مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: در جستجوی راز ققنوس (عضویت)
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 اسفند 1403 18:00
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:19
از: همه‌تون ممنونم!
پست‌ها: 49
آفلاین
موقعیت انتخابی: ۱- در فضای دفتر دامبلدور

فلیسیتی همان‌طور که می‌دوید به مجسمه‌ی عقابی رسید که ورودی دفتر دامبلدور بود. دیرش شده بود. ساعت ۳ بعدازظهر بود و او ساعت ۲:۳۰ با دامبلدور قرار داشت.

جلوی مجسمه ایستاد.
- شیرینی نیشکر!

عقاب تکان خورد و او راهی دفتر دامبلدور شد تا به سوالات او جواب بدهد.

۱- چرا محفل ققنوس؟
چون ما خانوادگی سفیدیم!

۲- آیا برخوردی با یه ققنوس داشتید؟ نزدیگ‌ترین برخوردتون با یه ققنوس چی بوده؟ اون رو شرح بدید.
یه‌بار از طرف وزارتخونه رفته بودیم ماموریت یه ققنوس توی خیابون دیدم بهش غذا دادم ولم نکرد دنبالم اومد. سه روز دوروبر خونه‌م بود. همون‌جا کشف کردم که ققنوس‌ها زود وابسته می‌شن!

۳- بهترین روشی که برای مبارزه علیه تاریکی میدونید چیه؟
چراغ رو روشن کنیم!

۴- به نظرتون شایعات مبنی بر مصرف بی‌حدواندازه سوپ پیاز توسط محفلی‌ها حقیقت داره؟
معلومه که نه! ما اصلا سوپ پیاز نمی‌خوریم! وقتی این‌همه سوپ مختلف هست چرا باید سوپ پیاز بخوریم؟

۵- اگه قرار بود به خاطر نجات دامبلدور، از عزیزترین چیز زندگیتون بگذرید، اون چیز چی بود یا آیا می‌گذشتید؟
عزیزترین چیز زندگی من خود دامبلدوره!

۶- موقعیتی پیش اومده که شما رو مجبور کردن به اینکه جای مخفی خانه گریمور رو لو بدین. آیا لو می‌دین یا شکنجه می‌شین؟
قطعا شکنجه می‌شم!

۷- اتفاقی پیش اومده که شما باید برای حفظ اتحاد و همدلی محفل به سخت‌ترین ماموریت عمرتون برید. همزمان جشنی برگزار شده که کلا یه‌بار توی عمرتون رخ می‌ده و شما خیلی دوست دارین توی اون جشن شرکت کنید. اتحاد ققنوس رو انتخاب می‌کنید یا جشن‌تون رو؟
اتحاد ققنوس. یه جشن هرچقدر هم که خوب باشه مهم‌تر از محفل ققنوس نیست!

۸- نظرتون درباره آلبوس دامبلدور چیه؟
یه مرد فوق‌العاده‌س، یه سفید نمونه!

۹- یه راه بسیار خوب و پسندیده برای عشق‌ورزی به یک مرگخوار و دعوتش به راه روشنایی پیشنهاد بدید.
براش کیک و گل ببریم.

۱۰- چشم‌انداز پیش‌روتون از آینده‌ای که قراره توی محفل بگذرونید چیه؟
یه آینده‌ی عالی در کنار دوستان و ادامه‌دادن راه سفیدی خانواده!

آفرین به تفکرات سفیدت، فلیسیتی!
خیلی خوشحالم که تو رو اینجا می‌بینم و امیدوارم که بیشتر ببینمت! به امید رشد سپیدی در درون خودت و قلمت می‌تونیم با هم همراه شیم و لحظات خوشی بسازیم!
تایید شد!
به خونه خوش اومدی!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1403/12/7 22:43:00
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 بهمن 1403 23:25
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 00:06
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 145
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
فضای انتخابی: 1- در فضای دفتر دامبلدور.

اعضای محفل ققنوس وقتی ناگهان گابریلا رو بعد از گذشت 7 سال جهنمی، وسط خانه گریمولد پیدا می‌کنن فکاشون میفته رو زمین. اما تنها واکنشی که گابریل داره اینه که بگه:
- جالبه که یه خونه فقط برای افراد خاصی قابل دیدن باشه و تو هم همچنان بعد از گذر 7 سال هنوز بتونی ببینیش نه؟

گابریلا بعد از این حرف توسط اعضای محفل به دفتر دامبلدور دعوت می‌شه تا پاسخگوی سوالات بی‌شمار آلبوس باشه.

1- چرا محفل ققنوس؟
چرا محفل ققنوس نه؟

2- آیا برخوردی با یه ققنوس داشتید؟ نزدیک‌ترین برخوردتون با یه ققنوس چی بوده؟ اونو شرح بدید.
رابطه من با حیوونا شگفت‌انگیزه. باید خودتون با چشم ببینین.

3- بهترین روشی که برای مبارزه علیه تاریکی میدونید چیه؟
خندیدن به روشون؟

4- به نظرتون شایعاتی مبنی بر مصرف بی حد و اندازه سوپ پیاز توسط محفلی‌ها حقیقت داره؟
امیدوارم که نه! چرا وقتی می‌شه بستنی خورد باید خودمونو محدود به پیاز کنیم آخه؟

5- اگه قرار بود به‌خاطر وفاداری به آلبوس دامبلدور، از عزیزترین چیزی که توی زندگیتون وجود داره بگذرید، اون چیز چی بود و آیا می‌گذشتید یا نه؟
اگه اون لحظه نجات آلبوس حال بده چرا که نه؟

6- موقعیتی پیش اومده که شما رو مجبور کردن به اینکه جای مخفی خانه گریمولد رو لو بدین. آیا لو می‌دین یا شکنجه می‌شین؟
به نظرم لو ندادنش هیجان‌انگیزتره. ولی مطمئنین اون منم که قراره شکنجه بشم نه خود فرد مقابل؟

7- اتفاقی پیش اومده و شما باید برای حفظ اتحاد و همدلی محفل به سخت‌ترین ماموریت عمرتون برید. همزمان جشنی برگزار شده که کلا یه بار در کل عمرتون رخ می‌ده و شما خیلی دوست دارین که توی اون جشن شرکت کنین. اتحاد ققنوس رو انتخاب می‌کنین یا جشنتون رو؟
بستگی داره اون لحظه کدوم بیشتر بچسبه. لزوما جشن انتخاب بهتری نیست. شاید ماموریت هیجان‌انگیزتر باشه!

8- نظرتون درمورد آلبوس دامبلدور چیه؟
یه جادوگر سفید با ریشای سفید.

9- یک راه بسیار خوب و پسندیده برای عشق ورزی به یک مرگخوار و دعوتش به راه روشنایی پیشنهاد بدید.
می‌پرسم نظرت چیه بیای محفل ققنوس؟

10- چشم انداز پیش روتون از آینده‌ای که قراره توی محفل بگذرونید چیه؟
ترجیح می‌دم تو حال زندگی کنم.

گابر!
منم خوشحالم که بعد از هفت سال جهنمی تو رو اینجا می‌بینم. امیدوارم که ترجیحت به توی حال زندگی کردن، تو رو از هرگونه سیاهی و پلیدی دور نگه داره. هنوز روشنایی رو درونت می‌بینم. فاوکس هم می‌بینه. البته که دیگه رنگین کمونی فکر نمی‌کنی ولی...

تایید شد!

به خونه خوش اومدی!

پ.ن: منم امیدوارم که نه!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1403/12/1 8:21:07
نشان طلای ریونکلاو
تصویر تغییر اندازه داده شده

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 19:24
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: پنجشنبه 28 فروردین 1404 17:12
از: سیرک عجایب
پست‌ها: 52
رئیس کسبه دیاگون، ارشد هافلپاف
آفلاین
فضای انتخابی: 1- در فضای دفتر دامبلدور. 2- در فضای دادگاه جادوگری. 3- در فضای زندان آزکابان.

آقای تال درحالیکه نیم متر خم شده بود تا بتواند از چارچوب در بگذرد، با قدم های آرامی به داخل اتاق قدم گذاشت و روی یکی از صندلی ها نشست. به او گفته بودند که آلبوس در اتاق منتظر است! هرچند که اتاق خالی بود... او آهی کشید و درحالیکه کلاهش را روی میز می‌گذاشت، زمزمه کرد؛
- مثل همیشه سر به هواس.

و سپس فرم ثبت را برداشت و با دقت به سوالات جواب داد.

1- چرا محفل ققنوس؟ کمک به صلح؟ عدالت؟ از همین چیزایی که همتون بخاطرش دور هم جمع شدین.

2- آیا برخوردی با یه ققنوس داشتید؟ نزدیک‌ترین برخوردتون با یه ققنوس چی بوده؟ اونو شرح بدید. ققنوس؟ یچیزی مثل همون حیوون خونگی نانا؟ اگر آره که خیلی داشتم! این ققنوس شما هی می‌پیچیه به پر‌ و پای ابولولوی ما. شب و روز نذاشتن برامون.. هربار ققنوس میمیره، ابولولو تا وقتی زنده بشه گریه می‌کنه. هربارم که من ابولولو رو برمی‌گردونم تو کلاه، ققنوس جیغ و داد می‌کنه.

روش؟ این سوسول بازیا چیه... واسه مبارزه با یه مشت بچه که روش نیازی نیست. یه چک دم گوششون می‌زنی میوفتن زمین.

4- به نظرتون شایعاتی مبنی بر مصرف بی حد و اندازه سوپ پیاز توسط محفلی‌ها حقیقت داره؟ اینو نمی‌دونم ولی آلبوس آبنبات زیاد می‌خوره! خودم شاهد بودم. یه نظرم این آبنبات ها رو تبعیدی چیزی بکنین تا خودشو نکشته

۵- اگه قرار بود به‌خاطر وفاداری به آلبوس دامبلدور، از عزیزترین چیزی که توی زندگیتون وجود داره بگذرید، اون چیز چی بود و آیا می‌گذشتید یا نه؟ اگه بخوام خیلی دراماتیک رفتار کنم، باید بگم آلبوس عزیز ترین چیزیه که دارم و برای وفاداری به خودش که نمیتونم از خودش بگذرم! اما اگر بخوام منطقی رفتار کنم، یچیز دیگه میگم. که من هیچوقت منطقی رفتار نمیکنم! من یه دلقکم، نه یه فیلسوف!

6- موقعیتی پیش اومده که شما رو مجبور کردن به اینکه جای مخفی خانه گریمولد رو لو بدین. آیا لو می‌دین یا شکنجه می‌شین؟ شکنجه چیه؟ خوردنیه؟ مثل آبنبات لیمویی های آلبوس؟

7- اتفاقی پیش اومده و شما باید برای حفظ اتحاد و همدلی محفل به سخت‌ترین ماموریت عمرتون برید. همزمان جشنی برگزار شده که کلا یه بار در کل عمرتون رخ می‌ده و شما خیلی دوست دارین که توی اون جشن شرکت کنین. اتحاد ققنوس رو انتخاب می‌کنین یا جشنتون رو؟ اگه بگم جشنم رو، نمی‌ذارین بیام تو. مگه نه؟ پس اتحاد ققنوس رو.

این سوالات رو خود آلبوس نوشته اره؟ خب عزیز من ما که این حرفا رو نداریم، اگه انقد دوست داری نطرمو راجع به خودت بدونی، بیا سیرک عجایب! شطرنج بازی می‌کنیم و راجع بهش حرف می‌زنیم.

9- یک راه بسیار خوب و پسندیده برای عشق ورزی به یک مرگخوار و دعوتش به راه روشنایی پیشنهاد بدید.
هیپنوتیزم.

10- چشم انداز پیش روتون از آینده‌ای که قراره توی محفل بگذرونید چیه؟ صلح، صفا، نانا، آلبوس.

و در آخر پای برگه را امضا می‌کند و روی برگه های ثبت نام می‌گذارد. تال می‌خواست آلبوس را قبل از رفتن ببیند اما شاید قسمت نبود! پس قبل از ترک اتاق، دستش را توی کلاهش فرو برد و یکی از معجون های شوخی‌اش را بیرون کشید. روی معجون نوشته بود؛ ″تغییر شکل به ققنوس! تا ابد و بدون پادزهر″ که البته آقای تال برگه‌ی توضیحات را کند و به جایش برگه‌ای با عنوانِ ″معجون تقویت کننده‌ی عضلات، برای دوست عزیزم آلبوس!″ به جایش چسباند. معجون را روی میز آلبوس گذاشت و دوباره نیم متر خم شد تا اتاق را ترک کند.

هیب!
مگه یه دلقک نمی‌تونه فیلسوف باشه؟ اتفاقا به نظر من از دل طنز زندگی، چیزهای زیادی رو می‌شه روشن کرد و به فلسفه‌شون پی برد. سیرکت رو نمی‌تونیم توی خونه جا بدیم، اما می‌تونیم خودت رو بپذیریم که باهم از سیرکت محافظت کنیم.

تایید شد!

به خونه خوش اومدی!

آخ که چقد کت و کولم درد می‌کنه. عه این معجون رو هیب برام گذشته آخ دستش درد نکنه.

قلپ قلپ قلپ!

&*%%$#$$#$%^#@@##$%^&&^
* صداهای نامفهوم به زبان ترجمه نشده ققنوسی!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1403/11/12 19:47:25
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 18:54
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: دیروز ساعت 18:34
از: پیش داداشی!
پست‌ها: 117
آفلاین
فضای انتخابی: 1- در فضای دفتر دامبلدور. 2- در فضای دادگاه جادوگری. 3- در فضای زندان آزکابان.

آریانا دوان دوان به سمت ورودی دفتر آلبوس رفت.
- آبنبات لیمویی!

ورودی دفتر آلبوس دامبلدور شروع به چرخش کرد و پلکانی مارپیچی پشتش معلوم شد. آریانا هم بدو بدو از پله‌ها بالا رفت.
تق تق تق!

-بله؟
- منم داداشی! میشه بیام تو؟
- بیا تو لیمویی!

آریانا درو باز کرد و رفت تو. اول از همه رفت سمت آلبوس و بغلش کرد. بعد فاکس رو هم بغل کرد و وقتی فاکس بر اثر له شدن صدا داد و اعتراض کرد، آریانا دوباره تاکید کرد که فلورا خیلی بهتر از فاکسه. بعد بالاخره رفت سر اصل مطلب.
- داداشی منم می‌خوام بیام محفل پیشت! شنیدم یه سری سواله که باید جواب بدم. منم باید جواب بدم داداشی؟ آخه من خواهرتم داداشی!
- نمی‌شه تو هم باید جواب بدی لیمویی! اینا سوالاس.

آریانا سوالا رو از آلبوس گرفت، یه قلم پر از روی میز آلبوس برداشت و مشغول جواب دادن شد.

1- چرا محفل ققنوس؟
چون داداشی مسئول محفله، خودش درستش کرده، منم همه جا با داداشی می‌رم! البته فلورا هم خیلی دوسش داره چون اسمش ققنوسه!

2- آیا برخوردی با یه ققنوس داشتید؟ نزدیک‌ترین برخوردتون با یه ققنوس چی بوده؟ اونو شرح بدید.
من خودم ققنوس دارم! اسمشم فلورا است. خیلی دختر خوبیه، خیلی هم از فاکس داداشی بهتره. ولی الان فهمید من دارم این سوالا رو جواب میدم اینقدر ذوق کرد که مرد! تازه من رو دندونای فلورا هم کلی مطالعه کردم و می‌کنم. دندون خیلی چیز مهمیه داداشی! خیلی مهمه!

چراغا رو روشن کنیم!
خود داداشی یه بار گفت "خوشحالی حتی در تاریک‌ترین زمان‌ها هم پیدا میشه، فقط کافیه یکی یادش باشه چراغا رو روشن کنه!"
تازه من این جمله‌ی داداشی رو حتی با این که تو کتاب نبود خیلی دوسش داشتم و تو اتاقمم زدم!

4- به نظرتون شایعاتی مبنی بر مصرف بی حد و اندازه سوپ پیاز توسط محفلی‌ها حقیقت داره؟
راستش داداشی بیشتر آبنبات لیمویی و شیرین بیان می‌ده به همه. منم هی می‌گم زیاد نخورن دندوناشون خراب میشه ولی گوش نمیکنن! فلورای من ۲۶۴ بار به خاطر پوسیدگی دندوناش مرد! جدی بگیرین دیگه!

5- اگه قرار بود به‌خاطر وفاداری به آلبوس دامبلدور، از عزیزترین چیزی که توی زندگیتون وجود داره بگذرید، اون چیز چی بود و آیا می‌گذشتید یا نه؟
آخه داداشی خودش عزیزترین چیز زندگیمه! چجوری باید از داداشی برا داداشی بگذرم؟
ولی بعد داداشی... فلوراس... ولی باشه داداشی اگه فلورا رو دوست داری مال تو...

6- موقعیتی پیش اومده که شما رو مجبور کردن به اینکه جای مخفی خانه گریمولد رو لو بدین. آیا لو می‌دین یا شکنجه می‌شین؟
صبر می‌کنم تا داداشی بیاد نجاتم بده. مطمئنم اگه یکم لفتش بدم داداشی یا عمو تال نجاتم می‌دن!

7- اتفاقی پیش اومده و شما باید برای حفظ اتحاد و همدلی محفل به سخت‌ترین ماموریت عمرتون برید. همزمان جشنی برگزار شده که کلا یه بار در کل عمرتون رخ می‌ده و شما خیلی دوست دارین که توی اون جشن شرکت کنین. اتحاد ققنوس رو انتخاب می‌کنین یا جشنتون رو؟
هر چی داداشی بگه! اگه داداشی بگه نرم جشن کلی گریه می‌کنما... ولی بازم هرچی داداشی بگه!

در مورد داداشی؟ من داداشی رو خیلی دوسش دارم! داداشی آلبوس خیلی خوبه! همیشه مراقبمه و هوامو داره! بهم آبنبات لیمویی میده وقتایی که ناراحت میشم!

میذارم با فلورا بازی کنه! خودمم دندوناشو براش چک می‌کنم که یه وقت خراب نباشه بمیره!

چشم انداز یعنی چی داداشی؟ این کلمه رو نمی‌دونم! ولی آینده قراره جذاب باشه! می‌خوام بالاخره فرشته‌ی دندونو پیدا کنم و باهاش حرف بزنم!

لیمویی!
انقد فاکس رو محکم بغل نکن! از عشق زیادی می‌ترکه. البته داداش پیرت هم خیلی بدش نمی‌آد از عشق زیادی بترکه. بیا ببینیم می‌تونیم فرشته‌ی دندون رو برات پیدا کنیم یا نه.

تایید شد!

به خونه خوش‌ اومدی!

ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1403/11/12 19:42:06
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1403/11/13 0:03:33
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 17:55
آخرین ورود: یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 13:26
پست‌ها: 73
رهبر محفل ققنوس
آفلاین
لوموس و درود به روح پاک همه‌ی شما عزیزان و فرزندان پاک روشنایی.

محفل ققنوس، دوباره قراره مانند ققنوسی توانمند از خاکستر خودش بلند شه. اما با این تفاوت، که دیگه قرار نیست بخوابه، یا بشینه، یا حتی وایسه و به دیوار جلوش زل بزنه و نفهمه چیکار کنه. این‌دفعه دیگه کلی برنامه داره و کلی تحول توی برنامه‌هاش داره. نه اینکه قبلا نداشته‌ ها...
چرا اتفاقا داشته! خوبشم داشته!

اما این دفعه برنامه‌هاش با منه! همه‌جارو شکلات لیمویی می‌پاشم!

از این به بعد ورودی های جدید محفل ققنوس، باید فرم عضویت زیر رو پر کنند تا من(سران محفل) با استفاده از برداشت و سنجشی که از میزان خلاقیتشون (و نه میزان تجربه‌شون، چون اکثر متقاضی ها احتمالا تازه واردن و هنوز تجربه‌ای کسب نکردن!) داریم، تصمیم بگیریم که آیا می‌پذیریمشون که به آغوش روشنایی بیان، یا هنوز باید بیشتر درموردشون فکر کنیم.

فرم شامل 10 سواله که با استفاده از روشی که در ادامه مطرح می‌شه، اعضایی که تقاضای عضویت در محفل رو دارن، باید بهش جواب بدن.

1- چرا محفل ققنوس؟

خب...
این بود سوالاتی که مطرح شد و شما باید بهشون جواب بدین، با انتخاب یکی از فضاهای زیر:

1- در فضای دفتر دامبلدور. شما در دفتر آلبوس دامبلدور قرار دارین و خیلی راحت و عادی می‌خواید ازش درخواست کنید که اجازه بده وارد محفل بشید.

2- در فضای دادگاه جادوگری. شما در دادگاه مظنون هستید و باید به شخص قاضی توضیح بدید و توجیه کنید که قضیه اونجور که اونا فکر می‌کنن، نیست.

3- در زندان آزکابان. شما یک زندانی هستید که به ناحق و بی‌گناه دستگیر شده و باید به زندانبان و مفتش‌های آزکابان توضیح بدید که اشتباه می‌کنن.

در پناه سایه‌ی ققنوس سعادت!
موفق باشید!
YOU ARE THE LIGHT
JUST KEEP SHINING

ارسال شده در: جمعه 11 آبان 1403 21:31
تولد نقش: 1403/08/11
آخرین ورود: دیروز ساعت 19:42
از: دی که گذشت، هیچ از او یاد مکن
پست‌ها: 76
آفلاین
سلام خدمت دوستان قدیمی..
می‌شه بیام تو؟ اینجا خیلی سرده!
ریگولوس پس از گفتن این جملات، غش کرد و روی پله های جلویی گریمولد افتاد.

سلام ریگولوس عزیز، امیدوارم حالت خوب باشه!
خدمتت عارضم که... ام... ریگولوس؟
ریگولوس؟
ریگولوس؟

عه، آها، خوبی؟
باتوجه به پارتی سابقه‌ای که شما داری، مانعی برای حضورت نمی‌بینم.
فقط این که... آشپزی هم بلدی دیگه؟ اخیرا ما یک رزالین‌نامی رو از دست دادیم که شام شب‌مون رو تامین می‌کرد.
راستی صحبتش شد، می‌تونی توی اتاق رزالین مستقر شی. خوبیت نداره خاک بخوره.
چی شده؟ خونه آبا اجدادی‌شه و خودش اتاق داره؟

تایید شد.
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1403/8/19 16:47:22
"نمی دانم چرا اگر آدم کارخانه دار باشد خیلی محترم است ولی اگر نانوا باشد محترم نیست."
ارسال شده در: یکشنبه 15 مهر 1403 18:19
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:19
از: همه‌تون ممنونم!
پست‌ها: 49
آفلاین
سلام. بیرون خیلی سرده، می‌تونم بیام تو؟

سلام فلیسیتی!
راستش برای پذیرفتنت، رزومه‌ای با کیفیت و کمیت مناسب لازمه، که رزومه شما هنوز با میزان مناسب فاصله داره.
پیشنهادم اینه که بیشتر بنویسی و به تاپیک‌های نقد مراجعه کنی. نقدگرفتن و عمل به موارد ذکرشذه توسط منتقد خیلی مهمه! می‌تونه سرعت پیشرفتت رو به راحتی چندبرابر کنه.

علی‌الحساب این لیوان شکلات داغ رو از من بپذیر تا گرماش کمی وجودت رو فرا بگیره.
سوال دیگه‌ای هم بود می‌تونی برام جغد بفرستی.

ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1403/8/19 14:25:20
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: یکشنبه 8 مهر 1403 09:50
تولد نقش: 1403/06/16
آخرین ورود: یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 00:41
از: دست شما!
پست‌ها: 37
آفلاین
سلام!

به توصیه داداشم گوجو‌ اومدم که بهتون بپیوندم!

خبر رسیده که گویا به یه سامورایی نیاز دارید!

جسارتا خانم و بچه ها رو هم میتونم بیاریم؟هوم؟!

こんにちは、杉山さん。

サムライが必要です!アラニスが夕食の野菜を切るのを手伝ってくれませんか?

大丈夫だと思いますよ。

ようこそ!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1403/7/10 23:02:45
برای یه سامورایی همه جا ژاپنه!

My eyes tell me that you are the same person as before
but my soul does not accept this
پاسخ به: در جستجوی راز ققنوس(عضویت)
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 خرداد 1403 17:42
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: پنجشنبه 25 اردیبهشت 1404 13:23
از: مرز بین نور و تاریکی
پست‌ها: 122
آفلاین
درود .
میتونی منو زاخار صدا کنی .
مایلم در محفل سنجی شما شرکت کنم .
به نظرم هر دستگاه سپیدی نیاز به پاک کردن لکه های اضافه داره .
چی بهتر از یه لکه ی سرسخت تر ؟
من در نویسندگی جادویی شخصیت جدی دارم ؛ به نظرم دامبلدور بزرگ ترین جادوگر دوران هاست ولی نمیتونم مثل محفلی های دیگه ستایشش کنم . از آدمایی که بقیه رو آزار میدن متنفرم ولی چیزی که منو به محفل وفادار نگه میداره دوستانی هست که در اینجا و گروه هافلپاف دارم .
برای محافظت از اونا ، من درخواست عضویت در محفل ققنوس رو دارم
.

از طرف زاخاریاس اسمیت
ملقب به زاخار اصلی

سلام زاخاریاس عزیز!
چه خوبه که ارزش‌های خودت رو شناختی و پیش فرد درستی اومدی.
ما توی محفل ققنوس به‌دنبال افرادی با ویژگی‌های مشابه تو می‌گردیم.
اما متاسفانه در حال حاضر هنوز تجربه ایفایی لازم برای ورود به محفل رو کسب نکردی.
برای عضویت در محفل نیازه به سطح مشخصی از سفیدنویسی رسیده باشی تا بتونیم توی این خونه بپذیریمت.
برو و بیشتر بنویس و نقد بگیر و نقد بخون. سوالی هم بود خود بنده یا حتی پروفسور دامبلدور از طریق پیام شخصی درخدمتت هستیم.

تایید نشد.
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1403/3/18 0:12:28
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو تحمل میکنن .
تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: در جستجوی راز ققنوس(عضویت)
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1403 15:57
تولد نقش: 1399/06/25
آخرین ورود: دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 18:49
از: تارتاروس
پست‌ها: 307
آفلاین
سلام من میخوام عضو محفل شم و کاملا وفادار به البوس دامبلدور و محفلیون. بدون هیچ قصد و نیت و خواسته ی مخفیانه ای. (زیر چشمی ققنوس را میپاید)

من مقداری طلا ذخیره کردم که میتونیم باهاش برای مدت های زیاد هزینه ی ارتش محفل رو بدیم. اصلا هم نیاز نیست این پولو برگردونید. فقط اینجارو امضا کنید برای یادگاری.

دو تا گولم هم دارم. بچه های خوبی هستن و بی آزارن.

-هی.. تفش کن. تفش کن بچه رو.

اوهوم..داشتم چی میگفتم؟ .هیچی دیگه..اجازه هست بیام تو؟

نقل قول:
سلام من میخوام عضو محفل شم و کاملا وفادار به البوس دامبلدور و محفلیون. بدون هیچ قصد و نیت و خواسته ی مخفیانه ای. (زیر چشمی ققنوس را میپاید)

نیکلاس عزیز، دوست قدیمی.
الان بیشتر هزینه محفل ققنوس رو از طریق فروش شکلات های دست ساز ریموس درمیاریم. بلاخره سلایق خاص زیادن.
اما در مورد وفاداری و درخواستت، باوجود سابقه طولانی‌ت در ایفای نقش، متاسفانه من شخصیت یه جادوگر سفید رو در نوشته هات و شخصیت نیکلاس نمیبینم.
شاید لازم باشه بیشتر بنویسی، سفید بنویسی و بعد بیای تو

بنابراین، فعلا تایید نشد.
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1403/2/27 11:23:44
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1403/2/27 11:25:01
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
هیچ همه خطاها (2) منسوخ‌شده (6) پرس‌وجوها (173) بلوک‌ها (9) اضافی (2) زمان‌سنج‌ها(8)
خطاها
هشدار: Constant CO_NEWBB_SHOW_SAMPLE_BUTTON already defined در فایل /modules/newbb/language/persian/modinfo.php خط 18
هشدار: Undefined array key "online_users" در فایل /home/jadoogar/xoops_data/caches/smarty_compile/5b92d3a4_system_purple_jadoogaran^a8d04f79fe73b623394de35780bc21c2fa7862c2_0.db.systemblockonline.tpl.php خط 324
منسوخ‌شده
XoopsTpl::get_template_vars is deprecated, please use getTemplateVars trace: /class/template.php:654 /modules/newbb/viewtopic.php:244
XoopsTpl::get_template_vars is deprecated, please use getTemplateVars trace: /class/template.php:654 /modules/newbb/viewtopic.php:244
XoopsTpl::assign_by_ref is deprecated, please use assignByRef trace: /class/template.php:283 /modules/newbb/viewtopic.php:462
XoopsTpl::assign_by_ref is deprecated, please use assignByRef trace: /class/template.php:283 /modules/newbb/viewtopic.php:469
XoopsTpl::assign_by_ref is deprecated, please use assignByRef trace: /class/template.php:283 /modules/newbb/viewtopic.php:733
پرس‌وجوها
0.000066 - SET SQL_BIG_SELECTS = 1
0.000588 - SELECT * FROM config WHERE (`conf_modid` = '0' AND `conf_catid` = '1') ORDER BY conf_order ASC
0.000204 - SELECT sess_data, sess_ip FROM session WHERE sess_id = 'nunqbbfdqj92ecgnkkk1fbkvmh'
0.001855 - SELECT COUNT(*) FROM group_permission WHERE (`gperm_modid` = '1' AND (`gperm_groupid` = '3') AND `gperm_name` = 'module_read' AND `gperm_itemid` = '188')
0.000728 - SELECT * FROM config WHERE (`conf_modid` = '188') ORDER BY conf_order ASC
0.000133 - DELETE FROM protector_access WHERE expire < UNIX_TIMESTAMP()
0.000162 - SELECT COUNT(*) FROM protector_access WHERE ip='18.97.14.90' AND request_uri='/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=2760'
0.000112 - SELECT COUNT(*) FROM protector_access WHERE ip='18.97.14.90'
0.000155 - INSERT INTO protector_access SET ip='18.97.14.90', request_uri='/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=2760', expire=UNIX_TIMESTAMP()+'30'
0.000218 - SELECT * FROM newbb_topics WHERE topic_id = '2760'
0.000186 - SELECT * FROM newbb_forums WHERE forum_id = '28'
0.044098 - SELECT COUNT(*) FROM `newbb_posts` WHERE (`topic_id` = '2760' AND `approved` = '1')
0.006166 - SELECT p.*, t.* FROM newbb_posts p, newbb_posts_text t WHERE p.topic_id=2760 AND p.post_id = t.post_id AND p.approved = 1 ORDER BY p.post_id DESC LIMIT 0, 10
0.000273 - UPDATE newbb_topics SET topic_views = LAST_INSERT_ID(topic_views + 1) WHERE topic_id =2760
0.000486 - SELECT * FROM config WHERE (`conf_modid` = '1') ORDER BY conf_order ASC
0.000109 - SELECT forum_id FROM bb_topics WHERE topic_id = 2760
Error number: 1146
Error message: Table 'jadoogar_xoops254.xoops_bb_topics' doesn't exist
0.000191 - SELECT * FROM config WHERE (`conf_modid` = '0' AND `conf_catid` = '5') ORDER BY conf_order ASC
0.000204 - SELECT * FROM config WHERE (`conf_modid` = '0' AND `conf_catid` = '3') ORDER BY conf_order ASC
0.005116 - SELECT DISTINCT gperm_itemid FROM group_permission WHERE gperm_name = 'block_read' AND gperm_modid = 1 AND gperm_groupid IN (3)
0.001131 - SELECT b.* FROM newblocks b, block_module_link m WHERE m.block_id=b.bid AND b.isactive=1 AND b.visible=1 AND m.module_id IN (0,188) AND b.bid IN (1004,993,992,991,990,989,1003,1002,1001,1000,999,998,997,996,995,994,1006,1005,951,952,953,954,955,956,957,958,959,961,960,940,950,949,941,942,943,944,945,946,947,948,929,930,931,932,933,934,935,936,937,938,939,928,927,918,919,920,921,922,923,924,925,926,868,878,869,870,872,871,873,874,876,879,880,881,883,962,866,865,231,230,984,983,982,981,610,980,641,10,9,7,6,3,2,714,712,710,708,704,713,701,711,700,699,696,697,695,698,688,687,686,680,684,678,677,674,673,672,670,669,665,660,657,656,655,654,639,643,628,625,646,624,623,607,606,599,598,597,596,592,589,588,575,573,572,570,567,566,564,558,578,555,529,528,451,449,563,445,436,435,427,466,258,221,218,176,472,470,471,467,158,140,136,644,1008,1009,1010) ORDER BY b.weight, m.block_id
0.000377 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'jadoogaran' AND `tpl_file` = 'system_block_dummy.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000325 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'default' AND `tpl_file` = 'system_block_dummy.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000321 - SELECT * FROM smiles
0.000271 - SELECT COUNT(*) FROM online WHERE online_uid=0 AND online_ip='18.97.14.90'
0.000333 - UPDATE online SET online_updated = 1747863658, online_module = 188 WHERE online_uid = 0 AND online_ip='18.97.14.90'
0.000117 - SELECT * FROM online
0.000169 - SELECT * FROM users WHERE uid = '46589'
0.000166 - SELECT COUNT(*) FROM online WHERE `online_module` = '188'
0.000245 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'jadoogaran' AND `tpl_file` = 'system_block_online.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000404 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'default' AND `tpl_file` = 'system_block_online.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.001523 - SELECT t.topic_id, t.topic_replies, t.forum_id, t.topic_title, t.topic_views, t.type_id, f.forum_name,t.topic_status, p.post_id, p.post_time, p.icon, p.uid, p.poster_name FROM newbb_topics AS t LEFT JOIN newbb_posts AS p ON t.topic_last_post_id=p.post_id LEFT JOIN newbb_forums AS f ON f.forum_id=t.forum_id WHERE 1=1 AND t.forum_id IN (7) AND t.approved = 1 AND p.post_time>1716759658 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 3
0.000278 - SELECT uid, uname, name FROM users WHERE level > 0 AND uid IN(35656,48692)
0.000317 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'jadoogaran' AND `tpl_file` = 'newbb_block.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000635 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'default' AND `tpl_file` = 'newbb_block.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000845 - SELECT t.topic_id, t.topic_replies, t.forum_id, t.topic_title, t.topic_views, t.type_id, f.forum_name,t.topic_status, p.post_id, p.post_time, p.icon, p.uid, p.poster_name FROM newbb_topics AS t LEFT JOIN newbb_posts AS p ON t.topic_last_post_id=p.post_id LEFT JOIN newbb_forums AS f ON f.forum_id=t.forum_id WHERE 1=1 AND t.forum_id IN (4,23,3,5,58,13,64,29) AND t.approved = 1 AND p.post_time>1716759658 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 3
0.000350 - SELECT uid, uname, name FROM users WHERE level > 0 AND uid IN(37183,48630,47729)
0.004145 - SELECT t.topic_id, t.topic_replies, t.forum_id, t.topic_title, t.topic_views, t.type_id, f.forum_name,t.topic_status, p.post_id, p.post_time, p.icon, p.uid, p.poster_name FROM newbb_topics AS t LEFT JOIN newbb_posts AS p ON t.topic_last_post_id=p.post_id LEFT JOIN newbb_forums AS f ON f.forum_id=t.forum_id WHERE 1=1 AND t.forum_id IN (33,14,21,38,48,71,28,25,16,44) AND t.approved = 1 AND p.post_time>1716759658 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 8
0.000552 - SELECT uid, uname, name FROM users WHERE level > 0 AND uid IN(48835,48603,48630,48922,47729,62,13161)
0.000529 - SELECT t.topic_id, t.topic_replies, t.forum_id, t.topic_title, t.topic_views, t.type_id, f.forum_name,t.topic_status, p.post_id, p.post_time, p.icon, p.uid, p.poster_name FROM newbb_topics AS t LEFT JOIN newbb_posts AS p ON t.topic_last_post_id=p.post_id LEFT JOIN newbb_forums AS f ON f.forum_id=t.forum_id WHERE 1=1 AND t.forum_id IN (73) AND t.approved = 1 AND p.post_time>1716759658 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 2
0.000257 - SELECT uid, uname, name FROM users WHERE level > 0 AND uid IN(62,48835)
0.001741 - SELECT t.topic_id, t.topic_replies, t.forum_id, t.topic_title, t.topic_views, t.type_id, f.forum_name,t.topic_status, p.post_id, p.post_time, p.icon, p.uid, p.poster_name FROM newbb_topics AS t LEFT JOIN newbb_posts AS p ON t.topic_last_post_id=p.post_id LEFT JOIN newbb_forums AS f ON f.forum_id=t.forum_id WHERE 1=1 AND t.forum_id IN (17) AND t.approved = 1 AND p.post_time>1716759658 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 3
0.000266 - SELECT uid, uname, name FROM users WHERE level > 0 AND uid IN(13161,48197)
0.000405 - DELETE FROM newbb_online WHERE online_updated < 1747863508
0.000171 - DELETE FROM online WHERE online_updated < 1747863508
0.000220 - SELECT COUNT(*) FROM online WHERE online_uid=0 AND online_ip='18.97.14.90'
0.000449 - UPDATE online SET online_updated = 1747863658, online_module = 188 WHERE online_uid = 0 AND online_ip='18.97.14.90'
0.000177 - SELECT COUNT(*) FROM newbb_online WHERE online_uid=0 AND online_ip='18.97.14.90'
0.000142 - INSERT INTO `newbb_online` (online_uid, online_uname, online_updated, online_ip, online_forum, online_topic) VALUES (0, '', 1747863658, '18.97.14.90', 28, 2760)
0.001559 - DELETE FROM newbb_online WHERE ( online_uid > 0 AND online_uid NOT IN ( SELECT online_uid FROM online WHERE online_module =188 ) ) OR ( online_uid = 0 AND online_ip NOT IN ( SELECT online_ip FROM online WHERE online_module =188 AND online_uid = 0 ) )
0.000172 - SELECT * FROM newbb_online WHERE `online_topic` = '2760'
0.000240 - SELECT cat_title, cat_id FROM newbb_categories WHERE cat_id = '5'
0.000659 - SELECT * FROM `users` WHERE `uid` IN (48474,48878,48838,48834,48836,48603,48470,47985,44150)
0.000195 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 127
0.000219 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=44150
0.000157 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=18
0.000137 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 131
0.000195 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=47985
0.000124 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=35
0.000142 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=9
0.000120 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000115 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000179 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 166
0.000159 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=48470
0.000112 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000111 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000111 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=34
0.000158 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 135
0.000156 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=48474
0.000111 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=9
0.000108 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000138 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000122 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 135
0.000145 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=48603
0.000115 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=9
0.000121 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000120 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000121 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 134
0.000145 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=48834
0.000151 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000121 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000135 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=6
0.000110 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=34
0.000179 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 184
0.000195 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=48836
0.000135 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000127 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=34
0.000115 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=32
0.000111 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000114 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=6
0.000141 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 135
0.000176 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=48838
0.000132 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000113 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000145 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=32
0.000123 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=9
0.000135 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=34
0.000145 - SELECT rank_title AS title, rank_image AS image FROM ranks WHERE rank_id = 257
0.000180 - SELECT groupid FROM groups_users_link WHERE uid=48878
0.000123 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=63
0.000125 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=53
0.000122 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=58
0.000132 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=35
0.000127 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=34
0.000115 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=32
0.000112 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=19
0.000132 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=8
0.000160 - SELECT * FROM groups WHERE groupid=1
0.000141 - SELECT online_uid FROM newbb_online WHERE online_uid IN (44150, 47985, 48470, 48474, 48603, 48834, 48836, 48838, 48878)
0.000265 - SELECT user_digests, uid FROM newbb_user_stats WHERE uid IN( 44150, 47985, 48470, 48474, 48603, 48834, 48836, 48838, 48878)
0.000196 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.001248 - SELECT o.*,o.field_id FROM profile_field AS o LEFT JOIN profile_category AS l ON o.cat_id = l.cat_id WHERE o.field_id != '0' ORDER BY l.cat_weight ASC, o.field_weight ASC
0.000159 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000169 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000115 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000109 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000168 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48878'
0.000121 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48878'
0.000126 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48878'
0.000117 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48878'
0.000115 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48878'
0.000229 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48838'
0.000170 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48838'
0.000167 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48838'
0.000167 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48838'
0.000170 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48838'
0.000175 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48834'
0.000162 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48834'
0.000161 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48834'
0.000160 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48834'
0.000163 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48834'
0.000195 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48836'
0.000164 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48836'
0.000162 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48836'
0.000200 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48836'
0.000160 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48836'
0.000191 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48603'
0.000178 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48603'
0.000172 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48603'
0.000168 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48603'
0.000167 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48603'
0.000177 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000159 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000157 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000152 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000164 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48474'
0.000181 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48470'
0.000122 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48470'
0.000139 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48470'
0.000156 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48470'
0.000113 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '48470'
0.000174 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '47985'
0.000123 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '47985'
0.000119 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '47985'
0.000113 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '47985'
0.000107 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '47985'
0.000183 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '44150'
0.000145 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '44150'
0.000223 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '44150'
0.000123 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '44150'
0.000111 - SELECT * FROM profile_profile WHERE profile_id = '44150'
0.000369 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'jadoogaran' AND `tpl_file` = 'system_pagenav.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000242 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'default' AND `tpl_file` = 'system_pagenav.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000230 - SELECT * FROM `newbb_moderates` WHERE (`uid` = '0' AND (`forum_id` = '0' OR `forum_id` = '28') AND `mod_end` > '1747863658')
0.002490 - SELECT * FROM group_permission WHERE (`gperm_modid` = '188' AND `gperm_groupid` IN (3) AND `gperm_itemid` = '28' AND `gperm_name` IN ('forum_access', 'forum_view', 'forum_post', 'forum_reply', 'forum_edit', 'forum_delete', 'forum_addpoll', 'forum_vote', 'forum_attach', 'forum_noapprove', 'forum_type', 'forum_html', 'forum_signature', 'forum_pdf', 'forum_print'))
0.000257 - SELECT `cat_id`, `cat_order`, `cat_title` FROM `newbb_categories` WHERE `cat_id` IN (2, 6, 3, 5) ORDER BY cat_order ASC
0.000229 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'jadoogaran' AND `tpl_file` = 'newbb_viewtopic.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000286 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'default' AND `tpl_file` = 'newbb_viewtopic.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000227 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'jadoogaran' AND `tpl_file` = 'newbb_thread.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000232 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'default' AND `tpl_file` = 'newbb_thread.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000248 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'jadoogaran' AND `tpl_file` = 'system_notification_select.tpl') ORDER BY tpl_refid
0.000232 - SELECT f.*, s.tpl_source FROM tplfile f LEFT JOIN tplsource s ON s.tpl_id=f.tpl_id WHERE (`tpl_tplset` = 'default' AND `tpl_file` = 'system_notification_select.tpl') ORDER BY tpl_refid
مجموع: 173
بلوک‌ها
بلوک سفارشی (HTML): نه در حافظه پنهان
بلوک سفارشی (HTML): نه در حافظه پنهان
بلوک سفارشی (قالب‌بندی خودکار + смайлики): نه در حافظه پنهان
چه کسانی آنلاین هستند: نه در حافظه پنهان
موضوعات اخیر پاسخ داده‌شده (استفاده از بلاک پیشرفته برای رندر موضوع): نه در حافظه پنهان
موضوعات اخیر پاسخ داده‌شده (استفاده از بلاک پیشرفته برای رندر موضوع): نه در حافظه پنهان
مجموع: 9
اضافی
فایل‌های درج‌شده: 278 فایل
مصرف حافظه: 10455184 bytes
زمان‌سنج‌ها
بارگذاری XOOPS، 0.216 ثانیه طول کشید.
بارگذاری XOOPS Boot، 0.017 ثانیه طول کشید.
بارگذاری Module init، 0.080 ثانیه طول کشید.
بارگذاری newBB_Header، 0.004 ثانیه طول کشید.
بارگذاری newBB_viewtopic، 0.177 ثانیه طول کشید.
بارگذاری XOOPS output init، 0.042 ثانیه طول کشید.
بارگذاری Module display، 0.067 ثانیه طول کشید.
بارگذاری Page rendering، 0.009 ثانیه طول کشید.