لیلیث بم نوشت:
سلام اقای قاضی! این مرگ نه تنها روی من چایی هل ریخته، بلکه الانم گردن نگرفته و توی دادگاه حاضر نشده!![]()
حالا این تنها جرمش نیست اقای قاضی، این مرگ حتی یه کاری کرده که من فکر میکردم تا وقتی خودش حاضر نشه منم نمیتونم توی دادگاه حاضر شم و پست بزنم! پاهام خشک شد از بس جلوی دادگاه منتظرش موندم اقای قاضی. من توسطش هیپنوتیمز شدم اقای قاضی!
چی؟ دارین میگین هیپنوتیمز درست نیست و هیپنوتیزم درسته؟ بفرمایین اقای قاضی حتی یه کاری کرده که قدرت تکلمم رو از دست دادم اقای قاضی!![]()
ترو مرلین کمکم کنین اقای قاضی نذارین یه مرگِِ پاپتی بهم زور بگه اقای قاضی! شما مظهر عدالتید اقای قاضی! من درخواستِ تشکیل یه دادگاه جدید رو دارم اقای قاضی!![]()
ایشالمرلین که زنتون همبمیرهعاقبت به خیر بشه اقای قاضی!
درود دادگاه شما یک بار تاریخش مشخص شد و حاضر نشدید ولی چون درخواست مجدد ارائه کردید تاریخ دیگه ای برای شما تعیین خواهد شد.
تاریخ برگزاری دادگاه علنی:
سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ تا روز سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵.
خواهان: لیلیث بم
خوانده: مرگ
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

جیمز سیریوس پاتر J.S.P
متهم هم حق دفاع از خودش رو داره، پس هر دوتون توی دادگاه میتونید حاضر بشید.
من دیه میخوام اقای قاضی! کلی پول خرج کردم تا پیچ و دنده ها و سیستم خرابمو تعمیر کنم. تازشم، این یه اقدام به قتل در روز روشن بود اقای قاضی. در روز روشن!
راستی اقای قاضی شما زنی همدمی چیزی ندارین؟ اگه سینگلید که بعد از دادگاه برسم خدمتتون برای شماره دادن.