شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
تمامی کسانی که برای تست کلاه گروهبندی توکن پیشخرید کرده بودن، امروز میتونن از طریق این لینک در دومین مرحله از تست کلاه شرکت کنن.
به جز رفع باگهایی که در تست اول مشخص شد، تغییر دیگری هم در سیستم گروهبندی در این دور از تست ایجاد شده که از قبل برنامه ریزی شده و قرار بود تست در دو مرحله انجام بشه.
با پایان این مرحله، توضیحات کامل از تفاوت دو دوره گروهبندی آزمایشی که انجام شد به صورت عمومی ارائه میشه.
همچنین تمام گروهبندیهای این دور و دور قبل، موقتا به صورت ویدیوچک در دسترس سایر کاربران ایفای نقش قرار میگیره تا با سیستم جدید گروهبندی آشنا بشن.
در صورت موفقیت اجرای آزمایشی، از فردا گروهبندی در سایت با سیستم جدید انجام خواهد شد.
* لیلیث بن گروهبندی دور قبلش به خاطر قطع شدن سرویس گروهبندی ناقص مونده بود. لیلیث عزیز میتونه اول با ورود به لینک بالا، تست مدل اول رو تکمیل کنن، بعد از تکمیل، به من یا هلنا پیام بدن تا توکن دور دوم رو مجددا براشون فعال کنیم.
با تشکر از تمامی کاربرانی که در راهاندازی این سیستم جدید همکاری کردن.
گادفری میدهرست نوشت: امکانش هست واسه کامنت هایی که می زنیم و دریافت می کنیم، نوتیف داشته باشیم؟
سلام. در راستای پیشنهاد گادفری بگم که هر تاپیکی رو که باز کنین، پایینش باکسی با عنوان اطلاعرسانیهای فعال میبینین که گزینههای اطلاعرسانی داره. اگه در بخش رویدادهای تاپیک تیک "من را از پیامهای جدید در تاپیک جاری مطلع کنید." رو فعال کنین و روی "بهروزرسانی کنونی" کلیک کنین، هر پستی به جز خودتون (از جمله کامنت) که توی تاپیک ارسال بشه، مافلدا با پیام شخصی به شما اطلاعرسانی میکنه.
سلام به مدیران فنّی و غیرفنّی عزیز که قدردان تلاشهاشون هستم. در باب پیشنهادی که برای چت باکس داشتم، گفتم که پیامم رو اینجا هم بذارم که فراموش نشه و سر فرصت مناسب بهش رسیدگی بشه. هیچی دیگه، اگه میشه یه قابلیتی واسه چت باکس بذارین که در اون بشه دیگران رو تگ کرد یا رو پیامهاشون رپلی زد. و طبیعتا بابت این مسئله نوتیف هم دریافت کنیم. اراتمند شما؛ نیوتون اسکمندر.
از امروز حوالی ساعت 2 بعد از ظهر تا نزدیک ساعت 2:40 سایت به دلیل برخی مشکلات فنی و امنیتی از دسترس خارج شد. ضمن عذرخواهی و پوزش از تمامی اعضا و کاربران محترم، از اکنون سایت بدون هیچگونه مشکلی در دسترس همگی قرار دارد. لطفا در صورت برخورد با هرگونه مشکل جدی فنی و امنیتی، آن را به مدیریت فنی سایت اطلاع رسانی کنید.
گادفری میدهرست نوشت: امکانش هست واسه کامنت هایی که می زنیم و دریافت می کنیم، نوتیف داشته باشیم؟
درود گادفری. خوبی؟ همه چیز خوبه؟ حداقل امیدوارم اینطور باشه.
درخواستی که داری، خیلی درخواست معقولیه و همچنین تا حدودی از لحاظ فنی هم برامون ضروری بنظر میرسه. یه نکته بگم امیدوارم پذیرا باشی؛ یکمی کارهای فنی عقب افتاده و جمع شده باقی موندن. یکسری مسائل فنی که از قدیم اولویت بندی شدن و وظیفمونه انجامش بدیم. ولی پیشنهادی که دادی رو حتما توی لیست قرار میدم. سعی میکنم در اسرع وقت انجامش بدیم.
دابی پول هم داد؟ خیر! دابی پول گرفت. دابی شیفتهی مال دنیا! دابی بد!
نفری 100 گالیون هزینهی داوطلبی بود. برای چیزی که ندونست چی بود چرا باید پول خرج کرد؟ اونو دیگه خودتون دونست. ولی هزینهی انجام همین کار بعد از عرضهی عمومی، ممکن بود خیلی بیشتر از این بود. شاید هم اصلا قابل خریدن با گالیون نبود. تازه ظرفیت تست هم محدود بود! دابی بازارگرم! دابی بد!
آیا ممکن بود بعد از تست به نظرتون چیز جذابی نرسید و حس کرد گالیونتون رو دور ریخت؟ کاملا! دابی کلاهبردار!
اگر دلتون خواست قمار کرد و عشقی پول داد و در این تست شرکت کرد، به زوپس مارکس جادوگران مراجعه کرد و 100 گالیون برای دابی صندوق به قندوق کرد.
داوطلبها کی تونست در تست شرکت کرد؟ هر وقت سگ سیاه قربان پاچهی ماژول رو ول کرد! فعلا قربان مشغول گاز گاز کردن بود. دابی پیشفروش کرد و برای تحویل وعدهی سر خرمن داد! دابی بد!
اون آیکونهای قلم پر رنگ و وارنگ بود کنار اسم تاپیکا؟! دابی 18 سال نتونست فلسفهشون رو فهمید! و حذفش کرد!
نمادهای جدید:
1. در صورتی که از آخرین بازدید شما از تاپیک، پست جدیدی در تاپیک ارسال شده باشه، یک چراغ چشمک زن کوچیک پیش از اسم تاپیک نمایش داده میشه. یعنی پست سین نشدهای وجود داره!
2. بالای عنوان هر تاپیک، به جای قلمپرهای قبلی، یک آیکون به نمایش درمیاد که نشانگر کاربرد تاپیکه. این آیکونها (که به زودی توسط مدیر سایت و ناظران انجمنها برای تمام تاپیکها ثبت میشه) به شرح زیر هستن:
رول نویسی تک پستی / فن فیکشن
رول نویسی گروهی
گفتگوی غیر رول
فروشگاه
آموزشی (کلاس / نقد)
اطلاعیهها
پ.ن: آیکونها قبل از نهایی شدن یکی دوبار تغییر کرده، ممکنه برای شما آیکونهای قبلی که چندان واضح نبودن به نمایش دربیاد. در این صورت یک بار کش مرتبط با جادوگران رو از مرورگرتون پاک کنید.
با توجه به تجربه تلخ و پرتکرار از دست رفتن پستها در اثر بسته شدن تصادفی تب، ارسال نشدن پست و ... قابلیت جدیدی به سایت اضافه شد که به صورت خودکار متنهایی که در بخش ارسال پاسخ / ارسال پیام شخصی در حال نگارش هستند را در سیستم خود کاربر ذخیره کرده و هنگامی که مجددا به پخش پاسخ وارد شوید این متن را بازنشانی میکند. این فرآیند برای هر تاپیک / کاربر یک متن جداگانه ذخیره کرده؛ و در صورت نگارش همزمان در تاپیک های مختلف / پیام به کاربران مختلف، همگی در حافظهی مرورگر شما باقی میماند؛ و در هنگام پاسخ مجدد به هر تاپیک / کاربر، متن مرتبط با همان تاپیک / کاربر را نمایش میدهد.
لازم به ذکر است که این قابلیت تنها در صفحهی پاسخ (و پیام شخصی) وجود دارد. بنابراین پاسخ سریع انتهای تاپیک شامل این موضوع نیست.
پ.ن: لطفا این قابلیت را جایگزین ذخیره کردن محتواهای در حال نگارش خود در جای امن نکنید. امکان وجود باگ، یا پاک شدن اطلاعات مرورگر شما وجود دارد!
ویرایش: قابلیت ذخیره خودکار به ویرایشگر TinyMCE هم اضافه شد!
عرض سلام و درود و احترام و خداقوت و همهی انرژیهای مثبت و اینا، خدمت مسئولین و مدیران عزیز و محترم فنی سایت!
خدمت رسیدم که در ابتدا بابت قالب جدید سایت تشکر کنم. این جدیده که کنتراست تیرگی طیف رنگی رو یکم بالا برده و در عین تیرگی، رنگهای سایت رو روشن کرده اصلا خیلی ماهه! خیلی عسله لامصب! دست و پنجهتون سلامت واقعا! خیلی زحمت میکشید...
و بعد، برحسب نیاز یه ایدهای رو مطرح کنم. آقا من خیلی با این مشکل سر و کله نرم میکنم و دست و پنجه میزنم. توی باقی پیامرسانها، چه ایرانی و چه خارجی وقتی حرفی نداری که بزنی و مکالمه رو قطع میکنی، یه ریاکشن هست که اونو میزنی تا نگن آقا طرف سین کرد، چیزی نگفت. چقد زشت و خجالت و اوفها بر تو و داستان... ولی خب توی پخ ما همچین چیزی نداریم. یهو مثلا طرف میره و بعد تو با خودت میگی که ناراحت شد؟ نشد؟ مشکلی داره؟ مشکلی دارم؟ الان چی شده؟ من به شخصه خیلی همچین حرکتها میزنم و یهو محو میشم و به این فکر هم میکنم که طرف ناراحت نشه...
ایدهای که داشتم، این بود که اگه بشه و امکانش هست و زیاد هم وقتگیر نیست، فیلدهای سهگانه پخ چهارتا بشن.
حالا اگه بشه یه فیلد کنار اون قسمتی که نشون میده پیام سین شده یا نه تحت عنوان لایک یا پسند باز بشه، که وقتی روی پاسخ پخ میزنی، یه گزینه باشه حالت on و off که حالا آخر و قبل گزینه ارسال باشه یا هرجای دیگه، و اون طرف توی فیلدها همینطوری یه اسنیچ باشه که وقتی روی on تنظیم میکنیم، اسنیچه پراش باز بشن و وقتی روی off هست، پراش بسته باشن. که به معنی لایک باشه و طرف بفهمه که ما سین کردیم و موافقیم یا ریاکشن نشون دادیم. نه اینکه بیتوجه بودیم.
یا حتی اگه این موضوع قابل اجرا باشه چه بسا بهتر باشه که ریاکشن داشته باشیم. که بهجای اون دو گزینهی on و off، یه فیلد نوشتاری باز بشه که فقط کد شکلک و ایموجیهای سایت رو قبول کنه. و اونطرف توی فیلد همون شکلک رو نشون بده. که بازم ریاکشن ما باشه و فکر نکنن توجه نکردیم.
نمیدونم اینا چقد قابل اجراست و میدونم اجراش ضرورتی نداره اصلا! ولی اگه وقت کردین و لازم دیدین، ممنون میشم یه وقت کوچولو روش بذارین و بهش فکر کنین.