الستور
تصمیم گیرنده شمایید. اگه فکر میکنید خیلی پردردسر خواهد شد و مناسب نیست، بیخیال.
ممنون از وقتی که گذاشتی.
---
تکلیف که مشخص شد و رد شد قضیه، ولی دوست دارم یه سری چیزارو بنویسم تا مشخص بشه تو ذهنم چی بوده و دلیل مطرح کردن این ایده چی بوده:
یه مثال از کتاب اول بزنم:
در کتاب اول، هری توی لندنه که هاگرید میاد و با خودش میبرتش کوچه دیاگون تا لوازم مورد نیاز مدرسه جادوگری رو بخره. این ایده اینجا اینجوری عمل میکرد: سوژه از لندن شروع میشد و حالا که میخواست بره به دیاگون، خب لینک داده میشد به همون دیاگون، تا ملموس تر باشه و حس انتقال و ماجراجویی به آدم بده و از این حالت خسته کننده که سال هاست داریم تو سایت باهاش میریم جلو در بیاد و تنوع بشه.
و بعد هری رفت به کینگزکراس و سکوی نه و سه چهارم. این جا هم همینطور یعنی دوباره از دیاگون لینک داده میشد به کینگزکراس. و در نهایت به هاگوارتز میرسن که باز از کینگزکراس لینک داده میشد به هاگوارتز.
منظورم این که فقط یه سری لینک به لینک کردن تاپیک ها و انجمن ها پشت این ایده نبود، منظور اصلی ملموس تر کردن قضیه و جا به جایی بین اماکن جادویی و تنوع بخشیدن بود. البته شاید با این حداقل امکاناتی که ما توی سایت داریم خیلی حس خاصی منتقل نشه به آدم. یعنی صرف کلیک کردن روی یه لینک و جا به جایی بین انجمن ها. ایده آلش امکانات گرافیکی بیشتری میطلبه. فرضا، بک گراند هر انجمن عکسی از خودش باشه. مثلا وقتی میری تو انجمن هاگزمید، عکس هاگزمید بک گراند باشه و وقتی میری تو وزارتخونه، عکس وزارتخونه. و ایده آل تر میتونه این باشه که هر تاپیک با تاپیک دیگه بک گراندش فرق کنه و حتی شکلک هاش.
در مورد ایجاد بی نظمی هم خب نظرات و سلایق با هم فرق میکنه اما من فکر میکنم تنوع بخشیدن و از اون حالت راکد قبلی دراومدن در هر صورت میتونه مفید باشه حتی اگه بنظر بیاد که چاشنی بی نظمی همراهش شده. البته توضیح دادم که میشه از تاپیک هایی که فرضا شش ماهه فعالیت نداشتن استفاده کرد.
در هر صورت ما که اینجا هستیم همه از روی علاقه به هری پاتر و سایت و ایفای نقشه دیگه. چیزی هم اگه میگیم در همین راستاست. منظورم اینه ضرری نکردیم، چه ایده اجرا بشه چه نشه، در هر صورت طرح های جدیدی مطرح شده.
و حتی ممکنه در آینده چه همینجا چه در جاهای دیگه عملی بشه. مثالشو زدم: شاید وقتی امکانات گرافیکی بیشتر شد و قضیه ملموس تر شد.
---
ویرایش:
الان یه حالت اجرای راحت تر و محدودتر این ایده به ذهنم رسید اما به دلایلی موکول میشه به آینده نزدیک. در اون زمان دلیلش مشخص میشه.