آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
درباره جایزه کوییدیچ هم اینجا گفتین که واریز شده ولی نشده! و فدراسیون هم گفته! پس ۳۱۸ گالیون منو بدین! لازمش دارم!
نقل قول:
سلام و درود آریانا! سابق فعلی. بار ها گفتیم وقتی میاین اینجا یا بانک با ارتباط با جنها، حتما حتما حتما با لینک و عدد و ارقام دقیق بیاین تا رسیدگی کنیم. اون 318 گالیون جایزه رو براتون زدیم قبلا. ما فکر کردیم چیز بیشتری میخواین که گفتیم بهمون اطلاع ندادن. در مورد جارو هم چون توی پروفایل قبلی تان مشاهده نکردیم ندادیم. دفعه دیگه حتما فاکتور خرید رو همراه داشته باشین. *جارو +یک گالیون جایزه اعتراض اضافه شد. موفق باشین.
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/14 17:26:26
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
حقوق هیت مدیره 80 گالیون نظارت اسلیترین 60 گالیون آواتار یاب 25 گالیون 130 گالیون مدیریت ایفای نقش
آبان ماه
آواتار یاب 25 گالیون 130 گالیون مدیریت ایفای نقش
آذر
حقوقی که عقب افتاده و به دلیل مشغله درخواست نکردم لطفاً به حساب واریز بشه جمع: 450 گالیون
--- حقوق قبل از این:9 ویرایش آبدارچی بانک: 450 گالیون براتون اضافه شد. چون تا اینجا اومدین چیزی کم نکردیم. لطفا حقوق هاتون رو به موقع درخواست کنید. ممنون.
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/10/28 11:38:50 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/10/28 11:39:07
ثروت، قدرتی است که میتواند به انسانها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.
Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.
الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ببینین من طبق این صورتحساب، بیش از ۲۰ رول در سایت زدم پس بهم پاداش تعلق میگیره! راستش من نمیدونستم که پاداش رو هم خودمون باید توی صورتحساب بیاریم و به همین دلیل اومدم مثلا شرم پیشه کنم و تواضع به خرج بدم و حسابش نکردم اما بعد دیدم شما هم حساب نکردینش... پس بله من اینجام تا اون چهل گالیون پاداش رو بگیرم ازتون...
مرسی!
---- ویرایش ممیزی: 41 گالیون براتون ارسال کردیم. 40 تا برای پاداش و 1 برای اعتراضتون.
معترض باشید.
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/10/28 11:37:10
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
سلام. مطابق این پست، لطفا حقوق مهرماه رو که با تاخیر و همزمان با حقوق آبان درخواست داده بودم، بررسی و واریز کنید. همچنین علت خط زدن حقوق نظارت گریفیندور در ماه آبان رو هم مطرح کنید. چون با توجه به ارجاعی که داده بودم، طبیعتا باید تعلق میگرفت.
باتشکر.
ویرایش بانکداری سلطنتی و ویژه ی فلاملیون:
سلام سیریوس بلک؟ دیر کردی. خوشحالم که اینجایی. سالازارو کشتی؟
حقوق نظارت گریف مربوط به آبان واریز شد. 60 گالیون فعالیت های مهر: حقوق مشاور دیوان جادوگران 33 گالیون حقوق نظارت گریفیندور 60 گالیون حقوق نظارت وزارت سحر و جادو 200 گالیون پست های معمولی: 2 گالیون پست های ایونتی: 3 تا (12 گالیون)
جمعلا 367 گالیون واریز شد.
یک گالیون هم بابت اعتراضت که میشه 368. موفق باشی.
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/28 19:24:19
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
خب من با اجازتون یه سوال دیگه هم بپرسم. جارویی که شما گفتی رو من فروختم دوباره، که یعنی شش گالیون پس گرفتم ده گالیون هم برای فعال کردن چت باکس بود، که یعنی شما 16 گالیون رو از محاسباتت جا انداختی.
ویرایش بانکدار هالادورین: به به اعتراض رو اعتراض. یه گالیون برات زدم.
سیگنس بلک عزیز من فکر نمیکنم که ده گالیون رو باید بزنم براتون. میپرسم از مسئولش ببینم چنین چیزی هست یا نه. چون گویا یک جایزه ی یک دفعه ای بوده و برای هر ماه نیست. اون 6 تا گالیون جارو تو برات زدم.
حسابت رو هم ذره بین میزنم از مهر تا الان ببینم چیزی کم و زیاد یا اضافه نگرفته باشی اگه بود توی بانک بهت اعلام میکنم. لطفا باز هم بیا. فعلا خدانگهدار.
سلام. طبق این پست من باید 6۷ گالیون دریافت میکردم در جهت فعالیت آبان ماه، و من از قبل 106 یا 110 گالیون داشتم، دقیق یادم نمیاد اما مطمئنم بالای 100 بود. و الان من 131 گالیون دارم که حتی اگر فقط صد گالیون داشتم، باید میشد 16۷. اشتباهی رخ داده یا محاسبات من اشتباهه؟
ویرایش بانکدار جنی: سلام سیگنس خوش اومدی. برای حقوق مهر 58 تا زدیم. ماه پیش هم 67 تا گرفتی. امروز هم 25 تا سالازار بهت جایزه داد. یه جارو خریدی که ده گالیون کم کردیم. میشه جمعش 140 تا. اما الان 131 داری. پاشو ببینم روش نشستی؟ نه نیست. پس راست میگی. بیا یک گالیون برای اعتراضت زدم.
اما حقوقت با توجه به اینکه چندین نفر روی حقوق ها کار میکنن و بلافاصله بعد از خرید جارو یا چوبدستی یا معجون و ... کم و زیاد میشه کاملا طبیعیه. پس همچنان 132 گالیون داری.
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/16 22:12:20