هممم من به مشکلی که اشاره کردین یعنی وجود هم جام و لیگ و هم کوییدیچ هاگ فکر نکرده بودم و کاملا حق با شماس. سه تا کوییدیچ؟

شما هرجور بخواین میتونین این لیگ و جام رو تفاوت توش ایجاد کنین اما چون توضیح خواستین میگم. چیزی که من پیشنهاد دادم دقیقا همون کاریه که مرلین کرد.
تیم هایی که توی جام شرکت میکنن با تیم های لیگ فرقی ندارن و در واقع همون تیمان که تو هردوش شرکت میکنن. مثل مسابقات فوتبال که تیم ها علاوه بر لیگ کشور تو جام حذفی کشور هم شرکت میکنن و همون اعضان و همون تیم ها.
زمان مرلین، لیگش مثل بقیه ی لیگ ها بود و همه ی اعضا میتونستن توش شرکت کنن اما توی جام فقط چند نفر گزیده شده از تیم شرکت میکردن. درست یادم نیست چند نفر بود اما فک کنم دو یا سه نفر و تو یه مرحله هم فقط یه نفر از تیم بودن که به نمایندگی از تیمشون شرکت میکردن و انتخاب این اعضا با کاپیتان بود. یادم نمیاد مسابقات جام چه شکلی بود و کلا متفاوت بود از لیگ.
البته جام اون موقع اون قدر جدی گرفته نشد توسط تیم ها و زمان برگزاریش هم کوتاه و با فاصله بود و مسلما کوتاه تر از لیگ بود. لیگ هر هفته برگزار میشد اما جام مثلا هر دو هفته. چون کوتاه تره!
حالا میشه هر تغییری توش داد مثل اینکه تیما از اول مشخص کنن فقط این جام رو میخوان یا فقط لیگ رو یا هر دو باهم.
سوالا» در نهایت اگه قرار شد فقط یه لیگ باشه و لیگ هم مدلی باشه که شما گفتی، تیم های 3 الی چهار نفره رو خود اعضا انتخاب میکنن یا شما دسته بندی میکنی؟
2- همه ی تیما دسته جمعی با هم یه سوژه رو ادامه میدن، یا دو تا دوتا با هم یه سوژه رو ادامه میدن؟ یعنی تیم x و y براشون یه سوژه داده میشه و هردو اونو ادامه میدن یا همه ی تیم های X و Y و Z و ... یه سوژه رو؟
جاست دیس