساله توی خانه گریمولد رفتار کنه و به نوعی تو سری خور باشه اصلا جالب نیست . منظورم این نیست که نباید سوژه رو به این سمت میبردی که این اتفاقات بیفته ، منظورم این هست که حداقل ولدمورت شخصیت خودش رو حفظ بکنه ، مثل همیشه سنگین و خشک و بی روح و خشن رفتار کنه ، نه اینکه شکلک کندن مو بزنی براش و مثلا دیالوگ بنویسی : کله زخمی ! اوی! ای بابا و اینها .
یا اینکه از دامبلدور انتظار داریم ، خیلی سنگین و با متانت و هوشمندانه حرف بزنه ، اینکه به ولدمورت بگه : هان بده بیاد هه تامی کوچولو تویی؟ سیاهترین جادوگر قرن به من نسکافه داد خیلی مهربون شدی! جالب نیست .
این سطر از پستت :
نقل قول:
ناگهان هری بلند شد و بادیدن لرد اکسپلیارموسی تقدیم به وی کرد
خیلی خوب بود ، اینکه سوژه های رایج تو رول رو بشناسی و اینطوری به موقع استفاده کنی ازشون خیلی جالب هست و بار طنز پستت رو بالا میبره .
رول هات خیلی نسبت به قبل پیشرفت محسوسی داشتن ، اگر به نکات ریزی که گفته میشه توجه کنی و انجامشون بدی ، خیلی سریعتر پیشرفت میکنی و نتیجه میگیری . موفق باشی