پاسخ به: اطلاعیههای وزارت سحر و جادو!
ارسال شده در: شنبه 4 اسفند 1403 21:15
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 10:55
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
ای مردم غیور جامعه جادوگری!
ای شلحسو...سلحشوران همیشه آماده!
ای ملت همیشه دوپامین در رگهایتان جاری...
جنگ خبر نکرد و آمد. جنگ لاجرم به سراغمان آمد. وزیرتان که با شعار دوستی و دوپامین بر روی کار آمده بود، دوست نداشت که شاهد جنگ و خرابی باشد اما چرخ نامرد روزگار چنین واقعه ای را نصیب پانمدی و جامعه جادوگری کرد. چاره چه بود جز ایستادگی و دفاع از آزادی شما؟ باید تا آخرین لحظهای که خون در رگهایم بود میجنگیدم تا از شما دفاع کنم.
اما وزیرتان کوچکترین سرباز این جنگ بود!
در عین ناباوری و درحالی که با زیرشلواری خود در اتاق وزارتخانه دست به گریبان بودم و از تنهایی در چنین نبردی نمیدانستم چه کنم، ارتش مردمی سفید از راه رسید. ارتشی که از همان لحظه دیدنش اشک شوق در چشمانش جاری شد و زیرشلواری خود را به گوشهای پرت کردم و با عظم راسخ وارد میدان نبرد شدم.
نبرد خونین بود و جانها ستاند!
در آغاز و در طول این نبرد بیامان هر جان با ارزشی که از جامعه قشنگ ما کم میشد، تیری به قلب من فرو میرفت. هر نفری که از ارتشها به زمین میخورد، برایم چنان بود که انگار وجودم به زمین میخورد. اصیل پرست و مشنگ پرست، برای من همه عزیز و زیبایند. من میخواستم که همه در زیر یک چتر باشیم و دوستی کنیم و عشق بورزیم. اما نشد. مرلین سر شاهده!
سرانجام نبرد تمام شد و ویرانی ها ماند...
حالا که نبرد به پایان رسیده، نباید فرصت باقیمانده را از دست داد و همه باید دست در دست یکدیگر دهیم و همه چیز را از نو بسازیم. خرابیها را آباد کنیم و وزارتی از نو بسازیم. دستان آلبوس و گلرت را در دست هم دهیم و دوستیها را عمق ببخشیم. آخری نمیشه؟ ای بابا! حالا به هرحال باید تلاش کرد. از قدیم گفتن کار نشد نداره.
پیروز نبرد اما چه کسی بود؟
پیروز واقعی جنگها هیچکس نیست دوستان من! آری ما در برابر ارتش تاریکی پیروز شدیم و آنها عقب نشینی کردند اما مگر نه اینکه این همه صدمه به جامعه و وزارت و خود آنها وارد شد؟ جنگ جز ویرانی هیچ چیزی در چنته ندارد. گرچه که شما لایق شادی پس از گل...اهممم... یعنی شادی پس از پیروزی در چنین نبردی هستید. شادی کنید و بریزید در کوچه و خیابان و بخورید و بیاشامید و اسراف نکنید البته! اما بدانید که وزیرتان به فکر همه جامعه جادوگری است و میخواهد همگی در صلح و آرامش و صفا در کنار یکدیگر زندگی کنند و کیفش را ببرند.
دوستدارتان.
وزیر پانمدی.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are