هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

لیگالیون کوییدیچ

پروژه بازسازی هاگوارتز

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

Re: دفتر ارتباطات با وزير
پیام زده شده در: ۱۴:۵۹ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

کالین کریوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱:۳۵ چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۸۳
آخرین ورود:
۱۱:۰۵ چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۸۷
از لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
گروه:
مـاگـل
پیام: 704
آفلاین
آعلاميه جديد وزارت سحر و جادو
همانا من از همينجا که همونجاست آعلام ميکنم که سيريوس به خاطر مخالفت با وزارت عذل گشت و همانا گراوپ عزيزم به معاونت وزير منصوب گشت

هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب

پیام زده شده در: ۱۴:۲۶ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

کالین کریوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
مـاگـل
آفلاین
همانا قبل از هر چيزي از بليد و لي و دالاهوف و سيريوس عزيز تشکر ميکنم اما مواردي هست که لازمه بگم
اولا که اين تاپيک را همانا به نحوه برخورد تبديل نکنيد!که متاسفانه شروعش با پست ايگور عزيز بود
شما اعضاي قديمي بايد فرق نحوه رو با اينجا بدونيد من اينجا رو جواب ميدم اگه ميخوايد اينجا ادامه بدهيد جاش نيست حاي ديگه ادامه بدهيد اينحا ادامه بدهيد پاک ميشه...من سعي ميکنم جوري جواب بدم که احتياجي به ادامه نداشته باشه
ابتدا سيريوس عزيز
سيريوس عزيز معاونتت براي تو خيلي يهويي بود اما من قبل از اينکه وزير بشم برنامه ريزي کرده بودم که چه کساني معاونم بشن اگه وزير شدم و چه کارايي دارن همونطور که ليست وزرا رو توي ايفاي نقش بعد از وزير شدنم زدم...که براش برنامه ريزي کرده بودم
درسته من به تو خط مشي ندادم چون وقتي داشتم انتخابت مي کردم ميدونستم که پسري هستي که ميتونه خوب پست بزنه و همينطور وظيفه اش رو جدي مي گيره و نتيجه اي که داريم مي بينيم اينه که بعد عمل نکرديم(البته مي دونيم که راندمان هيچ چيزي 100 در صد نيست)...
صد در صد وزارت نظم داره شک نکن سيريوس عزيز...من به شخصه تا وقتي که مريض نبودم مراقب بودم که تاپيک ها به انحطاط کشيده نشن...وزارت بي ناموسي رو يادت مياد که هدفش اين بود که جنبه اعضا رو در اين مورد بسنجه که بسته شد.
از نظر تو پرسي اغراق مي کنه اما خودش داره نظرشو ميده و با تو موافقه يعني از فعاليتت راضيه...اما اين که تو نميتونستي کار کني ...مسلما خيلي ها با بعضي از ايده هاي من مشکل داشتن و بعضي هاشم قبول کردن انتظاري جز اين نمي رفت مثل خاسگ که ديدم تو قبولش نداري من سعي کردم فعالاش کنم حتي پويان توش پست زد...
در رابطه با اعضاي تازه وارد که خودت گفتي محيط خوبي ايجاد کردم اما در مورد اعضاي قديمي غير از خودت که ميگم به دليل معاونت اونجا پست ميزدي و کلا علاقه اي نداشتي هر چند ميدونم کمي علاقه هم بوده خيلي از اعضاي قديمي ترغيب به پست زدن شدن چند نفر مثل ققنوس يا ديگه اعضاي حذب به دليل وزارت من به سايت برگشتن؟ضمنا تاپيکهايي براي اعضاي قديمي بود که توش پست بزنن و فقط نياز به تاپيک هاي جديد براي اعضاي جديد ديدم که تاپيک هاش زده شد که اعضاي قديمي هم به فعاليت تو اونها ترغيب شدن متاسفانه مريضيم اجازه نداد که من فرصت براي فعال کردن تاپيکهاي قديمي داشته باشم

متاسفم که استعفا مي دي اميدوارم موفق باشي من جاي تو گراپ رو ميزارم...من کلا از مبارزه خوشم مياد و از اصلاح هم به شرط اينکه مثل آرشام و ايگور نباشه تا باشه مبارز مثل تو
---------------
خوب اما آرشام عزيز...خوب آرشام پسر خوب که ميگي قدرت طلبي من عيانه...ميتوني جواب من رو به پست ليلي تو همون تاپيک بخوني دوما به نظر من ليلي اوانز واقعا مثل تو با غرض پست زده و از روي عصيبانيت...ميدوني چرا هيچ اعتراضي به مديريت من نشده پسر خوب؟چون من با استر صحبت کردم و اون به اطلاع مديران رسوند که من مريضم و خودم هم به اطلاعشون رسوندم...ببخشيد که شما خودتون نشده که تا حالا سايت نياي و خيلي زود فراموش کردين همين سايتي که الان داري اينجوري راجبش حرف مي زني رو گذاشتي و رفتي و من برت گردوندم واقعا خيلي منصفانه صحبت ميکني

نقل قول:
واقعا گریه کردم در هنگام خوندن این چند خط.باب چرا به کالین مظلوم زور میگید؟...دلتون میاد؟

آرشام عزيز يه چيزي توي کتابهاي روانشناسي هست که مي گه وقتي آدم يه چيزي رو تو ذهنش قبول داره ولي به دلايلي مي خواد باهاش مخالفت کنه رو به توهين مياره...من ديگه هيچ حرفي نمي زنم به احترام دوستيمون اين چيزي نيست که من از تو انتظار دارم

دوست عزيزم تو اعتراض کن...کودتا کن اصلا مشکلي نداره فقط سعي کن ديدتو باز کني و يه طرفه به قاضي نري
جواب حرفي که به آنتونين زدي رو خودش داده من چي بگم
من اصلاح دوست دارم اگه واقعا لازمه چيزي اصلاحش کنه ادامه بدين...
[b][color=000099]ضمنا در آخر از همه دوستان خواهش ميکنم اينجا رو تاپيک نحوه نکنيد!چيزي ميخوايد بگيد بارول!!!!![/

[b][color=996600]
بينز نامه
بيا تا ريش ها ب

پیام زده شده در: ۱۲:۵۴ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

آنتونین دالاهوف

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۴ دوشنبه ۳ مهر ۱۳۸۵
آخرین ورود:
۲۲:۱۱ شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۹
از کره آبی
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 2608
آفلاین
نقل قول:
از آنتونین صمیمانه تقاضا میکنم در چتر باکس سخنرانی نکنه.اگر حرفی داره بیاد توی تاپیک بزنه

آرشام من اگه چیزی تو چت باکس گفتم یا میگم بخاطر سخنرانی شما یا دوستانتان در آنجاست!
یادته یه موقعی ارزشی بازیارو تو چت باکس؟!نمونه هاش:شونصد تا پیام میدادی:وزیر زوری نمیخوایم...آنتونین میخواد من و تو ما نشویم...و متلکای دیگه ای که بار کالین میکردی الانم چیزی میگم در همین راستاس فرضا لحن صحبت ایگور با کالینو تو چت باکس ببین!یا سیریوس چیزائی گفت که من بهشون جواب دادم.
اتفاقا من سعی کردم زیاد در این رابطه پیامی اونجا ندم بهمین دلیل به سیریوس هم گفتم بسه دیگه و ادامه نده.
بذار برات لیست کنم پیامائی که در این رابطه در چت باکس گفتم:
1)خط بطلان و خار و چشم و این صحبتا که...که در جواب همون پیامای خودت بود
2) ایگور جان نظر لطفته!من هیچ ابائی ندارم که دستمال کش کالین باشم جیگر چون ارزششو داره! و چند پیام دیگر که در جواب پیام ایگور مبنی بر استفاده من از دستمال های همه کاره بود!
3)من در جواب ایگور گفتم اگر کالین برگرده و به فعالیت ادامه بده از هر کسی شایسته تره...که سیریوس در جواب با شکلک خنده مسخره کرد منم گفتم بسه دیگه ادامه نده،این کلاه اینقدرام ارزش نداره و...
4)ایگور به کالین توهین کرد منم جوابشو دادم
در مورد دراکو هم چون نظر من در حد همون یک خط بود تو چت باکس گفتم!
در همینجام یه پست زدم پائین تر میتونی بخونی
حالا بنظرت در طی این مدت این چند تا پیام میشه سخنرانی؟و اینکه شماها مسبب نوشتن این پیاما بودید یا من؟

در مورد کالینم یه سری چیزا گفتی که بنظرم نیاز به جواب دادن نداره تو پیامای قبلی به این مسائل پرداخته شده بوده اگرم نیاز باشه حتما خود وزیر جوابتو میده.

ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در تاریخ ۱۳۸۶/۹/۲۴ ۱۳:۰۸:۲۷

پیام زده شده در: ۱۰:۱۱ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

آرشام

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۵۹ چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
۱:۱۸:۵۰ یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲
از دهکده ی هاگزمید
گروه:
مـاگـل
پیام: 418
آفلاین
نقل قول:
آقایان با ادب سایت نمیشه یکم بهتر برخورد کنین؟

نقل قول:
هوی هوی هوی هوی

واقعا معنای ادب و برخورد بهتر را درک کردیم

نقل قول:
حالا شما دارین تهمت قدرت طلبی میزنین؟ اصلا مگه کالین ازتون خواسته بود که بهش رای بدین؟ چند تاتون با کله بهش رای دادین؟ فقط بخاطر پیشکسوت بودنش تو سایت؟

اول اینکه قدرت طلبی در رفتار کالین عیان است.نیاز به بیان نداره.
اگر مثال میخواهید،برید پستی که لیلی اوانز در گفتگو با مدیران نوشته رو بخونید.

در مورد رای اوردنش،شاهد بودیم که ایگور هم خیلی رای آورد و به تنهایی آن همه رای اورد(هیچ فردی کمکش نکرد)
مطمئنم اگر از ایگور حمایت میکردیم،کالین عزیز وزیر نمیشد
.اما چون با یه سری از رفتار های ایگور عزیز موافق نیستم،ازش حمایت نکردم و به نفع کالین کنار کشیدم.

حالا اومدم و دارم از عملکرد فردی که به نفعش کنار کشیدم، انتقاد میکنم.اعتراض میکنم...
چون اون وزیری که انتظارش رو داشتم،نمیبینم.
من به خاطر باقالی از انتخابات کنار نکشیدم که الان به باقالی راضی باشم.

نقل قول:
بنده خدا به جز بیمارستان تو این 20 روز بیرون از خونه نرفته.

بله بله.....ایشان توی بیمارستان بود.اما اونقدر اهمیت نمیداد به موضوع وزارتش که به یکی از مدیران یا خود شما مسئولیت بده تا بیاین و در سایت موضوع رو اعلام کنید.
من اگر وزیر بودم و چنین اتفاقی برام می افتاد،به چند نفر زنگ میزدم و میگفتم:« توی سایت بگید که بیست روز نیستم.»

نقل قول:
ببين پسر خوب آيا من جزو اين آدما مثل آرشام اينا نيستم؟...نکنه غرور پيدا کرده بلاشين من با همه اين چيزايي که هستم فقط کالين بودن خودمو قبول دارم...بارها اين حرف رو از من شنيدين..شاخ بودن اصلا به من ميخوره...فراموش کردين من تو ميتينگ ها ميومدم و چه جوري منو معرفي مي کردين!!!"کالين کبير!!!!"و من چه جوري جوابتونو مي دادم...هميشه ميگفتم تو رو خدا اينجري نگين...اين يعني من احساس شاخي دارم؟...به خاطر دوستي بوده که وزارت من مونده؟

واقعا گریه کردم در هنگام خوندن این چند خط.باب چرا به کالین مظلوم زور میگید؟...دلتون میاد؟

به نظرم بحث بی فایدست...کالین میخواد فعالیت کنه، بنده استقبال میکنم.تا وقتی که فعاله،بهش اعتراض میکنم.اگر احساس کنم دست از فعالیت کشیده،برنامه میریزم برای کودتا.

از دوستان تقاضا میکنم اگر حرفی ندارند،میان بحث های دیگران نیان.
از آنتونین صمیمانه تقاضا میکنم در چتر باکس سخنرانی نکنه.اگر حرفی داره بیاد توی تاپیک بزنه

بنده هم با سیریوس موافقم:
من به روند فعلی ادامه می دم و کودتا رو رها نمی کنم و با این وزارت تا وقتی اصلاح نشه مبارزه می کنم.

[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به

پیام زده شده در: ۹:۰۲ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

سیریوس بلکold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۱۶ شنبه ۳ شهریور ۱۳۸۶
آخرین ورود:
۲۱:۵۷ شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۰
از تو چه پنهون آواره ام!
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 422
آفلاین
فراز جان دوست عزیزم هو هو هو مال گله گوسفنداست. لطفا یه خورده ملایمتر!

بچه ها... این چیزا ارزشی نداره ... وزارتم قدرتی نیست که آدم بتونه بهش بچسبه. همین الان من قول می دم که اگه بخوام همت کنم و با همین بچه هایی که الان دارن از من حمایت می کنن کودتا کنم و رول بزنم می تونم راحت وزیر شم. و بازم قول می دم بعدش کالین بتونه راحت دوباره خودش وزیر شه. انقد راحت می تونه بچرخه!!!

بی خیال این بحثا... کالین من قشنگ تاکید کردم که قصد ما از این کار این بود که یه تکونی بدیم و خلا تو رو پر کنیم تا یا پیدات شه و کارتو ادامه بدی یا اگه واقعا پیدات نشد اونموقع من وزیر شم.

ایگور دوست عزیز لطفا ملایمتر. دوستانه! همیشه ازت خواهش کردم!!!!

کالین!
نقل قول:
پس نتيجه ميگيريم چون سيريوس رو من آوردم و اين وظيفه رو بهش دادم...کار ها خوب پيش رفت و وزارت خوب فعاليت کرد

متاسفم. مجبورم پشت پرده وزارتو فاش کنم تا همه بفهمن و قضاوت کنن.

معاونت من خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی یهویی بود. کالین وزیر شد. خودمم بهش رای دادم. صراحتا الانم می گم من بین ایگور و کالین صددرصد کالین رو انتخاب می کنم. ولی اگه گزینه دیگه ای بود شاید رایم عوض می شد. بگذریم.
معاونت من اینجوری بود که کالین وزیر شد. یه پست زد و یه سری وزیر معرفی کرد و دو تا معاون که من و استرجس بودیم. شناسه سینیسترا رفت اون پست رو دید و اومد به من گفت سلام آقای معاون وزیر!!!!
منم بعد از کمی تعجب خودم اینو دیدم و فهمیدم که بله معاون شدم. و بعد از این قضیه با کالین صحبت کردم که قضیه چیه!

کسی به من خط مشی نداد و نگفت چی کار کن. من با دانش اندکی که از نظارت دارم خودم رو دو سه تا تاپیک نظارت کردم و بعضی جاها خودمم پست زدم مثل تاپیک سازمان فرهنگ و هنر جادوگری به این دلیل که هم سرافینا دوستمه هم از سوژش تونستم استفاده کنم. و دست به تاپیکایی مثل ستاد مرکزی ساحره ها یا سازمان حمایت از گرگینه ها و سانتور ها و ... یا سازمان ملل جادوگری و نمی دونم وزارت های مختلف نزدم چون به نظرم ایده های خوبی نبودن.

کالین عزیز من شما به من برنامه کاری ندادی. تنها هماهنگی من در مورد وزارت توی این دوره این بود که استرجس با من هماهنگ کرد و اون فراخوان رو برای کارکنان وزارت زد. دستشم درد نکنه خوشحالم کرد با این کار. فهمیدم وزارتم نظم داره.

پرسی اغراق می کنه می گه من اینجا رو مدیریت کردم چون نکردم. از محفل بهش کمتر رسیدم. چون واقعا نمی تونستم باهاش کار کنم.

این بود رزومه(Resume) من در وزارت فعلی. شاید کمتر از اینا کار کرده باشم ولی بیشتر نکردم!

و یه سوال مهم :
- کالین تو ممکنه برا تمام این تازه واردها و اعضایی که توی رول آنچنان شناخته شده نیستن محیط برا فعالیت ایجاد کرده باشی. ولی برای اعضایی مثل من و حذبیا و آرشام و به کل رفقای مطرح کاری کردی؟!

کالین جان برای اون دو تا جانشینی که برای من داری آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم بتونن روی تاپیکی که با مدیریت بارتی کراوچ! می خواد بزنه روی دست آداس(جزوی از تاریخ سایت) بتوننن خوب کار کنن.

من به روند فعلی ادامه می دم و کودتا رو رها نمی کنم و با این وزارت تا وقتی اصلاح نشه مبارزه می کنم.

و موافقت وزیر رو با استعفام از سمت معاونت وزیر سحر و جادو کالین کریوی خواستارم.

====

پ.ن(برای عده ای جوزده): این بحثا همش توی روله ... بیرون از رول کالین کیریوی!!!!! می شه میلاد و دیگه وزیر سحر و جادو نیست. رفیقمه!

ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در تاریخ ۱۳۸۶/۹/۲۴ ۹:۰۷:۵۹

باز جویم روزگار وصل خویش...

پیام زده شده در: ۳:۰۵ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

لی جردن

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۸:۳۱ شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۸۳
آخرین ورود:
۲۳:۱۷ چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۶
از fozool sanj
گروه:
مـاگـل
پیام: 280
آفلاین
هوی هوی هوی هوی... آقایان با ادب سایت نمیشه یکم بهتر برخورد کنین؟ من کلا به شخصه به خاطر کالین تو سایتم. و فکر میکنم چند نفر دیگه هم بدون اغراق به خاطر کالین عضو شدن یا موندن. من خودم به شخصه شاهد مریضیه کالین جان بودم. بنده خدا به جز بیمارستان تو این 20 روز بیرون از خونه نرفته.
حالا شما دارین تهمت قدرت طلبی میزنین؟ اصلا مگه کالین ازتون خواسته بود که بهش رای بدین؟ چند تاتون با کله بهش رای دادین؟ فقط بخاطر پیشکسوت بودنش تو سایت؟
در کل. آقای سیریوس شما هیچوقت نشده چند روز نت نیای؟
آقای ایگور شما چطور؟ چرا لحنتون رو درست نمیکنین؟
حد اقل بخاطر بزرگ کوچیکی !!! شایدم شما دنبال قدرت هستین که دارین دنبال قاف میگردین ببینین کی قاف میده!!

همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه

پیام زده شده در: ۰:۴۷ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

بلید

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۴:۳۴ شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
۹:۵۹ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۰
از هر کجا که خون اشامی باشد بلید هم هست .
گروه:
مـاگـل
پیام: 251
آفلاین
سلام و اینا......
خوب من اومدم اینجا پارازیتی ول کنم برم.
اول از وزیر مردمی تشکر میکنم که بر خلاف بعضی ها در عین این که ادب رو رعایت میکنند مشتی بر دهان استکبار انتقاد با توهین زدند.
دوم .ایگور عزیز میتونستید نرمتر و با ادب کامل انتقادتون رو بیان کنید.
این که دو دستی به کلاه وزارت چسبیدی.....اگه من جای وزیر بودم جوابی بسیار تند و تیز به این لحن بیان میدادم.
کالین:حالا که جای من نیستی

بله حالا که نیستم.
خوب میخواستم ادامه بدم .شما یا امثال شما که انقدر به فکر سایت و گردوندن درست اون هستید ...تا حالا مریض نشدین؟
تا حالا دچار مشکل نشدین؟
تا حالا امتحان مهمی نداشتین؟
بالاخره ما خارج از این دنیای مجازی زندگی دیگه ای هم داریم که سراسر مشکل و سختیه .شاید وزیر مشکل شخصی داشته و یک مدت نتونسته بیاد تازه اگر خودش هم نیومد افرادی رو برای این که همه چیز مرتب باشه گذاشت که نظارت کنن.پس این یعنی به فکر بوده و همه چیز رو رها نکرده.
وزیر هم یک انسان ...خدا نیست که.نمیتونه 24 ساعته بچسبه به سایت که مبادا کسی مثل شما ناراحت نشه.
در ضمن موندنش در جایگاه وزارت به خاطر دوستیو این پارتی بازیا که شما سر بسته گفتید نیست .
اگه کسی بهترین نویسنده میشه لیاقتش رو داره که میشه.
اگه کسی بهترین عضو میشه لیاقتش رو داشته که شده.
کسی هم که وزیر میشه لیاقتش رو داره که میشه.
چه وزیر سابق درکو چه وزیر فعلی کالین.
پس بحث دوستی و اینا رو وسط نکش ایگور عزیز که به همه توهین میشه اینطوری نه فقط به وزیر .
خلاصه در اینجا بدون طرف میگم .درست مدت کوتاهی وزیر نبود که قطعا به خاطر مشکلات شخصی بوده.با این حال هنوز وزیره احترامش واجبه و کارشم درسته درسته .قدرت کلامشم که 20 خوشم اومد از جوابت.
---------------------------------------------
-----------------------------------------
راستی کالین 50 گالیون بریز به حسابم تو گرینگوتز گنجه 666 .به خاطر این همه طرفداری و جانبداری از شما.

خوشحالم كه دوباره برگشتم.

پیام زده شده در: ۰:۱۲ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶

کالین کریوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
مـاگـل
آفلاین
از صحبتهاي وزير مصلحت پرسي متشکرم...که الحق مصلحت خوب ميدهي...ولي سيريوس بايد براي اينکار از ادعاش براي وزارت دست برداره...که من خيلي خوشحال مي شم

اما جواب ايگور عزيز
نقل قول:
دوست من..قبل از شما شخصيتي مثل دراكو تو سايت بوده كه دو برابر شما سايت رو فعال كرده و اصلا شما گرد پاي ايشون هم نخواهي رسيد..پس ادعاي فعال كردن نكن بيخود..10 تا تاپيك جديد زدي و انتظار داري پست نخوره سايت!؟خنده داره خب عزيزم.

در ضمن مشكل شما همينه...10 نفر مثل بليز و آرشام و پرسي تو سايت به زور پيدا ميشه..ما چجوري اينقدر آدم بيارييم كه شما بري بيرون؟گراپ و دالاهوف طرفداري شما رو ميكنن،فكر ميكني خيلي شاخي!؟نه عزيزم اگرم تا الان وزارتت مونده فقط به خاطر دلايل دوستي بوده كه بين همه اعضا هست..ولي وقتي شما به عنوان وزير 1 ماه سر نزديد،انتظار چي داري؟واقعا نامرديه كه انتظار داشته باشي وزير بموني!

خوب ايگور عزيز سرنوشت دراکو چي شد؟يک نفره اومد جنگ تموم مشکلات و مجبورش د استعفا بده چون نمي تونست کار رو ادامه بده چون خسته شده بود...ضمنا من هنوزم حاضر تعداد پستهاي دوره اون و منو بشمرن که ببينن کدوم دوره فعال تر بوده!...ببين پسر خوب من 10 تا تاپيم زدم کلي وزير تعيين کردم که کارها گروهي بشن و هر کسي تو وزارت خونه احساس کنه که پستي و جايي و سهمي داره که واقعا همينطور شد...من ايده اون تاپيک ها رو دادم...واقعا حرف شما خنده داره که کار تک نفره يا دو سه نفره رو به يه کار گروهي منسجم و برنامه ريزي شده ترجيح ميدي!

ببين پسر خوب آيا من جزو اين آدما مثل آرشام اينا نيستم؟...نکنه غرور پيدا کرده بلاشين من با همه اين چيزايي که هستم فقط کالين بودن خودمو قبول دارم...بارها اين حرف رو از من شنيدين..شاخ بودن اصلا به من ميخوره...فراموش کردين من تو ميتينگ ها ميومدم و چه جوري منو معرفي مي کردين!!!"کالين کبير!!!!"و من چه جوري جوابتونو مي دادم...هميشه ميگفتم تو رو خدا اينجري نگين...اين يعني من احساس شاخي دارم؟...به خاطر دوستي بوده که وزارت من مونده؟يا به خاطر برنامه ريزي که کردم و انگيزه هايي که به بچه ها دادم؟ که بيشتر بازش ميکنم اين بحث رو تو حرف بعديت...همونطور که ميدوني يک ماه نبوده و بيست روز بوده ضمنا مريض بودم...حالا که برگشتم بازم بايد ادامه بدين؟...واقعا نامرديه با کارايي که براي همتون کردم و تک تک تون اطلاع دارين اين حرف رو ميزني فکر ميکني وزارت براي من مهمه؟

نقل قول:

اين مدت كه نبودي و قبلش هم كه بودي فكر كنم استرس كمترين كار رو براي وزارت خونه كرد..يه پست زدن تو اعلاميه هاي وزارت خونه فكر نكنم كار زيادي باشه در صورتي كه سيريوس تو تاپيك هاي رول شركت داشته و با اخطار و تذكر از منحرف شدن اونها جلوي گيري كرده..نصف فعال بودن اين انجمن هم به خاطر ايشون هست عزيزم.

در ضمن كلا سايت مجازيه..سايت فعال نبود اونجوري كه شايسته ش بود،تصميم گرفتيم يه حركتي بكنيم كه سايت فعال بشه..حالا شما دو دستي چسبيدي به كلاه وزارت مهم نيست.موفق باشي.

ببين راجب استرس و سيريوس من برنامه ريزي کرده بودم...اولا که استرس رو به عنوان يه دوست خيلي قابل اعتماد انتخاب کردم...چون ميدونستم که اگه خداي نکرده اتفاقي بيافته به من خبر مي ده همونطور که من براش اينکارو ميکنم کلا هواي همو داريم و واسه اين انتخاب شد...دوما سيريوس هم که داري ميگي بازم من انتخاب کردم و براي اون برنامه ريزي کردم...اگه انتخابش نميکردم...اصلا کسي نبود که تو الان ازش تعريف کني...من انتخابش کردم چون مي دونستم که بچه اي هست که خيلي خوب تلاش ميکنه و مي تونه رول هاي خوبي بزنه...من برنامه ريزي کزردم و مهره هاي وزارتمو چيدم...حتي برنامه ريزيم اونقدر قويه که اگه سيريوس نتونست برسه براش دو تا مهره جانشين هم دارم...وزير کسيه که برنامه ريزي ميکنه و به رول جهت ميده عزيزم نه اينکه حتما خودش پست بزنه...که من پست هم ميزدم...به غير وقتي که مريض بودم...پس نتيجه ميگيريم چون سيريوس رو من آوردم و اين وظيفه رو بهش دادم...کار ها خوب پيش رفت و وزارت خوب فعاليت کرد...خيلي ها تو مملکت ما هستن مثل سيريوس که خيلي خوب بلدن چه جوري کارشونو بکنن اما مدير هاي نالايق اونا رو سر جاي درستشون نمي زارن...من بد کاري کردم که به همه جاي درستشونو دادم؟

در مورد مجازي بودن سايت حق با شماست من هيچوقت دو دستي به کلاه وزارت نسبيدم و اگه الانم اينجام به خاطر يه سري از بچه هاست که ميگن کالين نرو بمون ما ناراحت ميشيم...اما کار شما جالبه شما حق دارين اعتراض کنين وقتي من نيستم حتي توطئه...اما اگه سايت مجازيه و من برگشتم و دليل نبودمو فهميدين چرا مي گين که دو دستي چسبيدم به کلاه!...يا حرفاي ديگه اي که اصلا اينجا جاش نيست!

اي بارتي عزيز من نيز آي لاوي يو هو هوارتا مرسي که از ما طرفداري ميکني

[b][color=996600]
بينز نامه
بيا تا ريش ها ب

پیام زده شده در: ۲۰:۵۱ جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶

بارتی کراوچold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۳:۳۹ پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۶
آخرین ورود:
۲۱:۳۲ یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲
از مرلینگاه شوری خانه ریدل
گروه:
مـاگـل
پیام: 1540
آفلاین
سلام بر تو اي وزير !
اي وزير كه وزيري !
اي وزير كه مي وزيري !
اي وزير كه فقط تو وزيري !
اي وزير كه نمي ري !
اي وزير كه عاشقتيم !
اي وزير كه مردتيم (مرده اتيم) !
اي وزير كه مردمي اي !
اي وزير كه مردمي !
اي وزير كه قشنگي !
اي وزير كه عكس مي گيري !
اي وزير كه دوربين داري !
مي خواستم كه بگم خيلي چاكريم !
عاشق سينه چاكتيم !
مي ميرم برات تا تو هستي !
يه وقت نذاري بري كه مُرديم !

خب كالين جان چطوري ؟ خوبي ؟ در سلامتي كامل بسر مي بري هو ؟
كلا خواستم عرض اردات كنم و بگم كه تا آخرش باهاتيم (تيريپ دستمال كشيو صنعتگري )
كاري داشتي خبرم كن !

پیام زده شده در: ۱۸:۰۲ جمعه ۲۳ آذر ۱۳۸۶

ایگور کارکاروفold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۲۳ شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۴
آخرین ورود:
۱۸:۰۶ دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۲
از اتاق خون محفل
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 3113
آفلاین
نقل قول:
هوووم دوستان مشکل شما با منه من به شخصه اگه 10 نفر مثل پرسي و بيليز وآرشام تو دفترم بخوان که من برم و وزير عوض شه اينکارو ميکنم...فقط ميخوام بدونم کدوم وزیر به اندازه من سایت رو فعال کرد ؟

دوست من..قبل از شما شخصيتي مثل دراكو تو سايت بوده كه دو برابر شما سايت رو فعال كرده و اصلا شما گرد پاي ايشون هم نخواهي رسيد..پس ادعاي فعال كردن نكن بيخود..10 تا تاپيك جديد زدي و انتظار داري پست نخوره سايت!؟خنده داره خب عزيزم.

در ضمن مشكل شما همينه...10 نفر مثل بليز و آرشام و پرسي تو سايت به زور پيدا ميشه..ما چجوري اينقدر آدم بيارييم كه شما بري بيرون؟گراپ و دالاهوف طرفداري شما رو ميكنن،فكر ميكني خيلي شاخي!؟نه عزيزم اگرم تا الان وزارتت مونده فقط به خاطر دلايل دوستي بوده كه بين همه اعضا هست..ولي وقتي شما به عنوان وزير 1 ماه سر نزديد،انتظار چي داري؟واقعا نامرديه كه انتظار داشته باشي وزير بموني!

نقل قول:
گرچه آن يکي معاونمان استرس خيلي هم خوب است و خواستني

اين مدت كه نبودي و قبلش هم كه بودي فكر كنم استرس كمترين كار رو براي وزارت خونه كرد..يه پست زدن تو اعلاميه هاي وزارت خونه فكر نكنم كار زيادي باشه در صورتي كه سيريوس تو تاپيك هاي رول شركت داشته و با اخطار و تذكر از منحرف شدن اونها جلوي گيري كرده..نصف فعال بودن اين انجمن هم به خاطر ايشون هست عزيزم.

در ضمن كلا سايت مجازيه..سايت فعال نبود اونجوري كه شايسته ش بود،تصميم گرفتيم يه حركتي بكنيم كه سايت فعال بشه..حالا شما دو دستي چسبيدي به كلاه وزارت مهم نيست.موفق باشي.

بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.