آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
سلام مامی هلگا. خوبی؟
من مدتی بود با خودم فکر میکردم که چه خوب میشد سایت ماژولی چیزی میداشت که مثل اینستاگرام یکسری محتواهای فان و باحال رو میشد توش گذاشت و اسکرول کرد و اینجور داستانا. اما بعدش با خودم گفتم که شاید انتشار چنین محتواهایی توی شبکههای اجتماعی بهتر باشه و فایده بیشتری داشته باشه. حالا به هرصورت همینطور برای دل خودم یکسری پست های باحال اینستاگرام رو سیو میکردم و میگفتم شاید یه روزی بدرد بخوره. الانم که شبکههای اجتماعی با مدیریت مامی عزیز راه افتاده، گفتم خوبه که اینجا لینکاشونو بذارم تا شاید مورد استفاده قرار بگیرن.
محتواهای یافته شده توسط پانمدی: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
واقعاً این بخش پادکست (یا حتی ویدیوکست) برای خود منم خیلی جذابه! قطعاً یکی از آرزوهای من اینه که توی این زمینه بتونیم فعالیت کنیم. اما مهمترین نکته اینه که این کار نیروی انسانی زیادی نیاز داره. از نوشتن و آماده کردن محتوا، تا اجرا و موسیقی و ادیت گرفته تا کارهای فنی منتشر کردنش. از اونجایی هم که چنین ایدههایی اگه با کیفیت بالا اجرا نشن، یا اینکه با نظم و پیوستگی تولید همراه نباشن خیلی نتیجه بدی میتونه داشته باشه، نمیشه بیگدار به آب بزنیم.
اگر افراد بیان و برای مسئولیتهای مختلف قبول زحمت کنن قطعاً میتونیم بیشتر بهش فکر کنیم.
ایده پادکستی که آریانا مطرح کرد مد نظر ما هم هست. ما کلا از داستان ها و گفتگوهای پادکست گونه صوتی خوشمون میاد و به نظرم این میتونه یک گزینه بالفعل باشه...
مسلما اولین چیزی که در نظر میاد اینکه خب الان در پادکست در مورد چه چیزی صحبت کنیم؟
پاسخ من اینکه که موضوع زیاده.
میتونه موضوعات خیلی کلیشه ایی مثل این ها باشه: که اگر شما نویسنده بودی چطور هری پاتر رو تموم میکردید؟ به نظرتون دادلی چه سرنوشتی پیدا کرد؟ هرمیون هیچ وقت به خونه پدر و مادرش برگشت؟ جیمز پاتر، شاگردی شوخ و شلوغ بود یا قلدری که دیگران را اذیت میکرد؟ به نظر شما هاگواتز چه چیز کم داشت؟ و ....
در صورت کمک به سناریو نویسی میتونید روی ما حساب کنید.
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
عرضم به حضور انورتون، همونطور که میدونین یه جنب وجوشی شکل گرفته و قرار شده که شبکههای اجتماعی جادوگران رو به صورت جدیتر پیش ببریم. یه گروهی هم از بچههایی که علاقه داشتن به این کار تشکیل شده و همه دارن زحمت میکشن و تلاش میکنن که این کار به شکل قشنگ و شکیل عملی بشه.
اما حالا من اینجا چه عرض می کنم؟
داستان اینه که ما هم اکنون به یاری سبزتون نیاز داریم! شاید یه وقتایی یه چیزایی توی نت دیدین و یه ایده ای به سرتون زده که دوست داشتین اجرا بشه. یا این که حتی برای دل خودتون یه میکس از عکسها یا سکانسهای فیلمهای هری پاتر درست کردین، یا اصلاً شاید یه یه طراحی یا نقاشی کردین و فکر میکنین ممکنه برای بقیه هم جالب باشه. هر ایده، پست، کار، هنر و... رو که دارین اینجا با ما در میون بذارین و اگه کیفیت خوبی داشت یا حتی پتانسیل داشت، ما روش کار میکنیم و توی شبکههای اجتماعی جادوگران منتشرش میکنیم. حتی میتونیم به درخواست خودتون، امضاتون رو هم پاش بذاریم!
تازه...
اگه توی پست گذاشتن کمک کنید و ایده یا کارتون منتشر بشه، با توجه به میزان زحمتی که کشیدین بهتون گالیون پرداخت میشه!
اصلاً هم خجالت نکشین و رودربایستی رو بذارین کنار. هر چیزی که به نظرتون میرسه رو بیاین اینجا باهامون در میون بذارید. نهایتش اینه که ما اجراش نمیکنیم دیگه!
اینجا هر چیزی در مورد شبکههای اجتماعی سایت جادوگران خواستید رو میتونید مطرح کنید.
موسیقی متن، همواره یکی از ارکان اساسی و بنیانی تولید فیلم و محتواهای این چنینی بوده و خواهد بود. سری فیلمهای هریپاتر دارای موسیقی متن های ماندگار و خلق شده توسط بهترین نوازندگان و سازندگان موسیقی است که لحظات و خاطرات بسیار و مملو از انواع حسهای تلخ و شیرین را برای ما رقم زدهاند. در این سری هرچه بیشتر به سمت جلو پیش میرفتیم، موسیقیها نیز به همراه فیلم ها فضای تاریکتری بهخود میگرفتند.
در اینجا هشت موسیقی آغازین فیلمها آورده شده و از شما میخواهیم به ما در یافتن بهترین موسیقی آغازین این مجموعه از طریق شرکت در نظرسنجی بالا و یا با نوشتن نظر خود کمک کنید. بدیهی است که تمامی نظرها سلیقهای بوده و هیچگونه اجبار و یا قطعیتی در کار نخواهد بود.
موسیقی متن فیلمها:
2001 - Harry Potter and the Sorcerers Stone - John Williams Prologue