شامپوي قدرت 20 كشته برجاي گذاشت!!به گزارش خبرنگار پيام امروز بازي ديروز بين تيم هاي پاورداس و ليان شامپو 20 كشته و 74 زخمي برجاي گذاشت!!
در اواسط اين ديدار سراسر هيجان، بازيكنان تيم ليان شامپو كه كاملا از بازي نااميد شده بودن با يك حركت ناجوانمردانه از تكنيك شامپوي قدرت(!) استفاده كردند!!
بر اثر استفاده از اين تكنيك كل ورزشگاه رو كف گرفت و چشم بعضيا سوخت و البته در اين بين آلبوس دامبلدور با يك عدد حوله در حال خشك كردن سر خود بود!!
مصاحبه اي با كاپيتان تيم پاورداس را در زير ميخوانيد:(گزارشگر=گ)
گ: جناب دامبلدور يه دفعه در زمين چه اتفاقي افتاد؟!
دامبلدور: اولا اينكه به تمام بينندگان و شنوندگان عزيز سلام عرض ميكنم و عرض...دارين فيلم ميگيرين؟!
گ: نخير از روزنامه پيام امروز مزاحمتون ميشم!
دامبلدور: بله داشتم عرض ميكردم كه امروز ما با سيستم چرخشي 5-1-1 بازي ميكرديم!...يعني با يك دروازه بان و يك جستجوگر و پنج مهاجم...و چون هواداران درخواست بازي سراسر هجومي كرده بودن من براي اين بازي مدافع قرار ندادم!
گ: اگر ميشه در مورد اتفاقي كه در زمين به وجود اومد و باعث شد پخش زنده ي بازي به تعويق بيفته صحبت كنيد!
دامبلدور: بله ما بازي رو به لطف حق در دست گرفته بوديم و بازيكنان تيم ليان شامپو از تكنيك شامپوي قدرت استفاده كردن!...اينها با اينكه در اول بازي يك عدد شامپوي خوشبو و جلوگيري كننده از ريزش مو و البته ريش به من هديه داده بودن ولي با استفاده از اين تكنيك ورزش كوييديچ رو زير سوال بردن...من خواستار جريمه ي گاليوني براي اين تيم هستم!
گ: در لحظه اي كه تيم ليان شامپو از تكنيك شامپوي قدرت استفاده ميكرد شما در زمين ديده نميشدين...ميشه بپرسم كجا بودين؟
دامبلدور:بله!...من در يك لحظه ديدم كه در هوا كف گرفتگي(!) ايجاد شده و به همين دليل به زمين نشستم تا كف ها از بين برن!
گ: ولي تعدادي عكس از شما به چاپ رسيده كه به نظر ميرسه در حال دوش گرفتن در وسط زمين هستيد!!!
دامبلدور:
....من نميدونم چه كسي يا چه كساني اين شايعات رو ايجاد كردن و من همين جا اين شايعه رو شديدا تكذيب ميكنم و اعلام ميكنم كه من با اينكه كل ورزشگاه رو كف گرفته بود هيچ گونه دوشي نگرفته ام!...مگه من خونمون دوش ندارم وسط زمين دوش بگيرم؟!
گ: پس اين حوله اي كه پوشيدين الان براي چيه؟!
دامبلدور: من شديدا تكذيب ميكنم...كي ميگه من حوله پوشيدم؟...ها؟!...آها اينو ميگي؟!....اينو كه همين شكلي پوشيدم...مده ديگه!...هر روز عريان تر از ديروز!!!
خبرنگار پيام امروز بعد از مصاحبه با دامبلدور فقيد به سمت فنگ رفت و با او نيز مصاحبه اي رو انجام داد!!
گ: سلام جناب فنگ پنجه طلا!...هيچ كس فكرش رو نميكرد كه شما در اون كف گرفتگي شديد گوي زرين رو از آن خودتون كنيد!
فنگ: عو عو عووووووو!......خخخخخخخخ!...واق واق!
گ: ميشه واضح تر صحبت كنيد من واقعا متوجه نميشم!
فنگ: واق واق...خخخخخخخخ!........غررررررر!...هاپ هاپ!
گ: خب باشه باشه...تسيلم
......نهههههههههه!
متاسفانه به دليل اينكه فنگ عزيز ناگهان هار شدند و به طرز شديدي خبرنگار مارو مصدوم كردند اين مصاحبه ادامه اي نداشت.
در پايان اعلام ميداريم كه مراسم دفن و كفن عزيزان تماشاگر كه در اين بازي به ديار باقي شتافتند روز هفدهم مي در گلزار شهداي هاگزميد(!) برگزار خواهد شد!