پاسخ: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آبان 1404 18:12
فرم معرفی شخصیت: معرفی مجدد
آقا انگار راست میگفتین کاراکتر تو زمان حال نباشه دست و بال آدمو میبنده
کلا جای 3 کلمه رو عوض کردم
همچنین ممنون برای این خدمات رایگان
نام و نام خانوادگی: زاخاریاس اسمیت
ملقب به زاخار اصلی
پاترونوس: گوزن شاخدار
بوگارت: ازدست دادن عزیزانی که براش باقی موندن.
حیوان خانگی: یه کلاغ و یه سگ سیاه.
سرگرمی ها و علایق: آهنگری جادویی، نجاری جادویی، ساختن هر وسیله ای که ضعفشو تو جادو پوشش بده، فنون رزمی دنیای ماگل ها.
اجتناب و تنفرات: جنگ، نژاد پرست جماعت، آدمی که اراده رو فدای ارادت میکنه، فقر و درد و رنج اجتماعی، آدم منفعل یا کم عقل کسایی که به اسم عشق یا آرمان از آدما سواستفاده میکنن، کلا آدم *&^%$# که دلم میخواد @*&*%$#+.
ویژگی های شخصیتی: دارای دو لایه شخصیتی یا به تفسیری دو روی یک سکه. اولی اجتماعی، دوستانه، بسیار با معرفت و مهربون، عاشق دیوونه بازی و رفتار های غیر قابل پیشبینی، شوخ و خنده رو، استاد بازی با کلمات و شوخی های بی مزه، عاشق بحث های اجتماعی و فرهنگی و سیاسی.
دومی درونگرا، بسیار جدی، متخصص انواع نبرد و یه شبح ترسناک، علاقمند به مسائل عمیق زندگی، هوش تحلیلی بالا و کمی قوهی رهبری.
ویژگی های ظاهری:پوست تقریبا سفید، مو های پر کلاغی و چشم و ابرو مشکی، قد 178 وزن 77 کیلو. هیکل ورزشی
زندگینامه: متولد انگلستان. درست همزمان با شروع جنگ جهانی دوم... تمام خانوادش رو توی جنگ ازدست میده و از دار دنیا فقط یه دایی و یه خواهر بزرگتر داره. به عنوان یه جادوگر کاملا بی استعداد بدنیا اومده؛ اینو توی هاگوارتز فهمید، ولی به خاطر سخت کوشی و مهارتش توی معجون سازی و تلسم های نوشتاری برچسپ اسکوییب نخورده (هرچند برای انجام بیشتر تکالیف از خواهرش کمک میگرفت). به زور صد تا معجون و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه و شرایط تمرینی طاقت فرسا بدنش تو همون فرم انسانی بازدیهی یه نیمه غول رو داره و روند پیر شدنش خیلی کنده. خواهرش همیشه هواشو داشت و حتی کمکش کرد تبدیل به یه انیماگوس بشه. موجودی که میتونه با توجه به روحیاتش به حیوون خاصی تبدیل بشه و مال زاخاریاس یه گرگ سیاهه؛ یه گرگ سیاه گنده با چشمانی زرد و درخشان. اینجوری حتی میتونه با حیوونا حرف بزنه.
به خاطر بی استعدادیش هیچ وقت نتونست توی هاگوارتس دانش آموخته بشه اما مدرک افتخاریشو به دلیل عملکرد بی نهایت چشمگیرش توی جنگ دوم جادوگری بهش دادن.
اون حین جنگ دوم عوض شد... بیشتر دوستاشو ازدست داد و برای انتقام پیمانی سنگین با موجودی فراتر از جهان ماده بست...
جایگزین شد.
همچنان حرفام همونیه که تو ویرایش معرفی شخصیت قبلیت گفتم.
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/8/21 20:36:44
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو تحمل میکنن .