سلام . من با کمی فکر سعی کردم که در جهت بهبود وضع این انجمن ایده هایی رو ارائه بدم . البته خودم علاقه ای به این انجمن ندارم ولی به هر حال ....
اولین ایده تنوع تاپیکهاست بهتره که تمام تاپیکهای اینجا صرفا بازیه کوییدیچ نباشه و یکمم به مسائل حاشیه ای بپردازید . خود من در این مورد که فکر کردم چند سوژه نسبتا خوب ( البته از نظر خودم ) پیدا کردم . امیدوارم که مورد پسند شما هم واقع بشه .
مثلا شما میتونید تاپیکی بزنید به اسم :
تست دوپینگ بازیکنان !!!به نظر من این تاپیک خیلی تاپیک موثری در جهت بهتر شدن هرچه بهتره وضع انجمن هست . همونطور که از اسمش پیداست در اینجا میتونین در مورد اینکه بعضی ها دوپینگ کردند رول بنویسید یا از آنها تست بگیرید یا مجازات کنید یا جریمه و.... همچنین چون که همه روزه در تاپیکهای اینجا پست میخوره شما میتوانید بازیکنان رو نیز به صورت سوژه قرار بدید . مثلا لرد بلرویچ یک رول خیلی قشنگ نوشته شما این موضوع رو سوژه کنید بگید دوپینگ کرده و بیاریید تست بده و اونم بیاد پست بزنه یا کلا یه جوری گیر بدید دیگه .....
سوژه دوم : فکر میکنم بهتره تاپیکی درست کنید به اسم فیفا ( ّFIFA )
به نظر من این تاپیک میتونه هم رول باشه و هم غیر رول که البته خود من بیشتر روی غیر رول بودنش فکر میکنم . کار این تاپیک اینه که موقع مسابقه ها به جای اینکه بقیه بیان و در خود تاپیک ها زمان مسابقات رو بگن در همین جا مطرح کنند و ضمنا خرید و فروش بازیکنان به اضافه قوانین هم در همینجا صورت بگیره .
سوم : به نظرم بهتره یک تاپیک هم داشته باشید با عنوان مسائل حاشیه ای !!
والا خود من که هر موقع تلویزیونو میگیرم ملت دارن برای استقلال و پرسپولیس توی سر و کله هم میزنن . پس قاعدتا بهتره ما چنین مسائلی رو هم وارد کنیم . البته نمیگم ارزشی بازی ولی این تاپیک هم میتونه چندین حالت داشته باشه :
اول اینکه بازیکنان بیان و در اونجا رول بزنن که دیگه کاملا مشخصه .
دوم اینکه در این تاپیک خبر چاپ بشه مثلا :
تیم گریفندور یونایتد میخواد بلرویچ رو بخره !
داور بازی اسلی و گریف از کریچ باج گرفته و به نفع هافل سوت زده !
و...
کلا میشه از این تاپیک هم به عنوان یک تاپیک خبری استفاده کرد و هم یک تاپیک رول که باز انتخابش با شما عزیزان هست . فکر نکنم لازم باشه بیشتر توضیح بدم .
اما در مورد اسم انجمن .
من فکر میکنم که بهتره اسم انجمن رو عوض کنید . چرا که ورزش های جادویی فقط به کوییدیچ ختم نمیشن بلکه باز هم ورزش های دیگری هست که این وسط سرشون بی کلاه مونده .
من فکر میکنم اسم انجمن خودش به گونه ایه که مانع خلق سوژه میشه . چون مگه چندتا تاپیک با مضمون کوییدیچ میشه زد . بالاخره یکجا توقف میکنه .
به نظر من بهتره که اسم انجمن رو از زمین کوییدیچ به تاپیک
ورزش های جادویی !!! تغییر دهید . اینجوری به نظر من دست زننده تاپیک و ایده دهنده بازتر میشه چون دیگه این انجمن فقط به کوییدیچ ختم نمیشه و میشه ایده های بیشتر و متنوع تری رو در آن پیاده کرد و البته نظارتشم سخت تر میشه به هر حال ....
چند نکته رو بگم :
اول اینکه میدونم که این لینک بالا برای چند لحظه حسابی فکرتونو مشغول کرد
دوم اینکه فکر کردم این نکته رو تذکر بدم که در صورت اینکه این ایده تاپیک هامو قبول کردید خودتون این تاپیک ها رو بزنید . یا خودتون یا هم اینکه به یکی از اعضای داوطلب بگید این کار رو کنه . هدف من تنها کمک به این انجمن بود ولی خودم علاقه چندانی به این انجمن ندارم