همانا قبل از هر چيزي از بليد و لي و دالاهوف و سيريوس عزيز تشکر ميکنم اما مواردي هست که لازمه بگم
اولا که اين تاپيک را همانا به نحوه برخورد تبديل نکنيد!که متاسفانه شروعش با پست ايگور عزيز بود
شما اعضاي قديمي بايد فرق نحوه رو با اينجا بدونيد من اينجا رو جواب ميدم اگه ميخوايد اينجا ادامه بدهيد جاش نيست حاي ديگه ادامه بدهيد اينحا ادامه بدهيد پاک ميشه...من سعي ميکنم جوري جواب بدم که احتياجي به ادامه نداشته باشه
ابتدا سيريوس عزيز
سيريوس عزيز معاونتت براي تو خيلي يهويي بود اما من قبل از اينکه وزير بشم برنامه ريزي کرده بودم که چه کساني معاونم بشن اگه وزير شدم و چه کارايي دارن همونطور که ليست وزرا رو توي ايفاي نقش بعد از وزير شدنم زدم...که براش برنامه ريزي کرده بودم
درسته من به تو خط مشي ندادم چون وقتي داشتم انتخابت مي کردم ميدونستم که پسري هستي که ميتونه خوب پست بزنه و همينطور وظيفه اش رو جدي مي گيره و نتيجه اي که داريم مي بينيم اينه که بعد عمل نکرديم(البته مي دونيم که راندمان هيچ چيزي 100 در صد نيست)...
صد در صد وزارت نظم داره شک نکن سيريوس عزيز...من به شخصه تا وقتي که مريض نبودم مراقب بودم که تاپيک ها به انحطاط کشيده نشن...وزارت بي ناموسي رو يادت مياد که هدفش اين بود که جنبه اعضا رو در اين مورد بسنجه که بسته شد.
از نظر تو پرسي اغراق مي کنه اما خودش داره نظرشو ميده و با تو موافقه يعني از فعاليتت راضيه...اما اين که تو نميتونستي کار کني ...مسلما خيلي ها با بعضي از ايده هاي من مشکل داشتن و بعضي هاشم قبول کردن انتظاري جز اين نمي رفت مثل خاسگ که ديدم تو قبولش نداري من سعي کردم فعالاش کنم حتي پويان توش پست زد...
در رابطه با اعضاي تازه وارد که خودت گفتي محيط خوبي ايجاد کردم اما در مورد اعضاي قديمي غير از خودت که ميگم به دليل معاونت اونجا پست ميزدي و کلا علاقه اي نداشتي هر چند ميدونم کمي علاقه هم بوده خيلي از اعضاي قديمي ترغيب به پست زدن شدن چند نفر مثل ققنوس يا ديگه اعضاي حذب به دليل وزارت من به سايت برگشتن؟ضمنا تاپيکهايي براي اعضاي قديمي بود که توش پست بزنن و فقط نياز به تاپيک هاي جديد براي اعضاي جديد ديدم که تاپيک هاش زده شد که اعضاي قديمي هم به فعاليت تو اونها ترغيب شدن متاسفانه مريضيم اجازه نداد که من فرصت براي فعال کردن تاپيکهاي قديمي داشته باشم
متاسفم که استعفا مي دي اميدوارم موفق باشي من جاي تو گراپ رو ميزارم...من کلا از مبارزه خوشم مياد و از اصلاح هم به شرط اينکه مثل آرشام و ايگور نباشه تا باشه مبارز مثل تو
---------------
خوب اما آرشام عزيز...خوب آرشام پسر خوب که ميگي قدرت طلبي من عيانه...ميتوني جواب من رو به پست ليلي تو همون تاپيک بخوني دوما به نظر من ليلي اوانز واقعا مثل تو با غرض پست زده و از روي عصيبانيت...ميدوني چرا هيچ اعتراضي به مديريت من نشده پسر خوب؟چون من با استر صحبت کردم و اون به اطلاع مديران رسوند که من مريضم و خودم هم به اطلاعشون رسوندم...ببخشيد که شما خودتون نشده که تا حالا سايت نياي و خيلي زود فراموش کردين همين سايتي که الان داري اينجوري راجبش حرف مي زني رو گذاشتي و رفتي و من برت گردوندم واقعا خيلي منصفانه صحبت ميکني
نقل قول:
واقعا گریه کردم در هنگام خوندن این چند خط.باب چرا به کالین مظلوم زور میگید؟...دلتون میاد؟
آرشام عزيز يه چيزي توي کتابهاي روانشناسي هست که مي گه وقتي آدم يه چيزي رو تو ذهنش قبول داره ولي به دلايلي مي خواد باهاش مخالفت کنه رو به توهين مياره...من ديگه هيچ حرفي نمي زنم به احترام دوستيمون اين چيزي نيست که من از تو انتظار دارم
دوست عزيزم تو اعتراض کن...کودتا کن اصلا مشکلي نداره فقط سعي کن ديدتو باز کني و يه طرفه به قاضي نري
جواب حرفي که به آنتونين زدي رو خودش داده من چي بگم
من اصلاح دوست دارم اگه واقعا لازمه چيزي اصلاحش کنه ادامه بدين...
[b][color=000099]ضمنا در آخر از همه دوستان خواهش ميکنم اينجا رو تاپيک نحوه نکنيد!چيزي ميخوايد بگيد بارول!!!!![/