جلسه اولروز به خیر
به کلاس ترنسفیگوریشن یا همان تغییر شکل خوش آمدید.اسم من مینروا مک گونگال هست ولی شما من را باید پروفسور مک گونگال خطاب کنید.من در کلاسم از هیچ گونه بی نظمی خوشم نمی آید و هر گونه بی انضباطی باعث کسر شدن امتیاز از شما می شه.اگر تکالیفی رو که من به شما می دهم هم انجام ندهید از گروه شما امتیاز کم می کنم.اما اگر دانش آموز فعالی باشید و تمام تکالیف خود را به طور کامل انجام بدید به گروه شما امتیاز تعلق می گیرد.
وقتی من در حال صحبت کردن هستم کسی حق صحبت کردن ندارد بنابراین حواستون رو خیلی جمع کنید.
برای این ترم شما به یک نسخه از کتاب «تغییر شکل برای مبتداین» نوشته امریک سویچ ، چند عدد قلم پر و مرکب و تعدادی کاغذ پوستی نیاز دارید.دانش آموزانی که دیر به کلاس من می آیند تا آخر جلسه وارد کلاس نمی شوند پس بهتره همه تون سر موقع حاضر بشید.مگر اینکه دلتون می خواهد من شما را به یه ساعت یا نقشه تبدیل کنم!!!
خب پس بهتره که بریم سر درس...
ترنسفیگوریشن یا تغییر شکل یکی از شاخه های مهم جادویی می باشد.در این جادو شما یاد می گیرید که چگونه اشیا را به اشیا دیگر تغییر بدهید و در قسمت پیشرفته افراد را به افراد یا افراد را به اشیا تغییر دهید.همچنین این جادو در زندگی روزمره و حتی در کارهای تخصصی هم بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.ولی با همه ی ا ینها این دلیل نمی شه که تغییر شکل دادن اشیا یا افراد کار آسونی باشه.جادو فقط این نیست که چوبدستی تان را بردارید و چند تا طلسم بگویید! این شاخه از جادو بسیار پیچیده تر از آنچه تصور می کنید هست.شما به تمرکز حواس فوق العاده ای نیازمند هستید.
خب حالا یکی به من بگه که آیا کسی رو دیدید که بتونه یک شی را به یه شی دیگه تغییر بده؟! اگر دیدید خودتون امتحان کردید که اون کار رو بکنید؟!
تق تق تق
من: بله...
دانش آموز: ببخشید پروفسور...چناب مدیر با شما کار دارن!
من: باشه شما بروید من الان میام...خب بچه ها سر و صدا نکنید تا من برگردم...جواب هاتون رو هم آماده کنید
-----------------------------------------------------------------
خب...دانش آموزان
از قرار معلوم برای من یه کاری پیش اومده که باید هر چه سریع تر به آن رسیدگی کنم...بنابراین من یک راست می رم سراغ درس امروز
در این جلسه چگونگی تبدیل قلم پر را به یه کلید آهنی تدریس خواهم کرد.لطفا همه میز های خود را از اشیا اضافه خالی کنند و فقط یک قلم پر را روی میز قرار دهید.وردی که مورد استفاده قرار می گیره عبارت است از «کویلوو آیرنو»
همه پشت سر من تکرار کنید «کویلوو آیرنو»...
چوبدستی هایتان را در بیارید و انتهای قلم پر را نشانه بگیرید و این ورد را بگویید.همچنین باید در ذهنتون تصویر یک کلید آهنی را مجسم کنید.با این که این ورد بسیار آسان هست ولی من انتظار ندارم که کسی بتونه اولین بار موفق بشه ولی به هر تا آخر جلسه تمرین کنید تا بتوانید ورد را کنترل کنید.اگر مشکلی داشتید به من مراجعه کنید.
مشغول باشید!
تکلیف:
1.چگونه باید این ورد را اجرا کرد؟
2.ضد طلسم این ورد چیست(وردی که بتواند کلید آهنی را به قلم پر تبدیل کند)؟فواید این ورد چیست؟
3.چگونه مطمئن شویم که کلید آهنی ما کار می کند؟
دانش آموزان می توانند از کتاب خود برای پاسخ گویی استفاده کنند.به دانش آموزانی که به طور کامل تکالیفشان را انجام دهند امتیاز تعلق می گیرد.
ويرايش شد!آلبوس دامبلدور
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/8/11 2:52:30
Minerva McGonagallHead of Gryffindor HouseDeputy HeadmistressLess Expectation , Less Disappointment