پاسخ به: تابلوي قوانين، راهنما و اطلاعيه هاي كوچه دياگون
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1392 23:36
اطلاعیه شماره دواز اونجاییکه کلا آدمی هستم که از حاشیه رفتن نفرت دارم سریع میرم سر اصل مطلب!
غرض از تشریف فرمایی

اعلام طرح جدیدی برای انجمن دیاگونه. متاسفانه تو این کوچه شاهد وجود مغازه های بی شماری هستیم که به علت عدم فعالیت و کارایی دچار ورشکستگی شده و به حالت تعطیل در اومدن. ناظران قبلی طرح جالبی تو این انجمن پیاده کردن با عنوان ساکنان دیاگون. من خودم اون طرحو پسندیدم ولی با وضعیت فعلی صلاح نمی دونم اجرا بشه چون همینجوری تعداد پستایی که اینجا می خوره به طرز ناراحت کننده ای کمه. برای همین از همین جا اعلام میکنم هر کس بتونه یکی از تاپیک های موجود در این انجمن رو با تزریق سوژه جدید فعال کنه سرقفلی اون تاپیک به نامش میشه یعنی مغازه رو به نامش خواهیم کرد! حتی اگه کاربریش رو عوض کنه...مثلا اگه شما آفتابه سازی رو تبدیل به طلا فروشی هم بکنین پذیرفته است البته مشروط به اینکه:
1. فعالیتتون مداوم باشه و سوژه یا سوژه هایی که می زنین بتونه تاپیکو فعال کنه.
2.عناوین انتخابی برای فعالیت به عنوان انجمن بخوره. مثلا دفتر کاراگاهی و اینا یا امور مربوط به وزارت خونه یا دستگیری متهمان و اینا متعلق به این انجمن نیست. تکرار می کنم دیاگون فقط یه کوچه است با هدف رفع نیازهای روزمره مردم!بی ناموسی و فعال کردن از طریق موضوعات توهین آمیز چه به شخصیت چه به شناسه کاربری دیگران ممنوع!رول نویسی و فعالیت در حد عرف سایت مورد قبول خواهد بود.
نکات:
الف.فعالیتتون در قالب رول نویسی باشه.
ب.اول با تزریق سوژه سعی کنین تاپیک رو فعال کنین نه اینکه اول مراجعه کنین و تقاضای عوض کردن عنوان تاپیک رو بکنین. اگر فعالیتتون مستمر و مفید باشه من خود به خود عنوانو به نامتون می کنم.
ج.برای فعال کردن تاپیک مورد نظرتون حتما لازم نیست کاربریش عوض بشه. می تونین همون عنوان قبلی رو برای فعالیت انتخاب کنین. مثلا در حال حاضر تاپیک مغازه فروش موجودات جادویی مال چارلی ویزلیه. اگر کسی بخواد تو همین زمینه و با موضوع فروش و پرورش موجودات جادویی تاپیکو فعال کنه هیچ مشکلی وجود نداره و بعد از یه مدت فعالیت قابل قبول این تاپیک به نامش خواهد شد.
د.شروطی که ذکر شد رو حتما رعایت بفرمایین.سوال و پرسش یا انتقادتون رو هم از طریق ارتباط با ناظر در میون بذارین.
با آرزوی موفقیت.