سلام
پاسخ سوالات ! نقل قول:
اول اینکه نویل و اونا با کی ازدواج میکنن؟
دوم اینکه بالاخره پرسی به مقام وزیر جادو رسید یا نه؟
سوم اینکه مغازه فرد و جرج چی شد؟
چهارم اینکه رون و هرمیون چی کاره شدن؟هری چی؟
یه سوال هم داشتم که اگه فرد و جرج ازدواج کنن زناشون اونا رو چطوری از هم تشخیص میدن که به این سوال جواب دندان شکنی داده شد!
در مورد نویل و لونا مشخص نیست ، تنها چیزی که در کتاب گفته شد این بود که نویل استاد درس گیاهشناسی شد و در مورد ازدواجش حرفی زده نشد همینطور لونا .
در مورد پرسی هم مشخص نیست ، اون به سمت خانوادش و محفل ققنوس برگشت و مشخص نشد که چه کسی وزیر سحر و جادو شد و تنها چیزی که گفته شد این بود که هری و رون و هرمیون مقام های بالایی در وزارت بدست آوردند .
مغازه جرج و فرد احتمالا توسط جرج اداره میشه .
همونطور که بالاتر گفتم ، و همونطور که رولینگ گفت ، هری و رون مقام بالایی در اداره کار آگاهان و هرمیون هم مقام بالایی در وزارت امور اجرایی بدست آورد
در مورد سوال آخرت هم ، فرد در کتاب هفت توسط یکی از مرگخوار ها کشته شد ! پس فکر میکنم تشخیص یک نفر سخت نباشه !
نقل قول:
دلم ميخواد ببينم سرنوشت پدر و مادر نويل چي ميشه؟
مرگخواران بدون لرد سياه چي كار ميكنند؟
دراكو مالفوي با چه كسي ازدواج ميكنه؟
جرج با كي عروسي ميكنه؟
در مورد سوال اولت که جوابی داده نشد
در مورد مرگخواران هم ، باید بگم که عده زیادی از اونها کشته شدند و عده ای که باقی موندند فکر نمیکنم دیگه دنبال سیاهی باشند ! همونطور که لوسیوس مالفوی در آخر کتاب همراه خانوادش در تالار هاگوارتز مینشینه و فکر نمیکنم دیگه بخواد که وارد سیاهی بشه !
در مورد ازدواج دراکو و جرج مشخص نیست چیزی !
نقل قول:
می خواستم بدونم استاد ها و مدیر های مدرسه ازدواج می کنند یا نه؟
استاد ها و مدیرهای مدرسه هم مثل سایرین انسان هستند و ازدواج میکنند ! ولی در کتاب های هری پاتر حرفی از این که ازدواج کردند یا نه ، و یا با چه کسی ازدواج کردند حرفی زده نشد !