پاسخ به: در جستجوی راز ققنوس(عضویت)
ارسال شده در: پنجشنبه 4 آذر 1400 23:19
تولد نقش: 1400/05/12
آخرین ورود: جمعه 22 دی 1402 18:12
از: ایران_اراک
سلام الان میتونم بیام تو؟ من فعالیتی نمیبینم
راستی محفل احساس می کنم سوژه کم داره سوژه جدید میتونه این باشه که تام ریدل حافظشو از دست داده و حالا محفلی ها میخوان قبل از این که مرگخوار ها یادش بیارن کی بوده بیارنش تو گروه خودشون یا این باشه که هری پاتر از محفل کمک میخواد تا به مرگخوارها نفوذ کنن و ببینن که نقششون چیه .
محفل کم فعالیت شده دوست دارم یار وفاداری باشم خدایی لرد خیلی فعالن محفل باید یه تکونی بخوره!
سلام جیانای بابا!
ممنونم از اینکه ایده میدی و توی سوژه پردازی مشارکت میکنی، ما توی محفل یه مدال افتخار برای کسانی داریم که سوژه پیشنهاد میدن! وقتی وارد محفل شدی، درباره سوژه هایی که به ذهنت میرسن توی پیام شخصی صحبت میکنیم، بعد خودت میتونی پست اولشونو بنویسی و توی تاپیک مناسبی که براشون پیدا کردیم ارسال کنی.
درباره اینکه محفل کم فعالیت شده هم، باید بگم نقصان از منه. من مدت زیادی نبودم و تکلیفم مشخص نبود و الان دوباره برگشتم. اینکه لرد خیلی فعالن رو قبول دارم و امیدوارم منم یه روز به اندازه ی لرد برای سایت مفید باشم، اما برای فعلا، از دامبلدور قبلی که خیلی هم برای محفل زحمت کشید نقل قول میکنم: "محفل در ابتدای یه دگردیسیه." من دامبلدور جدیدی هستم و تا همه چیز رو روی روال بندازم کمی طول میکشه. اما نگران نباش! بچه ها هستن و مینویسن و بزودی بیشتر هم میشن. محفل یاران وفاداری داره، و هرچند شاید کم باشن، اما وفاداری شون غیر قابل انکاره. و اگر تو هم میخوای یکی از اون یاران باشی، مفتخرم بهت اعلام کنم که تایید شدی بابا جان. بفرما داخل. اما لطفا قول بده که زیاد پست بزنی و فعالیت کنی، و زیاد هم از من نقد بگیری. پست هات هنوز جای کار دارن و پیشرفت زیادی هست که میتونی بکنی.
خوش اومدی!
ویرایش شده توسط جیانا ماری در 1400/9/4 23:23:34
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1400/9/5 22:29:49