اطلاعیه اول مرداب هالادورین: رونمایی از جدیدترین امکانات فاز سوم طرح گالیون و وعده‌ی گسترده شدن دنیای جادویی در فاز چهارم را همین حالا مطالعه کنید! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: اگر خواهان تصاحب ابر چوبدستی و قدرت‌هایی که به همراه دارد هستید، از همین حالا برای دریافت چوبدستی اقدام کنید!

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: درگاه جهنم: گذرگاه هاگوارتز
ارسال شده در: امروز ساعت 14:27
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 22:21
از: هاگوارتز
پست‌ها: 766
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز
آفلاین
لیست مهمانان (گناهکاران) جهنم

کجول هات
گناه اول -

هلن داولیش
گناه اول -

مارکوس فنویک
گناه اول - گناه دوم - گناه سوم

بم
گناه اول و دوم - گناه سوم

آستریکس
گناه اول -

سو لی
گناه اول - گناه دوم

رابستن لسترنج
گناه اول -

گابریلا پرنتیس
گناه اول - گناه دوم - گناه سوم - گناه چهارم - گناه پنجم - گناه ششم

سیبل تریلانی
گناه اول - گناه دوم
- گناه سوم

کاسیوپا بلک
گناه اول - گناه دوم

آلنیس اورموند
گناه اول - گناه دوم -

آلبوس دامبلدور
گناه اول - گناه دوم

لرد ولدمورت
گناه اول - گناه دوم - گناه سوم

ریگولوس بلک
گناه اول - گناه دوم -

آریانا دامبلدور
گناه اول - گناه دوم

هلگا هافلپاف
گناه اول

ماروولو گانت
گناه اول

لوسیوس مالفوی
گناه اول

کریدنس بربون
گناه اول

یادآوری:
در حساب‌وکتاب پایان ماه تیر در بانک مرکزی جادوگری، دقت کنین که بابت هر پستی که در راستای انجام گناه‌ها ارسال کردین (در قالب ایونت تابستانی)، ۳ گالیون از طرف بانک دریافت می‌کنین.

همچنین، بابت هر مجموعه گناهی که به‌طور کامل انجام دادین، ۳ گالیون اضافه از حساب سالازار اسلیترین به شما واریز می‌شه.

برای مثال، اگه در ماه تیر ۳ گناه رو با موفقیت انجام داده باشین، علاوه بر ۳ گالیون برای هر پست ارسالی، ۹ گالیون هم بابت انجام اون ۳ گناه بهتون تعلق می‌گیره.
فیلم The Crown of Shadow (نبرد سالازار vs لوسیفر)

ارسال شده در: امروز ساعت 11:39
تولد نقش: 1404/03/07
آخرین ورود: امروز ساعت 19:24
از: خونمون:)
پست‌ها: 20
آفلاین
با سلام به سالازار اسلیترین بزرگ پادشاه جهنم!

اومدم که اعلام آمادگی کنم برای عبور از درگاه جهنم. می‌شه من هم توی جهنم راه بدین؟

صدای سالازار اسلیترین:

کریدنس بربون،

خیلی وقت بود که منتظرت بودم، کریدنس. تاریکی‌ای که در وجودت داری، نیاز به پرورش داره، و شاید فقط در جهنم، در کنار جادوگران سیاه دیگه، بتونی روزی به بهترین نسخه‌ی تاریک خودت تبدیل بشی… اگه از خودت و مسیر تکاملت نترسی، و خودت رو کامل به اعماق تاریکی بسپاری.

بریم سراغ مأموریت:

گناه اول:
به عنوان اولین مأموریت، به تاپیک «آبی مثل... ریونکلاو!» برو و یک خاطره‌ی تاریک از خودت تعریف کن. خاطره‌ای که در اون به تاریک‌ترین نسخه‌ی ممکن از خودت نزدیک شدی، شاید حتی اون‌قدر تاریک که خودت هم ازش ترسیدی.

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/29 14:10:37
ارسال شده در: دیروز ساعت 20:42
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:42
از: گور برخاسته.
پست‌ها: 223
رهبر مرگخواران، مشاور دیوان جادوگران
آفلاین
با سلام به پدربزرگ آتشین ما!

ما گناه دوممان را در دو پست جوتیوب (قسمت اول و قسمت دوم ) نوشتیم!
باشد که لذت ببرید!

صدای سالازار اسلیترین:

لرد ولدمورت،

خیلی خوب تونستی حقه‌ی هلگا هافلپاف برای ورود به خونه‌ی ریدل‌ها رو برملا کنی و جلوش رو بگیری. اون از هزار سال پیش هم هی دوست داشت شب‌ها بیاد سراغ مکان‌های اسرارآمیز ما، و ما هم از همون موقع متوجه حقه‌هاش شدیم و نمی‌ذاشتیم شب‌هنگام حتی بهمون نزدیک بشه. اصلاً مار خونوادگی ما رو چه به ازدواج با یه فرد خارجی، اونم از طریق سایت همسریابی جادوگر و ساحره؟ خودمون تو تالار اسرار الان یه مار دراز براش درست می‌کنیم، برن به پای هم پیر شن.

بریم سراغ مأموریت:

گناه سوم:
محل تاپیک رو این بار به خودت می‌سپاریم، نوه‌نواده‌ی ما، چون تو هم مثل ما بینش بالایی داری و می‌تونی بهترین و سخت‌ترین مسیرها رو برای خودت انتخاب کنی، و با انجام مأموریت‌هات و قلم تاریکی که داری، لبخند خشونت‌آمیزی بر لب‌های ما بیاری.در نتیجه، جا از شما، موضوع از ما (میتونه سه پست مرتبط و ادامه دار باشه، میتونه هم سه پست غیر مرتبط و جدا باشه):
ولدمورت و یک روز معمولی در بدن یک ماگل ایرانی: او که از سرِ اشتباه با یک ماگل عوض شده، حالا باید کار کند، قبض بدهد و با اینترنت ضعیف زندگی کند. تراژدی مطلق.
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/29 14:04:37
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/29 14:04:57
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: جمعه 20 تیر 1404 22:06
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 19:20
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 258
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
ببینین کی برای گزارش پنجمین گناهش اومده.

با چوب پرشیم وارد تالار عمومی اسلیترین، خوابگاه‌های گریفیندور، تالار عمومی هافلپاف، یادگارهای سالازار اسلیترین و معجون‌های سیاه، افسون‌های سیاه شدم، دیالوگی بر زبان رانده و دوباره پرش‌کنان خارج شدم!

صدای سالازار اسلیترین:

گابریلا،

پرش‌هات رو با دقت دنبال کردیم، به‌ویژه اون لحظه‌ای که با چوب پرشی از جلوی ما توی دریا عبور کردی. همون‌جا فهمیدیم که چوب پرشی‌تو به چوب پرشی جادویی ارتقا دادی. تبریک، به پایان راه نزدیک شدی؛ فقط دو گناه دیگه باقی مونده.

بریم سراغ مأموریت:

گناه ششم: توی پنج گناه اول، سراغ خصوصیات اصلی گابریلا رفتیم. اما حالا وقتشه که از اون فاز عبور کنیم و چند تا بعد سوپرایزی رو کنیم، تا نشون بدیم که شخصیتت تک‌بعدی نیست و تو لحظات مختلف می‌تونه پیچیده‌تر و عمیق‌تر ظاهر بشه. برای این کار، به شش تا تاپیک مختلف در مجموعه انجمن‌های هاگوارتز سر بزن (به‌دلیل فضای انتخاباتی، تا دو تا از اون پست‌ها هم می‌تونه توی تاپیک‌های مربوط به انتخابات باشه). تو هیچ‌کدوم از پست‌هات به اون خصوصیت اصلی اشاره نکن؛ در عوض، سعی کن خصوصیات جزئی‌تر و کمتر دیده‌شده‌ت رو پرورش بدی و نشون بدی.

بعد از تموم شدن مأموریت، بیا اینجا گزارش بده که توی هر پست کدوم خصوصیت رو به نمایش گذاشتی.
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/22 15:22:19
نشان نقره ریونکلاو
تصویر تغییر اندازه داده شده

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: پنجشنبه 19 تیر 1404 02:05
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:42
از: گور برخاسته.
پست‌ها: 223
رهبر مرگخواران، مشاور دیوان جادوگران
آفلاین
با سلام به سالازار کبیر،

ما در دفترچه ریدل با کسی گفتگو کردیم که نبود.
امیدواریم از خواندنش لذت ببرید.

لطفا گناه دوم سخت ما را بدهید!

صدای سالازار اسلیترین:

لرد،

ما سختی مأموریت‌ها رو تعیین نمی‌کنیم؛ ما فقط مأموریت می‌دیم. اینکه چقدر سختش می‌کنید، بستگی به خودتونه. ما فقط خودخواهانه چیزهایی رو درخواست می‌کنیم که دلمون می‌خواد از قلم زیبای شما بخونیم.

بریم سراغ مأموریت:

گناه دوم: نجینی عاشق شده. توی یه روز بارونی، با ذوق میاد توی خونه‌ی ریدل و با خوشحالی به باباش می‌گه بالاخره داماد پیدا کرده! ولی بعد از کمی پرس‌وجو مشخص می‌شه که دامادی که انتخاب کرده، دم خودش بوده و با گاز گرفتن اون، ابراز علاقه کرده. این ماجرا رو در قالب دو پست توی تاپیک «جوتیوب» روایت کن: اول، اعتراف عاشقانه‌ی نجینی، و دوم، پیدا کردن یه شوهر واقعی‌تر برایش!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/20 11:42:28
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1404 10:19
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 22:14
از: پیش داداشی!
پست‌ها: 140
آفلاین
من هم به داداشی کمک کردم، هم رفتم مهمونی! ولی مهمونی اصلا خوش نگذشت! دوست نداشتم!
اینجا خاطراتمو ثبتیدم!

صدای سالازار اسلیترین:

آریانا،

انتخاب، یکی از سخت‌ترین کارهایی‌ست که یک جادوگر باید انجام بده؛ انتخابی که شخصیت واقعی‌ات رو نشون می‌ده. خیلی‌ها هستن که در طول روز، با حفظ تمام گزینه‌ها، از هر کاری یه ذره انجام می‌دن تا مجبور نشن تصمیم بگیرن. اما این جادوگرها، عادی باقی می‌مونن و هیچ‌وقت به پتانسیل واقعی خودشون نمی‌رسن. جادوگران بزرگ، مثل آلبوس دامبلدور، کسانی‌ان که انتخاب می‌کنن، حتی اگر انتخاب سخت باشه، حتی اگر انتخاب‌شون به قربانی شدن یک جادوآموز هاگوارتز منتهی بشه.

بریم سراغ مأموریت:

گناه دوم: چون تو در گناه اول انتخاب نکردی، حالا وقتشه که قدرت انتخاب کردن رو در عمل نشون بدی. این انتخاب می‌تونه بین هر دو گزینه‌ای باشه (ساده یا دشوار، معمولی یا عجیب) مهم اینه که یکی رو با قاطعیت انتخاب کنی. به تاپیک‌های «مکان‌های اهریمنی» و «شیطنت‌های گریفیندوری» برو و نشون بده آریانا چطور با اراده تصمیم می‌گیره.
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/20 11:36:24
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 تیر 1404 11:14
تولد نقش: 1404/03/18
آخرین ورود: امروز ساعت 05:49
از: فریزر - آشپزخونه هاگوارتز
پست‌ها: 81
آفلاین
درود بر سالازار اسلیترین عظیم و بزرگوار
کانال خودمو (متاسفانه با اندکی تاخیر) راه انداختم و طی پنج برنامه، تابستون رو با زمستون ابدی جایگزین کردم
برنامه اول
برنامه دوم
برنامه سوم
برنامه چهارم
برنامه پنجم

صدای سالازار اسلیترین:

بم،

ما گفتیم دو تا گناه، تو با پنج پست رفتی سراغ نبرد تابستون! نکنه الان بگیم سه تا پست بزن، با ده‌تا برگردی؟ کانالی که شروع کردی خیلی خوب بود و محتوای جذابی هم داشت. حواست بهش باشه، چون ما منتظر برنامه‌های بعدیت هستیم.

بریم سراغ مأموریت:

گناه سوم: وقتشه به جمع هم‌گروهی‌هات بپیوندی و در کنار اونا کمی ایفای نقش کنی. دیدیم معرفی شخصیتت هم عوض شده؛ حالا این بم جدید رو ببر کنار باقی اعضای ریونکلاو تا ببینیم توی فضای گروهی چی ازت در میاد. در سه تاپیک زیر (هر کدوم حداقل یک پست، مجموعاً سه پست) بنویس و داستان رو با ورود شخصیت خودت جلو ببر: شبی از شب‌های ریونکلاو، ۩کافه ریون۩ و خوابگاه پسران ریونکلاو.
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/18 9:57:36
ارسال شده در: یکشنبه 15 تیر 1404 18:23
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 19:20
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 258
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
من کلی تو قلعه هاگوارتز گشتم و گشتم و گشتم...

اول به اتاق ضروریات رفتم و چون خیلی گشنه‌م بود و آلنیس هم می‌خواست غذا بپزه، ازش سوء استفاده کردم و هرچی ماده اولیه در میاوردو می‌ذاشتم تو دهنم تا سیر بشم.

بعدش رفتم به ماجراهای مرموز مدرسه هاگوارتز. اینجا نحسی می‌خواست باهام مچ بندازه، ولی من به جاش دو کفتر عاشق رو انداختم وسط تا به جای من خونشون رو تقدیم شوالیه خون‌آشام کنن و اینطوری جا خالی دادم از نحسی!

مقصد بعدی جنگل ممنوعه بود. نیمه‌ی اسلیترینی وجودم یهو رگ غیرتش زد بالا و تصمیم گرفتم تالار اسلیترین رو از دست فضولیای مودی نجات بدم!

آخرم تو هاگوارتز در تاریخ به کلاه‌گروهبندی کمک کردم تا به خواسته‌ش یعنی اذیت کردن جادوآموزان برسه!

حالا هم اومدم پنجمین گناهم رو تحویل بگیرم.

صدای سالازار اسلیترین:

گابریلا،

با اینکه مأموریت‌ها یکی‌یکی دارن سخت‌تر می‌شن، اما به‌خوبی از پسشون برمیای. کاملاً مشهوده که آموزش‌های جهنمی‌مون اثر خودش رو گذاشته؛ نه‌تنها خودت مأموریت‌ها رو عالی انجام می‌دی، بلکه با خلاصه‌نویسی‌هات کاری کردی که بقیه هم راحت و بدون دردسر گناه کنن!

بریم سراغ مأموریت:

گناه پنجم: به انجمن «سرسرای چهارگانه» برو و در قالب ۵ پست جداگانه، در تاپیک‌های گروه‌ها (به‌جز ریونکلاو)، پستی ارسال کن. در هر پست، گابریلا سوار بر چوب پرشی (Pogo stick) وارد سوژه می‌شه، فقط یک جمله‌ی دیالوگی می‌گه، و به همون سرعت از صحنه خارج می‌شه. ادامه‌ی داستان باید بدون اختلال و به شکلی طبیعی جلو بره.
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/15 21:37:56
نشان نقره ریونکلاو
تصویر تغییر اندازه داده شده

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 15 تیر 1404 17:46
تولد نقش: 1404/01/08
آخرین ورود: امروز ساعت 21:00
پست‌ها: 46
آفلاین
خب خب خب

سالازار عزیز و ارجمند
مفتخرم که آمادگیم رو برای گرفتن نخستین گناهم و به رخ کشیدن باری دیگر جادوی بی‌بدیل و خاص مالفوی هارو اعلام بدارم

صدای سالازار اسلیترین:

لوسیوس،

به جهنم خوش آمدی. خانواده‌ی مالفوی همواره جایگاه خاصی در جامعه‌ی جادوگری داشته‌اند، و هر نسل، ویژگی‌هایی را به ارث برده که برای همگان شناخته‌شده‌اند. به‌ویژه خودت، لوسیوس، که به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین جادوگران سیاه، حتی بیش از دیگر اعضای خانواده‌ات شناخته شده‌ای.

بریم سراغ مأموریت:

گناه اول: در میان ویژگی‌های خاصت، علاقه‌مندیم یکی از آن‌ها را به‌طور برجسته‌تر ببینیم. بنابراین، یکی از خصیصه‌های اصلی لوسیوس مالفوی در زمینه‌ی خباثت را انتخاب کن، به تاپیک «جام آرزوهای اسلیترین» برو و لوسیوس را فعالانه وارد سوژه کن تا این ویژگی را به‌خوبی به نمایش بگذاری. پس از آن، به اینجا بازگرد و برایمان توضیح بده که کدام ویژگی را انتخاب کردی و چطور در آن پست پرورش دادی.
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/15 21:19:54
«قدرت نه در فریاد، که در سکوتی‌ست که دیگران را وادار به اطاعت می‌کند...»
لوسیوس مالفوی | استاد نفوذ و جادوی سیاه | وارث خاندان اصیل‌زاده مالفوی
[پیوسته در سایه، اما همیشه در بازی]
ارسال شده در: شنبه 14 تیر 1404 16:42
تولد نقش: 1404/03/08
آخرین ورود: یکشنبه 22 تیر 1404 23:36
از: زیر درخت بید کهن !
پست‌ها: 42
40 گالیون
آفلاین
درود بر سالازار بزرگ، بنیان‌گذار گرامی جهنم!

ما گناه اولمون رو انجام دادیم.
امیدوارم خیلی گناهکارانه و تاریک و ترسناک و لرزان و خوب باشه!
ممنون از اینکه این ماموریت رو به من دادید.
تا گناه بعدی، خدانگهدار.

صدای سالازار اسلیترین:

کاسیوپا،

ورودت به تاریکی و انتخاب‌های اولیه‌ات به‌خوبی نشون دادن که کم‌کم در حال درک قدرتی هستی که تاریکی عرضه می‌کنه. حالا وقتشه که قدم بعدی رو با دقت و عمق بیشتری برداری.

بریم سراغ مأموریت:

گناه دوم: متوجه شدم هنوز در شبکه اجتماعی هاگوارتز کانالی برای خودت نساختی. به تاپیک جوتیوب برو، کانالی تأسیس کن و دو پست درباره‌ی اقداماتی که در مسیر تاریکی انجام دادی یا بهشون علاقه‌مندی تولید کن و منتشر کن.
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/15 10:00:35
.Everything could be achieved with effort
همه‌چیز با تلاش به دست می‌آید.
Do You Think You Are A Wizard?