سلام عزیزانم.
اول از همه ممنونم از صبوریتون که باگ ها رو تحمل کردین. ❤️
یه سری از موارد رو سیریوس عزیز توضیح داد ولی منم بد ندیدم بیام دونه به دونه موارد رو یه توضیح کوتاهی بدم. اول میخواستم ویرایش کنم پست هاتونو و جواب بدم، بعد دیدم انگار همه جواب ها رو توی یه پست بدم بهتره!
آستریکس:نقل قول:
داشتیم تو انجمن ها میگشتیم پست اینا میزدیم متوجه چیزی شدیم ما. احتمالا یک باگ ریزی باشه. مارو افلاین نشون میده. پست که زدیم. انلاین که هستیم. ولی زیر اواتارمون زده افلاین.
این مشکل با درایت جناب وزیر حل شد!
آریانا:نقل قول:
یکی این که سایت قبلی خونده نشده ها رو بغلشو تو بلاک قرمز نشون میداد. فهمیدن این که کجا پست جدید اومده راحتتر بود.
دومی هم لایت موده اگه بشه...
تو اینجا هم دست از سر من بر نمیداری؟ من چه گناهی کردم؟ اون کندرا بدبخت رو کشتی حالا نوبت من شده؟
در مورد اول، یعنی آیکون کنار بلاک ها باید یه مقدار صبر کنیم. ولی اگه شد توی آپدیت های بعدی انجامش میدیم.
در مورد دوم هم باید یه مقدار صبر کنیم، ولی اگه شد توی آپدیت های بعدی انجامش میدیم!

نقل قول:
رنگ هافپافیا قشنگ دیده میشه ولی بقیه گروها نه. ممکنه به خاطر دارک مود هم باشه ولی خب اگه بشه رنگ بقیه هم بیشتر دیده بشه خوبه...
این دیگه سلیقه از ما بهترونه! ولی به نظر من خوبه، قشنگه. ایشالا توی قالب های بعدی مدل های دیگه طراحی می کنن!

نقل قول:
یه باگ هم یافتم!
تاریخا رو سالشو سمت راست مینویسه!
آها اینم از اون مشکلاتیه که یه ذره بد قلقه! باید یه کم براش صبر کنیم.
نقل قول:
یه چیز دیگه...
تعداد کلماتو نشون نمیده!
ببین چقدر ایراد می گیری!
یه دکمه اون بالای ویرایشگر کنار چپ چین و راست چین و وسط چین هست که روش بزنی نشون میده یه چیزایی، ولی بعضی وقتا درست کار نمی کنه. یه کم باید روی ویرایشگر کار بکنیم که بهتر بشه ولی خب برای الان سعی کنین فعلاً باهاش کنار بیاین!
روندا فلدبری:نقل قول:
این چت باکس جدیده هم به شدت باحاله ولی بطرز عجیبی آواتار آدمو بعضی وقتا یه شکل دیگه میکنه. الان که دارم اینو می نویسم آواتار کجول هات هم اون مدلی شده.
این مشکل دلیلش انگار یافت شده و تلاش میشه زودتر حل بشه.
نقل قول:
اول اینکه آخرین ورود افراد رو من نمی بینم. یعنی حتی نمیدونم هست یا نیست.
این مورد رو توی پروفایل کاربری فرد می تونین ببینین.
نقل قول:
آیکون لایک پستا هم همینطوره. گذاشتین یا من باز اشتباه کردم؟
گزینه لایک هنوز اضافه نشده. حالا البته یه اختلاف سلیقه ای هم بین علما هست که اصلاً اضافه بشه یا نشه.
نقل قول:
دوم این پیام شخصیاست. قبلا زیر آواتار افراد گزینه ارسال جغد بود و لازم نبود وارد پروفشون بشیم. کاش اون برگرده. تازه امروز من رفتم به یکی پخ بدم ارسال پیامو که زدم برام اسم مخاطبمو نیاورد. بعد مجبور شدم دستی مخاطبمو تنظیم کنم و بفرستم. میشه بگین چطور مخاطبمو بصورت پیشفرض روی پخ داشته باشم؟ و اینکه بعد ارسال پخ رفتم صندوق ارسال دیدم انگاری پیامی که تازه فرستاده بودم نیست. از کجا بفهمم رفته یا نه؟
فک کنم همه این موارد به جز مورد آخرش حل شده باشه. درسته؟
نقل قول:
توی گوشی یه مقدار کار با سایت سخت شده کاشکی یکم درستش کنین.
نسخه موبایل رو تغییرات زیادی توش دادیم. یه چک می کنی و دوباره نظرتو بهمون بگی؟ اگه بیشتر هم توضیح بدی خیلی بهتره که دقیقاً کدوم قسمتش برات سخت تر شده؟
لوسیوس مالفوی:نقل قول:
جستجو سایت کجاست من ندیدم یا تو چشم نیست؟
دکمه سرچ اضافه شد.
آلنیس:نقل قول:
متن لینکدار و ساده خیلی نزدیک به همه و به سختی میشه تشخیصش داد. البته توی نقل قول تفاوت رنگشون خوبه. متن لینکدار بولد هم با متن ساده قابل تشخیصن ولی در حالت عادی نه اونقدر.
والا لینک ها به نظر من خیلی تفاوت دارن با متن! رنگ متن سفیده و رنگ لینک ها صورتیه!
ولی کلاً روی فونت بیشتر کار می کنم تا تفاوت فونت بولد با معمولی بیشتر مشخص بشه.
نقل قول:
یادم نمیآد این گزینه پاسخ سریع توی نسخه قبلی هم بود یا نه، ولی خیلی چیز خوبیه دستتون درد نکنه! فقط میشه همون بالای صفحه کنار پاسخ عادی بذارینش؟ چون خب اگه بخوایم هر سری تا این پایین بیایم زیاد سریع نمیشه.
آقا خب دکمه آسانسور براتون گذاشتیم دیگه! هم بالای پست ها آسانسور هست که بریم پایین هم پایینشون آسانسور هست که برین بالا!

نقل قول:
نمیشه رنگا اینقدر کم نباشن؟ البته رنگ آبیای که انتخاب کردین رو واقعا دوست دارم خوشگله. و البته این مورد که برای انتخاب رنگ میشه پشت سر هم یه رنگو انتخاب کرد! ولی خب کلا مثلا رنگا بیشتر باشن مثل سایت سابق اگه امکانش هست؟
والا واقعاً نمیدونم چرا اینقدر رنگ زیاد نیازه؟ باب راس هم اون همه رنگ نیاز نداشت!

ولی سعی می کنیم یه کم بیشتر روی ویرایشگر کار کنیم.
نقل قول:
مثلا اگه بشه توی اون قسمتی که فونت رو انتخاب میکنیم، هر فونت مثل فونت خودش نوشته بشه که معلوم باشه هر کدوم چه شکلیان. مثل برنامههای ادیت عکس و اینا.
جواب قبلیم عیناً شامل این هم میشه!
وینکی نقل قول:
مشکل وینکی هنوزم همین بود که.
ببین واقعاً این مشکل خیلی سخته درست کردنش. حالا نمیگم نشدنیه چون هنوز فرصت نشده که خیلی روش کار کنم.
جدای از این که نمی دونم اصلاً چرا ممکنه نیاز بشه توی یه انجمن به زبان فارسی متن انگلیسی نوشته بشه (

) ولی سعی می کنم درستش کنم. هرچند واقعاً اولویت بقیه مشکلات حس می کنم از این بیشتره.
کار زیاده جن جان!
نقل قول:
وینکی الان که خواست پیشنمایش کرد دید پیشنمایش سایت چقدر زشت و نامنظم بود و باید تمیز شد. چرا گزینههای فعال کردن تگهای HTML و فعال کردن شکلکها و فعال کردن کدهای Xoops تو پیشنمایش وینکی ریخته بود؟ هاپوعه جمعشون کرد.
میشه اینو یه اسکرین شات بدی؟ برای من چیزی به هم ریخته نیست آخه.
البته که کلاً باید این ویرایشگر رو بهترش کنیم.