برادر هوگو گفته:نقل قول:
خسته نباشید ،همانا ما یک پسر خوشتیپ هستیم و پول را به حساب واریز کردیم ، اگر موافق باشید من نیز در کلاس های خصوصی شما شرکت نمایم تا زیر سایه ی دامبلدور بزرگ به راه راست هدایت شویم .
سلامت باشيد.شما شب شنبه ها به كلاس خصوصي من بيا و البته موظفي كه وقتي من تدريس ميكنم به صورت عمومي تو همين تاپيك،تكاليف رو انجام دهي تا مرلين از شما راضي باشد.حالا به آغوش من بيا
!
دوست ما بارتي گفته:نقل قول:
خب آلبوس جان با پرسی در مورد کلاس ها و نحوه ی گالیون دهی و اینا صحبت کردم و دیدم که خیلی خفنزه ، و اینکه پرسی هم در مورد گالیون دهی و اینا بهمون کمک مالی کرد و ما حاضریم که در تمامی کلاس ها شرکت کنیم .
پرسي خودش تو پولهايي كه بايد واريز كنه مونده و خيلي بدهي داره..حيف كه زيادي سيفيته و منم كه نميتونم ازش بگذرم.
شما هم مثل هوگو انجام بده ولي يكشنبه شبها بيا تا باهات كلاس داشته باشم.كلاسهاي عمومي هم به خوبي شركت كن!
--------------------
و حالا ميرسيم به باب عزيز كه تنها كسيه كه فهميده هدف اصلي اين تاپيك چيه و سوالات خودشو ميپرسه!
نقل قول:
همانا بنده همسایه ای دارم که مونث میباشد با موهایی بس بلند.
و همانا ما همسایه دیگری داریم که مذکر میباشد با موهایی بس بلند(سفید نیز میباشد)
حال به نظر شما،من با کدام باید کلاس خصوصی بگذارم؟
همانا بهتره شما با هيچكدوم كلاس خصوصي نداشته باشي بلكه يه كار ديگه داشته باشي
!
اگر اون پسر بسيار زيبا و موهاي بلند و سفيد داره،پيش من بفرست تا من باهاش كلاس خصوصي داشته باشم و خودت ميتوني با اون ساحره كلاس داشته باشي..اگرچه بايد اين كلاسها با فاصله معين و زياد شروع بشه تا بعدها كار بيشتري بكني!به هر حال از اول كلاس خصوصي فشرده نذار كه خطرناكه حسن