شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اومدم که اعلام آمادگی کنم برای عبور از درگاه جهنم. میشه من هم توی جهنم راه بدین؟
صدای سالازار اسلیترین:
کریدنس بربون،
خیلی وقت بود که منتظرت بودم، کریدنس. تاریکیای که در وجودت داری، نیاز به پرورش داره، و شاید فقط در جهنم، در کنار جادوگران سیاه دیگه، بتونی روزی به بهترین نسخهی تاریک خودت تبدیل بشی… اگه از خودت و مسیر تکاملت نترسی، و خودت رو کامل به اعماق تاریکی بسپاری.
بریم سراغ مأموریت:
گناه اول: به عنوان اولین مأموریت، به تاپیک «آبی مثل... ریونکلاو!» برو و یک خاطرهی تاریک از خودت تعریف کن. خاطرهای که در اون به تاریکترین نسخهی ممکن از خودت نزدیک شدی، شاید حتی اونقدر تاریک که خودت هم ازش ترسیدی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/29 14:10:37
ما گناه دوممان را در دو پست جوتیوب (قسمت اول و قسمت دوم ) نوشتیم! باشد که لذت ببرید!
صدای سالازار اسلیترین:
لرد ولدمورت،
خیلی خوب تونستی حقهی هلگا هافلپاف برای ورود به خونهی ریدلها رو برملا کنی و جلوش رو بگیری. اون از هزار سال پیش هم هی دوست داشت شبها بیاد سراغ مکانهای اسرارآمیز ما، و ما هم از همون موقع متوجه حقههاش شدیم و نمیذاشتیم شبهنگام حتی بهمون نزدیک بشه. اصلاً مار خونوادگی ما رو چه به ازدواج با یه فرد خارجی، اونم از طریق سایت همسریابی جادوگر و ساحره؟ خودمون تو تالار اسرار الان یه مار دراز براش درست میکنیم، برن به پای هم پیر شن.
بریم سراغ مأموریت:
گناه سوم: محل تاپیک رو این بار به خودت میسپاریم، نوهنوادهی ما، چون تو هم مثل ما بینش بالایی داری و میتونی بهترین و سختترین مسیرها رو برای خودت انتخاب کنی، و با انجام مأموریتهات و قلم تاریکی که داری، لبخند خشونتآمیزی بر لبهای ما بیاری.در نتیجه، جا از شما، موضوع از ما (میتونه سه پست مرتبط و ادامه دار باشه، میتونه هم سه پست غیر مرتبط و جدا باشه): ولدمورت و یک روز معمولی در بدن یک ماگل ایرانی: او که از سرِ اشتباه با یک ماگل عوض شده، حالا باید کار کند، قبض بدهد و با اینترنت ضعیف زندگی کند. تراژدی مطلق.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/29 14:04:37 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/29 14:04:57
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
پرشهات رو با دقت دنبال کردیم، بهویژه اون لحظهای که با چوب پرشی از جلوی ما توی دریا عبور کردی. همونجا فهمیدیم که چوب پرشیتو به چوب پرشی جادویی ارتقا دادی. تبریک، به پایان راه نزدیک شدی؛ فقط دو گناه دیگه باقی مونده.
بریم سراغ مأموریت:
[b]گناه ششم: توی پنج گناه اول، سراغ خصوصیات اصلی گابریلا رفتیم. اما حالا وقتشه که از اون فاز عبور کنیم و چند تا بعد سوپرایزی رو رو کنیم: تا نشون بدیم که شخصیتت تکبعدی نیست و تو لحظات مختلف میتونه پیچیدهتر و عمیقتر ظاهر بشه.
برای این کار، به شش تا تاپیک مختلف در مجموعه انجمنهای هاگوارتز سر بزن (بهدلیل فضای انتخاباتی، تا دو تا از اون پستها هم میتونه توی تاپیکهای مربوط به انتخابات باشه). تو هیچکدوم از پستهات به اون خصوصیت اصلی اشاره نکن؛ در عوض، سعی کن خصوصیات جزئیتر و کمتر دیدهشدهت رو پرورش بدی و نشون بدی.
بعد از تموم شدن مأموریت، بیا اینجا گزارش بده که توی هر پست کدوم خصوصیت رو به نمایش گذاشتی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/22 15:22:19 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/3 15:59:18 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/3 16:04:24
ما در دفترچه ریدل با کسی گفتگو کردیم که نبود. امیدواریم از خواندنش لذت ببرید.
لطفا گناه دوم سخت ما را بدهید!
صدای سالازار اسلیترین:
لرد،
ما سختی مأموریتها رو تعیین نمیکنیم؛ ما فقط مأموریت میدیم. اینکه چقدر سختش میکنید، بستگی به خودتونه. ما فقط خودخواهانه چیزهایی رو درخواست میکنیم که دلمون میخواد از قلم زیبای شما بخونیم.
بریم سراغ مأموریت:
گناه دوم: نجینی عاشق شده. توی یه روز بارونی، با ذوق میاد توی خونهی ریدل و با خوشحالی به باباش میگه بالاخره داماد پیدا کرده! ولی بعد از کمی پرسوجو مشخص میشه که دامادی که انتخاب کرده، دم خودش بوده و با گاز گرفتن اون، ابراز علاقه کرده. این ماجرا رو در قالب دو پست توی تاپیک «جوتیوب» روایت کن: اول، اعتراف عاشقانهی نجینی، و دوم، پیدا کردن یه شوهر واقعیتر برایش!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/20 11:42:28
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
من هم به داداشی کمک کردم، هم رفتم مهمونی! ولی مهمونی اصلا خوش نگذشت! دوست نداشتم! اینجا خاطراتمو ثبتیدم!
صدای سالازار اسلیترین:
آریانا،
انتخاب، یکی از سختترین کارهاییست که یک جادوگر باید انجام بده؛ انتخابی که شخصیت واقعیات رو نشون میده. خیلیها هستن که در طول روز، با حفظ تمام گزینهها، از هر کاری یه ذره انجام میدن تا مجبور نشن تصمیم بگیرن. اما این جادوگرها، عادی باقی میمونن و هیچوقت به پتانسیل واقعی خودشون نمیرسن. جادوگران بزرگ، مثل آلبوس دامبلدور، کسانیان که انتخاب میکنن، حتی اگر انتخاب سخت باشه، حتی اگر انتخابشون به قربانی شدن یک جادوآموز هاگوارتز منتهی بشه.
بریم سراغ مأموریت:
گناه دوم: چون تو در گناه اول انتخاب نکردی، حالا وقتشه که قدرت انتخاب کردن رو در عمل نشون بدی. این انتخاب میتونه بین هر دو گزینهای باشه (ساده یا دشوار، معمولی یا عجیب) مهم اینه که یکی رو با قاطعیت انتخاب کنی. به تاپیکهای «مکانهای اهریمنی» و «شیطنتهای گریفیندوری» برو و نشون بده آریانا چطور با اراده تصمیم میگیره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/20 11:36:24
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ما گفتیم دو تا گناه، تو با پنج پست رفتی سراغ نبرد تابستون! نکنه الان بگیم سه تا پست بزن، با دهتا برگردی؟ کانالی که شروع کردی خیلی خوب بود و محتوای جذابی هم داشت. حواست بهش باشه، چون ما منتظر برنامههای بعدیت هستیم.
بریم سراغ مأموریت:
گناه سوم: وقتشه به جمع همگروهیهات بپیوندی و در کنار اونا کمی ایفای نقش کنی. دیدیم معرفی شخصیتت هم عوض شده؛ حالا این بم جدید رو ببر کنار باقی اعضای ریونکلاو تا ببینیم توی فضای گروهی چی ازت در میاد. در سه تاپیک زیر (هر کدوم حداقل یک پست، مجموعاً سه پست) بنویس و داستان رو با ورود شخصیت خودت جلو ببر: شبی از شبهای ریونکلاو، ۩کافه ریون۩ و خوابگاه پسران ریونکلاو.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/18 9:57:36
اول به اتاق ضروریات رفتم و چون خیلی گشنهم بود و آلنیس هم میخواست غذا بپزه، ازش سوء استفاده کردم و هرچی ماده اولیه در میاوردو میذاشتم تو دهنم تا سیر بشم.
بعدش رفتم به ماجراهای مرموز مدرسه هاگوارتز. اینجا نحسی میخواست باهام مچ بندازه، ولی من به جاش دو کفتر عاشق رو انداختم وسط تا به جای من خونشون رو تقدیم شوالیه خونآشام کنن و اینطوری جا خالی دادم از نحسی!
مقصد بعدی جنگل ممنوعه بود. نیمهی اسلیترینی وجودم یهو رگ غیرتش زد بالا و تصمیم گرفتم تالار اسلیترین رو از دست فضولیای مودی نجات بدم!
آخرم تو هاگوارتز در تاریخ به کلاهگروهبندی کمک کردم تا به خواستهش یعنی اذیت کردن جادوآموزان برسه!
حالا هم اومدم پنجمین گناهم رو تحویل بگیرم.
صدای سالازار اسلیترین:
گابریلا،
با اینکه مأموریتها یکییکی دارن سختتر میشن، اما بهخوبی از پسشون برمیای. کاملاً مشهوده که آموزشهای جهنمیمون اثر خودش رو گذاشته؛ نهتنها خودت مأموریتها رو عالی انجام میدی، بلکه با خلاصهنویسیهات کاری کردی که بقیه هم راحت و بدون دردسر گناه کنن!
بریم سراغ مأموریت:
گناه پنجم: به انجمن «سرسرای چهارگانه» برو و در قالب ۵ پست جداگانه، در تاپیکهای گروهها (بهجز ریونکلاو)، پستی ارسال کن. در هر پست، گابریلا سوار بر چوب پرشی (Pogo stick) وارد سوژه میشه، فقط یک جملهی دیالوگی میگه، و به همون سرعت از صحنه خارج میشه. ادامهی داستان باید بدون اختلال و به شکلی طبیعی جلو بره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/15 21:37:56
سالازار عزیز و ارجمند مفتخرم که آمادگیم رو برای گرفتن نخستین گناهم و به رخ کشیدن باری دیگر جادوی بیبدیل و خاص مالفوی هارو اعلام بدارم
صدای سالازار اسلیترین:
لوسیوس،
به جهنم خوش آمدی. خانوادهی مالفوی همواره جایگاه خاصی در جامعهی جادوگری داشتهاند، و هر نسل، ویژگیهایی را به ارث برده که برای همگان شناختهشدهاند. بهویژه خودت، لوسیوس، که بهعنوان یکی از برجستهترین جادوگران سیاه، حتی بیش از دیگر اعضای خانوادهات شناخته شدهای.
بریم سراغ مأموریت:
گناه اول: در میان ویژگیهای خاصت، علاقهمندیم یکی از آنها را بهطور برجستهتر ببینیم. بنابراین، یکی از خصیصههای اصلی لوسیوس مالفوی در زمینهی خباثت را انتخاب کن، به تاپیک «جام آرزوهای اسلیترین» برو و لوسیوس را فعالانه وارد سوژه کن تا این ویژگی را بهخوبی به نمایش بگذاری. پس از آن، به اینجا بازگرد و برایمان توضیح بده که کدام ویژگی را انتخاب کردی و چطور در آن پست پرورش دادی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/15 21:19:54
«قدرت نه در فریاد، که در سکوتیست که دیگران را وادار به اطاعت میکند...» [پیوسته در سایه، اما همیشه در بازی]
ما گناه اولمون رو انجام دادیم. امیدوارم خیلی گناهکارانه و تاریک و ترسناک و لرزان و خوب باشه! ممنون از اینکه این ماموریت رو به من دادید. تا گناه بعدی، خدانگهدار.
صدای سالازار اسلیترین:
کاسیوپا،
ورودت به تاریکی و انتخابهای اولیهات بهخوبی نشون دادن که کمکم در حال درک قدرتی هستی که تاریکی عرضه میکنه. حالا وقتشه که قدم بعدی رو با دقت و عمق بیشتری برداری.
بریم سراغ مأموریت:
گناه دوم: متوجه شدم هنوز در شبکه اجتماعی هاگوارتز کانالی برای خودت نساختی. به تاپیک جوتیوب برو، کانالی تأسیس کن و دو پست دربارهی اقداماتی که در مسیر تاریکی انجام دادی یا بهشون علاقهمندی تولید کن و منتشر کن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/15 10:00:35
.Everything could be achieved with effort همهچیز با تلاش به دست میآید.
من ماموریت اولم رو انجام دادم. مجبور شدم به خاطرات قدیمی سر بزنم تا ماموریت رو کامل کنم و واقعا توی مسیرش به چیزهای خوبی برنخوردم... شما هم از من میشنوید خیلی سمت خاطرات و دفترچه خاطرات و آلبوم و اینا کلا نرید. اتفاقات جالبی نمیفته معمولا.
من آماده ماموریت دومم، فقط اگه بشه آدرسش سرراست باشه، ممنون میشم.
صدای سالازار اسلیترین:
سو،
به نظر میرسه باید کمالگرایی رو هم به فهرست بلندبالای ویژگیهات اضافه کنیم؛ فهرستی که با دقتی تحسینبرانگیز از خصوصیات مثبت و منفیات تهیه کردی. بعضی از این ویژگیها در خدمت تاریکی قرار میگیرن، بعضیها هم فقط به کمی اصلاح نیاز دارن تا بهدرستی در مسیر تاریکی بهکار گرفته بشن.
بریم سراغ مأموریت:
گناه دوم: همچنان در تلاش برای پیدا کردن کلاس معجونسازی، با استرسی عجیب در راهروهای هاگوارتز پرسه میزنی. در مسیر جستجویت، به دو مکان میرسی: تالار اسرار و انبار معجونها. سراسیمه وارد این دو سوژه شو و نشون بده آیا بالاخره به کلاس معجونسازی میرسی یا همچنان در پیچوخم سوژهها سرگردانی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/15 9:56:17