wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: پنجشنبه 25 خرداد 1385 19:00
آخرین ورود: پنجشنبه 26 بهمن 1385 01:47
از: گاراژ ابی تیزی
پست‌ها: 264
آفلاین
نقل قول:
من تا روز 20 تیر امکان فعالیت ندارم البته از 5 تا 20 که اصلا نیستم فقط برای مسابقهی جام جهانی میام اگه اشکال نداره که فعالیت اصلی این تاپیک بیفته برای بعد از 20 تیر من با کمال میل آماد ی کاندیدا شدن و شرکت در انتخابالت هستم (و با لابی بازی احتمالا انتخاب میشم) (شوخی)

آنی مونی جونی ، اشکال نداره تو می تونی از اون موقع فعالیت کنی ، چون اگه مرلین بخواد قراره دوتا مسئول انتخاب کنم . یا اگرم بشه شاید یک مسئول و یک معاون انتخاب کنم که در هر صورت اگر انتخاب شدی شخص دیگری هم هست که وقتی نیستی جات فعالیت کنه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: پنجشنبه 25 خرداد 1385 10:27
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پست‌ها: 1391
آفلاین
سلام

اول از همه به پروفسور بینز تبریک میگم که ناظر شده

ولی یه نکته

بلر جان و جناب پروفسور با توجه به انتخابات برای تاپیک سازمان ورزش و تفریحات باید یه نکته رو به عرض برسونم

من تا روز 20 تیر امکان فعالیت ندارم البته از 5 تا 20 که اصلا نیستم فقط برای مسابقهی جام جهانی میام اگه اشکال نداره که فعالیت اصلی این تاپیک بیفته برای بعد از 20 تیر من با کمال میل آماد ی کاندیدا شدن و شرکت در انتخابالت هستم (و با لابی بازی احتمالا انتخاب میشم) (شوخی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 25 خرداد 1385 03:42
آخرین ورود: جمعه 10 تیر 1401 05:13
از: تالار عمومی ریون کلاو
پست‌ها: 742
آفلاین
ها چی شده ؟
ها چی شده من شدم ناظر ؟
خوب از این به بعد آستکبار بینز رو شاهد خواهید بود
شعار بینز دموکراسی کامل را برقرار خواهم کرد با ویرایش و پاک کردن
هر جور دلتون میخواد پست بزنید در آزادی کامل ولی بدونید که همیشه ویرایش خواهد شد و احتمالا پاک
چشمانی همواره نظاره گر شما خواهد بود
تا میتوانید پستای ارزشی بزنید تا پاک شود
تا میتوانید پستای غیر ارزشی بزنید تا پاک شود
تا میتوانید پستای تبریک برای من بزنید تا پاک شود
تا میتوانید هدویگ را بزنید تا کتک بخورد
تا می توانید سئوال بپرسید تا جواب داده شود !!
تا میتوانید فکر کنم دیگر نمیتوانید
با تشکر
ناظر آستکباری
=====================================
ها چی شده ؟
اینا رو هم از روی نوشته های لرد کپی کردم باشد مورد رحمت قرار گیریم

چندتا مسئله هست که به نظر من توی این انجمن باید بیشتر از پیش رعایت بشه :

1 - پستهای یک خطی به هیچ وجه زده نشه .

2 - پستهایی که میزنین به تاپیکی که توش میزنین ارتباط داشته باشه . در غیر این صورت پاک میشه .

3 - تمام سوالهاتون در صورت مهم بودن باید در تاپیک مشکلات بازیکنان یا دفتر نظارت مطرح بشه . اگرهم زیاد مهم نبود باید توسط پیام شخصی به من بگین .

4 - لطفا انتقادهاتون رو در تاپیک مشکلات بازیکنان بگین یا با پیام شخصی .

5 - مشکلات تیمی تون رو توسط پیام شخصی یا مسنجر با هم تیمی هاتون درمیون بزارین و از تاپیکها استفاده نکنین .

6 - سعی نکنین پستهایی که میزنین برای زیاد کردن تعداد پستهاتون باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 19:00
آخرین ورود: جمعه 20 دی 1387 18:10
از: هاگوارتز طبقه هفتم اتاق ضروريات
پست‌ها: 65
آفلاین
خوب مثلا در کتاب 1 وقتی وود برای اولین بار برای هری کوئیدیچو توضیح میده هری میگه:
مهاجمان سرخگون را توی حلقه ها می اندازند و امتیاز کسب میکنند ... پس این یه بازی یسکتبال با دسته جارو و شش تا حلقه است.
من می خواهم اعضا در اینجا تمام حالتها ی کوئیدیچ را با بازی های مشنگی مقایسه کنند
زودتر جواب منوبدید ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1385/3/16 19:20:58
همیشه در سکوت
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 14:59
آخرین ورود: جمعه 20 دی 1387 18:10
از: هاگوارتز طبقه هفتم اتاق ضروريات
پست‌ها: 65
آفلاین
سلام آقای بلرویچ من می خواهم یه عنوان به اسم:
مقایسه کوئیدیچ با ورزشهای مشنگی
اگر مجوز بدید ممنون میشم

بلرویچ : دوست عزیزم ، اگه میشه یخورده بیشتر توضیح بده در مورد این تاپیکت . اصلا بخشی از اولین پستتو اینجا بزن . تا کاملا متوجه هدفت بشم .

خوب مثلا در کتاب 1 وقتی وود برای اولین بار برای هری کوئیدیچو توضیح میده هری میگه:
مهاجمان سرخگون را توی حلقه ها می اندازند و امتیاز کسب میکنند ... پس این یه بازی یسکتبال با دسته جارو و شش تا حلقه است.
من می خواهم اعضا در اینجا تمام حالتها ی کوئیدیچ را با بازی های مشنگی مقایسه کنند
زودتر جواب منوبدید ممنون

بلرویچ : خب لاوندر عزیز ، من به شما گفتم توضیح بده ، چرا دو خط فقط توضیح دادی ؟! با این توضیحات تاپیکت جالب به نظر نمیرسه و اجازه داده نمیشه . در ضمن دوتا پستتم یکی کردم . دیگه خودت باید بدونی که پست پشت سر هم ممنوعه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/16 18:33:12
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/16 19:37:10
همیشه در سکوت
ارسال شده در: شنبه 13 خرداد 1385 20:45
آفلاین
نقل قول:
آره لرد بلرویچ اشکالی نداره افراد نظراتشون رو به صورت طنز بدن حالا اگر یه بار من به شوخی بگم سلام چطوری ؟ یا یه نظری به صورت طنز بدم بیچارم میکنین اینطور نیست ؟

پرسی عزیز خودتم میدونی منظور دامبل نه توهین بود و نه اینکه بخواد بی احترامی کنه ، و فقط اون پست رو برای خنده زد .
من همیشه این جذابیت پستهای دومبول رو تحسین میکنم .
من هیچ فرقی بین شما و دیگران نمیبینم . برای من این مهمه که پست یا پیشنهادی رو که می خونم روش کار شده باشه و زننده پست برای پستش زحمت کشیده باشه . مطمئن باشید اگر شما هم نظرهاتون رو به این صورت و طنزگونه بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد . در ضمن دامبل قبل از زدن پست با من هماهنگ میکنه .

نقل قول:
در ضمن منم با میلاد شوخی کردم تو زیادی سخت گرفتی

باور کن من فکر کردم تو داری جدی میگی ، چون قبلا از تو این انتقادهارو دیده بودم .

نقل قول:
بالا خره این تاپیک کل کل کوییدیچ رو میزنین یا نه ؟ من مردم دیگه دوهفته مونده به مسابقات شده که !!1

برادر الیور تاپیک کل کل زده شد ، ببینم چه میکنی . چون خیلی مشتاق باز شدن این تاپیک بودی .

دوستان در آخر هم بگم که جام جهانی کوییدیچ در تاریخ 28 خرداد آغاز میشه . گروه بندی این مسابقات هم با قرعه کشی انجام میشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1385 18:49
آخرین ورود: دوشنبه 6 اسفند 1386 21:43
از: پادلمیر یونایتد
پست‌ها: 146
آفلاین
بالا خره این تاپیک کل کل کوییدیچ رو میزنین یا نه ؟ من مردم دیگه دوهفته مونده به مسابقات شده که !!1

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 7 خرداد 1385 14:04
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 7 فروردین 1404 02:12
از: تو میپرسند !!
پست‌ها: 3737
آفلاین
آره لرد بلرویچ اشکالی نداره افراد نظراتشون رو به صورت طنز بدن حالا اگر یه بار من به شوخی بگم سلام چطوری ؟ یا یه نظری به صورت طنز بدم بیچارم میکنین اینطور نیست ؟
در ضمن منم با میلاد شوخی کردم تو زیادی سخت گرفتی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی( P ) در 1385/3/7 14:06:48
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1385 19:52
آفلاین
نقل قول:
آلبوس : سلام خدمت ناظر تازه ناظر شده ی نظارت ندیده ی انجمن کوییدیچ!!
من فقط میخوام دوتا نکته رو عرض کنم که چون خیلی مهم نیستند میتونید با خیال راحت بعد از اینکه پستم رو خوندید پست رو پاک کنید!(اولای نظارت پاک کردن خیلی حال میده...نه؟! )

نه دومبول جون ، چرا پاکش کنم . شما رو سر ما جاداری . نظرات برام اهمیت داره .

نقل قول:
آلبوس : به نظرم پیشنهاد جان راونکلاو خودش ته خنده بود و احتیاجی به زدن تاپیکش فکر نکنم باشه!!...من که حسابی از اسم تاپیک خندیدم!!!(جدا مسخره نمیکنما!...ته خنده بود...ولی یه جورایی عملی نیست تاپیک!(فوضولی در کار ناظر در بدو ورود!))

بله منم گفتم که نمیشه . ولی بهش اجازه دادم تا برای خودش یک نقش شخصیت مزاحم و مخرب رو توی انجمن ایفا کنه .

نقل قول:
آلبوس : از همین جا تهدید میکنم که اگر به این مسئله رسیدگی نشه تیم پاورداس با تمام ستاره های بزرگ و کوچک و درخشان و چشمک زن و ... خودش از مسابقات کنار نخواهد کشید(!!) و به مبارزه و مسابقه ادامه خواهد داد و فقط در این بین بنده چون نمیتونم درست و حسابی در مسابقات شرکت کنم، با بیل جاسم بر سر تنظیم کننده ی این برنامه میکوبم و یا با فرقان نورممد بر روی صورت ایشان ویراژ میدهم(!) و ردی را ایجاد میکنم که تا عمر دارد فراموشش نکند و تازه با هیچ چیزی هم رد چرخ فرقون از رو صورتش پاک نشه!!

باب آلبوس جون چقدر تو خطرناکی . تو که منو میشناسی ، یه پشت کنکوری بدبخت . من از تاریخ امتحانات بچه ها خبر ندارم ، هر وقت امتحانات تموم شد مسابقات برگزار میشه . به احتمال زیاد بازیها از 28 خرداد شروع میشه . یک روز بعد از امتحان تو حله ؟

نقل قول:
پرسی : دامبلدور شوخیت گرفته بیا تا بهت بگم اینجا جای مسخره بازی نیست فکر نمیکنم کوییرل و بلرویچ خوششون بیاد بهتره که اینجور چیزا رو ول کنی بچسبی به درست خوشحال میشم پست 33 و 34 پاک بشه . با تشکر

پرسی عزیز به نظر من هیچ مشکلی نداره افراد نظرهاشون رو هم بصورت طنز بدن . شما داری زیاده روی میکنی

نقل قول:
ماروولو : به نظر من ، برای هر تیم ، روزهای خاصی را برای تمرین انتخاب کنین . در این صورت ، اگر یکی از اعضای یکی از تیم ها به تمرین نیاد ، فقط خودش و تیمش ضرر میکنن و وقت تمرین رو از دست می دن !

ماروولو عزیز کاملا حق با تویه . اگه یادت باشه من قبلا گفتم برای تیمهای برتر برنامه های جالبی چیدم . یکی از اون برنامه ها دادن یک تاپیک اختصاصی . این تاپیکها به تیمهای دسته دسته یک ( که از روی نتایج جام جهانی تایین میشه ) داده میشه و انها می تونن تمام کارهای تیمشون مثل : تمرین ، هماهنگی ، تاکتیکها و... رو اونجا انجام بدن . ولی باید تا اتمام جام جهانی صبر کنین . تو این مدت هم برای تمرین جام جهانی ، هر روزی رو مایلی تمرین کنین اعلام کن و زمین فدراسیون رو رزرو کن ( دقیقا مثل زمین هاگوارتز تو کتاب ) و تمرین کنین . بعد از جام جهانی اگه جزو تیمهای دسته یک بشین یک تاپیک اختصاصی بهتون میدم .

نقل قول:
به نظر من کاپیتان اگر به جای دو تا پست ، سه تا پست بزنه ، بهتره !

به نظر من هم اگه تفاوتی بین کاپیتانها و بازیکنان باشه بهتره ... قبوله کاپیتانها می تونن سه تا پست بزنن ولی باید پست سومشون ، پست آخر بازی باشه و در بین بازی فقط میتونن همون دوتا رو بزنن .

--- بلرویچ ---

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1385 15:56
آخرین ورود: یکشنبه 11 تیر 1385 10:39
از: تالار اسلایترین میرم بیرون !!!
پست‌ها: 168
آفلاین
خسته نباشی ناظر زحمت کش و کوشای کوییدیچ ، بلرویچ !!

خب ، من نمی دونستم کجا باید این در خواست خودم رو بگم . بهتر دیدم این جا بگم تا همه در موردش نظر بدن .

اولا ، هر تیم جایی برای تمرین می خواد . این نکته ای که هیچ وقت نمیشه اون رو نادیده گرفت .
و وظیفه ی تمرین دادن این تیم هم بر عهده ی کاپیتانه . خب ، نظر من اینه که توی تاپیکی که شما برای تمرین قرار دادین ، نمیشه همین طوری پست زد !
من بیام مثلا می خوام تیم خودم رو تمرین بدم ، بعد یکی دیگه هم میاد وسطش پست می زنه و بعد یک تیم دیگه ....
همین طوری اصلا تمرینات به درد نمی خوره که !
پس ، به نظر من ، برای هر تیم ، روزهای خاصی را برای تمرین انتخاب کنین . در این صورت ، اگر یکی از اعضای یکی از تیم ها به تمرین نیاد ، فقط خودش و تیمش ضرر میکنن و وقت تمرین رو از دست می دن !

دوما ! فکر می کنم توی قوانین اومده بود که هر نفر فقط دو پست می تونه بزنه .
خب ، نمی دونم این قانون از روی کوییدیچ مدرسه گرفته شده ؟
به نظر من این کار خیلی خوبه ، ولی خود من ، اون موقع که بازی داشتیم ، فقط دو تا پست باید می زدم .
پس یکی رو گذاشتم اولش زدم ، یکی رو آخرش که درستش کنم .
ولی به نظر من کاپیتان اگر به جای دو تا پست ، سه تا پست بزنه ، بهتره !
چرا ؟ چون که این طوری می تونه بازی رو همون طور که خودش می خواد به جریان بندازه . و برای درست کردن اشتباهات احتمالی یکی از اعضا ، یک شانس بیشتر داره !

البته میشه محدودیت هم در نظر گرفت . مثلا در هر شرایطی سه تا پست نزنه ، فقط با اجازه ی ناظر مسابقات ، حالا یا بلرویچ یا کوییرل ، این کار رو بتونه انجام بده .

ممنون میشم رسیدگی نمایید !

ماروولو گانت -- ناظر یه انجمن دیگه !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماروولو گانت در 1385/3/6 16:04:57
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟