جام آتش!

پایان جام آتش
لوگوی هاگوارتز

جام آتش به پایان رسید!

با تشکر از همه شرکت‌کنندگان و تماشاگران عزیز

جام آتش

رویداد جام آتش به پایان رسید. با تشکر از استقبال پرشور شما. به زودی نتایج نهایی اعلام خواهد شد.

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: پست‌خانه‌ی هاگزمید
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1403 11:17
تولد نقش: 1396/05/07
آخرین ورود: امروز ساعت 22:49
از: پشت درخت خشک زندگی
پست‌ها: 600
مدیر داخلی و مترجم دیوان جادوگران، داور دوئل
آفلاین
شاید دیر باشه ولی دیر رسیدن از هرگز نرسیدن بهتره!
دوست داشتم از کسایی که زحمت کشیدن و اینجا برای تولدم پست زدن تشکر کنم.

جد بزرگوار!
باعث افتخاره که در موردم اینطوری فکر می‌کنین و خوشحالم که تونستم وظایفم رو به خوبی انجام بدم. این مسئولیت‌ها برام شادی به ارمغان میاره و بهم کمک می‌کنه تا بتونم احساس خوبی که نسبت به این فضا دارم رو به بقیه منتقل کنم و قدردان باشم.

از درکتون ممنونم و حتما به توصیه‌هاتون عمل می‌کنم. این جمله خیلی برام ارزشمنده:
نقل قول:
امروز را به شادی بگذران، و بدان که قدرت حقیقی درونت از آنِ خودت است، نه چیزی که دیگران از تو انتظار دارند.

از تبریکتون خیلی ممنونم! امیدوارم بتونم به توصیه‌هاتون عمل کنم و ازتون الگو بگیرم.

گلرت قدرتمند!
انسجام و یکپارچگی گروه اسلیترین با کمک‌های شما و تمام اعضا امکان‌پذیر بوده اما خیلی خوشحالم که تونستم نقش خودم رو ایفا کنم.
من هم افتخار می‌کنم که در کنار شما در گروه اسلیترین هستم.
ممنون از تبریکتون! امیدوارم شما هم لحظات خوشی رو پیش رو داشته باشین!

اسکور!
مرسی ازت که ناظر خوبی هستی و حتی از دیدن فعالیت‌های ناظر دیگه غافل نمی‌شی! خوشحالم که تونستم جاهایی که لازمه حضور داشته باشم و بهتون قوت قلب بدم.

امیدوارم تو هم روزهات خوب و زیبا باشن.

ارباب!
ازتون ممنونم! خوشحالم که تونستم مسئولیت‌هام رو به عنوان یک مرگخوار به خوبی انجام بدم و قدرتی که از تاریکی سرچشمه می‌گیره رو نمایان کنم.
من هم براتون آرزوی سالی شاد رو دارم و امیدوارم به قتل و غارت در کنار شما ادامه بدم!

اسکارلت!
مرسی ازت! خوشحالم که این حس رو داری و امیدوارم همچنان بتونم مایه‌ي دلگرمی اعضا باشم و هرجایی از دستم برمیاد بهشون کمک کنم.
بازم ممنون!
All sins are attempts to fill voids

ارسال شده در: دوشنبه 7 آبان 1403 22:34
تولد نقش: 1402/09/02
آخرین ورود: یکشنبه 10 فروردین 1404 15:19
از: میان ورق های کتاب
پست‌ها: 116
آفلاین
به مناسبت تولد دوریا بلک

امیدوارم سال خوبی رو گذرونده باشی و سال بهتری هم در پیش داشته باشی. به‌نظرم تعریف و تمجید حق مطلب رو به طور کامل ادا نمی‌کنه، همین که وقتی اسم دوریا بلک رو می‌شنویم نا‌خودآگاه به یاد یه جادوگر اصیل و به‌شدت ماهر می‌افتیم کاملا توانا بودنت رو نشون می‌ده؛ پس اصلا چه نیازی به توضیحات اضافه هست؟

مطمئنم که می‌دونی حضورت توی اسلیترین واقعا برامون ارزشمنده و این موضوع که با وجود مشغولیت هایی که هممون داریم باز هم حواست به همه چیز هست واقعا مایه دلگرمیه.

تولدت مبارک باشه!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 7 آبان 1403 03:14
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: امروز ساعت 20:29
از: گور برخاسته.
پست‌ها: 189
رهبر مرگخواران، مشاور دیوان جادوگران
آفلاین
به مناسبت تولد دوریا بلک...

ما تصمیم گرفتیم در اینجا تولد یکی از مسئولیت پذیرترین و قویترین اعضای ارتش تاریکی و گروه اسلیترین را تبریک بگوییم.
واقعا معنای روح اصیل را میتوان در تو دید. نظم انجام کارهایت، مسئولیت پذیری زیادت، خلاقیتت و علاقه ات به جادو و فعالیت مستمرت نشانه همین روح اصیل است که قوی هم هست. این که بتوانی اینگونه باشی و خارق العاده عمل کنی، شاید معنای واقعی جادو باشد. جادویی که در درون هر کسی نیست و در افراد برگزیده میتوان آنها را یافت.
امیدوارم در سال جدیدی که پیش روی توست، بتوانی به آرزوهایت برسی و لحظات شاد و پرعظمتی را تجربه کنی. همچنین امیدواریم همیشه با همین قدرت در کنار خودمان ببینیمت و از غارت و کشتار در کنار شما لذت ببریم!

موفق باشی و سلامت و خوشحال.
تولدت مبارک.
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: یکشنبه 6 آبان 1403 22:14
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 20:15
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، زندان‌بان آزکابان
آفلاین
دوریا جان،

تولدِت مبارک! واقعاً حضور تو برای همه‌ی ما توی اسلایترین یه موهبت حساب می‌شه. تو همیشه اون انرژی مثبت و برخورد آروم و دوستانه‌ات رو با خودت داری و این‌جوری کلی از لحظات خوش رو برای گروه به ارمغان آوردی. وقتی کسی تازه به اسلایترین ملحق می‌شه یا نیاز به راهنمایی داره، تو همون‌جایی که باید باشی و همیشه با حوصله و خوشرویی راهنمایی‌اش می‌کنی.

واقعاً ما قدردان همه‌ی زحماتی هستیم که توی نقش نظارت می‌کشی. شاید بعضی وقت‌ها سختی‌ها و استرس‌های خودت رو داشته باشی، ولی همیشه یه لبخند به لب داری و با همون حس حمایتت به همه‌مون قوت قلب می‌دی.

امیدوارم که امسال برات پر از خوشی، شادی، و لحظات خوب باشه. از ته دل برایت بهترین‌ها رو آرزو می‌کنیم، دوریا عزیز!

تولدت مبارک!
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: یکشنبه 6 آبان 1403 21:31
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: جمعه 26 اردیبهشت 1404 03:03
از: شیون آوارگان
پست‌ها: 1398
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران
آفلاین

به مناسب تولد دوریا بلک

خجسته باد روزهایی که مادر طبیعت تصمیم می‌گیرد هدیه‌ای به جهان اعطا کند که بارقه‌ای از وجود نازنینش را در خود داشته باشد و بتواند اثری پایدار از خود بر جای گذارد.

تبریک به جهان جادوگری و حتی به ماگل‌های از همه جا بی خبر که وجودشان را مدیون اراده ما جادوگران هستند! خرسندم از اینکه خاندان اصیل بلک نسل خود را تا این روز ادامه داد و یکی پس از دیگری جادوگرانی با خون خالص و جادویی پاک تقدیم جهان جادوگری کرد. دوریا بلک، نه فقط به خاطر داشتن خون پاک و اصالت جادویی، بلکه به خاطر قدرت‌هایی فراتر ازجادو ستایش می‌شود. دوریا بلک همچون ستونی انسجام و یکپارچگی اسلیترین را حفظ کرده و این همه از ویژگی‌های فردی او می‌تراود.

افتخار می‌کنیم به همراهی با چنین جادوگر قدرتمند و خلاقی.

تولدت را به تو تبریک می‌گوییم! باشد که عمری دراز و لحظه‌لحظه شاد و در اوج کمال داشته باشی.
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

قابلیت‌های ویژه:
بازی با ذهن انسان‌ها و جذابیت ذاتی

دیدن آینده (به لطف کیلین)
سفر به گذشته (به لطف زمان‌برگردان)
جوانی جاودان (به لطف سنگ جادو)
قدرت بی‌انتها (به لطف ابرچوبدستی)

ارسال شده در: یکشنبه 6 آبان 1403 16:41
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 22:50
از: هاگوارتز
پست‌ها: 686
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز
آفلاین
به مناسب تولد دوریا بلک

به نام میراث جادوی اصیل و غرور جاودانه‌ی اسلیترین،

دوریا، فرزند حقیقی خاندان بلک،

در این روز، تولدت را با افتخار و احترامی بی‌پایان تبریک می‌گویم. چیزی که در تو می‌بینم، فراتر از استعداد یا هوش عادی است؛ این همان حس بی‌نظیر مسئولیت‌پذیری است که در هر جنبه از کارهایت به چشم می‌خورد. در هر وظیفه‌ای که به عهده می‌گیری، تعهدی ویژه، عمیق و با افتخار نمایان می‌سازی. در این دنیای مدرن جادوگران که بسیار از اصالت فاصله گرفته است، این ارزش‌های حقیقی رو به فراموشی گذاشته شده‌اند. کمتر کسی می‌تواند همچون تو عمیقاً متعهد و به وظایف خود وفادار باشد.

امروز، در عین تبریک و قدردانی، نمی‌خواهم با این تحسین و تعریف‌ها تو را درگیر فشار همیشگی برای کمال‌گرایی کنم. بارها دیده‌ام که مسئولیت‌پذیری بالا می‌تواند به سنگینی کشیده شود، و نمی‌خواهم این فشار بر شانه‌هایت بماند. به یاد داشته باش که نیازی نیست همیشه کامل باشی. همین که خودت باشی و به همان قاعده‌ی طبیعی که در وجودت است عمل کنی، همان اصالت و توانایی را می‌نمایی که از آن توست.

اینک که به روز تولدت رسیده‌ای، می‌خواهم لحظه‌ای فقط برای خودت باشی و به آرامی گام برداری. وقتی به وظایف برمی‌گردی، بدان که تلاشت همواره ستودنی‌ست و نیازی نیست که همیشه از خودت بیشترین انتظار را داشته باشی. بگذار آنچه در درونت جوشان و حقیقی است، به طور طبیعی به ثمر برسد و دیگران خودشان ببیند که چه تلاشی در پس آن نهفته است.

همانطور که خودت به خوبی می‌دانی، بزرگی و غرور یک جادوگر اصیل نه فقط در قدرت و مهارت او، بلکه در خلوص نیاتش نمایان است. پس برای تو که از نسلی برگزیده‌ای و از استعدادهایی والا بهره‌مندی، این را می‌گویم: مسیر خود را ادامه بده اما بگذار آزادی و راحتی همواره همراهت باشد. اجازه بده به هر وظیفه و چالش، به طبیعی‌ترین و راحت‌ترین شکل ممکن پاسخ بدهی.

تولدت را با تمام احترام و ستایشی که برای تو قائلم تبریک می‌گویم. امروز را به شادی بگذران، و بدان که قدرت حقیقی درونت از آنِ خودت است، نه چیزی که دیگران از تو انتظار دارند.
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 17:48
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 10:57
از: همه‌تون ممنونم!
پست‌ها: 49
آفلاین
سلام هافلپاف!

نمی‌شه گفت که من فقط عضو توام‌، چون چیزی بیشتر از این حرف‌هاست. روزی که من برای اولین‌بار وارد تو شدم، همه‌چیز خیلی برام مبهم بود. سدریک کمکم کرد تا باهات آشنا بشم. وقتی یه کم گذشت، نیوت بهم کمک کرد تا به خودم باور داشته باشم. بعدا که نیوت رفت و به جاش جعفر وارد شد، جعفر توی همه‌ی کارام هوامو داشت و منم سعی می‌کردم کمکش کنم. الانم که دیگه نه جعفر هست و نه نیوت، روندا جای خالی اونو برام پر کرد. نیکلاس، زاخاریاس، تام و رزالین منو خوشحال می‌کنن و بهم دلگرمی می‌دن.

هافلپاف! فقط دنبال فرصتی‌ام تا همه‌ی لحظات خوبی که باهات داشتم رو جبران کنم. ما هافلپافی‌ها فقط همگروهی نیستیم، ما یه خانواده‌ایم. تام پدر این خانواده‌ی قشنگه، ما هم همه بچه‌های اونیم. تو هم سقفی هستی که اعضای این خانواده‌ی سختکوش زیرش زندگی می‌کنن.

اگرچه شاید به نظر نیاد، اما من عاشق این خانواده‌م. حاضرم هرکاری بکنم تا اینو بهت ثابت کنم.

فلیسیتی فلور ایستچرچ
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 16:53
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: پنجشنبه 25 اردیبهشت 1404 13:23
از: مرز بین نور و تاریکی
پست‌ها: 122
آفلاین
هافلپاف! گروه معجزه‌ها. همیشه سبک مدیریتی خانوم هلگا رو تحسین میکردم. مبتنی بر عشق و صداقت. گروهی که برای تمامی جادوگران دنیا جا داره ولی فقط محدود هافلپافی‌هایی که هستن که میتونن عضو خوابگاه های دیگه بشن. شاید همین سیاست‌های خانوم هلگا بود که همچین محیطی رو ساخت. محیطی که من لقب گروه معجزه ها رو بهش دادم.

چون میدونین... هیچ کس از یه گورکن توقع نداره که به یه شیر حمله کنه یا اینکه با یه کلاغ توی هوا پرواز کنه. با اینحال بچه های هافلپاف بارها و بارها اینو ثابت کردن میتونن هر کاری بکنن. حتی رنگ ها مختص به این گروه هم طبیعت رو دچار تناقض میکنه. زرد، به رنگ خورشید و سیاه مثل تاریک ترینِ قلب ها. این گروه میتونه میزبان یه قهرمان یا پلید ترین مخلوق بشریت باشه و صد البته که در اکثر مواقع فضای دوستانه‌ی این خوابگاه باعث رعوف شدن خبیث ترین شیاطین میشه پس مشکل خاصی با چند تا بچه نداره:)

اینجا جاییه که دوتا هم گروهی ممکنه تا مرز کشتن همدیگه پیش برن ولی سر امتحان روز بعد بهمدیگه تقلب برسونن. اینجا کسی فاز اعمال خشونت نداره ولی اگه بخوای نقش محاجم رو بازی کنی باید بگم که جای اشتباهی اومدی. هر هافلپافی یه سوپرایزه.

من عضو هافلپاف نیستم چون یه هافلپافی بدنیا اومدم. من اینجام چون هافلپاف رو به عنوان خونه دومم انتخاب کردم.

با تشکر، زاخاریاس اسمیت
ملقب به زاخار اصلی
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو تحمل میکنن .
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 00:51
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: شنبه 23 فروردین 1404 18:09
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پست‌ها: 641
آفلاین
سلام به گروه هافلپاف!

سو شاهده من چقد عاشق رنگ زردم و اگه علاقه وافرم به گروهی که منو ساخت نبود، هزاران بار تغییر گروه داده بودم تا بتونم بعنوان یه هافلپافی از حضور تو تالار زرد رنگ و گرم و صمیمانه‌‌ت لذت ببرم. البته که آوازه‌ی خوبت هم مزید بر علته، وگرنه فقط یک رنگ کافی نیست نه؟

به نظر من تو گروهی هستی که بیشترین شباهت رو به گروه کتاب داری. مشخصا منظورم نکات مثبتته. تو گروهی هستی که در بیشتر مواقع با کمبود عضو مواجهی اما همیشه درست مثل چیزی که تو کتاب ازت انتظار می‌رفت، اعضای سختکوشی داشتی و داری که از هیچ تلاشی برای فعالیت و بالا کشوندن گروهشون تو سایت فروگذار نیستن. چه هاگوارتزهایی که جمعیت گروهای دیگه سر به فلک می‌کشید، ولی این تو بودی که فقط با پشتکار اعضات رقیبی جدی برای قهرمانی بودی.

تازه... سدریکتم همونقد محشره که تو کتاب بود!

خیلی خوش‌حالم که رولینگ خلقت کرد و ازون خوش‌حال‌ترم که اینقد به جادوگران اعضای خوب و فعالی تقدیم کردی. از اعضای قدیمی خوبت مثل رز ویزلی و رودولف لسترنج گرفته تا اعضای فعال فعلیت، سایت به همه‌تون مدیونه.

لطفا همیشه باش و همیشه همین‌قدر بدرخش. جادوگران به هر چهار گروهش به یک اندازه نیاز داره و خوش‌حالم که اعضای کوشای گروهت نذاشتن حتی ذره‌ای از درخشش اسمت کاسته بشه.

هافلپاف و تمام هافلپافیای عزیز، روزتون حسابی مبارک باشه.

پ.ن: خبر داری تو دومین دوری که دارم بازی هاگوارتز لگاسی رو می‌رم، هافلپافی هستم؟
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 00:04
تولد نقش: 1403/01/29
آخرین ورود: جمعه 26 اردیبهشت 1404 19:28
از: عمارت ریدل ها
پست‌ها: 194
ارشد هافلپاف
آفلاین
درود بر هلگا

سلام هافلپاف عزیزم.

این نامه رو از صمیم قلب مینویسم برای تک تک اعضای خوبت، اسطوره هایی که توی گنجه یادبود ها تا ابد موندگار شدن، صدای خنده ی بچه ها کنار شومینه ی تالار عمومی، بازیگوشی هایی که توی زنگ تفریح میشه، صدای تولدت مبارک هایی که حتی صداش توی مجلس سنا هم طنین انداز میشه، دادگاه خودمونی ای که باهم سر و تهش رو هم میاریم، خلاقیت هایی که توی زنگ انشاء میدرخشن، گورکن هایی که توی باشگاه اصیل زاده ها هم لونه حفر کردن، و برای تک تک اون لحظات و خاطرات مکان هایی که زیباییشون وصف ناشدنیه.

روزی رو به یاد دارم که برای آشنا شدن با این بچه های خون گرم چقدر استرس داشتم. از ته قلب امیدوار بودم همه منو عضوی از خودشون بدونن نه یک غریبه. اما انگار واقعا این آرزوم چیزی بود که از قبل اینجا وجود داشت. از همون بدو ورود هر کدوم از بچه ها به نوع خودشون لطف شون رو نشون دادن و یک گوشه ای از کار رو گرفتن و باهم تونستیم برای یک هدف مشترک که پیشرفت و رونق هافلپاف بود تلاش کنیم. با اینکه هنوز اول راهیم ولی این شوق و همبستگی ای که من دیدم باعث شد امیدوار تر بشم. میدونم هنوز خیلیا بهترین خودشون رو کشف نکردن. وقتی که کشفش کنن و روش حسابی تلاش کنن اون وقت از اینی که من دیدم هم قطعا بیشتر خواهند درخشید.
نیکلاس، جعفر(مرگ)، زاخاریاس، روندا، رزالین، پاتریشیا(فلیسیتی)، گابریل از همتون ممنونم که انقدر قشنگ هوای هم دیگرو دارید. ممنون ازتون که انقدر قلب مهربونی دارید. ممنون از هلگا که منو توی تالار زیباش پذیرفت.
روزت مبارک هلگا، روزت مبارک هافلپاف. روز همتون مبارک.

دوستدار شما تام ریدل(پدر)

S.O.S