سلام زاخار اصلی.نتیجه قابل پیش بینی نیست. ولی اگر قرعه شانس به نام من افتاد، اونموقع بیشتر باهم حرف میزنیم. چون کنجکاوم بدونم که چرا با سوژههای جدی ارتباط بیشتری میگیری و آیا بقیه دوستان تازه وارد هم همین احساس رو دارن یا نه. دمت گرم!
سلام گادفری شکارچی.ممنون که منو قابل دونستی. امیدوارم بتونم این اعتماد رو جبران کنم.
سلام جوز.بله دقیقا! شادی، بزن و بکوب، آزادی!

ممنون از حمایتت.
سلام جینی.درود برتو که دوپامین دوست هستی. سوالت به صورت کامل در آخرین اطلاعیه دولت که الان بهش میرسی، پاسخ داده شده.
سلام نیک.به هرحال وزیر باید بتونه تعادل رو حفظ کنه و روابطش رو با همه خوب نگه داره اما درعین حال مراقب برنامههای خودش باشه. من تنها درصورتی کنار خواهم رفت که با اسناد واقعی عدم کفایتم ثابت بشه. اما ما تسلیم قدرت و مافیا نخواهیم شد!

جوانمردانه تا آخرین لحظه خواهیم جنگید. ممنون که اومدی.
حمایت کردن همگیتون باعث احساس افتخار و دوپامین در من میشه!

ببخشید صحبت رو کوتاه میکنم و میرم سراغ آخرین اطلاعیه ستاد که یه جورایی مهمترین هم هست.
-------------------------------------------
آخرین اطلاعیه انتخاباتی دولت دوستی و دوپامین (مهم)
آقایان! خانمها!
جادوگران غیور!
ساحرگان سلحشور!
اقلیتهای آسیبدیده!
اکثریتهای سختی کشیده!درود بر شادی! درود بر نشاط! درود بر دوستی!
درود بر زندگی! درود بر دوپامین! درود بر هرچی که هست!
این شما و این برنامه جامع دولت دوستی و دوپامین:
برنامهها جهت رفاه شما در سه بخش «گذشته، حال و آینده» تقسیم بندی شدند.
- گذشته: در بخش گذشته، ما قویترین برنامهها و ایدههای وزرای پیشین رو که قابلیت ادامه دادن دارند رو ادامه خواهیم داد. به طور مثال یکی از برنامههای عمده دولت مورفیوس گانت تقدیر از بزرگان سایت بود. کسانی که واقعا زخمت کشیدند، نقد انجام دادند، باعث رشد اعضا شدند، مدیران قابل و رول نویسهای کمنظیری بودند، بنا بود طی یک طرحی ازشون تقدیر بشه. موزه جادوگران، مدالهای مرلین و کارت غورباغه شکلاتی از جمله ایدههایی بودند که اجرا شدند. اگر مدیریت سایت با وزارتخونه همکاری کنه و چنین اجازهای رو به ما بده، این عملیات شناسایی و تقدیر ادامه پیدا خواهد کرد. اما این صرفا یک مثال بود.
یک ستاد تشکیل میشه تا برنامه های ناتمام مونده رو به تفکیک بکشه بیرون و کابینه دولت میشینه اینهارو بررسی میکنه و بعد از انجام مشورتهای لازمه، اجراشون میکنه.
هدف از چنین کاری حفظ میراث گذشتگانه. اینکه بشه زحمات دولتهای قبلی رو به چشم اورد. ایدههاشونو به نمایش گذاشت. هدف اصلی اینه. اما اگر خودشون راضی بودند یا امکان اجرایی و ادامه دادن ایده و طرحی هم بود، حتما اینکارو انجام میدیم. از هر ایده دیگری هم برای حفظ و نمایش میراث گذشتگان و بزرگان استقبال میکنیم. چه گذشتگان و بزرگان وزراتخونه و چه کل ایفای نقش و سایت!
- حال: شعار دوستی و دوپامین در این بخش قراره تحقق پیدا کنه! این دولت یک دولت با فضای دوستانهست. وزارتخونه یک مکان فراجناحیه، پس باید فراجناحی عمل بشه. حالا اینکه در فضای رول پلینگ چه اتفاقی بیوفته داستان مجزایی هستش. اما در قلب کار باید دوستی و همدلی میان کابینه، ناظران، مدیران و اعضا وجود داشته باشه. وزارتخونه موظفه کابینهش رو مشخص و معرفی کنه. وزارتخونه موظفه صدای اعضا رو بشنوه. وزارتخونه باید به همه و البته به صورت مدیریت شده این اجازه رو بده که بتونن به تصمیمات اعتراض کنند و یا در تصمیمسازی مشارکت کنند.
اینجاست که قضیه احزاب میاد وسط. تاپیک هایی از احزاب در وزارتخونه وجود دارند یا در صورت ایدهی هریک از اعضا، میتونن به وجود بیان. این احزاب میتونن فعال بشند و همراه یا علیه دولت شروع به فعالیت کنند. اونایی که همراهی میکنند، توی احزابشون ایده پردازی میکنند و به دست دولت میرسونن یا به صورت گروهی فعالیت میکنن. اونایی هم که مخالفن، برنامه ها و ایونتهایی برای بروز دادن این مخالفت تدارک میبینن. البته از اونجایی که وزیر ناظر انجمن وزارتخونه هستش، طبیعتا باید با وزیر هماهنگی صورت بگیره حین فعالیتها. پس گروهکها، حزبها و مواردی از این دست هم به رهبری یک فرد خاص و تیم خاص، میتونن فعالیت کنن.
در سمت دیگه یکسری سازمان در وزارتخونه وجود داره که میشه فعالشون کرد. فراخوان همکاری داد، برای هر تاپیک یک مسئول درنظر گرفت و سازمانها فعالیت شون رو توسعه بدند. سازمان فرهنگ و هنر جادوگری، موسسه ی کار يابی وزارتخونه، باشگاه تفریحات، سازمان حل اختلافات، اداره مبارزه با سوءاستفاده از اشیای مشنگی، سازمان کنترل بر روی اصلاح نژادی، ستاد کل حمایت از خون آشام ها ، سانتورها و گرگینه ها ( خاسگ) و ... تعدادی از سازمانها هستند که با مشورت کابینه و خواسته اعضا، یکسریهاشون فعال خواهند شد. حتی اگر ایده خوبی در این زمینه هم بود دولت استقبال میکنه و اجازه زدن سازمان جدید رو به اعضا خواهد داد. ولی بقای سازمان منوط به فعالیتشه.
جدای از تمام مطالب گفته شده، وزیر به عنوان ناظر وزارتخونه وظیفه داره تاپیک های رول نویسی این انجمن رو فعال کنه. با توجه به جدی بودن یا طنز بودن تاپیک، سوژه قدیمی رو ادامه بده و یا سوژه جدید بزنه. تاپیکهای وزارتخونه مورد بررسی من قرار گرفتند و در صورت وزیر شدن، طبیعتا با تیم وزارتخونه دقیقتر مورد ارزیابی قرار میگیرند تا سوژههاشون بهشون رسیدگی بشه. اینجا هم بازهم از ایدههای شما استفاده خواهیم کرد. چون واقعا نظرات شما لازمه برای پیدا کردن بهترین مسیر و راه.
آزکابان مدتیه فعال نیست. درسته این دولت، دولت دوستی و دوپامینه، ولی دلیل نمیشه به آزکابان توجه نکنیم. طبیعتا درحین فعالیت دولت ممکنه کسانی زندانی بشند. که البته این زندانی شدن کاملا مربوط به فضای رول پلینگ میشه نه محدود کردن دسترسیهای شخصی. بستگی به اتفاقاتی که حین دولت میوفته، مثل کودتای غیرمجاز، مثل ادغام علیه امنیت جامعه جادوگری و ... ، افرادی دستگیر میشن. براشون عادلانه دادگاه برگزار میشه و بعدش آزاد یا زندانی میشن. قضاتی برای آزکابان در نظر گرفته خواهد شد. قوانین زندان به روز رسانی خواهد شد و یک مسئول رئوف به عنوان زندانبان انتخاب خواهد شد. به تاپیکهای رول آزکابان هم باید دقیقا مثل وزارتخونه، رسیدگی بشه.
همکاری با سایر انجمنهای ایفای نقش هم در طول دوران وزارت خونه و به صورت ایونتهای فصلی در جریان خواهد بود. البته در صورت تمایل همکاری خود ناظران اون انجمن ها. این ایونتها با هماهنگی دو ناظر وزارتخونه و ناظر انجمن مربوطه برگزار خواهد شد و سعی میشه تا جای ممکن مفرح، جذاب و سرگرم کننده باشه. نمونهش؟ مثلا با انجمن لندن، ایونت هالووین میتونه برگزار بشه. با انجمن هاگزمید، ایونت گوسفندی (

) و اینجور برنامههای متنوع که طبیعتا برنامه ریزی مفصل حین اجرا میطلبه.
در اجرای تمام این برنامهها تم دولت یعنی شادی، نشاط، زندگی و آزادی در نظر گرفته میشه. چیزهایی که این مدت به صورت کلیدواژه بهش اشاره شده و گفته شده. مثل شکلات، خوراکی های خوشمزه، مردمی بودن، جذب تازه نفسها، ایجاد فضای آزاد سیاسی، حضور کارخونه بلک چری (

) و تمام چیزهایی که بهش اشاره شده.
- آینده: در آخرین ماههای دولت، ما موظف خواهیم بود میراثی برای دولت آینده و در کل آیندگان بزاریم. ایدههایی که میشه ادامشون داد. سنتهای خوبی که شروع کردیم. و در نهایت یک جمع بندی که دولت بعدی بدونه باید با وزارتخونه و آزکابان چکار کنه. اینکه انتخابات بعدی با بیشترین ایده و کمترین سردرگمی برگزار بشه. بازهم از ایده های شما در این زمینه حین فعالیت دولت، استقبال خواهیم کرد.
و اما برم سراغ تعهدها. که قول داده بودم به چیزهایی متعهد بشم:
- همیشه فراجناحی وزارتخونه رو اداره کنم و از همه نیروهای شایسته بیطرف، مرگخوار و محفلی استفاده کنم.
- همیشه برنامههایی که اینجا ارائه کردم مقابل چشم اعضا باشه تا هروقت خواستن بتونن اونهارو مطالبه کنند و درصورتی که بنا به هردلیلی از وزیر شاکی بودند، طی مراحلی بتونن ازش شکایت و حتی اون رو به دادگان بکشونن!
- همیشه در نهایت هماهنگی با اعضا، ناظران و مدیران دولت کار خودشو پیش ببره. در صورت عدم کفایت به هردلیلی و اثبات اون، وزیر سیریوس کنار خواهد رفت.
من سعی کردم منصفانه و جوانمردانه رقابت کنم. امیدوارم کسی از دستم نرنجیده باشه.
باتشکر و احترام.
سیریوس بلک (پانمدی).
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are