سلام نیکلاس عزیزم!

من خیلی این وسطا کاره ای نیستم ولی گفتم بیام بشینیم به یاد قدیما یه دمنوش سنگ جادو با هم بزنیم و برات یه سری توضیحات هم بدم.
نقل قول:
و قبلش میخوام بدونین که ارزش کار هاتون واقعا بالاست و این انتقادات من رو صرفا نظرات یک شخص در نظر بگیرین.
خیلی ممنونم ازت. هم از تو هم از همه بچههایی که اینقدر به ما لطف داشتن و خستگی رو از تنمون در کردن. ❤️
انتقاد هم اصلا چیز بدی نیست و قطعا اگه مثل انتقادهای تو دلسوزانه باشه فقط به پیشرفت کمک می کنه.
در مورد رنگ تیره قالب جدید!
اولا که خیلی از بچهها چه توی این تاپیک یا از طرق مختلف این درخواست تم تیره رو داشتن. البته که قطعا خیلی های دیگه مثل خودت و یا آریانا بیشتر سلیقشون تم روشنه.
اما با توجه به این که تم تیره موقع استفاده طولانی مدت کمتر باعث خستگی چشم میشه من تصمیم گرفتم تم رو اینجوری طراحی کنم.
البته که به زودی تم روشن رو هم حالا یا از طریق دکمه Toggle یا از طریق یه تم جداگونه اضافه می کنیم.
نقل قول:
دوم اینکه...آپدیت ...توضیحات نداشت؟
قطعا حرفت درسته و باید توضیحات منتشر میشد که پدفوت عزیز یه خبر منتشر کرد و یه چیزایی رو گفت.
اما نیکلاس، شاید باورت نشه توی این یکی دو ماه گذشته چه فشاری روی بچهها و به ویژه خود سیریوس بوده که این پروژه ی سخت (و شما بخونید غیر ممکن!) انجام بشه.
حالا جدای از این که از همین دیشب تا حالا تعداد زیادی تغییرات و رفع باگ انجام شده.
و این وسط چقدر تلاش کردیم که برای این کار سایت در کوتاه ترین زمان ممکن دوباره باز بشه و بچه ها اذیت نشن و برای این تلاش خیلی فشارهای بیشتر به تیم فنی وارد شد.
البته که هیچ منتی نیست و همه ما با جون و دل و برای عشقمون به جادوگران این کارو کردیم، اما اینا رو میگم که از این غلطهای کوچیک چشم پوشی کنید و به حساب تنبلی نذارید. 🙂
نقل قول:
سوم اینکه من چرا هیچ تغییری نمی بینم؟
خب این چندتا دلیل میتونه داشته باشه.
مهم ترین دلیل اینه که احتمالا پیش زمینه داستان رو نمیدونی. این سایت مدتهای زیادی بود که با مشکلات فنی زیادی دست و پنجه نرم میکرد. هسته اصلی وبسایت ورژنش مربوط به ١٢ سال پیش بود و فکر می کنم ماژول ها از اون هم قدیمی تر بودن. همیشه وقتی قرار به اضافه و کم شدن امکانات خاصی بوده یا نشده، یا به علت مشکلات زیاد و ریشه ای سایت به شکل وصله پینه ای انجام شده.
چرا؟
چون این سایت با سیستم مدیریت محتوای خیلی قدیمی و غیر رایجی به نام زوپس ساخته شده بوده و از سال ها پیش دیگه منابع فارسی ای براش وجود نداشته.
و از اون طرف چنان دیتابیس سنگین، پیچیده و عجیب غریبی (و شما بخونید ترسناکی!) داره که مهاجرت به سیستم دیگه ای رو خیلی خیلی سخت تر می کنه.
از طرف دیگه به خاطر وصله پینههایی هم که این سال ها شده بود آپدیت سایت هم خیلی ریسکی بود.
از طرف دیگه موندن روی نسخه های قدیمی زوپس به شدت ممکن بود مسائل امنیتی به وجود بیاره.
سرتونو درد نیارم خلاصه!
برای جمع بندی همینو بگم که این اپدیت چیزی بود که از نون شب واجب تر و از چشمای باسیلیک ترسناک تر بود!
اما خب چیزی که هست اینه که همهی موارد هنوز انجام نشده. اینقدر که ایده و طرح و برنامه هست که این تغییراتی که میبینین فقط فاز اولش بوده.
خیلی موارد دیگه ای هست که به مرور به سایت اضافه میشه.
خیلی حرف زدم.
این وسط درد و دلم فک کنم کردم. 😅
بازم آخرش از سیریوس، گابریل و سالازار برای کمکهاشون تشکر می کنم.