سلام..
الادورا
نقل قول:
در کل اطلاع رسانیتون رو بیشتر کنید بدونیم چند چندیم خلوصع!
چشم.. توضیحات تکمیلی رو در ادامه میدم.
روونا
نقل قول:
فدای اون هوش سرشارت بشم.. خیر سرم من تاکید کردم در پست اول این تاپیک که " مکان رو بازگو نکنید! " جدن من چی باید بگم الان؟!
نقل قول:
مکان همیشگی هم خوبه...ولی اگه مرکز شهر تر باشه بهتره!هفت تیری،انقلابی،سیدخندانی...
اونجا هم امکانش هست، ولی بیشتر کافه هستن اونجاها.. نه رستوران. کافه ظرفیتش کمه و جمع ما هم سرو صدا زیاد داره. بعدش هم محیط کافه ها معمولن مملو از جمع های دو نفره و دود سیگاره که توصیه ش نمی کنم بخاطر وجهه ی ادبی-فانتزی ای که داریم.
رستوران های اون سمت شلوغن معمولن و مهمتر اینکه برای برگزاری مجمع اونجا پول زیادی از ما می گیرن.
جایی که سالها داریم برگزار می کنیم.. همونطور که دوستان گفتن علاوه به اینکه جای خلوتی هستش و کسی به اون صورت مزاحممون نمیشه، ما رو سالهاس می شناسن و مشتری چندین و چند ساله ایم. از طرف دیگه جاش بزرگه و دوستانی که دفعه قبل اومدن دیدن که سر و صدای ما هم زیاد بود و هیچ مشکلی هم نداشتیم.
خلاصه اینکه در مورد جا نگران نباشین، اونش رو بنده هماهنگ می کنم : )
مورگانا
نقل قول:
یه نکته ای
مکان قرارتون
واقعااااااااااااااااااااا پرته!
نقل قول:
فک کن من از شهرک غرب میام!
مورگانا جان..
در مورد مزایا و معایب مکان و این حرفا که زیاد حرف زدم..
فقط یه مورد بگم..
اگه شما از شهرک غرب میاین و براتون پرته آریاشهر
پس من و دختر کوچیکم که توی این ترافیک از شمال شرق میایم چی باید بگیم؟ : )
ببینید دوستان، سعی ما این هستش که با هر مشکلی که شده، یه سری دوست رو دور هم جمع کنیم تا هم آیین 11 سالگی سایت باشه هم یه دید و بازدیدی صورت بگیره و روابط بیشتر بشه.
خواهش می کنم.. بیاید یکم سطح توقعمون رو پایین بیاریم، واقعن اونقدرها هم مشکل و نشدنی نخواهد بود که خودمون رو با برنامه هماهنگ کنیم.
بانو مورگانا.. شما برای اومدن 2 تا راه به شدت بولد شده و راحت دارین، یکی مترو و دومیش رو هم هاگرید گفت. حالا اگه بتونیم ببینیمتون اونجا خوشحال خواهیم شد.
نقل قول:
اما خود من با نگین رضا موافقم.
- ای خدا..
---------------------------------------------
خب خب.. برسیم به بحث اصلی..
دوستان همونطور که مشاهده می کنن فعلن تاریخ پیشنهادی پنجشنبه 11هم با 12 رای ِ پیشتاز، زمان مورد نظر ماست.
ایشالا برنامه مون رو با جشن سال نو همزمان می کنیم و مطمئنم که جشن قشنگی خواهد شد. تقویم هم گذاشتم واسه کسایی که می خوان دقیق تر و عمیق تر نگاه کنن.
برنامه مون تا الان اینجوریه:
- زمان: پنجشنبه 11 دی ماه، مصادف با 1 ژانویه 2015
- مکان: اگر تغییراتی صورت نگرفت، آدرس به دوستان اطلاع داده میشه.
- ساعت مراسم: 15 الی 18
لازم نیست بگم که بنده از نیم ساعت قبل داخل مجتمع هستم، اگه به مشکلی برخوردین با بنده تماس بگیرین. و اینکه دوستان لطف کنن 15 دقیقه زودتر توی محل برگزاری حضور داشته باشن که ناهماهنگی پیش نیاد.
موضوع دوم:
بچه ها از اونجایی که زحمت کیک رو یکی از دوستان می کشن، جشن رسمی نیست و مخارج هم به عهده ی سایت نیست، هزینه ی کیک به صورت مساوی بین جمع تقسیم میشه و بقیه سفارشاتی که دارین با خودتون هست. اون هزینه رو هم .. با تعداد نفراتی که اعلام آمادگی کردن واسه حضور در جشن هزینه میشه در حدود 3-4 هزار تومن احتمالن.
موضوع سوم:
بچه ها.. ما عکس می گیریم، و این عکس ها در گالری خصوصی اعضا و فقط واسه دوستای خودتون منتشر خواهد شد. اگه مشکلی با این قضیه دارید خیلی راحت همونجا به من ( و یا هر کسی مسئول برگزاری جشن بود ) بگید عکس نمی گیرید.
برنامه به این صورت بود که خدمتتون عرض کردم.. تا اینجاش رو به توافق رسیدیم، حالا هر کس من باب صحبت هایی که کردم سوالی داره همینجا بپرسه جواب میدم/.
شاد باشید
پرنس