سلام و درود
پوزش بابت این که دیر پاسخ بعضی موارد داده میشه!
متأسفانه من تا یک هفته پیش دچار مشکل دسترسی به سایت شده بودم.
اما الان تعداد زیادی از مشکلات برطرف شدن!
@نیکلاس فلامل
توی نسخه موبایل پایین صفحه منوی چسبانی است که توش گزینه ی پروفایل است.
وقتی روی این گزینه میزنیم متاسفانه دیگه یک ضربدر کوچک نداره تا اون منو رو بده پایین و باید ار دکمه بک گوشی استفاده کنیم که باعث میشه مرورگر کل صفحه رو بک بده و بره صفحه ی قبلی
اگه میشه یک ضدربدر کوچک اونجا اضافه کنید.
این مشکل توی نسخه لایت قالب بود و ضربدر با رنگ مشابه پس زمینه نشون داده میشد که الان درست شد.
@کوین کارتر
درخواست داشتم دکمه جستجو در تاپیکها رو برگردونین. وقتی نیست خیلی سخت میشه یه پست رو پیدا کرد. 
فیکس شد!
و اینکه لینک تاپیکی که داخلشیم، اینطوری میاره بالای صفحه:
[[chat]] گزارش باگهای جادوگران جدید
این هم درست شد!
میشه مثل قدیما بیاین و چندین گزینه برای قالب بذارین که هر کاربر بتونه دستی تغییرش بده؟
حقیقتاً این کار بیشتر از چیزی که به نظر میرسه پیچیدهس. به خاطر این که ما به صورت پیوسته داریم تغییرات توی قالبمون انجام میدیم و خیلی موارد که الان داریم توی قالبهای قدیمی اصلاً ساپورت نمیشن. در نتیجه عملاً باید تم جدید بسازیم که واقعاً سخت و زمان بره!
الان اما توی این تم هم ورژن لایت داریم و هم ورژن دارک. همینطور میتونین حالت شیشهای رو فعال و غیر فعال کنین. شاید در آینده یه سری امکانات بتونیم اضافه کنیم که هر کس بتونه تم خودش رو تا حدی شخصی سازی کنه، اما حقیقتاً الان توی اولویت های کاریمون نیست! 
درمورد شکلکا... بنظرم توی گوشی خیلی مدلشون خوبه اما تو PC یجوریه. قبلا میشد پست آفلاین نوشت و صفحه شکلکا رو از قبل باز کرد آفلاین شکلک زد اما الان تا آنلاین نشی نمیشه و این برای پستای طولانی کار رو سخت میکنه.
اینو هم سعی می کنیم در آینده بررسی کنیم.
@دملزا رابینز
این پیامیه که یه تازه وارد دریافت میکنه.
خیلی ممنون از تذکر به موقع! این مشکل حل شد.
@جیمز سیریوس پاتر
اجالتا درباره پایپ "|" تو چتر باید بگم که ایشون مثل تایم ترنر عمل میکنه و من ی پایپ فرستادم و برگشتم به سال ۱۳۴۸.
این مشکل هم حل شد.
ببینین من وقتی رو یکی از ایموجی هایی که اخیرا استفاده کردم کلیک میکنم ساید بار چتر بسته میشه و باید ساید بار رو باز کنم و دکمه ارسال رو بزنم یا متن پیام رو کامل کنم
این هم درست شد.