جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گزارش باگ‌های جادوگران جدید
ارسال شده در: چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 13:13
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 13:03
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 108
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
سلام لورا.

ممنون که اطلاع دادی، اتفاقا مسئله مهمی بود!

در طی بروزرسانی‌های مختلف قالب، اشتباها محتوای این بلاک با بلاکِ سال‌پایینیا یکی شده بود که من کلیاتش رو درست کردم. جزئیاتش که با تم لایت و دارک هماهنگ بشه رو هم انشاالروونا مدیرای فنی هر وقت که فرصت کنن انجام می‌دن.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 31 فروردین 1404 14:58
تولد نقش: 1403/10/07
آخرین ورود: دیروز ساعت 18:15
از: قلعه ای در نزدیکی آشیانه افسانه
پست‌ها: 81
آفلاین
سلام!
اینی که من اومدم بگم زیاد مهم نيست، ولی توی این قسمت تازه های انجمن‌ها، برای من دوباره هاگزمید در انتظار توست آورده در حالی که الان من جزو دانش آموزان سال بالایی حساب میشم (بر اساس سیستم رده بندی قبلی) و متن و محتوای اون قسمت باید فرق کنه... برام سوال شده که چرا اینجوری شده، همین.
فرق بین سفیدی و سیاهی فرق بین وقیه که تو بین خودت و دیگران، ده نفر و صد نفر و غیره انتخاب می‌کنی. هرکدوم از این انتخاب ها یک لحظه و زندگی تو مجموعه ای از این لحظاته. هر انتخاب یک نتیجه داره و هر نتیجه یک انتخاب رو به همراه داره. پارادوکس عجیبیه ولی واقعیته. گاهی برای یک انتخاب سفید یک انتخاب سیاه لازم هست و گاهی برای یک انتخاب سیاه به یک انتخاب سفید احتیاج میشه.

نقل قول:
میو میو!

ارسال شده در: شنبه 30 فروردین 1404 18:47
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 03:22
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 560
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
آفلاین
سلام دوستان.
باز من اومدم با یک گزارش از آخرین تغییرات.

آخرین تغییرات سایت جادوگران

* اضافه شدن تاریخ آخرین ورود به بخش پروفایل کاربران در انجمن‌ها
* اضافه شدن بخش «شغل» در پروفایل کاربران در انجمن‌ها
* اضافه شدن امکان دیدن گروه‌های کاربری در صفحه پروفایل (بالا سمت راست آواتار)
* اصلاح عدم بازیابی رمز عبور و عدم ارسال ایمیل به کاربران
* تیک خوردن ذخیره پیام در صندوق خروجی به هنگام ارسال پیام شخصی به صورت خودکار
* اصلاحات برخی اسامی و واژگان قالب در سطوح سایت
* اضافه شدن آیکون های جدید و مرتبط با فیلدها در پروفایل کاربری (کیف برای شغل، سکه برای گالیون و ...)
* اصلاح نمایش تاریخ های شمسی که قبلا بصورت برعکس و جابجا نمایش داده می‌شدند.
* اصلاح فاصله گذاری فیلد معرفی شخصیت در پروفایل کاربران
* جمع آوری تمام تاریخ‌ها در ماژول پروفایل کاربران و نمایش منظم آن‌ها
* اصلاح فاصله فیلد‌ها در پروفایل کاربری
* اضافه شدن حالت روز به سایت (در دست تکمیل!)

نکته مهم: اگر در سایت با مشکلی مواجه هستید و سایت به خوبی برای شما لود نمیشود، یکبار کش و کوکی‌های مرورگر خود را پاک کنید.

ممنون از صبر و شکیبایی همه دوستان.
پانمدی.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 17 فروردین 1404 10:16
آفلاین
سلام دوستان.
پس از استراحتی کوتاه، مجددا برای رفع مشکلات دست به کار شدیم و امیدوارم که هرروز به نسخه نهایی سایت نزدیک‌تر بشیم. قطعا همچنان مشکلاتی وجود دارند که به مرور رفع خواهند شد. طی این مدت بهبودها و تغییرات اندکی اعمال شده و سعی شده قالب سایت کمی گرم‌تر و بانشاط‌تر بشه. همچنین برای نسخه روشن قالب همچنان به فکر هستیم.

اگر برخی تغییرات برای شما اعمال نشده، یکبار روی صفحه سایت و در مرورگر خود دکمه‌های CTRL+F5 را بزنید!

یکی از آخرین تغییرات: اضافه شدن تصویر گروه هاگوارتز شناسه‌ها به بک‌گراند آواتارشان در صفحه پروفایل شخصی
--------------------------------------------------------------------------------

در پاسخ به بانو گانت:
نقل قول:
عرض سلام دارم.

بدون مقدمه بگم مامان میوه‌هاش ریخته از دست این شبکه پرواز! هر جا مامان فرار می‌کنه اینم دنبال مامان میاد... خواهشمندم با زنجیری، طنابی، کتکی یا لگدی چیزی یه جا نگه‌ش دارین راه نره. مامان بخواد پرواز کنه به خان داداشش مراجعه می‌کنه و مستقیم می‌ره فژا و برای شبکه هم ایجاد مزاحمت نمی‌کنه. قول!

(واقعا توی گوشی خیلی اذیت کنند‌س و همیشه روی متن پستا قرار گرفته. حتی توی پی سی هم اذیت میکنه این حرکتش. حداقل اگر بشه یکم کوچیک بشه یا محوتر بشه قابل تحمل‌تره.)

توی نسخه PC شبکه پرواز کوچک‌تر شده و دیگه روی نوشته ها قرار نمی‌گیره. توی گوشی نمیشه از این کوچک‌ترش کرد و خب اصلا ویژگیش به همین متحرک بودنشه چون باعث میشه دسترسی سریع به همه بخش‌ها داشته باشیم. حتی ممکنه در آینده ویژگی‌های بیشتری هم به این بخش اضافه بشه. اما باز هم همفکری می‌کنیم تا ببینیم چه راه حلی میشه پیدا کرد که اذیت کننده نباشه.

نقل قول:
استش مامان با رنگ و روی سایتم خیلی احساس غریبگی می‌کنه. یه بادمجونی خیلی بی‌روحی شده. می‌دونم این رنگو فقط برای حمایت از سبزیجات گذاشتین و شایسته تقدیره ولی... مامان افسردگی گرفت و ویتامیناش کاهش پیدا کرد! کاش یکم روشن‌تر و بنفش‌تر بشه؛ اینطوری خیلی قشنگ‌تر می‌شه. کادرا و خطوط هم خیلی تیزن و یاد قالبای اولیه سایت می‌ندازنم. امیدوارم یکم روشون کار بشه. روی نسخه قدیمی، پستای قدیم و جدید هم با یه قلم پر طور به رنگ قرمز و مشکی از هم متمایز می‌شدن ولی الان اینو نداریم و اون حس پست جدید اینارو نمی‌تونم بگیرم و یه طوریه انگار همه پستا قدیمیه.

رنگ بندی رو توی این مدت یکمی تغییر دادیم و تاثیر رنگ بنفش تیره در سایت کمتر شده. خودمم شخصا فکر میکنم با وجود اینکه تم سایت درحال حاضر دارکه، میشه با ترکیب رنگ‌های مختلف حال و هوای سایت رو گرم‌تر و بانشاط تر کرد که به آدم روحیه خوبی بده. پس باهاتون موافقم. البته تم روشن هم توی راهه و انتخاب میان تم تیره و روشن برای همگی آزاد خواهد بود. پس اینطوری هرکسی طبق سلیقه خودش میتونه راحت تم مورد علاقشو انتخاب کنه.

کادرا و خطوط رو والا تا حد استانداردی از تیزی در اوردیم و حالت گرد پیدا کردن. ولی احتمالا جاهایی از چشم‌مون افتاده که بازهم بازبینی می‌کنیم. اگر هم بگید دقیقا کجاها اینطوری جلوه میکنن خودش کمک میکنه.

حذف اون ایکون های قلم پر پست‌ها هم به این دلیل بوده که چون فضا اشغال میکرده توی بلاک‌ها، یکمی باعث بهم ریختگی بلاک‌ها می‌شده و در نمایشش توی نسخه PC و موبایل تاثیرگذار بوده. اگر تقاضا برای این مورد زیاد باشه، دوباره ایکون‌های قلم پر برای بلاک‌های انجمن هارو برمی‌گردونیم. البته این ایکون‌ها به صورت به‌روز شده توی هر انجمن و در قسمت نمایش تاپیک‌های انجمن قابل مشاهده هستن.

نقل قول:
تاریخ داخل پروفایل هم خیلی بهم ریخته‌س. میلادی نوشته می‌شه در حالی که تاریخ شمسیه. باعث می‌شه آدم گاهی ماه و روز رو اشتباه کنه. خواهشا آخرین ورودام مثل قدیم بیارینش توی همین نمایش جزئیات که اعضا هی مجبور نشن هر بار پاشن برا یه تاریخ برن تو پروفایل شخصی.

نمایش تاریخ ها بزودی درست میشن.

آخرین ورود رو حذف کردیم و به جاش تاریخ گرفتن نقش رو اوردیم. میتونیم تاریخ آخرین ورود رو هم بیاریم دوباره، ولی خب تعداد تاریخ‌ها خیلی زیاد میشه توی پروفایل کاربرها توی انجمن‌ها.

نقل قول:
این چت باکس جدیدو خیلی درک نمیکنم چی به چیه و اون جناب‌خان چیه و چی داره میشه که احتمالا تو مرحله تسته و اوکی میشه به امید مرلین. فقط دیدم نوشته شده بود که نمیشه پیامو پاک کرد (خودم تست نکردم.) که دیگه آقا خواهشا این آپشن رو حتی شده مثل واتساپ (که لعنت خدایان بر او باد.) به کاربر بدین. گیریم دستمون خورد عکسای تعطیلات مرلین با حوری‌ها در سواحل بالاک رو فرستادیم داخلش... کی جوابگوی عفت عمومی جریحه‌دار شده ملت شهید پرور جادوگرانیه اونوقت؟!

چت باکس جدید نکته خیلی خوبی که داره اینه که به سایت بیرونی متصل نیست و در واقع یک ماژول داخلی در سایت خود ما هستش. اینطوری از اطلاعات خود کاربران مثل شناسه نمایشی، آواتار و ... استفاده میکنه و نیازی به ثبت نام هم نداره. بنظرم چت باکس خوبیه اتفاقا. حذف پیام های چت باکس توسط مدیران از توی منوی مدیریت امکان پذیره. ماژول این ویژگی رو که خود اعضا بتونن پیامشون رو حذف کنن نداره متاسفانه که امیدوارم بتونیم اضافش کنیم.

نقل قول:
حالا اینارو گفتم ولی اینم بگم که دیدم وقتی رو لینک پستا می‌زنیم، صفحه باز شده مارو می‌بره بالا سر پست و دورشو طلایی‌طور می‌کنه که این به نظرم خیلی خوب بود. هدر گروه‌های خصوصی هم زیبا شده. هدر اصلی سایت یکمی به نظرم ماینکرفتیه که سلیقه من نیست صرفا ولی اون حباب‌طوراش قشنگه.

هدر مجدد تغییر کرده. فکر میکنم در فصل فعلی هدر مناسبی باشه و کمی هم حال و هوای گرم‌تری داشته باشه.

نقل قول:
دستتونم دردنکنه و خسته نباشین.

ممنون که نکات و ایرادات رو گزارش کردین.

پانمدی.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دوشنبه 11 فروردین 1404 14:49
تولد نقش: 1398/04/17
آخرین ورود: چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 11:22
از: گیل مامان!
پست‌ها: 792
آفلاین
عرض سلام دارم.

بدون مقدمه بگم مامان میوه‌هاش ریخته از دست این شبکه پرواز! هر جا مامان فرار می‌کنه اینم دنبال مامان میاد... خواهشمندم با زنجیری، طنابی، کتکی یا لگدی چیزی یه جا نگه‌ش دارین راه نره. مامان بخواد پرواز کنه به خان داداشش مراجعه می‌کنه و مستقیم می‌ره فژا و برای شبکه هم ایجاد مزاحمت نمی‌کنه. قول!

(واقعا توی گوشی خیلی اذیت کنند‌س و همیشه روی متن پستا قرار گرفته. حتی توی پی سی هم اذیت میکنه این حرکتش. حداقل اگر بشه یکم کوچیک بشه یا محوتر بشه قابل تحمل‌تره.)

راستش مامان با رنگ و روی سایتم خیلی احساس غریبگی می‌کنه. یه بادمجونی خیلی بی‌روحی شده. می‌دونم این رنگو فقط برای حمایت از سبزیجات گذاشتین و شایسته تقدیره ولی... مامان افسردگی گرفت و ویتامیناش کاهش پیدا کرد! کاش یکم روشن‌تر و بنفش‌تر بشه؛ اینطوری خیلی قشنگ‌تر می‌شه. کادرا و خطوط هم خیلی تیزن و یاد قالبای اولیه سایت می‌ندازنم. امیدوارم یکم روشون کار بشه. روی نسخه قدیمی، پستای قدیم و جدید هم با یه قلم پر طور به رنگ قرمز و مشکی از هم متمایز می‌شدن ولی الان اینو نداریم و اون حس پست جدید اینارو نمی‌تونم بگیرم و یه طوریه انگار همه پستا قدیمیه.

تصویر تغییر اندازه داده شده

تاریخ داخل پروفایل هم خیلی بهم ریخته‌س. میلادی نوشته می‌شه در حالی که تاریخ شمسیه. باعث می‌شه آدم گاهی ماه و روز رو اشتباه کنه. خواهشا آخرین ورودام مثل قدیم بیارینش توی همین نمایش جزئیات که اعضا هی مجبور نشن هر بار پاشن برا یه تاریخ برن تو پروفایل شخصی.

این چت باکس جدیدو خیلی درک نمیکنم چی به چیه و اون جناب‌خان چیه و چی داره میشه که احتمالا تو مرحله تسته و اوکی میشه به امید مرلین. فقط دیدم نوشته شده بود که نمیشه پیامو پاک کرد (خودم تست نکردم.) که دیگه آقا خواهشا این آپشن رو حتی شده مثل واتساپ (که لعنت خدایان بر او باد.) به کاربر بدین. گیریم دستمون خورد عکسای تعطیلات مرلین با حوری‌ها در سواحل بالاک رو فرستادیم داخلش... کی جوابگوی عفت عمومی جریحه‌دار شده ملت شهید پرور جادوگرانیه اونوقت؟!

حالا اینارو گفتم ولی اینم بگم که دیدم وقتی رو لینک پستا می‌زنیم، صفحه باز شده مارو می‌بره بالا سر پست و دورشو طلایی‌طور می‌کنه که این به نظرم خیلی خوب بود. هدر گروه‌های خصوصی هم زیبا شده. هدر اصلی سایت یکمی به نظرم ماینکرفتیه که سلیقه من نیست صرفا ولی اون حباب‌طوراش قشنگه.

دستتونم دردنکنه و خسته نباشین.
ویرایش شده توسط مروپ گانت در 1404/1/11 14:56:30
In mama's heart, you will always be my sweet baby
ارسال شده در: دوشنبه 11 فروردین 1404 01:11
آفلاین
نقل قول:

رابستن لسترنج نوشت:
سلام کردن می‌شم خدمت زحمت کشان پشت پرده!

اول این واقعا خسته نباشین. چشمان از دیدن این همه زیبایی به عرش مرلین رسیدن.

موردی که دیدم و دوستان چیزی در موردش نگفته بودن این هست که صندوق ارسال آپدیت نمی‌شه. من تا الان پیام‌هایی دادم که یکیشون رو نیاز داشتم بدونم چی بوده ولی وقتی زدم دیدم که آخرین پیامی که توش دارم مربوط می‌شه به آخرین پیامی که قبل از آپدیت سایت دادم. ممنون می‌شم یه نگاهی به این مشکل بندازین. نیازه واقعا!

همتون عشق بودن می‌شین. دست یک یکتون رو بوسیدن می‌شم.

سلام راب عزیز.
مخلصیم. برای اینکه صندوق ارسال پیام ها آپدیت بشه باید قبل از ارسال پیام تیک «آیا می‌خواهید کپی از پیام در صندوق ارسال ذخیره شود؟» رو بزنی. اینطوری پیامی که ارسال کردی توی صندوق ارسال ذخیره میشه. بزودی من سعی میکنم که هنگام ارسال پیام به طور پیشفرض این تیک زده شده باشه.

نقل قول:

جوزفین مونتگومری:
آیا اینکه گروه هاگوارتزی شناسه‌ها هیچ‌کجای پروفایلشون نیست ایراد محسوب میشه؟

الان توی انجمن ها، گروه هاگوارتزی شناسه‌ها پشت آواتار و تصویر پروفایل‌ها معلوم هستش. یعنی اون رنگ و لوگویی که پشت آواتاره، نشان گروه هاگه دیگه. اما بزودی توی پروفایل کاربری و جاهای دیگه هم این اتفاق خواهد افتاد که گروه هاگ شناسه ها معلوم تر باشه.

الان فاز اول آپدیت تقریبا تمام شده و خیلی از عیب‌یابی ها انجام شده. کارهای دیگه‌ای البته همچنان باقی هستش که سایت زیباتر و متنوع‌تر و کاربردی‌تر بشه که در فازهای بعدی به اجرا درمیان. یکی از مهم‌ترین‌هاش حالت لایت مود و روشن سایت هستش.

ممنون از همگی. همچنان شنوای گزارشات شما هستیم.
پانمدی.

ارسال شده در: شنبه 9 فروردین 1404 06:23
تولد نقش: 1398/03/01
آخرین ورود: دیروز ساعت 21:20
از: دستم حرص نخور!
پست‌ها: 387
داور دوئل، فروشنده
آفلاین
آیا اینکه گروه هاگوارتزی شناسه‌ها هیچ‌کجای پروفایلشون نیست ایراد محسوب میشه؟
بسوز! شعله‌ور شو، با اشتیاق. چنان بسوز که گرمای وجودت رو بشه حس کرد...
ارسال شده در: شنبه 9 فروردین 1404 00:54
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: جمعه 5 اردیبهشت 1404 11:01
از: سیرازو
پست‌ها: 385
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، ارشد اسلیترین، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
سلام کردن می‌شم خدمت زحمت کشان پشت پرده!

اول این واقعا خسته نباشین. چشمان از دیدن این همه زیبایی به عرش مرلین رسیدن.

موردی که دیدم و دوستان چیزی در موردش نگفته بودن این هست که صندوق ارسال آپدیت نمی‌شه. من تا الان پیام‌هایی دادم که یکیشون رو نیاز داشتم بدونم چی بوده ولی وقتی زدم دیدم که آخرین پیامی که توش دارم مربوط می‌شه به آخرین پیامی که قبل از آپدیت سایت دادم. ممنون می‌شم یه نگاهی به این مشکل بندازین. نیازه واقعا!

همتون عشق بودن می‌شین. دست یک یکتون رو بوسیدن می‌شم.
ارسال شده در: پنجشنبه 7 فروردین 1404 23:17
تولد نقش: 1401/05/11
آخرین ورود: جمعه 5 اردیبهشت 1404 20:51
پست‌ها: 45
مدیر شبکه‌های اجتماعی دیوان جادوگران
آفلاین
سلام عزیزانم.

اول از همه ممنونم از صبوریتون که باگ ها رو تحمل کردین. ❤️

یه سری از موارد رو سیریوس عزیز توضیح داد ولی منم بد ندیدم بیام دونه به دونه موارد رو یه توضیح کوتاهی بدم. اول میخواستم ویرایش کنم پست هاتونو و جواب بدم، بعد دیدم انگار همه جواب ها رو توی یه پست بدم بهتره!

آستریکس:
نقل قول:
داشتیم تو انجمن ها میگشتیم پست اینا میزدیم متوجه چیزی شدیم ما. احتمالا یک باگ ریزی باشه. مارو افلاین نشون میده. پست که زدیم. انلاین که هستیم. ولی زیر اواتارمون زده افلاین.

این مشکل با درایت جناب وزیر حل شد!

آریانا:
نقل قول:
یکی این که سایت قبلی خونده نشده ها رو بغلشو تو بلاک قرمز نشون میداد. فهمیدن این که کجا پست جدید اومده راحت‌تر بود.
دومی هم لایت موده اگه بشه...

تو اینجا هم دست از سر من بر نمیداری؟ من چه گناهی کردم؟ اون کندرا بدبخت رو کشتی حالا نوبت من شده؟

در مورد اول، یعنی آیکون کنار بلاک ها باید یه مقدار صبر کنیم. ولی اگه شد توی آپدیت های بعدی انجامش می‌دیم.
در مورد دوم هم باید یه مقدار صبر کنیم، ولی اگه شد توی آپدیت های بعدی انجامش می‌دیم!

نقل قول:
رنگ هافپافیا قشنگ دیده میشه ولی بقیه گروها نه. ممکنه به خاطر دارک مود هم باشه ولی خب اگه بشه رنگ بقیه هم بیشتر دیده بشه خوبه...

این دیگه سلیقه از ما بهترونه! ولی به نظر من خوبه، قشنگه. ایشالا توی قالب های بعدی مدل های دیگه طراحی می کنن!

نقل قول:
یه باگ هم یافتم!
تاریخا رو سالشو سمت راست می‌نویسه!

آها اینم از اون مشکلاتیه که یه ذره بد قلقه! باید یه کم براش صبر کنیم.

نقل قول:
یه چیز دیگه...
تعداد کلماتو نشون نمیده!

ببین چقدر ایراد می گیری!
یه دکمه اون بالای ویرایشگر کنار چپ چین و راست چین و وسط چین هست که روش بزنی نشون میده یه چیزایی، ولی بعضی وقتا درست کار نمی کنه. یه کم باید روی ویرایشگر کار بکنیم که بهتر بشه ولی خب برای الان سعی کنین فعلاً باهاش کنار بیاین!

روندا فلدبری:
نقل قول:
این چت باکس جدیده هم به شدت باحاله ولی بطرز عجیبی آواتار آدمو بعضی وقتا یه شکل دیگه میکنه. الان که دارم اینو می نویسم آواتار کجول هات هم اون مدلی شده.

این مشکل دلیلش انگار یافت شده و تلاش میشه زودتر حل بشه.

نقل قول:
اول اینکه آخرین ورود افراد رو من نمی بینم. یعنی حتی نمیدونم هست یا نیست.

این مورد رو توی پروفایل کاربری فرد می تونین ببینین.

نقل قول:
آیکون لایک پستا هم همینطوره. گذاشتین یا من باز اشتباه کردم؟

گزینه لایک هنوز اضافه نشده. حالا البته یه اختلاف سلیقه ای هم بین علما هست که اصلاً اضافه بشه یا نشه.

نقل قول:
دوم این پیام شخصیاست. قبلا زیر آواتار افراد گزینه ارسال جغد بود و لازم نبود وارد پروفشون بشیم. کاش اون برگرده. تازه امروز من رفتم به یکی پخ بدم ارسال پیامو که زدم برام اسم مخاطبمو نیاورد. بعد مجبور شدم دستی مخاطبمو تنظیم کنم و بفرستم. میشه بگین چطور مخاطبمو بصورت پیشفرض روی پخ داشته باشم؟ و اینکه بعد ارسال پخ رفتم صندوق ارسال دیدم انگاری پیامی که تازه فرستاده بودم نیست. از کجا بفهمم رفته یا نه؟

فک کنم همه این موارد به جز مورد آخرش حل شده باشه. درسته؟

نقل قول:
توی گوشی یه مقدار کار با سایت سخت شده کاشکی یکم درستش کنین.

نسخه موبایل رو تغییرات زیادی توش دادیم. یه چک می کنی و دوباره نظرتو بهمون بگی؟ اگه بیشتر هم توضیح بدی خیلی بهتره که دقیقاً کدوم قسمتش برات سخت تر شده؟

لوسیوس مالفوی:
نقل قول:
جستجو سایت کجاست من ندیدم یا تو چشم نیست؟

دکمه سرچ اضافه شد.

آلنیس:
نقل قول:
متن لینک‌دار و ساده خیلی نزدیک به همه و به سختی می‌شه تشخیصش داد. البته توی نقل قول تفاوت رنگ‌شون خوبه. متن لینک‌دار بولد هم با متن ساده قابل تشخیصن ولی در حالت عادی نه اونقدر.

والا لینک ها به نظر من خیلی تفاوت دارن با متن! رنگ متن سفیده و رنگ لینک ها صورتیه!
ولی کلاً روی فونت بیشتر کار می کنم تا تفاوت فونت بولد با معمولی بیشتر مشخص بشه.

نقل قول:
یادم نمی‌آد این گزینه پاسخ سریع توی نسخه قبلی هم بود یا نه، ولی خیلی چیز خوبیه دست‌تون درد نکنه! فقط می‌شه همون بالای صفحه کنار پاسخ عادی بذارینش؟ چون خب اگه بخوایم هر سری تا این پایین بیایم زیاد سریع نمی‌شه.

آقا خب دکمه آسانسور براتون گذاشتیم دیگه! هم بالای پست ها آسانسور هست که بریم پایین هم پایینشون آسانسور هست که برین بالا!

نقل قول:
نمی‌شه رنگا اینقدر کم نباشن؟ البته رنگ آبی‌ای که انتخاب کردین رو واقعا دوست دارم خوشگله. و البته این مورد که برای انتخاب رنگ می‌شه پشت سر هم یه رنگو انتخاب کرد! ولی خب کلا مثلا رنگا بیشتر باشن مثل سایت سابق اگه امکانش هست؟

والا واقعاً نمی‌دونم چرا اینقدر رنگ زیاد نیازه؟ باب راس هم اون همه رنگ نیاز نداشت!
ولی سعی می کنیم یه کم بیشتر روی ویرایشگر کار کنیم.

نقل قول:
مثلا اگه بشه توی اون قسمتی که فونت رو انتخاب می‌کنیم، هر فونت مثل فونت خودش نوشته بشه که معلوم باشه هر کدوم چه شکلی‌ان. مثل برنامه‌های ادیت عکس و اینا.

جواب قبلیم عیناً شامل این هم میشه!

وینکی
نقل قول:
مشکل وینکی هنوزم همین بود که.

ببین واقعاً این مشکل خیلی سخته درست کردنش. حالا نمیگم نشدنیه چون هنوز فرصت نشده که خیلی روش کار کنم.
جدای از این که نمی دونم اصلاً چرا ممکنه نیاز بشه توی یه انجمن به زبان فارسی متن انگلیسی نوشته بشه () ولی سعی می کنم درستش کنم. هرچند واقعاً اولویت بقیه مشکلات حس می کنم از این بیشتره.
کار زیاده جن جان!

نقل قول:
وینکی الان که خواست پیش‌نمایش کرد دید پیش‌نمایش سایت چقدر زشت و نامنظم بود و باید تمیز شد. چرا گزینه‌های فعال کردن تگ‌های HTML و فعال کردن شکلک‌ها و فعال کردن کدهای Xoops تو پیش‌نمایش وینکی ریخته بود؟ هاپوعه جمعشون کرد.

میشه اینو یه اسکرین شات بدی؟ برای من چیزی به هم ریخته نیست آخه.
البته که کلاً باید این ویرایشگر رو بهترش کنیم.
ارسال شده در: پنجشنبه 7 فروردین 1404 17:31
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 11:19
از: پیش داداشی!
پست‌ها: 116
آفلاین
سلام و خداقوت مجدد!
تغییر جدید نسخه موبایل سایت خیلی خوبه!

درباره باگ چت‌باکس نمیدونم کسی گفت یا نه ولی فکر کنم به خاطر شکلکاییه که اضافه شده!
یه نگاه بکنین ببینین هر کی اینجوری شد تو پیامش شکلک جدید داشته؟ یا هر کی شکلک جدید زده اینجوری شده؟
صرفا یه فرضیه است که میتونین بررسیش کنین!

گل!

پ.ن: شایدم با اینتر مشکل داره؟

پ.ن۲: خب کشف شد که با اینتر بود! پایان پرونده!
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1404/1/7 17:37:33
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1404/1/7 19:35:04
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...