جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: شبکه‌های اجتماعی سایت
ارسال شده در: چهارشنبه 27 فروردین 1404 22:29
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 03:22
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 560
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
آفلاین
سلام مامی هلگا.
خوبی؟

من مدتی بود با خودم فکر میکردم که چه خوب میشد سایت ماژولی چیزی میداشت که مثل اینستاگرام یکسری محتواهای فان و باحال رو میشد توش گذاشت و اسکرول کرد و اینجور داستانا. اما بعدش با خودم گفتم که شاید انتشار چنین محتواهایی توی شبکه‌های اجتماعی بهتر باشه و فایده بیشتری داشته باشه. حالا به هرصورت همینطور برای دل خودم یکسری پست های باحال اینستاگرام رو سیو میکردم و میگفتم شاید یه روزی بدرد بخوره. الانم که شبکه‌های اجتماعی با مدیریت مامی عزیز راه افتاده، گفتم خوبه که اینجا لینکاشونو بذارم تا شاید مورد استفاده قرار بگیرن.

محتواهای یافته شده توسط پانمدی:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

31
32
33
34
35
36
37
38
39
40

41
42
43

امیدوارم مفید باشن. من اونموقع‌ سعی میکردم باحال هاشون رو سیو کنم.

موفق باشید.
پانمدی.
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/27 23:51:30
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/27 23:52:05
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: سه‌شنبه 26 فروردین 1404 19:59
تولد نقش: 1401/05/11
آخرین ورود: جمعه 5 اردیبهشت 1404 20:51
پست‌ها: 45
مدیر شبکه‌های اجتماعی دیوان جادوگران
آفلاین
سلام به همه‌ی دوستان عزیزم.

واقعاً این بخش پادکست (یا حتی ویدیوکست) برای خود منم خیلی جذابه! قطعاً یکی از آرزوهای من اینه که توی این زمینه بتونیم فعالیت کنیم. اما مهم‌ترین نکته اینه که این کار نیروی انسانی زیادی نیاز داره.
از نوشتن و آماده کردن محتوا، تا اجرا و موسیقی و ادیت گرفته تا کارهای فنی منتشر کردنش.
از اونجایی هم که چنین ایده‌هایی اگه با کیفیت بالا اجرا نشن، یا اینکه با نظم و پیوستگی تولید همراه نباشن خیلی نتیجه بدی می‌تونه داشته باشه، نمیشه بی‌گدار به آب بزنیم.

اگر افراد بیان و برای مسئولیت‌های مختلف قبول زحمت کنن قطعاً می‌تونیم بیشتر بهش فکر کنیم.
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 فروردین 1404 01:50
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:48
از: گور برخاسته.
پست‌ها: 180
رهبر مرگخواران، مشاور دیوان جادوگران
آفلاین
سلام مامی!
امیدواریم که حالتون خوب باشه...

ایده پادکستی که آریانا مطرح کرد مد نظر ما هم هست. ما کلا از داستان ها و گفتگوهای پادکست گونه صوتی خوشمون میاد و به نظرم این میتونه یک گزینه بالفعل باشه...

مسلما اولین چیزی که در نظر میاد اینکه خب الان در پادکست در مورد چه چیزی صحبت کنیم؟

پاسخ من اینکه که موضوع زیاده.

میتونه موضوعات خیلی کلیشه ایی مثل این ها باشه:
که اگر شما نویسنده بودی چطور هری پاتر رو تموم میکردید؟
به نظرتون دادلی چه سرنوشتی پیدا کرد؟
هرمیون هیچ وقت به خونه پدر و مادرش برگشت؟
جیمز پاتر، شاگردی شوخ و شلوغ بود یا قلدری که دیگران را اذیت میکرد؟
به نظر شما هاگواتز چه چیز کم داشت؟
و ....

در صورت کمک به سناریو نویسی میتونید روی ما حساب کنید.
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: شنبه 23 فروردین 1404 15:33
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 05:05
از: پیش داداشی!
پست‌ها: 116
آفلاین
سلام مامی هلگا! خوبین؟ آشپزخونه خوبن؟

چیزی که به ذهنم رسید همین الان یهویی، پادکسته!
حالا موضوع و این که چی باشه دقیقا و ایناش جای فکر داره ولی پادکست چیز باحالیه! یا حتی کتاب صوتی!

شاید یکی دو تا نقاشی هم داشته باشم که حال ندارم آپلود کنم و یه مقداری خجالتم می‌کشم که اینجا بذارم...
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: شنبه 23 فروردین 1404 12:57
تولد نقش: 1401/05/11
آخرین ورود: جمعه 5 اردیبهشت 1404 20:51
پست‌ها: 45
مدیر شبکه‌های اجتماعی دیوان جادوگران
آفلاین
سلام عزیزای دل مامی هلگا!

عرضم به حضور انورتون، همونطور که می‌دونین یه جنب وجوشی شکل گرفته و قرار شده که شبکه‌های اجتماعی جادوگران رو به صورت جدی‌تر پیش ببریم. یه گروهی هم از بچه‌هایی که علاقه داشتن به این کار تشکیل شده و همه دارن زحمت می‌کشن و تلاش می‌کنن که این کار به شکل قشنگ و شکیل عملی بشه.

اما حالا من اینجا چه عرض می کنم؟

داستان اینه که ما هم اکنون به یاری سبزتون نیاز داریم!
شاید یه وقتایی یه چیزایی توی نت دیدین و یه ایده ای به سرتون زده که دوست داشتین اجرا بشه. یا این که حتی برای دل خودتون یه میکس از عکس‌ها یا سکانس‌های فیلم‌های هری پاتر درست کردین، یا اصلاً شاید یه یه طراحی یا نقاشی کردین و فکر می‌کنین ممکنه برای بقیه هم جالب باشه.
هر ایده، پست، کار، هنر و... رو که دارین اینجا با ما در میون بذارین و اگه کیفیت خوبی داشت یا حتی پتانسیل داشت، ما روش کار می‌کنیم و توی شبکه‌های اجتماعی جادوگران منتشرش می‌کنیم. حتی می‌تونیم به درخواست خودتون، امضاتون رو هم پاش بذاریم!

تازه...

اگه توی پست گذاشتن کمک کنید و ایده یا کارتون منتشر بشه، با توجه به میزان زحمتی که کشیدین بهتون گالیون پرداخت میشه!

اصلاً هم خجالت نکشین و رودربایستی رو بذارین کنار. هر چیزی که به نظرتون می‌رسه رو بیاین اینجا باهامون در میون بذارید. نهایتش اینه که ما اجراش نمی‌کنیم دیگه!

اینجا هر چیزی در مورد شبکه‌های اجتماعی سایت جادوگران خواستید رو می‌تونید مطرح کنید.
پاسخ به: نظرسنجی‌ شبکه‌های‌اجتماعی سایت
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 مرداد 1403 18:47
تولد نقش: 1403/01/17
آخرین ورود: چهارشنبه 12 دی 1403 22:56
از: وسط دشت
پست‌ها: 214
آفلاین
موسیقی متن، همواره یکی از ارکان اساسی و بنیانی تولید فیلم و محتواهای این چنینی بوده و خواهد بود. سری فیلم‌های هری‌پاتر دارای موسیقی متن های ماندگار و خلق شده توسط بهترین نوازندگان و سازندگان موسیقی است که لحظات و خاطرات بسیار و مملو از انواع حس‌های تلخ و شیرین را برای ما رقم زده‌اند. در این سری هرچه بیشتر به سمت جلو پیش می‌رفتیم، موسیقی‌ها نیز به همراه فیلم ها فضای تاریک‌تری به‌خود می‌گرفتند.

در اینجا هشت موسیقی آغازین فیلم‌ها آورده شده و از شما می‌خواهیم به ما در یافتن بهترین موسیقی آغازین این مجموعه از طریق شرکت در نظرسنجی بالا و یا با نوشتن نظر خود کمک کنید. بدیهی است که تمامی نظرها سلیقه‌ای بوده و هیچگونه اجبار و یا قطعیتی در کار نخواهد بود.

موسیقی متن فیلم‌ها:

2001 - Harry Potter and the Sorcerers Stone - John Williams
Prologue

2002 - Harry Potter and the Chamber of Secrets - John Williams
Prologue- BookII and The Escape from The Dursleys

2004 - Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - John Williams
Lumos!

2005 - Harry Potter and the Goblet of Fire - Patrick Doyle
The Story Continues

2007 - Harry Potter and the Order Of The Phoenix - Nicholas Hooper
Fireworks

2009 - Harry Potter and the Half-Blood Prince - Nicholas Hooper
Opening

2010 - Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 - Alexandre Desplat
Obliviate

2011 - Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 - Alexandre Desplat
Lily's Theme
Lorsque vous sentirez que tout est fini, le reflet du miroir vous montrera le chemin

تصویر تغییر اندازه داده شده

شبکه‌های اجتماعی سایت
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 مرداد 1403 17:47
تولد نقش: 1403/01/17
آخرین ورود: چهارشنبه 12 دی 1403 22:56
از: وسط دشت
پست‌ها: 214
آفلاین
درود

این تاپیک جهت نظرسنجی درمورد برخی محتوا‌ها ایجاد شده است. اعلام نظر برای عموم آزاد است و هرگونه پست و نظر نامربوط در نظر نگرفته و حذف خواهد شد.
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/5/2 17:55:07
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1404/1/23 12:46:52
Lorsque vous sentirez que tout est fini, le reflet du miroir vous montrera le chemin