نقل قول:
شما که ادعای آسلامی بودن می کنید چرا خود از کالین حمایت نمی کنید که در راه خدمت به آسلام ید طولا دارد؟
یک نقل قول بیاورید که بیانگر آسلامی بودن بنده است.من تکذیب میکنم.
نقل قول:
آیا آسلام شما از نوع آمریکایی است؟ اگر چنین است چرا به صدای بلند اعلام نمی کنید تا تنویر افکار عمومی شود؟
آسلام ما از نوع رولپلینگیست و آسلام ماگلی را نفی میکند.
نقل قول:
آیا چشم بسته می توانید بگویید ریش مریلین دقیقاً چقدر است و چند تار مو دارد؟!
دقیا ریشش از هشت هزار و دویست و پنجاه و سه تار مو تشکیل شده و در فصل بهار به حداکثر بازدهی و وزنی در حدود سه کیلو میرسد.
نقل قول:
شما یک نگاه در چهره ی بنده بیاندازید.عظمت محسان بر روحتان خواهد نشست
نقل قول:
آیا همه جامعه ذکور را وادار به گذاشتن ریش و جامعه نسوان را وادار به پوشیدن برقه می کنید؟
آیا خطوط شبکه پرواز جداگانه برای ذکور و نسوان تهیه می کنید؟
آیا محل های جداگانه استفاده از پورت کی برای ذکور و نسوان ایجاد می کنید؟
آیا محل های جداگانه استفاده از پورت کی برای ذکور و نسوان ایجاد می کنید؟
آیا قانون منع ورود نسوان به تیم کیدیچ ذکور را به عنوان نخستین گام در راه پاکسازی زمین های کیدیچ ازضعیفه ها تصویب می کنید
آیا یک مدرسه کاملاً جداگانه برای دخترکانی که پا به جامعه جادوگری می گذارند تاسیس می کنید تا آسلام را از شر این مراوده های بی مورد در هاگورات راحت کنید؟
یعنی مشکل جامعه ی ما اینه؟ذکور ما باید برند ارزشی بازی در بیارند.مونث باید سوژه های رول رو ارتقا بده.یعنی مشکل ما اینه؟واقعا شما فکر میکنید که اینه؟
نه واقعا مشکل ما اینه؟
ما میخوایم بیایم رولپلینگ رو سروسامان بدیم.نه شما به من بگید.مشکل جادوگران الان اینه؟
نقل قول:
- آيا اين درست است كه معاون اول شما از جامعه ارواح يا جامعه اجنه است؟
- آيا شما تصديق ميكنيد كه با ارواح و اجنه روابط حسنه داريد؟
1- آيا همي شما هي همي ميگوييد؟
1- آيا شما بعد از وزير شدن با مابقي رقبا چه خواهيد كرد؟
1- آيا شما روش ** تك تك ** را براي كلهپا كردن مابقي رقبا در پيش خواهيد گرفت؟
1- آيا شما بعد از وزير شدن با مديريت برخورد خواهيد نومود؟
1- آيا هوريس در دستگاه شما جايي خواهد داشت؟
1- آيا شما وجود رول را به سود سايت ميدانيد؟
1- آيا درست است كه ميگويند شما بعد از وزير شدن همه نزديكان خود را ناظر و مدير خواهيد كرد؟
1- آيا كي شما را براي وزارت تاييد نومود؟ (تا اونجايي كه من خبر دارم شما استعفا داده بوديد)
1- آيا اين تاييد شما بعد از استعفا از كانديداي وزارت همان تبعيض نژاديست؟
1- آيا شما گاراژ را دفتر اصلي كار خود قرار خواهيد داد؟
1- آيا چرا شما كتمان ميكنيد كه عضو فعال آجاس بوديد؟
یک سری از سوالات شما روح بزرگوار و خفن سایت به دلیل افشا کردن مدیران امنیت جواتی جادوگران،بی پاسخ میمونه
یک سری از سوالات شما روح بزرگوار و خفن سایت به دلیل افشا شدن سیاست های انتخاباتی بی پاسخ باقی میمونه
رقبا به دو دسته تقسیم میشوند.عده ای به نفع بنده کنار خواهند کشید.آن ها به رفقا تبدیل میشوند.عده ای هم راه مخالف در پیش گرفته و در صحنه ی انتخابات حضور به هم میرسانند.آنها را در چنگال خودم له خواهم کرد
هیچ استعفایی از بنده وجود نداره.یک استعفا نشان دهید تا من همین الان صحنه ی انتخابات را وداع گویم.
اجاس و اداس جزئی از مناطق دیدنی دوران وزارت بنده خواهند بود.
زمانی یک اجاسی بودم.اما عوض شدم.عوض شدن مشکلی نداره.
همینک به همه ی ساحره های سایت
میورزم
بنده در دهان این مدیریت میزنم
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به