ما سر دامبل بر سنگ ندامت میزنیم ### با ندای لرد فریاد خشانت میزنیم
چنگ بر اشپام و ریش دامبلدورها میزنیم # ما به استنثار لرد لبیک یاری داده ایمارباب ارباب بهم بگو ، ردا ! چه رنگی بهم میااااااااد ...
دمبل ریشوی بلهوس ! خارمادرشو بردن طبس ... اینجا کجا ! طبس کجا !
به یک دم میکشی ما را ### به یک دم زنده میسازی
رفاقت با مرلین داری ... ### دوتا چشم ! دوتا چشم !
دوتا چشم سیاه داری ...
عمریه لرد تو دلم زندونیه ### دل من دمبل داره تو میدونی
من برگشتم ! آری یا لرد ! آری ای سرور محبوبم !
ای قلب تو مثل پرنده ، پوستت اما پوست شیر ! ای ستاره ی سربی ! ای آوار ! ای یاور همیشه مومن ! ای پاروی بی قایق ! ای folder Ahangaye faransavi ! ای عکس لب استخر الناز شاکردوست+18 همین الان کلیک کن ! ای No Bullshit Just sign up free to access all videos ... یار وفادارتون برگشت ! هانتر محفل برگشت ! محرم اسرارتون برگشت . یگانه یارتون برگشت .
ای تویی که مریل استریپی و من نیوشا ضیغمی ! ای تویی که استنفوردی و من آزاد رودهن ! ای تویی که فردی مرکوری هستی و من مجید خراطها ! آری ! ای تو ! شاد باش که یارت ! نوکرت برگشت !
ارباب من بهتون اطمینان میدم که دیگه الان فقط بریم سر ببریم و حمله کنیم . اونایی هم که میگن پول دادیم برن پولاشونو پس بگیرن ! پولللللللللل دادیم ! از بس اونا بوقییییین .
ارباب ضمنا شنیدیم که وقتی شنیدین ما نزدیک در هستیم دستور دادین که ما دیگه فرم پر نکنیم و بیایم درون اندرونی ولی ارباب من خودم میخوام که فرم رو پرکنم بگم و دلیلم واسه این کار اینه که من از شما یادگرفتم که همیشه اصول رو رعایت کنم و به هیچ کار خارج از اصولمون هم تن ندم . تازه ارباب همیشه تاکسی هم دربست سوار میشم چون معتقدم که مباحث زیادی از دیفرانسیل نمونده و فقط یه کاربرد مشتق مونده :(
-----------
1- هرگونه سابقه عضويت قبلي در هر يک از گروه هاي مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهيد!بله ! سابقه داشته ! مدت زمانی در پست "نفس ارباب" فعالیت میکردم !
2- به نظر شما مهم ترين تفاوت ميان دو شخصيت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چيست؟ارباب اسم اون پشمک رو نیارید . اصن وقتی اسمشو میارید ناخودآگاه یاد اون سوپ جو ای میفتم که شبیه استفراغه یا اون پوست گوجه ای که .... :|
3-مهم ترين هدف جاه طلبانه تان براي عضويت در گروه مرگخواران چيست؟
چه سوال زیبایی ! دلم میخواد یه تشکر ویژه هم داشته باشم از اون دوستانی که به انتخاب دقیق حضرتعالی به این پست منصوب شدن و با دقت و ظرافت همچین سوالات کامل و یونیکی رو طرح میکنن . و البته کیه که ندونه تمام نبوغ و درخششی که از این دوستان طراح میبینیم همه به خاطر شماست ؟
4-به دلخواه خود يکي از محفلي ها را انتخاب کرده و لقبي مناسب برايش انتخاب کنيد.
دامبلدور : پیرزشت نامطلوب گرای سیفیدباز
5-به نظر شما محفل ققنوس از چه راهي قادر به سير کردن شکم ويزلي هاست؟
راه های نامشروع ! فلانی گری !
6-بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
ارباب 12 شبه ، بغل دستیای منم معتقدن من ینی روفوس کبیر دارم یه چیزایی مربوط به مغازه و سوپرمارکت و بازی آرسنال و مهاجم شیلیاییشون و مناظری از کویرهای تگزاس و ایناس میبینم . شارژ لاربابتاپ هم کمه داره تموم میشه . این چه سوالیه مرلین وکیلی ؟ بانوهای ما دایامند هستن اصن . ما که میدونیم اینایی که این سوالای ... رو طرح میکنن و به دایامندهای ما ، کدبانوهای ما توهین میکنن ، از کجا میان ! به شخصه بچه بودم ارباب ! میدیدم اینا میان اینجا من بچه زرنگی بودم رفتم تو کمد ماش انداختم تو کمد میزاشتم تو خودکار شوت میکردم تو چشمشون یه بار رفت تو چشم یکیشون داد زد آخخ آخ چشمم گفتم گمشو بیرون پدرسگ حرو... که آخرشم قالیچه رو زد زیربغل برد با خودش پدرسگ ...
7-در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
رفتارای خوب !
8-چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
مگه اصن اتفاقی افتاده ؟
9-يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.انواع لباس و پوشیدنی ها ( لامباردا ، سربه هوا ، قوس نیم پرده ) میشه باش درست کرد .
------------------------------------------------
ضمنا یه شعری هم دارم خطاب به دمبل !
مرلین برسه به دادت ، مرلین برسه به دادت !
بلایی سرت میارم ، اسمت بره ا یادت !
علاوه بر شعر میخوام دمبل رو هم به چالش کوچه خالی و بازدید از گنجشک هایی که دارای توانایی زدن ضربه ایستگاهی به سبک اریک کانتونا دعوت میکنم . مرد نیستی نیای نامرد 1
روف؟
روف...زنده شدی؟
اینا ما رو واژگون کردن...من الان برای واژگون شدن خودم ناراحت باشم یا بازگشت تو؟
ببین...هیچوقت فکرشو می کردی بازگشتت به دردی بخوره؟
من الان اونقدر از دیدنت ناراحتم که غم واژگون شدن خودمو فراموش کردم.
باورم نمی شه که از شخص x در پستت نام نبردی.
روف؟ امیدوار باشم که اصلاح شدی؟ یک جادوگر سیاه خفن و واقعی شدی؟
این لرد جدید روش زیاده. تا نیومده تاییدت کنه ما تاییدت می کنیم.
مرگخوار شدن تو بزرگترین ضربه ایه که می تونیم بهش بزنیم. بلای جونش شو. نابودش کن. می دونیم که تو جادوگر طمعکاری نیستی. لهش کن روف! انتقام ما رو بگیر! لازم نیست کاری کنی. حضورت کافیه!
خیلی وقته که خوابی نمی بینیم. چون کسی نیست به ما بگه چه خوابی ببینیم. از دیدنت خوشحالیم روف.
تایید شد.