دینگ دینگ!
آکی گلکسی S24 ULTRA اش را از جیب کیمونو اش در آورد و به متن آخرین پیامی که برایش ارسال شده یود خیره شد.
نقل قول:
همکار گرامی، حقوق تیرماه معاونت هاگوارتز برای شما واریز شد. موفق و پیروز باشید!
لبخند که چه عرض کنم، دندان های سامورایی تا بناگوش نمایان شد.
ـ کاتانا چرا فس فس می کنی؟ سریع تر کار کن دیگه!
ـ
←
!در آن طرف خود او نیز، با سرعت 2x مشغول تمیز کردن پایگاه بسیج خاک خورده شد!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
درود
امیدوارم حالتون خوب باشه.
با گرما چه می کنید؟ جادوآموزان عزیز توجه داشته باشید این ویروس جدید رو نگیرید! هر کی ویروسی بگیره، 50 امتیاز از گریفندور کم می کنم. اعتراض و اینا هم یوخ!
مایلم شرایط اردو اول رو براتون شرح بدم. لطفا به تک تک قوانین و شرایط توجه داشته باشید.
تیم مدیریت تصمیم گرفته برای اردو اول شما رو ببره به دنیای موازی!عجیبه می دونم!

حالا منظورم از دنیای موازی چیه؟!
چی میشه اگه یه روز از خواب بلند شی و ببینی روح شخصیتت در دنیای جادوگران داخل شخصیتت در دنیای واقعی هست؟! یا مثلاً یه آجر فرود بیاد روی سرت و یهو ببینی، تناسخ اتفاق افتاده و روح شناسه ات رفته جای خودت و داره کنکور میده؟ در کل قراره روح شخصیتت در سایت، وارد کالبدت خودت در دنیای واقعی بشه و جای تو زندگی کنه.
مثال بخوام برات بزنم میشه این! میبینی؟ آکی بینوا رو بردم تو کالبد خودم و چند ساعتی رو مهمون همکارای دیوونم بود.

شما برای شرکت و ارسال تک پستی هاتون در اردو از همین الان تا ساعت 23:59 دقیقه روز 26 تیرماه فرصت دارید.
منتظر پست های خوب و عجیب تون در دفترچه خاطرات گمشده هاگوارتز هستم!

آیا فکر کردید تموم شد... خسته نباشید و اینا.. نه خیر! در خدمتتون هستیم همچنان!
از اونجایی که ممکنه بعد از گشت و گذار تو دنیای موازی خسته شده باشید، در گام بعدی دعوتتون میکنم به حمام ارشدها!
همانطور که تنی به آب می زنید و این حرفا توجه تون رو به پست جناب مدیر هم جلب می کنم.
خلاصه سوژه: دابی پس از غیبت دامبلدور، تصمیم می گیره قوانین هاگوارتز رو عوض کنه و بین جادوگران، ساحره ها و موجودات جادویی تبعیض قائل نمیشه. این قانون به این معناست که دیگه اختلاف طبقاتی وجود نداره. در اولین گام، او حمام ارشد ها رو تبدیل به یه حموم برای عموم می کنه و...
پیشنهاد دابی: فعلا خط داستانی و گره خاصی نداریم توی سوژه. میتونید خرده روایتهای خودتون از هاگوارتزی که در راستای ایجاد برابری و ایدههای چپی و ووک طور، «دابیایزه!» شده بنویسید یا خرده روایتهای همدیگه رو شرح و بسط بدید. حضور شخصیتها در همین موقعیتها و ساختارهای جدیدی که دابی وضع کرده، یا تعریف کردن موقعیتها و ساختارهای جدید و مشابه با خلاقیت خودتون. پستها نه کاملا در ادامهی هم هستن و نه کاملا مجزا.
شما برای شرکت و ارسال پست هاتون در این تاپیک نیز از همین الان تا ساعت 23:59 دقیقه روز 26 تیرماه فرصت دارید.
نکته آخر و مهم: هر شخص از هر کدام از هر کدام از دو تاپیک ذکر شده در بالا فقط می تواند یک پست (مجموعا دو پست) را تا ساعت 23:59 روز 26 تیرماه گزارش کند.
در صورت وجود هر سوال یا مشکلی برام جغد بفرست!

فعلا!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

)

رو همین حساب دوباره این دخــ ... یعنی معاون مدرسه دست به کار شد و برای شما معجونی تهیه کرد بلکه از این حال دربیاین!
چقدر میگرفتین برای اردوی جهادی رفتن؟
اگرچه قطعا چپتون پره ... ما هم مجبوریم جایزه بدیم دیگه! بیا اسمیت. نوادهی سالازار که میشه همون معاون مدرسه برات خیار سالازارنشان درست کرده.