جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

49 کاربر(ها) آنلاین هستند (21 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
48
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

انتخاب برترین‌ها

wand
انتخاب بهترین‌های پاییز 1404 جادوگران

انتخاب برترین های فصل پاییز آغاز شد!

از 24 آذر تا پایان روز 27 آذر فرصت دارید تا بهترین‌های خود در پاییز را انتخاب نمایید.

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
به ما گفتن از تو چت باکس کپی اینجا پیست کنیم.

در مورد بک گراند سایته

نمیدونم چطوری این عکسا رو با هوش مصنوعی درست میکنین ولی اگه رنگ آبی برفا رو یکم زیاد کنین و بقیه فضا رو هم با نورای زرد و نارنجی گرمی که همین الانم سمت راست تصویر داریمش تزیین کنین واقعا رویایی میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو تحمل میکنن .
ارسال شده در: یکشنبه 23 آذر 1404 13:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود آستریکس.
ممنونم از لطفت. اگه توی مرحله فعلی بتونیم قالب رو بهینه کنیم، بعدش میتونیم ایده های از این قبیل رو بهتر استفاده کنیم. چون خود منم عاشق متحرک بودن و واکنش گرا بودن سایتم. پس توی این مورد منم باهاتون همراهم.

تصاویر نیمه متحرک دیگه چیه؟ اره حتما از این مدل برفها و قطار متحرک و اینجور چیزا بعدا بیشتر استفاده میکنیم. خاطرت جمع باشه. برای تالارهای خصوصی هم همینطور. در مورد کوییدیچ هم چیزایی که میگی شدنیه اتفاقا. ولی میگم فعلا یکمی زمان لازم داریم تا از این مرحله بهینه سازی بگذریم.

در مورد آواتار و اینا دیگه باید یک نفر رو مسئولش کنیم تو آواتار ویزارد که این حرکت رو بزنه. مدیریت فنی قبول نمیکنه این وظیفه رو.

در مورد این مسئله بنفش هم که بارها مطرح شده موضوعش، اتفاقات جدیدی در راهه. منتظر باش.

ممنونم از مشارکتت.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: سه‌شنبه 18 آذر 1404 20:42
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بر ملت فنی سایت. خسته نباشینو از این حرفا. ایده لاکرتیا شدیدا باهاش موافقم. حتی قبل تر خودم به هلگا گفته بودم ایدشو. متاسفانه اسم و کلمه مناسبشو بلد نبودم و نتونستم درست منظورمو برسونم. اما همین ایده که لاکرتیا گفته کاملا منظور منو میرسونه. درباره اینکه کجاها استفاده بشه و قالب سایت سنگین نشه و...
اول اینکه اگه امکانش باشه، این مشکل سنگین شدن قالب سایت رو کاش بتونین حلش کنید. نمیدونم روالش چجوریه، هزینه میخواد یا نه. ولی اگه بشه خیلی خوب میشه. چون یادمه سالیان سال این سنگین شدن سایت به شدت دست بال ملت و خود سایت رو برای پیشرفت بسته.

اما اینکه کجا بشه استفاده کرد. ما هم می‌تونیم از تصاویر متحرک(گیف) تو انواع اقسام سایت استفاده کنیم. و هم از تصاویری که نیمه متحرکن( باز نمیدونم بهشون چی میگین ) مثل همین حالتی که برای قالب سایت درست کردین. داره برف میباره. یا وقتی انجمن باز میکنیم، تصویر ثابت و قطار درحال دود کشیدن و حرکته. یعنی نه همه تصویر، بلکه یک تیکه یا قسمتی از تصویر متحرک باشه. خیلی زیبا تر دیده میشه بنظرم. مثلا برای تصویر زمینه تالار های خصوصی. مثلا برای گریفیندور تصویر درون تالار و شومینه قرار دادین دیگه درسته؟ مثلا همین قالب اگه آتش شومینه متحرک بشه خیلی زیبا تر و گرم تر میکنه فضا رو. یا مثلا قالب جدیدی برای زمین مسابقه کوییدیچ میتونین قرار بدین که یک تصویر ثابت از زمین بازی کوییدیچ و تماشاگرا باشه. اما چند تا بازیکن درحال حرکت باشن. یا گوی زرین بال بال بزنه فقط. یاهم بازیکنا ثابت، تماشاگرا تکون بخورن. یاهم همشون؟ این از ایده تصاویر نیمه متحرک( اگه بگین شما اسمشو چی صدا میزنین ممنون میشم بیشتر از این ابروم نمیره )

درمورد گیف‌ها... اوناهم جاهای زیادی میشه استفاده کرد. از همین تصاویر و بنر هایی که برای ایونت استفاده میکنید و سردر سایت میزنین بگیر... تا وقتی یکی رو بنا به دلایلی زندانی میکنیم و میفرستیم ازکابان. میتونیم تصویر اواتار متحرک براش درست کنیم و بزنیم توی تاپیک. خیلی زنده تر و خفن تر دیده میشه از نظر من.
از پست اول سوژه ها بگیر، تا ایونت های مهم و حتی تصاویر آواتار ملت، میشه ازشون استفاده کرد.

درکل از نظرم، درست شدن مشکل سنگینی سایت اگه برطرف بشه. و بتونیم حالا چه با اسفتاده از هوش مصنوعی یا روش های قدیمی تر که بلد نیستم، گیف و... تولید و استفاده کنیم. خیلی روی سرگرم بودن، کیفیت و زنده بودن سایت تاثیر میذاره. از نظرم باعث ارتباط گرفتن بیشتر اعضا و حتی جذب تازه واردین بیشتر میشه.

و اینکه. یه نظر شخصی بدم؟ رنگ صورتی که الان رو سایت داریم بشخصه فکر میکنم به تم پاییزی و برفی سایت نمیاد.
همینا دیگه. مرسی بازم.
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

اثر هنری ضیافت من.

ارسال شده در: سه‌شنبه 18 آذر 1404 19:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

لاکرتیا بلک نوشت:
درود
اول از همه، از مدیران فنی سایت جادوگران صمیمانه تشکر می‌کنم بابت زحمات و تلاششون در نگه‌داری این پناهگاه هواداران هری پاتر؛

حالا میریم سراغ ایدها: اول، برای افزایش جذابیت بصری سایت، پیشنهاد می‌کنم از تصاویر متحرک (مثل GIFها) استفاده بشه – این عناصر می‌تونن به تعامل بین کاربرا و سایت عمق بیشتری ببخشن، چون نه تنها توجه کاربر رو جلب می‌کنن، بلکه کمک می‌کنن محتوای متنی با عناصر پویا ترکیب بشه و حس واقعی‌تری از دنیای جادویی ایجاد کنه. مثلاً توی بخش روزنامه صدای جادوگر، می‌شه از انیمیشنایی استفاده کرد که تیترا فید این بشن یا افکتایی که شبیه روزنامه‌های متحرک فیلم‌ها باشن،(این جذابیت بصری میتونه بیشتر قسمتای سایتو پوشش بده) اینطوری کاربر احساس می‌کنه بخشی از دنیای داستان رو تجربه می‌کنه و زمان بیشتری صرف سایت می‌کنه.

ایده دوم مربوط به دسترسی روی موبایل‌هاست: سایت روی صفحه‌های بزرگ عالی عمل می‌کنه، ولی روی دستگاه‌های کوچیکتر ممکنه بعضی المان‌ها مثل لیست‌های طولانی پستا فشرده به نظر برسن یا نیاز به اسکرول افقی داشته باشن، یه تنظیم جزئی برای تطبیق با اندازه‌های مختلف صفحه می‌تونه این رو صاف کنه و مطمئن بشه که کاربران موبایل هم بدون دردسر محتوا رو مرور کنن، چون بخشی از بازدیدکننده‌ها از گوشی استفاده می‌کنن.

و اینکه در نهایت میخواستم بدونم آیا امکان همکاری و مشارکت با بخش فنی سایت برای کد نویسی وب و ... وجود داره؟

ببخشید که دیر جواب میدم لاکرتیا.
یکمی مشکلات ماگلی + مشکلات فنی باعث شد فراموش بشه کلا.

تصاویر متحرک ایده خیلی قشنگیه. منم بهش فکر کردم. اما کجا استفاده بشه بنظرت؟ همه جا؟ اگه همه جا مثلا برای تصاویر انجمن، آواتار، بک گراند سایت، بک گراند پروفایل و ... استفاده کنیم سایت سنگین میشه خیلی. همین الانشم مشکلاتی در همین مورد داریم که باید براش اقداماتی بشه. پس بگو بنظرت اینکه دقیقا کجاها استفاده بشه یا چیا اضافه بشه که بشه از متحرک ها استفاده کرد؟ ما یک ماژول پیام امروز داشتیم که خیلی فعالش نکردیم هنوز. اونجا شاید بشه استفاده کرد.

روی موبایل رو سعی کردم بازم بهتر کنم اخیرا. از نسخه قبلی سایت که بنظرم بهتر شده. ولی دقیقا منظورت رو نفهمیدم. اگه دقیق توضیح بدی که منظورت چطور بهتر شدنیه، راحت تر میشه در موردش فکر کرد و حتی اجراییش کرد.

برای کدنویسی وب علاقه به همکاری داری؟ تجربه هم داری در این زمینه؟ اینو هم بهم بگو حتما.

سایر دوستان در مورد قالب و سایر مسائل فنی هر نظری دارن، حتما اینجا مطرح کن و نظرشونو در مورد تغییرات بگن لطفا.

ممنون.
پانمدی.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 15 آبان 1404 12:03
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود
اول از همه، از مدیران فنی سایت جادوگران صمیمانه تشکر می‌کنم بابت زحمات و تلاششون در نگه‌داری این پناهگاه هواداران هری پاتر؛

حالا میریم سراغ ایدها: اول، برای افزایش جذابیت بصری سایت، پیشنهاد می‌کنم از تصاویر متحرک (مثل GIFها) استفاده بشه – این عناصر می‌تونن به تعامل بین کاربرا و سایت عمق بیشتری ببخشن، چون نه تنها توجه کاربر رو جلب می‌کنن، بلکه کمک می‌کنن محتوای متنی با عناصر پویا ترکیب بشه و حس واقعی‌تری از دنیای جادویی ایجاد کنه. مثلاً توی بخش روزنامه صدای جادوگر، می‌شه از انیمیشنایی استفاده کرد که تیترا فید این بشن یا افکتایی که شبیه روزنامه‌های متحرک فیلم‌ها باشن،(این جذابیت بصری میتونه بیشتر قسمتای سایتو پوشش بده) اینطوری کاربر احساس می‌کنه بخشی از دنیای داستان رو تجربه می‌کنه و زمان بیشتری صرف سایت می‌کنه.

ایده دوم مربوط به دسترسی روی موبایل‌هاست: سایت روی صفحه‌های بزرگ عالی عمل می‌کنه، ولی روی دستگاه‌های کوچیکتر ممکنه بعضی المان‌ها مثل لیست‌های طولانی پستا فشرده به نظر برسن یا نیاز به اسکرول افقی داشته باشن، یه تنظیم جزئی برای تطبیق با اندازه‌های مختلف صفحه می‌تونه این رو صاف کنه و مطمئن بشه که کاربران موبایل هم بدون دردسر محتوا رو مرور کنن، چون بخشی از بازدیدکننده‌ها از گوشی استفاده می‌کنن.

و اینکه در نهایت میخواستم بدونم آیا امکان همکاری و مشارکت با بخش فنی سایت برای کد نویسی وب و ... وجود داره؟

افرادی که لایک کردند

Only Raven

ارسال شده در: چهارشنبه 14 آبان 1404 14:43
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

سلامپ.

آیکون لایک رو یه چیز هری‌پاتری‌تر کنید. صاعقه‌ای چیزی...

خدافز.

ویرایش: چه زود اعمال شد. برگام. فکر کردم تازه لایحه میره واسه هیئت منصفه.
دس شوما درد نکونه.
ویرایش شده توسط جوزفین مونتگومری در 1404/8/15 0:43:00
بسوز! شعله‌ور شو، با اشتیاق. چنان بسوز که گرمای وجودت رو بشه حس کرد...
ارسال شده در: چهارشنبه 14 آبان 1404 12:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام دوستان.
قبل از آپدیت سایت، ایده‌هایی در همین تاپیک مطرح شد در مورد قالب و مسائل فنی که فکر میکنم خیلی هاش عملی شده. البته یکسری بهینه‌سازی‌ها در کدهای سایت همچنان باقیمونده که به مرور انجام خواهد شد. حالا با گذشت بیش از 8 ماه از آپدیت سایت، همچنان کنجکاو هستم که نظرتون رو در مورد قالب و مسائل فنی جادوگران بدونم و همینطور مشتاق شنیدن ایده‌هاتون هستم. اینجا همیشه از ایده‌های جدید و قشنگ‌تون استقبال میشه. دابی، هلگا و من صدای شمارو در مورد مسائل فنی میشنویم. همین دیگه.

ممنون.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: یکشنبه 17 فروردین 1404 10:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

مروپ گانت نوشت:
عرض سلام مجدد.

می‌خواستم یه ایده‌ای بدم البته نمی‌دونم چقدر قابلیت اجرا داره و قبلا گفته شده یا نه فقط اومدم مطرحش کنم.

در مورد قالب می‌شه دوتا طراحی بشه. یکی مثل همین تاریک و یکی روشن‌تر. هدر اصلی توی اون روشنه آسمون هاگوارتزش روزو نشون بده. یکیم مثل همین و آسمون هاگوارتزش شب باشه. بعد اینا بتونن بر اساس ساعت روز عوض شن اتوماتیک ولی یه دکمه‌ای هم باشه که اگر کسی خواست خودش دستی مود رو عوض کنه و ثابت بمونه براش تا هر وقت که بخواد دوباره اتوماتیکش کنه. اون قالب روشن هم پیشنهاد میدم طیف رنگش ارغوانی اینا باشه.

درود!
بله اتفاقا این موضوع قراره اجرا بشه که اعضا خیلی راحت بتونن بین قالب روشن و تیره به قولی سوییچ کنن. البته هدر با سوییچ قالب تغییری نمیکنه اما هدر فعلی که به تازگی تغییر کرده برای هردو قالب روشن و تیره میتونه مناسب باشه. در مورد طیف رنگش هنوز تصمیم گیری نشده، اما مگه ارغوانی شبیه همین بنفش تیره قالب فعلی نمیشه؟ (آقایون واقعا در تشخیص رنگ‌ها مشکل دارن. )

ممنونم از پیام و پیگیری‌تون.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 11 فروردین 1404 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
عرض سلام مجدد.

می‌خواستم یه ایده‌ای بدم البته نمی‌دونم چقدر قابلیت اجرا داره و قبلا گفته شده یا نه فقط اومدم مطرحش کنم.

در مورد قالب می‌شه دوتا طراحی بشه. یکی مثل همین تاریک و یکی روشن‌تر. هدر اصلی توی اون روشنه آسمون هاگوارتزش روزو نشون بده. یکیم مثل همین و آسمون هاگوارتزش شب باشه. بعد اینا بتونن بر اساس ساعت روز عوض شن اتوماتیک ولی یه دکمه‌ای هم باشه که اگر کسی خواست خودش دستی مود رو عوض کنه و ثابت بمونه براش تا هر وقت که بخواد دوباره اتوماتیکش کنه. اون قالب روشن هم پیشنهاد میدم طیف رنگش ارغوانی اینا باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 فروردین 1404 03:03
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام نیکلاس عزیزم!

من خیلی این وسطا کاره ای نیستم ولی گفتم بیام بشینیم به یاد قدیما یه دمنوش سنگ جادو با هم بزنیم و برات یه سری توضیحات هم بدم.

نقل قول:
و قبلش میخوام بدونین که ارزش کار هاتون واقعا بالاست و این انتقادات من رو صرفا نظرات یک شخص در نظر بگیرین.

خیلی ممنونم ازت. هم از تو هم از همه بچه‌هایی که اینقدر به ما لطف داشتن و خستگی رو از تنمون در کردن. ❤️
انتقاد هم اصلا چیز بدی نیست و قطعا اگه مثل انتقاد‌های تو دلسوزانه باشه فقط به پیشرفت کمک می کنه.

در مورد رنگ تیره قالب جدید!

اولا که خیلی از بچه‌ها چه توی این تاپیک یا از طرق مختلف این درخواست تم تیره رو داشتن. البته که قطعا خیلی های دیگه مثل خودت و یا آریانا بیشتر سلیقشون تم روشنه.
اما با توجه به این که تم تیره موقع استفاده طولانی مدت کمتر باعث خستگی چشم میشه من تصمیم گرفتم تم رو اینجوری طراحی کنم.
البته که به زودی تم روشن رو هم حالا یا از طریق دکمه Toggle یا از طریق یه تم جداگونه اضافه می کنیم.

نقل قول:
دوم اینکه...آپدیت ...توضیحات نداشت؟

قطعا حرفت درسته و باید توضیحات منتشر می‌شد که پدفوت عزیز یه خبر منتشر کرد و یه چیزایی رو گفت.
اما نیکلاس، شاید باورت نشه توی این یکی دو ماه گذشته چه فشاری روی بچه‌ها و به ویژه خود سیریوس بوده که این پروژه ی سخت (و شما بخونید غیر ممکن!) انجام بشه.
حالا جدای از این که از همین دیشب تا حالا تعداد زیادی تغییرات و رفع باگ انجام شده.
و این وسط چقدر تلاش کردیم که برای این کار سایت در کوتاه ترین زمان ممکن دوباره باز بشه و بچه ها اذیت نشن و برای این تلاش خیلی فشار‌های بیشتر به تیم فنی وارد شد.
البته که هیچ منتی نیست و همه ما با جون و دل و برای عشقمون به جادوگران این کارو کردیم، اما اینا رو میگم که از این غلط‌های کوچیک چشم پوشی کنید و به حساب تنبلی نذارید. 🙂

نقل قول:
سوم اینکه من چرا هیچ تغییری نمی بینم؟

خب این چندتا دلیل می‌تونه داشته باشه.

مهم ترین دلیل اینه که احتمالا پیش زمینه داستان رو نمی‌دونی. این سایت مدت‌های زیادی بود که با مشکلات فنی زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد. هسته اصلی وبسایت ورژنش مربوط به ١٢ سال پیش بود و فکر می کنم ماژول ها از اون هم قدیمی تر بودن. همیشه وقتی قرار به اضافه و کم شدن امکانات خاصی بوده یا نشده، یا به علت مشکلات زیاد و ریشه ای سایت به شکل وصله پینه ای انجام شده.

چرا؟

چون این سایت با سیستم مدیریت محتوای خیلی قدیمی و غیر رایجی به نام زوپس ساخته شده بوده و از سال ها پیش دیگه منابع فارسی ای براش وجود نداشته.
و از اون طرف چنان دیتابیس سنگین، پیچیده و عجیب غریبی (و شما بخونید ترسناکی!) داره که مهاجرت به سیستم دیگه ای رو خیلی خیلی سخت تر می کنه.

از طرف دیگه به خاطر وصله پینه‌هایی هم که این سال ها شده بود آپدیت سایت هم خیلی ریسکی بود.

از طرف دیگه موندن روی نسخه های قدیمی زوپس به شدت ممکن بود مسائل امنیتی به وجود بیاره.

سرتونو درد نیارم خلاصه!

برای جمع بندی همینو بگم که این اپدیت چیزی بود که از نون شب واجب تر و از چشمای باسیلیک ترسناک تر بود!

اما خب چیزی که هست اینه که همه‌ی موارد هنوز انجام نشده. اینقدر که ایده و طرح و برنامه هست که این تغییراتی که می‌بینین فقط فاز اولش بوده.

خیلی موارد دیگه ای هست که به مرور به سایت اضافه میشه.

خیلی حرف زدم.
این وسط درد و دلم فک کنم کردم. 😅

بازم آخرش از سیریوس، گابریل و سالازار برای کمک‌هاشون تشکر می کنم.

افرادی که لایک کردند

Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟