جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: قلم‌پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 13 تیر 1405 22:54
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام ارباب و تنها ارباب
اربابا موقع خوندن مصاحبتون از ذوق فقط داشتم پتو رو گاز میزدم
تجربه خیلییییی دوست داشتنی و جالبی بود شناخت اربابِ خارج از سایت.
راجع به اینکه گفتید اسلیترین قدیمی پسنده هم کاملا تکذیب میکنم
رو هم رفته دو ماه هم نیست که اومدم اسلیترین و عااااااشقشم !
در کل خیلیی خفنید ارباب
من هم فنتونم
میبینم که اینجا یه خبراییه
ارسال شده در: شنبه 13 تیر 1405 18:05
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
نقل قول:
۱۸- رابستن و بچه. موجود فضایی دوست‌داشتی که حرف زدن خیلی باحالی داشت. ایده‌ش چطور و کی به ذهن رستید؟ سوالات اگر مربوط به گذشته‌ی دور باشه. برای من که حافظه‌ی اقتصادی دارم. کار رو سخت می‌کنه. انتخاب شخصیتی که بخاطر ارتباطش با بلاتریکس لسترنج یکی از شخصیت‌های مورد علاقه‌ام توی فیلم بود. ولی غیر از این بقیه‌ش با فکر در مورد یک شخصیت که تا حالا تو ایفا ندیدم اتفاق افتاد. نوع حرف زدنش از اول باهاش نبود و یکم بعد از ایده‌ام کردنش بهش اضافه شد. بچه هم بعد از نوع حرف زدنش.

شاید باورتون نشه ولی هرپو یادشه که وقتی در تابستان 98 واسه شخصیت‌پردازی شناسه‌ قبلیش از لرد اسبق السباق یه ریزمشورتی گرفت، لرد براش رابستن رو مثال زد که داشتن باهم گفتمان می‌کردن چی به رابستن اضافه بشه. اولش ایده‌ی توپ داشتن بود که بعد دیدن که نه، این بعد از یه مدتی تکراری و کم‌کاربرد میشه و بعدش به ایده‌ی بچه رسیدن. ولی دیگه جزییات بیشتر رو برام نگفتن و اگر گفته بودن به سمعتون می‌رسوندم.

هرپو بعد از خوندن مصاحبه بسیار اندر تفکر شد که چه چیزی می‌تونه باعث بشه بعضی آدم‌ها عشق‌ورز باشن و بعضی دیگه نه، چندان دلبسته‌ی چیزی یا کسی نشن. آیا وجود آدم‌های عشق‌ورز در محیطی که در اون نمو می‌کنیم باعث می‌شه چنین ویژگی‌هایی در ما هم به‌وجود بیاد؟ هرپو قبلا چنین تئوری‌ای داشت ولی مثال نقضی رو دید و هرچی باهاش ور رفت نتونست رابطه‌ی علت و معلولی نقضیت‌اش رو پیدا کنه. لذا بعد از اینکه دید با این فکرا به جایی نمی‎رسه، یواش‌یواش مصمم شد که از مطالعه‌ی آدمیزاد دوپا دست بکشه و با عنکبوت‌ها بازی کنه.

در دل اما خجسته‌دل شد که انسان‌های خجسته‌دل نیز در دنیا وجود دارند. شاید پروژه‌ی نابودی کره‌ی زمین را به تعویق بیاندازد.

و سپس احساس می‌کند که کمی زیادی تفکرات خویش را بازگو نموده بدون آنکه جو آن را بطلبد، اما دکمه‌ی ارسال را زده و دیگر کاری نمی‌شود کرد. پیش به سوی چیپس ماست‌موسیر.
ویرایش شده توسط هرپوی کثیف در 1405/4/13 18:39:35
ارسال شده در: شنبه 13 تیر 1405 16:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بر خودمان!

به نظر می‌رسد این بچه تحمل ابهت ما را نداشته و سر به بیابان گذاشته است. این شد که خودمان کارهای مصاحبه را کردیم.

شناخت ما برای شما افتخار است. عشق کنید!

پ.ن: به ما گفتند که بگوییم می‌توانید بعد از خواندن مصاحبه در همین تاپیک در موردش صحبت کنید.

پیوند فایل:

zip 49444_6a48fe8a8b57d.zip اندازه فایل: 1,708.94 KB; بازدیدها: 80
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/4/13 16:11:19
ارسال شده در: پنجشنبه 11 تیر 1405 12:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من میترسم خودش رو به عنوان بستنی خورده باشن.
چون نزدیک ده روزه خبری ازش نیست تو ده و کوچه و حوالی گریمولد.

براش از همینجا پاترونوس میفرستم، اگر نیومدش تا فردا، شما خودت بفرست جوابارو. مردیم از فضولی.
(توی یه pdf خوشگل موشگلی چیزی. اگر لازمه فایلش توی سایت آپلود بشه حتما بگو.)

@کوین کارتر
@لرد ولدمورت
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 11 تیر 1405 00:10
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
برو از بچه محفلی‌تان بپرس!

ما خیلی وقت است که جواب‌ها را ارسال کردیم. عقل که ندارد. حتما فکر کرده بستنی‌ است و آن را خورده.
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 تیر 1405 20:33
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
این مصاحبه ولدی خان چی شد؟
به هرحال خیلی مشتاق بودیم بخونیمش.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 22:10
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود لرد ولدمورت کبیر.
خوبین؟
لرد قبلی رو می شناختین؟
از نزدیک دیده بودینشون؟
به نظرتون لرد بودن چه حسی داره؟
ایا مثل معلم ها بعضی وقت ها این حس میاد سراغتون که نکنه با اینده ی این ادم ها بازی کنم؟ مثلا اون هایی که لردولدمورت رو سرمشق و مشوق خودشون میبینن!
من رو از نزدیک دیدین؟ شما همون هستین؟ یا باز هم یه لرد جدید تر اومده؟
ببخشید. واقعا چند وقت دور بودم و یادم نیست که ایا اینجا جاش بود یا صندلی داغ!

لیوان قهوه را جلوی ارباب میگذارد
میگم به نظرتون چرا اگه به کسی بخندیم پررو میشه؟ چرا ذهن اینجوریه که تا چیزی رو بدست میاره براش بی ارزش میشه؟
مثلا ما احترام و توجه یک نفر خیلی برامون مهمه و کلی تلاش میکنیم به دستش بیاریم، با احترام و تلاش؛ اما همین که بالاخره ثمر میده و بهمون توجه میشه، ذهن میگه خب دیگه...تیک خورد...انجام شد...دیگه نیازی نیست تلاش کنیم؛ و در همون لحظه دوباره رابطه به سمت دره میره. راه حلش چیه؟

چه قدر زمان کافیه که یک نفر تغییر کنه؟(کاملا کلی...هر تغییری)
آیا تراپی رفتین تا حالا؟
ایا تراپی رو قبول دارین و به نظرتون اثر بخشه؟
تراپی یه جورایی ترسناکه نه؟
همین که دسترسی بدیم به یک نفر که بیا تو و مشکلات رو حل کن. انگار که یه لوله کش بیاری خونتون لوله رو درست کنه. اون فقط لوله رو نمیبینه کل خونه زندگی رو میبینه. یه جورایی ترسناکه.
آیا ترس درستی نسبت به تراپی دارم؟ نرفتم هیچوقت.

نمایشگاه کتاب امسال مجازی بود.
خیلی بد بود مگه نه؟
من هر سال میرفتم. شما چطور؟

راستی تازگی ها یک جا کار پیدا کردم. خیلی محیط خوبی داره. با پر شور و شوق ترین رئیسی که تا حالا دیدم. وقتی گفتم یکی از تفریحاتم یه جاییه به اسم جادوگران. شگفت زده شد. اصرار کرد که حتما سایت رو براش بیارم بالا و ببینه و تمام صفحاتو چک کرد و برخورد کرد با رول لیسا تورپین و یه کم هم ازش خوند.
توی تمام مسائل همینطوری برخورد میکنه.
چنین ادم هایی رو من فقط توی این سایت دیدم. باورم نمیشد واقعا وجود دارن. یا من اونقدر خوش شانس باشم که با یکی شون رابطه ی خیلی جدی داشته باشم. حالا از اون طرف...
یه ساحره هست اتاق بغلی. خیلی پر روعه. میخوام بزنمش. بزنمش؟
حرصمو در میاره. بابا بشین سر جات جوجه. اگه احترامت رو نگه میدارم فکر نکن که...
هعی مرلین...

لردولدمورت ایا لذت میبرین یه جای شلوغ بنشینید و گذر آدم هارو تماشا کنید؟
ایا به نظرتون جالبه که ادم توی بارون روی چمن دراز بکشه؟
اگه برف بیاد و یه نوشیدنی داشته باشین که باهاش قدم بزنید. اون نوشیدنی چیه؟

این آستریکس خیلی رو مخه مگه نه؟
الان خوندم نوشته...با خانومت نمیدونم چی و چی و چی. بابا مردک تریکسی چرا لرد رو برای من اسپویل میکنی؟
ولی خدایی؟ پس لرد عوض شده دوباره؟ چرا لرد قبلی رفتن؟ سوالی که اول صفحه پرسیدم منظورم دِ اورجینال لرد بود. نه بقیه شون.

تا حالا فکر میکردم فقط انیمیشن ها موزیکال هستن و توشون اهنگ خونده میشه مثل دیزنی.
اما خب...
یکی از اقوام بهم فیلم بی نوایان زیرنویس موزیکال 2012 رو پیشنهاد کرد. انگار یک دنیای جدید به روم گشوده شد.
مثل وان پیس... مثل ERB...
لذت بردم ازش . شما دیدینش؟
بعد از اون سریع گشتم دنبال اثر های موزیکال دیگه.
"ماتیلدا" رو پیدا کردم. بامزه بود. به بینوایان نمیرسید اما جدید تر بود.
و در اخر اجرا زنده تئاتر موزیکال همیلتون رو پیدا کردم. دیگه ترکیدم. خیلی خفن بود.
اثر موزیکال دوست دارین؟ پیشنهادی دارین؟

باز یه کم دیگه از پست آستریکس خوندم.
یه قلپ دیگه قهوه که بشوره ببره
خدا نگذره ازش.
خلاصه که...آره دیگه. دوست دارم بشناسمت. خیلی کم. لرد باید مرموز باشه.
فعلا. مرلین نگهدارتان.
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 20:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود و احترام فراوان به لرد شکست‌ناپذیر خاقان لندن و حومه، گروگان‌دار زنجیره‌ای... از دماغ هیپوگریف افتاده‌ بی‌ریخت کدر رنگ!

۱- شغلتونو دوست دارید؟ بدترین چیز راجع بهش چیه؟ چقدر به دنیا اضافه می‌کنه؟

۲- تأثیرگذارترین فرد تاریخ سایت کی بوده؟

۳- فوتبالی هستید؟ بهترین تیم دنیا کدومه؟

۴- اگر مجبور بودید موضوع رول‌پلی سایتو از هری پاتر ببرید روی یک فرانچایز/کتاب یا هر چیز دیگه کدومو انتخاب می‌کردید؟

۵- اهل سفر هستید؟ کجا رو دوست دارید ببینید؟

۶- از کدوم کاراکتر هری پاتر و کدوم شخصیت ایفا بیشتر خوشتون میاد؟

۷- همکاری با من چطور بود؟ چه توصیه‌ای برام دارید؟

۸- به نظرتون باید چه کار کنیم تا هر دو جبهه سایت خوب بدرخشن؟ چرا در برخی ادوار قبلی یکی از جبهه‌ها پررنگ‌تر از اون یکی بوده و آیا رویکرد درستی بوده؟

۹- چرا باید ازدواج کرد؟ چرا نباید ازدواج کرد؟

۱۰- بدترین و بهترین ویژگی سایت چیه؟ برای رفع اون ویژگی بد باید چیکار کرد؟

۱۱- بهترین دستاورد بشر توی قرن اخیر چی هست؟ مهم‌ترین فرد کی بوده؟

۱۲- چه سبک کتابایی می‌خونید؟ آشغال‌ترین کتابی که تابحال خوندید چی بوده؟

از توجه شما به این پیام سپاسگزارم!
!MAKE HUFFLEPUFF GREAT AGAIN
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405 09:56
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.
آقا چطوری خوبی؟ خوشی؟ زنو بچه‌ها خوب هستن؟ سلام برسونید خدمتشون.

1. کلاغا خبر رسوندن اهل پلی دادن موبایل لجندی... بعنوان که دوتا1 پلیر قدیمی... تشویقت میکنم به دوتا 2 روی بیاری. میدونی دیگه... موبایل لجند بازی خیلی خوبیه ها... ولی دوتا2 مال لجنداس.

2. گیمری پس؟ رو سیستم یا کنسول گیم میزنی؟ چیا؟ انلاین چطور؟ گیمای محبوبت چیا بودن.

3. حدس میزنم کتاب خیلی خونده باشی. اگه بخوای یه کتاب مخصوص من معرفی کنی اسمش چیه؟

4. ظاهرت اصلا نشون نمیده. ظارهت بسی گود بوی وارانس. ولی علاقه زیادی به شخصیت های روانی داری. مثل بلاتریکس و لرد و... توضیح میدی این علاقه از کجا میاد؟ یا باطنن جذب این چیزا میشی؟

5. بلاتریکس یا لرد؟ گفته بودی بلاتریکس رو دوست داری ولی با لرد خوب ارتباط گرفتی انگار.

6. سبک آهنگای مورد علاقت؟

7. توی سایت، اگه اسلیترین نبودی، چه گروهی میشدی یا میرفتی؟ ریونکلاو؟

8. هنوزم میخوای سراغ رابستن لسترنج بری؟ دلت براش تنگ نشده؟

9. بهترین خاطره و بدترین خاطرت از سایت چیا بود؟

خب، حالا یکم برسیم به صحبتای جدی تر و به اصطلاح Men to men.

10. عشق برات چیه و چه تعریفی داره و چجوری بوجود اومد برات؟ یعنی چیشد که حس کردی به شخص مورد نظرت علاقه داری. اون حسی که خانمت رو از بقیه بانوان متمایز میکرد منظورمه.

11. میدونیم که تو دنیای امروزی، رل و لاس و لوس بازی زیاد اتفاق میوفته. هیجان و لذت خاص خودش رو هم داره. هرچند پایدار و امن نیست. از اینا که امروز رل میزنن و نهایتن بعد یکی دوماه کات میکنن و میرن سراغ نفر بعدی. نظرت درباره این جور روابط چیه؟

12. چیشد که تصمیم گرفتی که دیگه وقتش شده که رابطه رو جدی کنی و با خانواده و یه دسته گل و شیرینی بری دم خونه؟ منظورم همون لحظه بود که توی پادکست گفتی که با پدرت نشستین حرف زدین و همچیزو گفتی بهش. چیشد که حس کردی اماده این کاری. یا وقتش رسیده که خانواده هارو خبر دار کنید و رابطه رو به مرحله بعدی ببرید. و آیا، الان بنظرت کارت عجله‌ای بود یا چی؟

13. بعضیا هستن تا شرایط اولیه و نیاز هاشون، مثل خونه و ماشین و درامد خوب و... مهیا نشه، معتقدن که نباید ازدواج کنن و زندگی رو سخت تر کنند. نظر خودت در این رابطه چیه و خودت چجوریی عمل کردی؟

14. اقا راضی هستی؟ همچی میزونه؟ خوش میگذره؟ گل بل‌بله؟ یعنی ماهم بریم تو کار این چیزا؟ چه توصیه برادرانه‌ای به دوست هم سنت داری؟

15. آقا ظرفارو میشوری تو خونه؟ خانم امر کنن درجا از جات میپری بری سراغ ظرفا؟ یا تستوسترون و خوی مردانگی خونت اجازه نمیده که اجازه بدی خانم امر کنه، چون قبل اینکه اون حرفی بزنه خودت پا میشی میری ظرفار بشوری و خونه رو جارو بکشی؟

16. میگن چراغ خونه رو همیشه روشن میکنه. نظرت درباره لوستر چیه؟

17. اگه امکان مهاجرت با خانمت رو داشتی، کدوم کشور رو انتخاب میکردی و چرا؟ اصلا مهاجرت میکردی؟

18. حرفی سخنی برای جوانان هم سن و سالت که هنوز سینگل و از بازی عقب موندن داری؟ چه توصیه‌ای بهشون میکنی؟( اصلا هم راجب خودم نیست، راجب بانوی نقره‎‌ای که ناز میکنه و مرلین رو گردن نمیگیره.

19. آقا حرف از گردن گیری شد. چطور شد گردن گرفتی؟

و اما، آخرین و مهم ترین سوال کل لیستم.

20. قهوه یا چای؟ چه نوشیدنی رو حاضری با قهوه مقدس عوض کنی؟
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 22:52
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام کچل خان.
1. چند نفر رو در طول تاریخ مشنگی و جادویی نام ببر که خودشون به خودشون لقب لرد داده باشن. چرا لرد حالا؟ پادشاه ولدمورت میذاشتی مشتری شیم.
2. من یادم نمیاد هیچ کجا به غذا خوردن حضرتعالی اشاره‌ای شده باشه. آیا فتوسنتز مینمایید؟
3. بنظرم دچار یک سلسله تسلسات باطل شدی که از سوی نظام عتیقه جادوگری بهت القاء شده! اگه نشده، پس چی شد که فهمیدی DNA جادوگر خالص با دورگه و مشنگ تفاوت داره؟
4. چهارتا کتاب به جز کتگوری معجون سازی نام ببر که مطالعه کرده باشی.
5. از داستان‌های تاریخی ادیان درس نگرفتی که تصمیم گرفتی طبق پیشگویی‌ها پسری رو بکشی که قراره تاج و تخت رو به زیر بکشه؟
6. یک مرگخوار رو نام ببر که تورو بخاطر خودت بخواد، نه به خاطر پول، قدرت و زیبایی هات.
7. بیت زیر رو تکمیل کن:
دامبلدور قوی ترین جادوگر زمینه/ ...
8. شب‌ها کجای عمارتت میخوابی؟ به کدوم سمتت میخوابی؟ اصلا میخوابی؟ اگه میخوابی به چیا فکر میکنی قبل خواب؟
9. آیا با اون دو حفره وسط صورت توانایی استشمام هم داری؟
10. آیا اعتقادی به استحمام داری؟ اگه داری، با چی میشوری خودتو؟

همین دیگه.
موفق باشی.