پاسخ به: پستخانهی هاگزمید
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 00:04
تولد نقش: 1403/01/29
آخرین ورود: جمعه 26 اردیبهشت 1404 19:28
از: عمارت ریدل ها
درود بر هلگا
سلام هافلپاف عزیزم.
این نامه رو از صمیم قلب مینویسم برای تک تک اعضای خوبت، اسطوره هایی که توی گنجه یادبود ها تا ابد موندگار شدن، صدای خنده ی بچه ها کنار شومینه ی تالار عمومی، بازیگوشی هایی که توی زنگ تفریح میشه، صدای تولدت مبارک هایی که حتی صداش توی مجلس سنا هم طنین انداز میشه، دادگاه خودمونی ای که باهم سر و تهش رو هم میاریم، خلاقیت هایی که توی زنگ انشاء میدرخشن، گورکن هایی که توی باشگاه اصیل زاده ها هم لونه حفر کردن، و برای تک تک اون لحظات و خاطرات مکان هایی که زیباییشون وصف ناشدنیه.
روزی رو به یاد دارم که برای آشنا شدن با این بچه های خون گرم چقدر استرس داشتم. از ته قلب امیدوار بودم همه منو عضوی از خودشون بدونن نه یک غریبه. اما انگار واقعا این آرزوم چیزی بود که از قبل اینجا وجود داشت. از همون بدو ورود هر کدوم از بچه ها به نوع خودشون لطف شون رو نشون دادن و یک گوشه ای از کار رو گرفتن و باهم تونستیم برای یک هدف مشترک که پیشرفت و رونق هافلپاف بود تلاش کنیم. با اینکه هنوز اول راهیم ولی این شوق و همبستگی ای که من دیدم باعث شد امیدوار تر بشم. میدونم هنوز خیلیا بهترین خودشون رو کشف نکردن. وقتی که کشفش کنن و روش حسابی تلاش کنن اون وقت از اینی که من دیدم هم قطعا بیشتر خواهند درخشید.
نیکلاس، جعفر(مرگ)، زاخاریاس، روندا، رزالین، پاتریشیا(فلیسیتی)، گابریل از همتون ممنونم که انقدر قشنگ هوای هم دیگرو دارید. ممنون ازتون که انقدر قلب مهربونی دارید. ممنون از هلگا که منو توی تالار زیباش پذیرفت.
روزت مبارک هلگا، روزت مبارک هافلپاف. روز همتون مبارک.
دوستدار شما تام ریدل(پدر)

S.O.S