جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
بالای صفحه
اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: صحبت با ناظر محفل ققنوس
ارسال شده در: چهارشنبه 20 مهر 1384 11:33
نمایش جزئیات
آفلاین
چه شخصیت های اینجارو میگردونن ها هاها محفلی که من درستش کرده بودم قدرتمند ترین محفل بودکه خود تام هم کم میاورد قدیمیا یادشونه من که میدونم اینو پاک میکنی ولی خدایش محفل رو خراب کردید

فکر کنم جو گیر شدی برادر الان مدرسه هاست و کسی نیست که فعال باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كارآگاه ققنوس در 1384/7/20 13:36:27
همیشه بدون کی بودی از کجا اومدی به کجا خواهی رفت همیشه بدون همیشه
ارسال شده در: چهارشنبه 13 مهر 1384 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ققی جان:
اقا من میخوام سفید باشم...میخوام ضد سیاها باشم....میخوام مرگخوارا رو قلع و قمع بکنم......میخوام جونم رو در راه سفیدا بدم (من یک دروغگو ام)
یه سوالی برام پیش اومد که اینجا جایی رو نداره واسه ثبت نام؟ یعنی من همین جوری کله ام رو بلا نسبت گاو بندازم پایین و یه رول بندازم اون وسط که مثه بمب صدا کنه؟
ممنون میشم برام یه خورده توضیح بدی

:بله خانوم آوريل شما بخواي سفيد باشي هستي و به راحتي مي توني فعاليت کني و مشکلي نداره و من خيلي ممنون مي شم به توني اين محفل رو فعال کني فعلا که محفل داره خاک مي خوره يه جارو برقي بگير بياد محفل رو تميز کن يعني فعال کن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كارآگاه ققنوس در 1384/7/13 20:26:58
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: یکشنبه 27 شهریور 1384 18:58
نمایش جزئیات
آفلاین
خوبه اولا تو تالار دو ساعت واستون روضه خوندم که کامپيوترم ديشب خراب بوده حالا کم من خراب بود چرا شما به کارتون نرسيديد؟!!
دوما بيا اين آبنبات رو بگير چون پسر خوبي بودي و خودت اومدي جواب مري رو دادي...
پس همون طور که نتيجه گرفتيد اين کارت حق خوري بوده بنده با کمال آستکبار پست شما و پست هاي مربوط به شما پاک و جريمه شما اينه خودت بشيني پست مري رو ادامه بدي حل شد پس!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 27 شهریور 1384 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب !!...
در اینجا بنده خودم میبینم که از من شکایت کرده و من بسیار شرمسار کشتیده و ناراحتم و در اینجا من هم خودم از خودم شکایت دارم که چرا حق مری عزیز رو پایمال کرده کلی خود را در جهنم دیدم و ترسیدم و از ما تحت شدیداً سوختم که من را آدم کرد و من فهمیدم که خیلی بدم و شیطان رجیم این چند روز اخیر من رو گولیده و آستکبار میکنه و این کلاً حرام است!!!

ترجمه: درسته!...من حواسم نبود و از مری معذرت میخوام...ققنوس بدو برو پست منو پاک کن من خودم به زودی رول مری رو ادامه میدم تا با این کار ازشون معذرت بخوام...مری شرمنده ام....

در ضمن ققنوس این محفل داره بی بخار تر میشه یک کاری بکن...شب بیا کنفرانس ببینیم چیکار کنیم با این مرگ خوار ها!!...مثل دیشب ما رو سر کار نزاری!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 27 شهریور 1384 15:07
نمایش جزئیات
آفلاین
عرضم به حضورتون که با برادر حميد برخورد مي کنم يعني ميزنم بهش که بشه برخورد...وا...نمي دونم چرا نمايش نامه رو عوض کرده...شما يه پيام شخصي بزن بهش دليلش رو بپرس...در ضمن وقتي ديگه اين آخرين نمايش نامه رو ديديدکسي ادمه نداد و همونجوري افتاد شما نمايش نامه خودتون و ايونا رو دوباره بزن و اگر کسي دوبار به راه کج رفت من پست ش رو پاک کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 27 شهریور 1384 01:25
نمایش جزئیات
آفلاین
من از آقاي برادر حميد شكايت دارم ايشون بدونه در نظر گرفتن پست هاي قبلي پست ميزنن و مارو آدم حساب نميكنن
در خانه ي #12 گريمولد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به اوج باز می گردیم و بر تری گریفیندور را عملا ثابت می کنیم...منتظر باشید..
ارسال شده در: جمعه 25 شهریور 1384 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
پست جناب جورکینز پاچه خوار نیز پاک شد

رسما دفعه دیگه ازت پست تبریک و خارج از اهداف سایت ببینم بعد از اخطار سه روز بلاکت میکنم

ققنوس جیون موفق باشی ولی فکر نکن بهت گیر نمیدم هااا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 04:51
نمایش جزئیات
آفلاین
قوانين جديد فروم محفل ققنوس

از امروز به بعد يعني از فردا که از خواب بلندشديد خواستيد تو محفل فعاليت کنيد...
تاپيک هاي خانه شماره 12 میدان گریمالند و محفل ققنوس زين پس فقط براي نوشتن نمايش نامه هاي اعضاي محفله...پس يعني با عرض شرمندگي پست هاي غير رول پاک ميشه

تاپيک بحث های سر میز غذا از اين به بعد توش نمايش نامه نوشته نميشه و محلي است براي بحث و گفتو همه اعضا يه چيزي تو مايه هاي يک شورا يعني نظر راجب هرچي خندديدن به سياها هماهنگي محفلي ها براي جنگ ابراز نظر و...

تاپيک نمایش نامه نویسی لایق یک سفید براي بحث در مورد شخصيت جديدي که قرار به وجود بياد و با مديران هم صحبت کردم اين شخصيت تقريبا جاي دمبلدور مرحوم عمل مي کنه و رهبري محفل رو به عده داره و قرت هايي در حد دامبول داره

تاپيک کافه محفل ققنوس ب با کمک شما حذف ميشه چون اگه اين تاپيک هم حذف شه فروم خيلي خلوت مي شه پس اعضا پيشنهاد هاي تاپيک هاي جديدشون براي نمايش نامه نويسي بدن چون تو محفل ما کافه نداريم(يه راست مي زدن کافي شاپ ديگه ) براي همين اين تاپيک به احتمال زياد پاک يا اسمش عوض ميشه منتظر ايد هاتون هستم...ببينيد چه تاپيک جالي مي تونه باشه که به درد محفل بخوره

با سرژ هم صحبت کنم که قلعه روشنايي رو منتقل کنيم به مفحل تا بقيه هم فعاليت کنن توش

در ضمن کسي مستقيماً اقدام به زدن تاپيک نکنه اول مطرح کنه بگه در چه مورد مضوع چيه هدف چيه و...بعد اگه موافقت شد بزنه

در ضمن هر مشکلي چيزي و از اين حرفا بود دعوا تقدير کتک و... در خدمتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 شهریور 1384 02:18
نمایش جزئیات
آفلاین
چون من الآن حضوری غیر فیزیکی در سایت دارم و دیگر ناظر اینجا نیستم یعنی هستم ولی نیستم چون از سایت رفته ام به هیچ کاری رسیدیگی نمیکنم تا طبق قوانین برداشته بشم این یه مورد وقتی ناظر بودم یه تاپیک که دوست عزیز الیور وود زده بودن رو پاک کردم چون توش هیچ گونه رول پلینگ درستی انجام نمی شد و پست معمولی رد و بدل میشد این پرفسور هم داره اگر مملی بود شناسه اش بسته میشد ولی کاشکی دیر تر می رفت محض اطلاع در خواست برای نظارت بسته شدن شناسه شیر فهم یا شیر نفهم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 شهریور 1384 00:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ادوارد فكرنكنم فعلآ نياز به ناظر دوم داشته باشيم.ميبني كه محفل خوابيده.
ايليدان نميدونم چرا اون تاپيكي كه زدم رو پاك كردي.بعد از اون حمله ي سياهها بهش نياز بود.
اگه تونستي جوابم رو بده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟