پایان ترینهای فصل پاییز 1404
رأیگیری این دوره از ترینها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخشهای مختلف سایت داشتهاند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیتهای گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همهی جادوگران، ساحرگان، جنها، شبحها، ماگلزادهها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأیگیریترینها تشکر میکنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام میشوند.
و این هم نتایج:
دابی: ۹ رای
سالازار اسلیترین: ۳ رای
گادفری میدهرست: ۶ رای
بهترین نویسنده فصل پاییز:
دابی
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترین نویسنده فصل پاییز
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 12:07
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
418
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 12:07
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
418
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

سلام بر جادوگران،الف های خانه زاد، گرگینه ها خون اشام ها، ها باقی موجودات عزیز!
زمان رای گیری بهترین نویسنده به پایان رسیده و نتایج به شرح زیر است:
گادفری میدهرست: ۳رای
سالازار اسلیترین:2رای
دابی:۲رای
لرد ولدمورت:1رای
هلنا ریونکلاو: ۱رای
ریگولوس بلک: ۱رای
به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف 2 رای) گادفری میدهرست و دابی و سالازار اسلیترن از حالا تا ۳۰ اذر ماه نظر سنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین نویسنده این فصل انتخاب شود.
زمان رای گیری بهترین نویسنده به پایان رسیده و نتایج به شرح زیر است:
گادفری میدهرست: ۳رای
سالازار اسلیترین:2رای
دابی:۲رای
لرد ولدمورت:1رای
هلنا ریونکلاو: ۱رای
ریگولوس بلک: ۱رای
به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف 2 رای) گادفری میدهرست و دابی و سالازار اسلیترن از حالا تا ۳۰ اذر ماه نظر سنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین نویسنده این فصل انتخاب شود.
افرادی که لایک کردند
Only Raven

جزئیات کاربر
شغل
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی جادوگران، استاد هاگوارتز

برای بهترین نویسنده پاییز من میخوام رأیم رو به لرد ولدمورت عزیز بدم.
به نظر من این رأی خیلی مهمه و دوست دارم این رأی رو به کسی بدم که ایدههای نویسندگیش، چه توی طنز و چه توی جدی رو خیلی دوست دارم.
به نظر من این رأی خیلی مهمه و دوست دارم این رأی رو به کسی بدم که ایدههای نویسندگیش، چه توی طنز و چه توی جدی رو خیلی دوست دارم.
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/13
آخرین ورود: چهارشنبه 3 تیر 1405 11:29
از: شبانگاه توی سایه ها.
پستها:
724

این قسمت رو خلاصه و مختصر و مفید میگم.
رایام به گادفری میرسه. نوع نویسندگی ایشون و ژانر و فضایی که داره، همیشه مورد علاقم بوده و همیشه ازش لذت بردم.
رایام به گادفری میرسه. نوع نویسندگی ایشون و ژانر و فضایی که داره، همیشه مورد علاقم بوده و همیشه ازش لذت بردم.
افرادی که لایک کردند
Life flows in the veins.
از جرقهای کوچک تا شعلهای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!
جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

برای این بخش گزینه زیاد هست. بخصوص اینکه تو این فصل فرصت بیشتری برای خوندن پستهای بینظیر گادفری، دابی، دلفی، گابریلا، تایلر، لاکرتیا، سوروس، ... (خیلی زیادن
) رو داشتم.
در حال حاضر یک رای بیشتر ندارم و به نظرم گادفری میدهرست بسیار نویسندهی قابلیه و هم قلمش رو دوست دارم، هم استمرارش رو. پس رایم رو تقدیم میکنم به گادفری میدهرست.
) رو داشتم.در حال حاضر یک رای بیشتر ندارم و به نظرم گادفری میدهرست بسیار نویسندهی قابلیه و هم قلمش رو دوست دارم، هم استمرارش رو. پس رایم رو تقدیم میکنم به گادفری میدهرست.
افرادی که لایک کردند
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: سهشنبه 23 تیر 1405 18:06
از: جنگل های قوزقوز آباد
پستها:
145
شغل
ارشد اسلیترین

سلام و وقت به خیر!
رای من سالازار اسلیترینه، چون محتوا و سطح پستاشون خیلی بالاست. واقعا از خوندن نوشتههاشون لذت زیادی میبرم و چیزای زیادی یاد میگیرم.
رای من سالازار اسلیترینه، چون محتوا و سطح پستاشون خیلی بالاست. واقعا از خوندن نوشتههاشون لذت زیادی میبرم و چیزای زیادی یاد میگیرم.
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/06/25
آخرین ورود: شنبه 3 مرداد 1405 22:12
از: تارتاروس
پستها:
400
شغل
ارشد هافلپاف

هلنا ریونکلاو دیگه شاید زیاد ننویسه اما همیشه پست هاش منو به وجد میاره.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر
شغل
خبرنگار پیام امروز، کیمیاگر

ریگولوس بلک
حقیقت اینه که وقتی سال های سال در سایت عضو باشی و هزاران هزار پست خوانده باشی و سِنِت هم بالا رفته باشه، خیلی سخت پیش بیاد که پست جدیدی بخونی. مگه فعالیت هایی که خودت در آن ها مستقیم شرکت داری. منتها این چند وقته یه استثنا پیش اومد. من بلاک های سمت راست را که بالا پایین میکردم مدتیه کانال یادداشت های یک نیمچه نویسنده به چشمم میومد و به خاطر عنوان قشنگ و متواضعانه ش دوس داشتم بخونمش اما نمیشد. بالاخره امشب خودمو کشتم و خوندمش
و چه کار خوبی کردم! پست آخر ریگولوس در آن جا واقعا زیبا، عاشقانه و دلچسب بود. از اون نوشته های خوب که قلم خوبی هم پشتش بوده. بنابراین بنظر من عنوان بهترین نویسنده شایسته ایشانه.
حقیقت اینه که وقتی سال های سال در سایت عضو باشی و هزاران هزار پست خوانده باشی و سِنِت هم بالا رفته باشه، خیلی سخت پیش بیاد که پست جدیدی بخونی. مگه فعالیت هایی که خودت در آن ها مستقیم شرکت داری. منتها این چند وقته یه استثنا پیش اومد. من بلاک های سمت راست را که بالا پایین میکردم مدتیه کانال یادداشت های یک نیمچه نویسنده به چشمم میومد و به خاطر عنوان قشنگ و متواضعانه ش دوس داشتم بخونمش اما نمیشد. بالاخره امشب خودمو کشتم و خوندمش
و چه کار خوبی کردم! پست آخر ریگولوس در آن جا واقعا زیبا، عاشقانه و دلچسب بود. از اون نوشته های خوب که قلم خوبی هم پشتش بوده. بنابراین بنظر من عنوان بهترین نویسنده شایسته ایشانه.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر

خوندن پستهای ایشون هم برای من جذاب و هم آموزندهس. توصیفاتی که بکار میبرن همیشه باعث میشه که با دید جدیدی به یک متن نگاه کنم. رای من سالازار اسلیترین هست.
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر

در این رنک، تمایل داریم به فردی رأی بدهیم که در کنار کیفیت بالای نویسندگی، طی حدود یک سال گذشته یک جریان، سبک و روایت عمیق را بهصورت پیوسته دنبال کرده است؛ جریانی که در قالب شخصیت خونآشام او، هم در سایت، هم در بخش فنفیکشننویسی، هم در رولنویسی و حتی در سایر پلتفرمها ادامه یافته و از نظر خلاقیت، بهویژه از نظر زیبایی روایت، قابل توجه است. سادهترین راه برای آشنایی بیشتر با دلیل این انتخاب، مطالعه تاپیک لبخند اشکآلود ماه (داستانهای گادفری و آشنایان) است.
رأی ما، گادفری میدهرست است.
رأی ما، گادفری میدهرست است.
افرادی که لایک کردند
همهچیز را میفهمم… جز آنچه باید احساس شود.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج