جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
ماراتن هری پاتر
تولد 22 سالگی
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

62 کاربر(ها) آنلاین هستند (59 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
62
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

شبکه پرواز

فن‌ فیکشن‌ها

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ماراتن همگانی مطالعه کتاب‌های هری پاتر
ارسال شده در: جمعه 19 دی 1404 20:29
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
منم اومدم.
ارسال شده در: پنجشنبه 18 دی 1404 20:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اطلاعیه‌ی تمدید مهلت ثبت نام!

درود به ملت جادوگر و ساحره و علاقه‌مندان به شرکت در ماراتن هری پاتر!

به اطلاع شما می‌رسانیم که ثبت نام در این ماراتن، تا انتهای دی ماه تمدید شده و از علاقه مندانی که جا مانده‌اند، دعوت می‌شود تا در این تاپیک حضور خود را اعلام کنند.

افرادی که لایک کردند

I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 11 دی 1404 19:34
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلاممم
اسم منم توی لیست بزارید.

افرادی که لایک کردند

هرگز اجازه نده کسانی که ذهن کوچکی دارند بگن که رویات زیادی بزرگه.
ارسال شده در: پنجشنبه 11 دی 1404 09:20
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلااااااااام به تموم هاگوارتزیا. منم با کمال میل میام و ثبت نام میکنم.
دوسال از اولین باری که کتاب هری پاتر رو شروع کردم میگذره. دو سال پر تب و تاب. ولی هنوزم همه چیزش مثل روز اول یادمه. و یه نکته جالب بخوام بهتون بگم اینه که من اولین کتابی که از هری پاتر خوندم جلد دومش بود. و نه فیلم جلد یک رو دیدم و نه کتابی ازش خوندم. راستش اهل این نیستم که نگاه کنم ببینم کتابم ترجمه کیه. ولی هم نسخه ترجمه خوبه هم نسخه زبون اصلی.
هیچ لذتی بالاتر از خندیدن نیست. حتی اگر به قیمت حرص خوردن بقیه باشه
ارسال شده در: چهارشنبه 10 دی 1404 15:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامی چو بوی خوش اشنایی.
اول از همه نمی دونید چقدر خوشحالم که همچین طرحی راه افتاد که یک یادی بکنیم از کتاب های هری پاتر من مایلم که عضو شم چون قشنگ یادم اولین باری که با هری پاتر آشنا شدم بر اثر فیلمش بود من از اونجا علاقه‌مند شدم هیچوقت هم نشد که مستقیم خود کتابشو بخونم و به عنوان جون ترین عضو سایت(البته شما ها که سنم رو نمی دونید ولی از نظر خودم جون ترین عضو سایتم فکر نکنم تو سایت کسی به سن من اصلا داشته باشیم ولی بزارید برگریدیم سر موضوع اصلی باشه یک راه نمایی بکنم نه نمی تونم خجالت می کشم ولش کن بابا)
-کجا بودم؟ آهان و به عنوان جون ترین عضو سایت مایلم که عضو شم و نظرم بیشتر روی اینه که نسخه ی ترجمه شده رو بخونیم.

با تشکر.
بازنده کسی است که در انتظار معجزه می ماند

تا کسی از راه برسد و آرزوهایش را برآورده سازد

باور کن همه به دنبال رسیدن به آرزوهای خودشان هستند

خودت معجزه زندگی خودت باش

محدودیت های ذهنی ات را کنار بگذار

باورهای صحیح خود را تقویت کن

و به سوی موفقیت گام بردار
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 دی 1404 19:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام چطور میتونم ثبت نام کنم چیز زیادی از سایت نمیدونم اما مثل همیشه درحال گشتن درمورد علایقم و پیدا کردن چیزای جدید بودم که برخوردم به این سایت مدت زیادی نیست توی سایتم شاید جمعا یک هفته اما هرچقدر زیر و روش کردم ندونستم کاری کنم
دوست داشتم منم تو این پویش کتاب خوانی شرکت کنم بنظرم جالبه و میتونم برای بار هزارم کتابهای مورد علاقم رو بخونم خوشحال میشم منم راهنمایی کنید
ارسال شده در: شنبه 6 دی 1404 21:22
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
نمیدونید چقدر برای راه افتادن چنین طرحی خوشحالم! اینکه همگی دور هم جمع بشیم و با هم کتاب هارو بخونیم و ازشون لذت ببریم!
با اینکه تازه کتاب ها رو خوندم، ولی هرگز از خوندنشون خسته نمیشم و شده زمین و زمان رو به هم میدوزم تا توی این برنامه شرکت کنم.

در مورد ترجمه ها هم خب من خودم قبل اینکه کتاب ها رو شروع کنم، بین نشر تندیس با ترجمه خانم ویدا اسلامی و نشر پرتقال با ترجمه خانم ارزو مقدس خیلی شک داشتم و هر کدوم هم طرفدار های خودش رو داشت ولی خب اونهایی که مقایسشون کرده بودن، اکثرا میگفتن که ترجمه ی خانم اسلامی روان تره، ولی خب بعضی اوقات عبارات رو ساده کرده و ازادتر ترجمه کرده ولی ترجمه خانم مقدس به متن اصلی کتاب وفادار تره و جزییات دقیق تری داره و من خودم ترجمه پرتقال رو خوندم ولی با این وجود هر دو ترجمه جز بهترین ترجمه ها هستن.
ولی در کل به نظرم بهتره نشر و ترجمه رو ازاد بزاریم چون بعضی ها ممکه بخوان کتاب صوتیش رو گوش کننن یا زبان اصلی بخونن و...

Only Raven

پاسخ: ماراتون همگانی مطالعه کتاب‌های هری پاتر
ارسال شده در: جمعه 5 دی 1404 20:04
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام به همه‌ی رفقا!

چقدر خوشحالم که این حرکت خفن راه افتاد! من اتفاقا دنبال یه بهونه برای شروع کردن کتاب صوتی جدیدی که منتشر شده بودم و چی بهتر از این؟

هستمتون شدید!
ارسال شده در: جمعه 5 دی 1404 17:01
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود...

دوست دارم من هم در این طرح شرکت کنم و برای پنجمین بار کتابها رو بخونم.

من شیرین هستم و فکر میکنم سنم حداقل از نصف جادوگران سایت بیشتره (خیلی خوش بینانه) و خوندن کتابها رو از همون دوران نوجوانی شروع کردم و چند ترجمه مختلف رو خوندم و کتابهای صوتی رو تا جلد چهارم گوش کردم که خیلی خوب بودند و به افرادی که وقت ندارند واقعا توصیه میکنم این روش رو امتحان کنند.

به نظر من هر کس به هر روشی که راحت تره کتاب رو بخونه یا گوش کنه. نوع ترجمه هم به نظر من در جلد اول مختلف باشه بهتره. اینطوری میتونیم ترجمه های مختلف رو مقایسه کنیم و در جلدهای بعدی اگر دوست داشتیم سراغ یک ترجمه واحد بریم.
دوستان اهل زبان اصلی هم میتونن بهمون بگن چه چیزهای جالبی در زبان انگلیسی خوندن که یا خوب ترجمه نشده یا اینکه شاید ترجمه جالبی در زبان فارسی براش وجود نداره و اینجوری بتونیم نثر واقعی کتاب رو بهتر درک کنیم.

بریم شروع کنیم!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: جمعه 5 دی 1404 11:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
اسمم ویانا س. یازده سالمه. فکر کنم از همتون کوچیکترم. کلا هم کتاب یک و دو رو خوندم و فیلم زندانی آزکابان رو دیدم.(منم با ترجمه خانم اسلامیه)
ولی همیشه دوست داشتم یه بار کامل این مجموعه رو بخونم.
بنابراین می‌خوام شرکت می‌کنم.
ویرایش شده توسط هرمیون گرنجر در 1404/10/5 14:58:51
ویرایش شده توسط هرمیون گرنجر در 1404/10/5 14:59:48
قلب است که نشان می‌دهد انسان‌ها تا چه حد بزرگ‌اند نه ظاهرشان.