جواب من به سخنان بلید عزیز!!نقل قول:
ارتيکوس جان با وجود سابقه ي درخشاني كه در مورد بحث با شما در يكي از تاپيك ها داشتم فكر ميكنم شما واقعا مناسب هستيد
من از نظرت خیلی متشکرم!امیدوارم که تو هم به ما بپیوندی!!
نقل قول:
ميخوام بدونم چه طور ميخواي مشاور انتخاب كني و افراد ارتش رو مشخص ميكني؟
در مورد چگونگی
انتخاب مشاور بگم که من در وزارتخانه محلی برای ثبت نام بوجود میارم تا همه قادر به شرکت در آن باشند.هر کدام از این افراد نیز باید سازمانی که در آن میخواهند به ریاست بگیرند بنویسند و بعد از مدتی در حدود یه هفته اسامی کسانیکه که ثبت نام کردند به دفتر کاراگاهان برده میشه که کاراگاهان بتوانند سوابق آنها را در آورده و افراد را صلاحیت دار را تایید و رد کنند.سپس فهرست اسامی تایید و یا رد شده به مجلس برده شده که رد شدگان که دعوت به دفاع شده اند از خود دفاع کنند و شاید بعضی دیگر خواهان تغییر پست نوشته شده باشند که همه اینها در مجلس صورت میگیرد و پس از انجام اینکار فهرست افراد تایید شده به وزیر داده میشود.وزیر نیز با گوشزد کردن کارهایشان آنها را تایید و در پستهایشان میگمارد.
همینطور که دیدید اسامی از سه مرحله:
1.دفتر کارگاهان.2.مجلس.3.وزیر.عبور کرده که هیچکسی بدون لیاقت و صلاحیت نتواند قدرتی داشته باشد و نیز حق کسی پایمال نگردد.
و دیگر وزیر قدرتش را برای تصمیم گیری به
مجلس میده چون من این رو متوجه شدم که مشورت چندین نفر تصمیمات بهتری گرفته میشود تا یک نفر تنهایی تصمیم بگیرد!
ولی در مورد
چگونگی انتخاب افراد ارتش باید بگم که از لحظه ای که فرد آمادگی خودش رو برای فعالیت در ارتش در دفتری که برای ثبت نام بوجود می آید اعلام کند عضو در ارتش هست.ولی در صورتی که بیش از دو هفته در ارتش فعالیت نداشته باشد از ارتش اخراج و دوره بعدی ثبت نام برای او سخت تر خواهد بود.ولی کارهایی که ارتش انجام میدهد.وزیر از کسانی که رول نویسی آنها از جهات مختلف عالیست دعوت میشود تا معلم در ارتش شوند و تدریس کنند.افراد در ارتش چگونگی رول جدی و یا طنز نوشتن ،و بعد چگونگی نقد پست جدی و طنز و حتی نظارت بر انجمنها و پست ها نیز بطور دقیق و عالی یاد میگیرند.این افراد در مواقع حاد و اضطراری مثل غیبت چند روزه وزیر به دستور وزیر و تایید مجلس به کار گرفته میشوند.و در صورت دیده شدن پیشرفت از یکی از اعضای ارتش مقام او ارتقا پیدا میکند که در صورت ارتقا به سرهنگ خود او نیز قادر به آموزش به دیگران میباشد.
از این طریق رول فعالتر از قبل خواهد شد.
امیدوارم به سوال شما جواب کافی و لازم را داده باشم.
در صورت دیدن ابهام در این و یا در موارد دیگرم حتما سوال بفرمایید
نقل قول:
بهتر نيست يك مسابقه ي داستان نويسي راه بندازي و كسي كه بهترين داستان رو نوشت به عنوان جي كي رولينگ شناخته بشه و كلاس هاي داستان نويسي بزاره.
این ایده و پیشنهاد شما الان در انجمن
امپراطور تاریکی توسط ناسیسا بلک و پیتر پتیگرو عزیز داره بطور هفتگی اجرا میشه.ولی این ایده را نیز میتونیم در جاهای دیگه نیز بوجود آورد تا انگیزه برای فعالیت در رول بیشتر شود ولی در مورد اینکه فرد برگزیده به دیگران آموزش دهد موافق نیستم!به نظر من هرکسی همیشه چیزی برای آموختن دارد و با یک دوره نمیتوان نتیجه گیری کرد اما اگر در صورت اول شناخته شدن فرد به مدت یک ماه (در صورتی که در هفته بیشتر از یک پست زده باشد)!از او دعوت میشود که در ارتش(رجوع شود به قسمت چگونگی انتخاب افراد در ارتش)به دیگران تدریس کند.
مرسی
لطفا در صورت دیدن ابهامی و یا داشتن سوال دیگری به من اطلاع دهید که جواب بدهم.
آرتیکوس