هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

کتاب هفت: ورود هری پاتر عربی به اسراییل ممنوع شد

فرستنده Irmtfan در تاريخ ۱۳۸۷/۵/۲۴ ۸:۳۵:۴۸ (1211 بار خوانده شده) خبر های فرستاده شده توسط این شخص کتاب هفت
کتاب هفت
امروزه متاسفانه برخی کشور ها به دلیل دشمنی به خود حق میدهند تا توسط هر ابزاری به مقابله با کشور های دیگر بپردازند. سیاست در تمام حوزه ها دخالت کرده و حتی کتاب خوانی را نیز در برمیگیرد. خبری که در ادامه آماده از سایت بی بی سی فارسی برداشت شده است.



اسرائیل ورود کتابهای کودکان را که در سوریه و لبنان به زبان عربی منتشر می شوند با این استدلال که دولت اسرائیل با این دولتها در حال جنگ است، ممنوع کرده است.

این ممنوعیت نه فقط آثار ترجمه شده چون مجموعه کتابهای هری پاتر و پینوکیو (که از آثار کلاسیک ادبیات کودکان به حساب می آید) را در بر می گیرد، بلکه شامل کتابهای کلاسیک کودکان که در اصل به زبان عربی نوشته شده اند و متعلق به کشورهایی هستند که با اسرائیل رابطه ندارند، نیز می شود.

مقامات اسرائیل برای توجیه این تصمیم غیرمنتظره به مقرراتی اشاره کرده اند که بر اساس آن ورود کتاب از کشورهایی که با اسرائیل در حال جنگ هستند ممنوع است.

وزیر خزانه داری اسرائیل در مصاحبه ای با نشریه معاریو گفته است که این ممنوعیت بر اساس قوانین اسرائیل اعلام شده و بویژه کشورهای سوریه، لبنان و ایران را شامل می شود اما تمام کشورهای عرب را در بر نمی گیرد و ورود کتاب از کشورهایی چون مصر و اردن آزاد است.

سابقه این ممنوعیت به سال ۱۹۳۹ و زمانی برمی گردد که حاکمیت سرزمینهای فلسطینی با دولت بریتانیا بود و در آن هنگام ورود کتابهای منتشر شده در کشورهایی که با بریتانیا در جنگ بودند ممنوع شده بود.

دولت اسرائیل پس از آن که در سال ۱۹۴۸ تاسیس شد، این قانون را از نو به اجرا گذاشت.
ارزش: 9.00 (1 رای) - ارزش گذاری این خبر -
صفحه مناسب چاپ برای دوستتون بفرستید از این خبر یک pdf بساز
بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
فرستنده شاخه

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.