انی مونی عزیز تو اصلا تو یه باغ دیگه ای تو هوا می زنی عمو جان من می خوام رول اصلی فعال شه به جای اینکه تو تالار خصوصی تون 10 تا بخوره تو رول ده تا بخوره اون ور 5 تا...
در ضمن من مشکلی ندارم با ماموریت اتفاقا خوب پست های ماموریت ها چون هماهنگ شده است نمره بالایی میگره و به نفع شماست اصلا سر در نمیارم مخالفتت سر چیه یک دفه هم گفتم دسترسی اونجا رو دادن و من همون طور که با بقیه انجمن ها رفتار می کنم با اونجا هم همین طور رفتار می کنم چون تافته جدا بافته نیست یه انجمنه که باید توش فعالیت شه در هر صورت
هر وقت لرد دستور بده با اون انجمن کاری نداشته باشم من باهاش کاری ندارم...پس تا وقتی ولدی چیزی نگفته اون انجمن برام مثل بقیه انجمن های دیگس
نظر مرگ خوارا هم اگه اینه باید با لرد به توافق برسن...من در مورد تاپیک های دیگه از مدیر انجمن دستور می گیرم که دسترسی داشته باشم یا نه در مورد این انجمنم مدیران انجمن و لرد متاسفانه پس نمی تونم فقط به نظر مرگ خوارا تکیه کنم
پس صریح دریافتی فعلا اون انجمن جزو برنامه ما حساب میشه
بلیز جان
در این مورد هایی که گفتم نگفتم موافقم یا مخالفت خودتون رو اعلام کنید گفتم اجرا میشه و فقط شما در جریان قضیه قرار گرفتید...
از ناظر خواهش میشه همکاری شه اگه بخواین ساز مخالف از الان بزنین نمیشه...چون هدف فعال کردن رول پلینگه نه دعوا
در ضمن فکر می کنم با ایگور که صحبت می کردم از این طرح بدش نیومده بود اونم اسلیه در هر صورت ناظران تالار بهتره کمک کنن در هر صورت خوب بازم می تونه اهمتی نداشته باشه شما فعالیتی نکنید امتیاز از گروه خودتون کم میشه
لوسیوس عزیز این رنک ها فقط برای اعضای ایفای نقشه که گفتم الان داریم با کمک هاگرید درست می کنیم برای کل کاربران سایت نیست چون وظیفه من فعال کردن ایفای نقشه
توماس عزیزاینجا خیلی چیزا الان بر اساس کتاب پیش نمیره امید وارم این مضوع رو درک کرده باشید که قصد من فعال کردن و بهتر کردن ایفای نقشه می تونم چهار تا گروه بزنم همین اعضا رو بریزم توش بکنم ای بی سی دی ولی خوب چون نه مرض دارم نه علافم از همین گروه های هاگوارتز استفاده می کنم
و همون طور که گفتم افتخار نیست که تو تالار خصوصی ما بیشتر پست می خوره تو مال شما بیشتر می خوره بیاید کمک کنید رول اصلی بیشتر و بهتر پست بخوره...
در مورد کادر بنده...
دقیقا این کادر اول چیز دیگه ای بود بلیز زابینی کوییرل و دامبلدور توش بودن اما اومدم مثل کابینه یک کشور رفتار کردم هرکی پیروز میشه با توجه به کار فرقه خودش و هماهنگی که از قبل داشته کارو بهتر انجام می دن
مهم راحت بودن من با این گروهه که همه شون اگه درست نگاه کنیم دستی در رول نویسی دارن تجربه دارن و واسه خودشون کسی هستن به قول بچه ها گفتنی
پس دقیقا حذب بود و من به خاطر راحتی این گروه رو انتخاب کردم...
کارکاروف عزیز جوابی جز جواب توماس پس برای شما ندارم لطفا پست بیهوده نزنین
از اینجا به بعدم بحث منحرفه دوستان قرار نشد شما راجب طرح من بحث کنید قرار شد اگه جاییش نا مفهوم بود بپرسید و در مورد چیزایی که قراره به رول اضافه شه و کمک کنه صحبت کنیم حرف در مورد کادر من و طرح ممنوع چون من می تونستم با کاربرا درمیون نذارم و با اختیاری که به عنوان وزیر دارم اجرا کنم
اگر بحثی هنوز در مورد اینکه کاری چیزی هست که به رول کمک کنه در اینجا مطرح کنید و
اگر از کادر من و طرح های من شاکی هستید در نحوه برخورد به مدیران شکایت کنید
این تاپیک جای بحث نیست جای رفع و رجوع کردن مشکلاته کمک به رول و زنده کردن ایفای نقش مرده...
بعضی از دوستان عادت کردن همیشه به فکر حاشیه باشن...
در هر صورت بحثی راجب غیر از کمک به رول و پیشنهاد برای رول باشه پاک میشه می تونید نحوه بر خورد حرف بزنید اونم نه با من با خودتون و با مدیران
چون من بدون توجه به حاشیه کارم رو انجام می دم(پس یعنی طرح اجرا میشه)
ققی کیفسون
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo