صبر کنید بابا چند به چند؟!
استابی بردمن زندست؟! مرده؟! کنسرت و آلبوم و کلیپ میده بیرون؟! من از این جور چیزاش خبر ندارم! نگفتم زندست یا مرده!
تا اونجایی که من میدونم و توی کتاب گفته شده استاب بردمن حدود 15 سال پیش زندگی هنریش رو کنار گذاشته. 15 سال پیش وقتی بوده که سیریوس به آزکابان رفته.
رولینگ با مسئول تغییر لیست شخصیت های جادودگران در ارتباط باشه یا نه رو منم موندم! میتونی از خودش بپرسی! فهمیدی به منم بگو!! ولی وقتی من توی اون لیست دنبال شخصیت میگشتم، استابی بردمن رو دیدم که جلوی اسمش نوشته شده بود که به نام سیریوس بلک معروفه. از همون موقع احتمال دادم که شاید استابی بردمن اسم واقعی سیریوسه. دوباره که چه عرض کنم و برای بار پنجم، شیشم نشستم محفل ققنوس و شاهزاده ی دورگه رو خوندم. از اون موقع تقریباً مطمئن شدم که به احتمال %90 بلک یه لقبه. (میدونم دیگه، الان میگی به احتمال %10 لقب نیست!
)
وقتی فهمیدم که ریگلوس یه مدت مرگخوار بوده و به خاطر "دخالت" توی کار ولدمورت کشته شده فکر کردم شاید ر.ا.ب. همون ریگلوسه. جان پیچ رو برداشته، و اونو از بین برده، ولدمورت گیرش آورده و کشتتش.
شما اول مشخص کنید که مشکلتون چیه؟! ر.ا.ب. یا استابی بردمن یا بلک؟!
در ضمن یه چیز دیگه!! هر وقت از رولینگ راجعه به ر.ا.ب. سؤالی پرسیده میشه میگه که محفل ققنوس رو یه بار دیگه با دقت بخونید. چرا؟ چون توی محفل ققنوس درباره استابی بردمن و ریگلوس گفته شده.
935712168 بار گفتم و بازم میگم! ر.ا.ب. = ریگلوس استابی بردمن.