جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
ماراتن هری پاتر
تولد 22 سالگی
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

80 کاربر(ها) آنلاین هستند (66 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
80
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

شبکه پرواز

فن‌ فیکشن‌ها

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 5 کاربر مهمان
پاسخ: گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آبان 1404 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام تالویر.

قبل از این که به ایده پیشنهادیت برسیم ازت می‌خوام که لطفا در آینده پیشنهادات مرتبط با ایفای نقش رو تو تاپیک طرح سوالات، انتقادات و پیشنهادات با تیم مدیریت ایفای نقش مطرح کنی و فقط موارد کلی‌تر و خارج از ایفای نقش رو اینجا بگو.

همونطور که می‌دونی ما یه دوئل مرکزی داریم که با توجه به تاپیک انتخابی در هر انجمن، مدل دریافت سوژه یا اجراش متفاوت از دیگریه. مدت‌ها پیش این ایده مطرح شده بود که تاپیک دوئل محفل هم با ملحق شدن به دوئل مرکزی، کارکردش به این شکل باشه که اعضا بتونن داور دلخواه خودشون رو معرفی کنن و به جای سه داور اصلی دوئل، اون شخص داوریشون رو انجام بده که به دلایلی عقب افتاد و نتونستیم پیاده‌ش کنیم.

ولی حالا با پیشنهاد خوبی که دادی می‌شه اینو بسط داد که داور انتخابی طرفین دوئل، هرجور که از قبل هماهنگ کردن عمل کنه. یعنی یا همون‌طور که خودت گفتی رول بزنه و توش هرکی رو خواست برنده کنه، یا امتیاز بده یا هرچیز دیگه‌ای که همون دو نفر با داور مورد نظرشون هماهنگ می‌کنن.

من سعی می‌کنم که نهایتا تا پایان هفته‌ی دیگه دستی به دوئل بکشیم و این مورد و چیزای دیگه‌ای که در نظر داشتیم رو بهش اضافه کنیم. مرسی که به فکر بهبود سایت هستی و ایده‌هاتو مطرح می‌کنی.

افرادی که لایک کردند

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 آبان 1404 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
در این شب سرد پاییزی تالویر با قدم هایی نرم وارد تالار پیشنهادات می شود.

تالویر:
"دورود بر مدیران.

این پری با یک پیشنهاد آمده:

نظرتان چیست که در کنار دوئل داور محور کنونی، یک نوع دوئل بدون داور هم داشته باشیم؟ دوئلی که سریع تر انجام می شود و خون را چون مذاب در رگ ها به حرکت درمی آورد.

برعکس نوع اول، این دوئل می تواند در هر تاپیکی با هماهنگی طرفین انجام شود.
و برای تعیین برنده و بازنده به جای اینکه به کیفیت نوشته توجه شود مثل آن حالت قبلی، می توانیم حالت دیگری را داشته باشیم:

در کنار آن دو نفری که دوئل می کنند، یک نفر سوم داشته باشیم برای نوشتن پست نتیجه ی دوئل. این نفر سوم در داستان پستش هر که را که بخواهد زنده از مبارزه بیرون می آورد و برنده می کند.

این پری مشتاق شنیدن نظراتتان است."

و در حالی که آرامش چشمان آبی اش با فکر هیجان دوئل رنگ خون گرفته، تالار را ترک می کند.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 5 آبان 1404 20:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بردلی.

بله تبلیغات هست و چون توسط اعضای سایت توسعه پیدا کرده، برای اعضای جادوگران تخفیف ویژه داره. باقی اطلاعات رو با مراجعه به خود سایت باید کسب کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: دوشنبه 5 آبان 1404 13:03
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام

میخواستم بگم ایده این تبلیغی که جدیدا با عنوان پرفسور ناک ناک گذاشتید و ارتباطش با هری پاتر و هاگوارتز جالبه

چون مورد جالبیه و من اولین باره که چنین چیزی میبینم، میخواستم بپرسم میشه توضیحات بیشتری در موردش داد؟ مثلا اینکه متعلق به بچه های خود سایته یا نه؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 3 آبان 1404 19:22
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

درود گادفری عزیز. 

اولاً که ممنونم از پیشنهادت و البته قبل از اون ممنونم که به فکر محفل ققنوس هستی.

پیشنهادت خیلی خوب و درسته از نظر من.

یه کارایی هم داریم می‌کنیم که شخصیت‌های اصلی کتاب (که خب محفلی‌ها توی اون‌ها نقش پررنگ‌تری دارن) بیشتر توسط اعضای تازه‌وارد انتخاب بشن.

اما خب، مهم‌ترین چیزی که کمک می‌کنه بتونیم محفل قوی‌تری داشته باشیم اینه که خود اعضای محفل فعال باشن و یه ناظر خوب بالای سرشون باشه.

در آینده خودم هم بیشتر باهات به طور خصوصی در ارتباط خواهم بود تا بتونیم در مورد نظرات و ایده‌هات مفصل‌تر صحبت کنیم.

ارسال شده در: یکشنبه 27 مهر 1404 00:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و درود بر مدیران عزیز ایفای نقش.

یه پیشنهاد داشتم واسه جذب کردن اعضای جدید به سپیدی و محفل قفنوس. چون الان یه نابرابری عمیقی هست بین سیاهی و سپیدی تو سایت و در واقع میشه گفت کل ایفا رو سیاهی گرفته و خب، یه بخش جذاب رول پلی تنش ها و مبارزات بین دو جبهه ی مرگخوارا و محفل ققنوسه و رقابتشون وقتی جالب میشه که از لحاظ تعداد اعضا یه تعادلی بینشون وجود داشته باشه.

به نظرم یه راه حل واسه جذب اعضا تبلیغ اون دسته از شخصیتای گرفته نشده ی محفلی ایه که خاکستریشون یه مقدار تیره تره. جز این میشه یه سری پیشینه ام ساخت واسه اون دسته از کاراکترای تو لیست که توضیح چندانی واسشون موجود نیست، یه پکیج آماده واسه استفاده ی تازه واردا. مثلا یه نمونش میتونه یه محفلی باشه که شخصیتش شبیه رابین هوده و از مرگخوارای پولدار می دزده و میده به فقرا.
ارسال شده در: شنبه 11 مرداد 1404 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بردلی.

بله، همچنان اون تاپیک برای ارتباط با تیم مدیریت ایفای نقش و صحبت در مورد هر مسئله‌ای مرتبط با ایفای نقشه. با توجه به این که پیشنهاد داده شده به کدوم بخش مربوط می‌شه مدیر مربوطه بهش پاسخ می‌ده و اگه هم مورد کلی بود که فراتر از هر بخش خاص بود، مثل گذشته تیم مدیریت با همکاری و مشورت هم پاسخگو خواهند بود.

افرادی که لایک کردند

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: شنبه 11 مرداد 1404 19:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

ممنون که تجربه‌ت رو به اشتراک گذاشتی بردلی.

قربانت گابریلا

---

یه سوال: الان که مدیریت ایفا، اِسلایس اِسلایس شده اگه پیشنهادی داشته باشیم بازم میتونیم در تاپیک طرح سوالات مطرح کنیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 18 خرداد 1404 20:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام

من الان یه کاری انجام دادم گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره و اینجا مطرح کنم:
اگه خواستید امضای پروفایل را عوض کنید و هر کاری کردید نشد، یه بار لاگ آوت کنید و دوباره لاگین کنید، ایندفعه که ویرایش کنید و دکمه ذخیره رو بزنید درست میشه.

ممنون که تجربه‌ت رو به اشتراک گذاشتی بردلی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/3/21 17:43:58

ارسال شده در: چهارشنبه 27 فروردین 1404 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کردن می‌شم به لرد ولدمورت عزیز!

این مورد چون مربوط می‌شه به ایفای نقش و فقط با مدیرای ایفا کار داشتی می‌تونستی بیای و اینجا مطرح کنی. دفتر خودمونه یه چایی نسکافه‌ای با هم می‌زدیم.

در مورد رماتیسم‌نویسی به طور کلی بخوام بگم حس می‌کنم دست خود اعضا و ناظرهای انجمن‌ها رو می‌بوسه. اگه دوست داشته باشن می‌تونن این نوع نوشتن رو رواج بدن. من خودم هم استقبال می‌کنم ازش چون این سبک نوشتن رو خیلی دوست دارم. یکی از همین اعضا دامبلدور بود. الان تاپیک سه کله داغ هم تحت مالکیت ایشونه! یعنی همه‌چیز اون تاپیک مربوط می‌شه به دامبلدور. من پیگیری می‌کنم از ایشون در مورد تاپیک.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!