جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: یکشنبه 17 فروردین 1404 10:25
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 03:22
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 560
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
آفلاین
نقل قول:

مروپ گانت نوشت:
عرض سلام مجدد.

می‌خواستم یه ایده‌ای بدم البته نمی‌دونم چقدر قابلیت اجرا داره و قبلا گفته شده یا نه فقط اومدم مطرحش کنم.

در مورد قالب می‌شه دوتا طراحی بشه. یکی مثل همین تاریک و یکی روشن‌تر. هدر اصلی توی اون روشنه آسمون هاگوارتزش روزو نشون بده. یکیم مثل همین و آسمون هاگوارتزش شب باشه. بعد اینا بتونن بر اساس ساعت روز عوض شن اتوماتیک ولی یه دکمه‌ای هم باشه که اگر کسی خواست خودش دستی مود رو عوض کنه و ثابت بمونه براش تا هر وقت که بخواد دوباره اتوماتیکش کنه. اون قالب روشن هم پیشنهاد میدم طیف رنگش ارغوانی اینا باشه.

درود!
بله اتفاقا این موضوع قراره اجرا بشه که اعضا خیلی راحت بتونن بین قالب روشن و تیره به قولی سوییچ کنن. البته هدر با سوییچ قالب تغییری نمیکنه اما هدر فعلی که به تازگی تغییر کرده برای هردو قالب روشن و تیره میتونه مناسب باشه. در مورد طیف رنگش هنوز تصمیم گیری نشده، اما مگه ارغوانی شبیه همین بنفش تیره قالب فعلی نمیشه؟ (آقایون واقعا در تشخیص رنگ‌ها مشکل دارن. )

ممنونم از پیام و پیگیری‌تون.
پانمدی.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دوشنبه 11 فروردین 1404 18:25
تولد نقش: 1398/04/17
آخرین ورود: چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 11:22
از: گیل مامان!
پست‌ها: 792
آفلاین
عرض سلام مجدد.

می‌خواستم یه ایده‌ای بدم البته نمی‌دونم چقدر قابلیت اجرا داره و قبلا گفته شده یا نه فقط اومدم مطرحش کنم.

در مورد قالب می‌شه دوتا طراحی بشه. یکی مثل همین تاریک و یکی روشن‌تر. هدر اصلی توی اون روشنه آسمون هاگوارتزش روزو نشون بده. یکیم مثل همین و آسمون هاگوارتزش شب باشه. بعد اینا بتونن بر اساس ساعت روز عوض شن اتوماتیک ولی یه دکمه‌ای هم باشه که اگر کسی خواست خودش دستی مود رو عوض کنه و ثابت بمونه براش تا هر وقت که بخواد دوباره اتوماتیکش کنه. اون قالب روشن هم پیشنهاد میدم طیف رنگش ارغوانی اینا باشه.
In mama's heart, you will always be my sweet baby
ارسال شده در: چهارشنبه 6 فروردین 1404 03:03
تولد نقش: 1401/05/11
آخرین ورود: جمعه 5 اردیبهشت 1404 20:51
پست‌ها: 45
مدیر شبکه‌های اجتماعی دیوان جادوگران
آفلاین
سلام نیکلاس عزیزم!

من خیلی این وسطا کاره ای نیستم ولی گفتم بیام بشینیم به یاد قدیما یه دمنوش سنگ جادو با هم بزنیم و برات یه سری توضیحات هم بدم.

نقل قول:
و قبلش میخوام بدونین که ارزش کار هاتون واقعا بالاست و این انتقادات من رو صرفا نظرات یک شخص در نظر بگیرین.

خیلی ممنونم ازت. هم از تو هم از همه بچه‌هایی که اینقدر به ما لطف داشتن و خستگی رو از تنمون در کردن. ❤️
انتقاد هم اصلا چیز بدی نیست و قطعا اگه مثل انتقاد‌های تو دلسوزانه باشه فقط به پیشرفت کمک می کنه.

در مورد رنگ تیره قالب جدید!

اولا که خیلی از بچه‌ها چه توی این تاپیک یا از طرق مختلف این درخواست تم تیره رو داشتن. البته که قطعا خیلی های دیگه مثل خودت و یا آریانا بیشتر سلیقشون تم روشنه.
اما با توجه به این که تم تیره موقع استفاده طولانی مدت کمتر باعث خستگی چشم میشه من تصمیم گرفتم تم رو اینجوری طراحی کنم.
البته که به زودی تم روشن رو هم حالا یا از طریق دکمه Toggle یا از طریق یه تم جداگونه اضافه می کنیم.

نقل قول:
دوم اینکه...آپدیت ...توضیحات نداشت؟

قطعا حرفت درسته و باید توضیحات منتشر می‌شد که پدفوت عزیز یه خبر منتشر کرد و یه چیزایی رو گفت.
اما نیکلاس، شاید باورت نشه توی این یکی دو ماه گذشته چه فشاری روی بچه‌ها و به ویژه خود سیریوس بوده که این پروژه ی سخت (و شما بخونید غیر ممکن!) انجام بشه.
حالا جدای از این که از همین دیشب تا حالا تعداد زیادی تغییرات و رفع باگ انجام شده.
و این وسط چقدر تلاش کردیم که برای این کار سایت در کوتاه ترین زمان ممکن دوباره باز بشه و بچه ها اذیت نشن و برای این تلاش خیلی فشار‌های بیشتر به تیم فنی وارد شد.
البته که هیچ منتی نیست و همه ما با جون و دل و برای عشقمون به جادوگران این کارو کردیم، اما اینا رو میگم که از این غلط‌های کوچیک چشم پوشی کنید و به حساب تنبلی نذارید. 🙂

نقل قول:
سوم اینکه من چرا هیچ تغییری نمی بینم؟

خب این چندتا دلیل می‌تونه داشته باشه.

مهم ترین دلیل اینه که احتمالا پیش زمینه داستان رو نمی‌دونی. این سایت مدت‌های زیادی بود که با مشکلات فنی زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد. هسته اصلی وبسایت ورژنش مربوط به ١٢ سال پیش بود و فکر می کنم ماژول ها از اون هم قدیمی تر بودن. همیشه وقتی قرار به اضافه و کم شدن امکانات خاصی بوده یا نشده، یا به علت مشکلات زیاد و ریشه ای سایت به شکل وصله پینه ای انجام شده.

چرا؟

چون این سایت با سیستم مدیریت محتوای خیلی قدیمی و غیر رایجی به نام زوپس ساخته شده بوده و از سال ها پیش دیگه منابع فارسی ای براش وجود نداشته.
و از اون طرف چنان دیتابیس سنگین، پیچیده و عجیب غریبی (و شما بخونید ترسناکی!) داره که مهاجرت به سیستم دیگه ای رو خیلی خیلی سخت تر می کنه.

از طرف دیگه به خاطر وصله پینه‌هایی هم که این سال ها شده بود آپدیت سایت هم خیلی ریسکی بود.

از طرف دیگه موندن روی نسخه های قدیمی زوپس به شدت ممکن بود مسائل امنیتی به وجود بیاره.

سرتونو درد نیارم خلاصه!

برای جمع بندی همینو بگم که این اپدیت چیزی بود که از نون شب واجب تر و از چشمای باسیلیک ترسناک تر بود!

اما خب چیزی که هست اینه که همه‌ی موارد هنوز انجام نشده. اینقدر که ایده و طرح و برنامه هست که این تغییراتی که می‌بینین فقط فاز اولش بوده.

خیلی موارد دیگه ای هست که به مرور به سایت اضافه میشه.

خیلی حرف زدم.
این وسط درد و دلم فک کنم کردم. 😅

بازم آخرش از سیریوس، گابریل و سالازار برای کمک‌هاشون تشکر می کنم.
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 19:49
تولد نقش: 1399/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 20:20
از: تارتاروس
پست‌ها: 307
آفلاین
آپدیت سایت اجرایی شد.

سلام خوبین؟ خسته نباشین. به به. منو که میشناسین. اومدم اعتراض کنم. و قبلش میخوام بدونین که ارزش کار هاتون واقعا بالاست و این انتقادات من رو صرفا نظرات یک شخص در نظر بگیرین.

خب... اول از همه اینکه...حاجی خدایی خیلی سیاهه.
یعنی سایت قبلی هم سیاه بود اما این یکی دیگه یه تخته سیاهه که ما با گچ روش مینویسیم. حالت روز نداره؟
چون اکثر وبسایت ها به صورت دیفالت حالت روز هستن و بر اساس خواسته ی کاربران نسخه ی شب اضافه میکنن. اما الان جادوگران تماما شبه. حالا شاید به خاطر سلامت جان خون اشام هاس یا من بلد نیستم.

دوم اینکه...آپدیت ...توضیحات نداشت؟
یعنی واقعا این اپدیت چی شد؟ چی عوض کرد؟ چیا پاک شد؟ چیا اومد؟ کاربران چی بهشون اضافه شد. مدیران چی بهشون اضافه شد؟

یه توضیحاتی جامع در مورد آپدیت، که به نظرم نیازه حتی اگه پابلیک نمیشه پشت صحنه باشه واقعا.

سوم اینکه من چرا هیچ تغییری نمی بینم؟
یعنی واقعا نمیبینم ها. یه شبکه پرواز اومده این بغل. اما قبلا هم بود به شکل دیگه. من هر چی نگاه میکنم. هیچی اضافه نشده.

و در آخر واقعا تغییر شکل دلگرام کننده است.
من جای تلوزیون رو عوض میکنم دلم باز میشه چه برسه به این که انگار جادو رو کلا عوض کردیم. اما ایا کابردیه؟

ممنون که شنیدین.
ممنون که با 3> طراحی کردین.
پاسخ به: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1403 19:23
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: شنبه 16 فروردین 1404 13:12
پست‌ها: 72
رهبر محفل ققنوس
آفلاین
درود و لوموس و این مسائل...

منم اومدم که به نوبه خودم در این امر حسنه سهیم باشم و اگه کمکی از دستم بر بیاد، دریغ نکنم. ولی در ابتدا لازم میدونم که از هلگا هافلپاف و سیریوس بلک عزیز تشکر کنم که این امر رو که تا چند وقت پیش داشتیم کم‌کم ازش ناامید می‌شدیم، برامون ممکنش کردن و امیدمون شدن! سیریوس و هلگای دست طلایی، امید تیم مایین. دستتون طلا خلاصه!

من این مدت هندم بند بود و نبودم و خلاصه وقتی اومدم سایت، دیدم عـــــــــــــــه! سایت داره بوم بوم میکنه و قراره زوم زوم کنم روش. ولی قبل اینکه زوم زوم کنم، باید عرض کنم خدمتتون که مطمئنا من و باقی دوستانی که میایم و از ایده‌هامون براتون میگیم، نمیدونیم که هر مسئله تا چه حد ممکنه و توانایی شما میتونه هندل کنه کار رو و اصلا ممکن هست یا نه! ( هرچیزی ممکنه! ولی خب...) پس نتیجتا بابت ایده‌های آرمانی خودم ازتون عذرخواهم و بر ناآگاهی من ببخشید خطای منو...

اولین چیزی که می‌خوام بگم، قابلیت نصب شدن سایته. مطمئنا بهش فکر کردین و منم فکر کردم. پس اومدم بگم! خیلی خوب میشه اگه سایت بتونه بیاد روی دسکتاپ یا منوی تلفن همراه و یه حالت نصب شدن داشته باشه که مثل باقی پیام‌رسان‌ها بحثش از مرورگر و اینجور چیزا جدا بشه. این قضیه تا حدی دسترسی ما رو به سایت راحت‌تر خواهد کرد.

در مرحله‌ی بعد کلی ایده‌های انیمیشنی و جالب دارم که بخوام اینجا بگم یکم ناجور میشه... ولی خلاصه اگه یا بازخورد بگیرم که امکانش هست، میریزم وسط همه‌رو!
YOU ARE THE LIGHT
JUST KEEP SHINING

ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1403 15:35
تولد نقش: 1402/12/01
آخرین ورود: امروز ساعت 11:06
از: هاگزمید
پست‌ها: 234
کیمیاگر
آفلاین
سلام مجدد

سیریوس جان میدونم که همین آپدیت فعلی هم به قول هلگا، کاری هست که نسل ها منتظرش بودیم و کلی وقت گیر و اساسیه و بعیده به چیزای دیگه فعلا وقت برسه اما چون اینجا بحث ایده هاست و تئوریه، گفتن ایده ها که خرجی نداره، از طرفی خودت هم کاملا استقبال میکنی از این موارد، بخاطر همین من یه ایده جدید هم بگم:

اگه بخوایم قضیه رو گسترده تر کنیم ... بنظرت میشه سایت رو شبیه شبکه های اجتماعی کرد؟ اگه جواب مثبت باشه بنظر من جایی که میشه اینو عملی کرد قسمت پروفایل های اعضا هست. منظورم اینه هر کسی بتونه تو چند کلمه یا جمله یه چیزی مثل توییت بزنه و دنبال کنندگانی داشته باشه که براشون نوتیفیکیشن بره که فلانی امروز اینو گفته یا قابلیت های اینچنینی در پروفایل اعضا. نمیگم استوری، چون قاعدتا عکس و ویدئو میخواد و بقول خودت هاست سایت نمیکشه الان.

اون توییت ها یا نوشته ها هم اگه بخواهیم با معناتر و باحال تر و ایفای نقشی تر باشه بهتره که در مورد ایفای نقش جادوگران و در قالب شخصیت ایفای نقش هر شخص باشه. این قضیه هنوز خیلی ابتداییه تو ذهن من و میشه روش بیشتر فکر کرد اما اگه بخوام همینجوری یهویی مثال بزنم، فرضا هاگرید میاد توییت میزنه "کی تخم اژدها میفروشه؟" و ماندانگاس فلچر هم جواب میده: "من" و این قضیه میشه یه سوژه توی ایفای نقش که ماندانگاس میخواد تخم تقلبی به هاگرید بندازه!

قربانت
فعلا
ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1403 11:31
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 03:22
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 560
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
آفلاین
سلام دوستان. ممنون از مشارکت خوبتون.
ببخشید من یکمی درگیر کارای فنی شدم و هــــی میومدم جواب بدم و هــــی یادم میرفت.

هیبرنیوس مالکولم

نقل قول:
سلام، من نمیدونم این ایده‌ی من جزو ایده هاییه که مطرح شده یا هنوز نشده، اما خب به هرحال می‌خوام بگم.

من همیشه وقتی می‌خوام لینک یه موزیک رو بالای پستم بذارم یا یه فیلمی رو ضمیمه‌ش‌ بکنم، خیلی دردسر میکشم. چون یا باید لینک رو مستقیم از یوتیوب بذاری که چون ه، ممکنه بعضیا نتونن ببینن و دردسرش زیاده
گزینه دوم هم اینه که از سایت های آپلودر استفاده کنیم که اینا هم تایمر دارن اکثرا، بعد یک مدت باطل میشن. حتی اگه نشه هم چهره‌ی لینک یکم ناجوره!
من نظرم اینه که فیلم و موزیک ها هم مثل عکس ها بشه توی خود سایت آپلود و ارسال کرد. و بالای پست، آیکون موزیک یا فیلم به همون صورتی بیوفته که عکس ها میوفتن.
و اینکه خیلی خوب میشه اگر بشه روی‌ پست ها هشتگ زد.
با تشکر از سیریوس، گابریلا و همه دست اندرکارانی که برای سایت زحمت می‌کشن.

ادیتور متن نسخه جدید سایت مشابه نسخه فعلی هستش تقریبا و گزینه‌ای برای نمایش پلیر کامل موسیقی یا فیلم نداره متاسفانه. فیلم و موزیک هارو توی سایت نمیشه آپلود کرد چون حجم هاست و سرویس محدودیت داره و خب اگر سایت خیلی سنگین بشه، هزینه های نگهداری بالا میره. اما میتونی با استفاده از کدهای HTML موسیقی خودتو توی متنت بذاری. الان یه نمونشو پایین میارم:

----- (به دلیل تداخل با قالب جدید حذف شد)

استفاده ازش رو یاد میدم به زودی به همه.
ممنون از لطفی که داری.

وینکی

نقل قول:
وینکی دونست این ربطی به قالب سایت نداشت ولی ربطی به قالب محتویات سایت داشت و هر بار که اتفاق افتاد، وینکی خواست تو دهن پدر زوپس زد و دندوناشو درآورد و توی مسلسلش گذاشت و مغزشو بست به رگبار تا آبمیوه شد و از دماغش ریخت بیرون و وینکی هنوزم راضی نشد و بازم بیشتر رگشو بارید و زد و زد و حتی وقتی دندونای پدر زوپس تموم شد، دندونای خودشو درآورد و گذاشت تو مسلسلش و بیشتر زد. ها!

مشکل وینکی این بود:

Har vaght Winky khaast ajnabi nevesht, noghte haash zesht shod.

هاپوعه دید؟

نقطه وینکی چرا ته جمله وینکی نبود؟ زوپس نقطه‌های وینکی رو فرستاد اول! زوپس نقطه‌های وینکی رو گرفت یه ورش! زوپس به وینکی اعلان جنگ کرد! وینکی تا وقتی عله و خاندانش به خاک دیجیتال ننشست، آروم نگرفت. هاپوعه باید نقطه‌های وینکی رو درست کرد!

وینکی جن مدوپردوز خووب؟

هاپوعه دید آقا! باشه چشم برای قالب جدید اعمالش میکنیم.

روندا فلدبری

نقل قول:
فکر کنم ربطی به مرورگر داشته باشه. من از مرورگر "اینترنت" استفاده می کنم. بنفش رنگه و یه دایره سفید وسطشه.
دستتون درد نکنه.

اهان پس مرورگرت این ویژگی رو داره. جالبه!
خواهش میکنم.

ایزابل مک‌دوگال

نقل قول:
راستش ایده‌ای برای قالب سایت ندارم، اما اگه نیاز به طراحی آیکون، پوستر، تصویرسازی های فانتزی و چیزهایی از این قبیل بود، حتما حتما حتما بهم اطلاع بدین!
ترکیب من و نرم افزار ایلستریتور خیلی جادوییه!

ممنون از اینکه اعلام حضور کردی. البته الان که این پیامو میدم دیگه توی گروه تلگرامی تیم فنی هستی.

آریانا دامبلدور

نقل قول:
سلام!
ایده‌ی اونجوری ندارم، صرفا خواستم بگم میشه ۳ و ۴ ها قشنگ متفاوت باشن؟ الان کلی باید زوم کنم هر دفعه که ببینم ۳ است یا ۴...

این به خاطر فونت هستش. توی سایت جدید فونت کلا متفاوته، پس این مشکل هم وجود نداره.

همین دیگه. من همین اطرافم.
پانمدی.
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1403/12/20 11:40:37
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/5 1:08:04
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/5 1:12:16
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:33:49
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:36:01
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:37:02
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:38:02
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:39:37
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:40:11
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:42:02
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/1/6 2:42:43
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 00:03
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 20:34
از: پیش داداشی!
پست‌ها: 116
آفلاین
سلام!
ایده‌ی اونجوری ندارم، صرفا خواستم بگم میشه ۳ و ۴ ها قشنگ متفاوت باشن؟ الان کلی باید زوم کنم هر دفعه که ببینم ۳ است یا ۴...
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1403 22:55
تولد نقش: 1401/10/30
آخرین ورود: جمعه 5 اردیبهشت 1404 01:11
از: حدشون که گذشتن، از روی جنازشون رد میشم...!
پست‌ها: 228
شفادهنده
آفلاین
راستش ایده‌ای برای قالب سایت ندارم، اما اگه نیاز به طراحی آیکون، پوستر، تصویرسازی های فانتزی و چیزهایی از این قبیل بود، حتما حتما حتما بهم اطلاع بدین!
ترکیب من و نرم افزار ایلستریتور خیلی جادوییه!
The loudest scream in the world is a tear that silently flows from the corner of the eye
تصویر تغییر اندازه داده شده

ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1403 16:16
تولد نقش: 1402/10/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 22:33
از: دنیا وارونه
پست‌ها: 238
آفلاین
نقل قول:
اینو من تاحالا ندیده بودم.  با چه گوشی اینکارو کردین؟ قالب جدید رنگ بندی قشنگی داره و به مراتب به روز تر هستش. امیدوارم ازش خوش بیاد.

فکر کنم ربطی به مرورگر داشته باشه. من از مرورگر "اینترنت" استفاده می کنم. بنفش رنگه و یه دایره سفید وسطشه.
دستتون درد نکنه.