wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: پنجشنبه 24 آذر 1390 20:56
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پست‌ها: 976
آفلاین
با سلام

منم نظرم اینه بیشتر فرصت بدی چون الان زمان درس ها هست و اعضا کمی مشغول هستن پس بهتره بیشتر وقت بدیم و راستی چرا معیار رو 10 نفر گذاشتی؟

خب اگه به نظرم به هر تعدادی که رسید مهم نیست ، بعد پایان مهلت تاپیک ثبت تیم رو باز کن و حتی اگه دو تیم ثبت شد ، بین اون دو تیم مسابقه رو برگزار کن و قهرمان رو مشخص کن. اگر هم تیم ها تشکیل نشدن ، بین همون اعضای ثبت نام کننده مسابقه تکی بزار.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 24 آذر 1390 14:54
تولد نقش: 1398/02/20
آخرین ورود: جمعه 20 اردیبهشت 1398 22:19
پست‌ها: 232
آفلاین
سلام پرفسور دامبلدور.

قصدم از قفل کردن تاپیک این بود که دیدم شش نفر بیشتر ثبت نام نکرده اند و تا امروز هم بیشتر وقت نبود که کسی ثبت نام کنه. برای همین به این نتیجه رسیدم که مسابقات لیگ را بعدا برگذار کنم و الان تصمیم دارم که مسابقات تکی را برگذار کنم.

با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک

ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1390 22:58
آخرین ورود: پنجشنبه 19 مرداد 1391 13:13
از: البرز
پست‌ها: 334
آفلاین
هری عزیز

چرا تاپیک عضویت در کوییدیچ رو قفل کردی؟ با اینکه الان سایت فعال نیست ولی بازم شش نفر اعلام آمادگی کرده بودن. نباید زود ناامید شد. بالاخره کوییدیچ یه مدت زیاد غیرفعال بوده و اعضا رغبت زیادی بش نداشتن ولی همینکه شما همت کردی و دویاره راش انداختی خودش خیلیه. بنظر من تاپیکو دوباره باز کن و یه مدت دیگه صیر کن. مخصوصا تا بعد امتحانای ترم اول بچه ها. تما بعدش استقبال بیشتری هم میشه. هر چقدرم بود با همون تعداد نفرات مسابقه رو برگذار کن.

ممنون بابت زحماتت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1390 13:13
آفلاین
لودو شما با تجربه تر هستی و حتما یه چیزی می دونی ولی امتحانش که ضرر نداره. ولی اگه هم لیگ درست شد مسابقات تک نفری را برگذار می کنم.

پس انشالله مسابقات تکی توی هفته دیگه برگذار میشه.

از این که به فکر کوییدیچ هستی ممنونم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک

ارزشی ولدک کش

ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1390 12:49
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: جمعه 21 اردیبهشت 1397 20:57
از: در عقب، صندلی جلو!
پست‌ها: 1316
آفلاین
ها 10 12 تا فعال داره منتها خیلیاشون مخصوصا گولاخ ترینشون علاقه ای به کوییدیچ ندارن!نظر من اینه که الکی وقتتو تلف نکنی چون پارسال که یکم شلوغ تر بود هم نشد. حالا خوددانی، صلاح ملک خویش خسروان دانند! من فقط پیشنهاد میدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1390 10:48
آفلاین
سلام لودو.

من خودم هم به این فکر بودم که مسابقات را تکی بذارم ولی اول خواستم ببینم که میشه لیگ را راه انداخت یا نه.

حالا هم یک هفته دیگه مونده تا کسایی که ثبت نام نکردند( مثل خود تو ) بیاند و ثبت نام کنند. فکر کنم سایت دوازده نفر فرد فعال را داره.

ولی اگه تا هفته دیگه به دوازده نفر نرسیدند دیگه باید همون مسابقات انفرادی را برگذار کنیم.

ممنون که پستیدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ارزشی ولدک کش

ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1390 05:56
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: جمعه 21 اردیبهشت 1397 20:57
از: در عقب، صندلی جلو!
پست‌ها: 1316
آفلاین
سامیلیکم.

خوبی کلّه زخمی؟ از ماسک مرگخواریم که نمیترسی؟ میترسی؟ مهم نیست

"
خواستم بگم که از اون جایی که ممکنه (در این جا ممکنه معنی قطعا رو میده!) تعداد داوطلبان کوییدیچ اونقدری نشه که لیگ راه بندازیم. در نتیجه اگه خواسّی جای لیگ همون مسابقات انفرادی رو راه بنداز که حذفی یا لیگی باهم مسابقه بدیم حالشم بیشتره!
"

اگه نخواسّی هم اصلا مهم نیس کلّه زخمی، یه مرگخوار خیلی مشغله های مهم تری از یه پاتر مشنگ دوست داره. پخّ! بپّا نچّای
خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1390/9/18 5:58:26
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1390/9/18 7:40:23
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1390 14:34
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پست‌ها: 374
آفلاین
سوژه تاپیک آموشگاه کوییدیچ رو تا امروز میدم.میخوام سوژه جدید و جالبی باشه.

نقل قول:
به نظر من دوئل به سبک کوییدیچ کمی خوب نباشه و هیجانی نداشته باشه اما این تاپیک اموزشگاه کوییدیچ خوبه!

منم همون موقع یک چیز به ذهنم رسید گفتم

نقل قول:
در مورد لیگ هم ، بازم می گم بهتره یه تاپیک باز کنی با نام " اعلام تیم" یا همچین چیزی ، و یه فرم توش بزاری و کاپیتان تیم ها بیان اون فرم رو پر کنن و اعضای تیمشون رو هم معرفی کنن و حتی اگر دو تیم هم تشکیل بشه ، اشکالی نداره ، می شه یه مسابقه بینشون گذاشت

منم با این کار موافقم.البته تاپیک هایی هستن برای اینکار اما من با زدن تاپیک جدید موافق ترم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1390 10:07
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پست‌ها: 976
آفلاین
با سلام

خب اول بگم که خیلی دوست دارم که اینجا فعال بشه!

به نظر من دوئل به سبک کوییدیچ کمی خوب نباشه و هیجانی نداشته باشه اما این تاپیک اموزشگاه کوییدیچ خوبه!

در مورد لیگ هم ، بازم می گم بهتره یه تاپیک باز کنی با نام " اعلام تیم" یا همچین چیزی ، و یه فرم توش بزاری و کاپیتان تیم ها بیان اون فرم رو پر کنن و اعضای تیمشون رو هم معرفی کنن و حتی اگر دو تیم هم تشکیل بشه ، اشکالی نداره ، می شه یه مسابقه بینشون گذاشت

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1390 23:07
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پست‌ها: 374
آفلاین
تاپیک زده شد و بزودی هم سوژه داده میشه.همچنان منتظر نظرات شما هستم.همچنین منتظر جواب زنوفیلیوس و گودریک هم هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟