جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
ماراتن هری پاتر
تولد 22 سالگی
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

40 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
40
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

شبکه پرواز

فن‌ فیکشن‌ها

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: یاران لرد سیاه به او می‌پیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: یکشنبه 5 بهمن 1404 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
1 - هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

هی... یه زمانی زیر سایه ارباب خدمت می‌کردم...

2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟

چیزای اضافی! دامبلدور کلا اضافی داره، مثلا همین اسمش. چقدر طولانیه! همون ریش و... هم اضافیه، اما ارباب رو ببینین. عاری از هرگونه ضایعات!

3- مهمترین هدف جاه طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟

خدمت زیر سایه ارباب! هدفی بالاتر از این نخواهیم داشت!

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

در حدی نیستن که بخوام از ذهن گوهربارم برای انتخاب لقب براشون استفاده کنم.

5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟

خرید و فروش‌شون! به هرحال وقتی هرسال چندتا ازشون به دنیا میاد دیگه زیاد اهمیت ندارن دیگه! میتونن با فروختن اضافیا خرج بقیه رو دربیارن!

6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟

کافیه دوتا از ماموریت هامون رو براشون توضیح بدیم، سکته میکنن از ترس!

7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟

هر غذایی که دوست داشته باشه براش تهیه می‌کنم، شاید ماهی یه بار یه محفلی هم هدیه دادم بهش!

8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟

همونطور که گفتم ارباب زایعات رو دور ریخته!

9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

لیف حموم! نرم و گرم لطیفه.

ارباب! من که قدقد شک میکنم برات، در رو برام باز نمی‌کنین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها چیزی که باعث شده تا الان زنده بمونم این بوده که به هرکسی اعتماد نکردم!
ارسال شده در: یکشنبه 14 دی 1404 11:04
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
1. هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
خب... راستش یه بار برای ورود به محفل یکم سعی کردم ولی نیمه ی خوبم سرش شلوغ شد و دیگه وقت نداشت. نیمه ی شرورمم که بیکار شده بود گفت بیام اینجا یه سر به لرد بزرگ بزنم.

2. مهم‌ترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟
دامبلدور هیچوقت کاملا روراست نبود. هری رو همش در اعماقی از سوالات رها می کرد. تا اینکه لرد بزرگ می اومد و به چند تا از سوالاتش پاسخ می داد. به نظر من این خیلی ارزشمنده که هر فرد به همه حتی دشمنانش کمک کنه.

3. مهم‌ترین هدف جاه طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
می خوام کمک کنم لرد بزرگ به هر چیزی که دلش می خواد برسه.

4. به دلخواه خود یکی از محفلی‌ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
مودی : قورباغه شبه انسانی

5. به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
من هیچوقت به خانواده ام توهین نمی کنم ولی جوابتونو میدم: محفل با تکثیر بی رویه ی گالیون ها شکم ویزلیا رو سیر می کنه.

6. بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟
کشتن یکی از دوستانشون. باور کنید جواب میده.

7.در صورت عضويت چه رفتاری با نجينی خواهيد داشت؟
اسمامون خیلی شبیه همه، فقط اون یه ن اضافه داره من با اون ادمایی که اسمشون شبیه به منه خوب می سازم.

8. به نظر شما چه اتفاقي برای موها و بينی لرد سياه افتاده است؟
چه اهمیتی داره؟ ظاهر مهم نیست مهم باطن است.

9. يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
دستتمال گردگیری، پشم برای تشک ها و بالش ها، نخ مورد نیاز برای ساخت کاموا و ... بازم نیازه بگم؟

جینی ویزلی!

متاسفانه باید درخواستت رو رد کنم چون افرادی که توی کتاب جبهشون مشخص هست نمی‌تونن اون رو تغییر بدن.

ولی خب از اینکه قلب تاریکی داری لذت بردم.

تایید نشد.
ویرایش شده توسط بلاتریکس لسترنج در 1404/10/15 19:35:26
هرگز اجازه نده کسانی که ذهن کوچکی دارند بگن که رویات زیادی بزرگه.
ارسال شده در: جمعه 28 آذر 1404 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

اونقدر تو این موضوع با تجربه ایم که خانوادتا همه شدیم مرگخوار حتی تو این موردم اصیل حساب میشیم.

2- مهم‌ترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟

کتاب رو نمیدونم ولی تو مدرسه ما که این دوتا رو تنها در یک صورت اسمشون تو یک جمله قرار میدن، اونم وقتی باز قراره جنگ بشه.

3- مهم‌ترین هدف جاه طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟

مورد تایید لرد سیاه گرفتن و درکنارش مورد تایید خانواده قرار گرفتن.

4- به دلخواه خود یکی از محفلی‌ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

ویزلیِ کله نارنگی.

پرورششون میده خودشونو به خورد خودشون میده.

6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟

کشتن دامبلدور. همین نصف امیدشونو از بین می‌بره.

7_ در صورت عضويت چه رفتاری با نجينی خواهيد داشت؟

با نور چشمی لرد تاریکی انتظار دارید چه رفتاری بشه؟ همون رو انجام میدم.

8 _ به نظر شما چه اتفاقي برای موها و بينی لرد سياه افتاده است؟

مگه اتفاقی افتاده؟ این همه ابهت شما همون یه دماغ نداشته رو میبینی؟

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

زمستونا به گرمایش زمین کمک زیادی میکنه...اینم البته مطمئن نیستم تاثیر چندانی داشته باشه.

سلام بر مالفوی وفادار ما...
به خانه خودتان خوش آمدید... شما همیشه عضو مرگخواران هستید!

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/9/28 23:50:46
ارسال شده در: دوشنبه 17 آذر 1404 20:43
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
کجول و برگو، روی پله‌های خانه ریدل‌ها نشسته بودند و زیر برف‌هایی که روی سرتاپایشان ریخته بود می‌لرزیدند.

- نکنه بفهمن به جای برف پنبه روی خودمون ریختیم که دلشون بسوزه؟
- ساکت! هیچی نگو!
- ولی آخه جز روی ما هیچ جا برفی نباریده.
- اگه تو حرفی نزنی هیچکس این نکته ریزو نمی‌فهمه.

پول‌هایشان تمام شده بود و از هر کسی که می‌شناختند، پول قرض کرده بودند. حالا جز تبدیل شدن به هیزم و شاخ و برگ خشک برای آتش درست کردن، راهی نداشتند.

- با شماره سه در می‌زنم. 1...2...3

۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

این برگو رو نمی‌دونم ولی من نه... اصلا بهم نمیاد راستش!

دامبلدور دامبلدوره و لردم ارباب!

3- مهمترین هدف جاه طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟

می‌خوام شعار برگ‌ها هم حیوانند نقل تمامی محافل بشه و از حقوق برگ‌ها محافظت بشه!

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

راستش انقدر اسم‌های کم اهمیت و بی‌ارزشی دارن که یادم نمیاد چی بودن اسماشون. ولی اسم تمامی مرگخوارا با سن و محل زندگی و جزئیات شخصی به طور کامل یادمه! ( و همینطور ارباب! )

مگه قادر هستن اصلا به سیر کردنشون؟

6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟

کمپوستی که اون مغازه نبش خونه ریدل‌ها می‌فروشه رو بهشون بدیم بخورن. من یه بار خوردم تموم برگام یه شبه ریخت.

7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجينی خواهيد داشت؟

عین مستندای تلوزیون می‌تونن بیان روی شاخه‌هام. برای طعمه‌هاشون کمین کنن و یهو ببلعنشون!

8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟

با وجود مو‌ها و بینی، چشم‌های دل فریب و محسور کنندشون خوب دیده نمی‌شد، پس خود دماغ و موها برای احترام به چشما تصمیم گرفتن یه شبه بزارن برن.

9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

شنیدم میشه بریسیمش و باهاش کفن درست کنیم و باهاش محفلیارو زنده به گور کنیم!

کجول و برگوی پنبه ای شده را میپذیریم که باشد مرگخواری بی نظیر و بی بدیل برای ما باشند!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/9/22 15:22:34
#تبعیض_قائل_نشویم_برای_برگ_ها
#برگ_ها_هم_می‌توانند_حیوان_باشند
#نه_به_قتل‌عام_درختان_و_سبزیجات

ارسال شده در: چهارشنبه 5 آذر 1404 21:15
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر ارباب تاریکی‌ها.

1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
پرونده‌ای پر از سوابق مرگخواری دارم... امر بفرمایید تک‌تک‌شان را تقدیم‌تان کنم سرورم.

2- مهم‌ترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟
دوره مدیریت دامبلدور، مشخصا مدرسه هاگوارتز دچار بی‌نظمی غیرقابل تحملی بود، به طوری که پاتر، شاگرد نورچشمی دامبلدور حتی با وجود قتل کوئیرل هرگز مورد بازجویی قرار نگرفت اما در دوره مدیریت من زیر نظر شخص شخیص لردسیاه، نظم کاملی در مدرسه حاکم شد و طبق آمار سازمان جهانی نظارت بر مدارس جادویی، هیچ قتل، آسیب به حافظه، تدریس گرگینه و خلاصه انواع و اقسام بلایای طبیعی و غیرطبیعی تا زمان مدیریت بنده در هاگوارتز رخ نداد. این موضوع، خود به وضوح گواهی بر شایسته‌سالاری ارباب تاریکی‌ها خواهد بود که دامبلدور فاقد آن است.
یک کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه هم زورش می‌آمد به ما بدهد پیرمرد!

3- مهم‌ترین هدف جاه طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
خدمت به ارباب تاریکی‌ها.

4- به دلخواه خود یکی از محفلی‌ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
دابی: جن گوله نمک!

پختن دابی. البته پیشنهاد می‌کنیم قبل از پختن آن را آبکشی ننمایند تا از فشار خون در امان نمانند.

وجود دابی. به طور تضمینی به تنهایی باعث نابودی محفل خواهد شد. کافیست تلاش کند تا هرکدام از محفلی‌ها را نجات دهد.

به ایشان از صمیم قلب سلام رسانده و از دورترین نقاط خانه برای‌شان دست تکان می‌دهم. امید است ایشان نیز چندان تمایلی به نزدیکی به بنده احساس ننمایند! یه وقت مرونا (کرونا واگیردار به مار‌ها) داشته باشم می‌گیرند سالازاری نکرده...

8 _ به نظر شما چه اتفاقي برای موها و بينی لرد سياه افتاده است؟
اتفاقی نیفتاده... مد روز است. ما از مد عقبیم که مو و بینی داریم. حق هم داریم خب... ما که مثل ارباب تاریکی‌ها خفن نیستیم.

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
دور گردن دابی بپیچدش که تا زمان پخته شدن در دیگ شام محفلی‌ها فرار نکند.

امیدواریم به تاریکی های ارتش سیاه ما بیافزایید. بی رحم و قوی بمانید!
به مرگخواران خوش آمدید.

تایید شد!
ارسال شده در: چهارشنبه 5 آذر 1404 14:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
دابی به تازگی افتخار عضویت در محفل رو با شرکت در عملیات غرورآمیز طوفان‌الققنوس در رکاب پروفسور دامبلدور قربان به دست آورد!

اسمشونبر قربان راست بود. پروفسور دامبلدور قربان خـ... چیز ... چپ. این جواب رو یک بار بیشتر نخوند چون دابی در مورد گرایش سیاسی حرف زد.

3- مهمترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
دابی سر اسمشونبر قربان رو سطحی سخت و صیغلی برای تنبیه یافت! دابی خواست با قربان سر به سر کرد و خودشو تنبیه کرد.

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
دابی هری پاتر قربان رو انتخاب کرد و بهش لقب قهرمان داد. دابی شیفته. دابی واله و شیدا.

از راه دابی! چون الان مالی ویزلی بانو نبود، آشپزخونه محفل حالا قلمرو دابی بود. دابی هم فلافل رو جایگزین سوپ پیاز کرد. البته بعضی‌ها غر زد که آلودگی صوتی و آلودگی هوا بعد از این اقدام دابی در محدوده‌ی گریمولد چند برابر شد. ولی به نظر دابی خونه‌ی ساکت و سوت و کور دلگیر بود ... کمی سر و صدا، مفرح ذات شد!

کافی بود وظیفه‌ی محافظت ازش رو به دابی سپرد! دابی جوری از تمام بلایا نجاتش داد که نگفت و نپرسید!

به نظر دابی خاصیت ارتجاعی نجینی و طول بلندش اون رو برای استفاده به عنوان ابزار شکنجه و بستن دست و پا مناسب کرد!

8 _ به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بينی لرد سياه افتاده است؟
دابی هرگز قدرت اسمشونبر قربان رو زیر سوال نبرد. کسی بر خلاف میل قربان، آسیبی به قربان نزد. حتما اسمشونبر قربان هم مثل دابی با رضایت کامل خودش رو به تنبیه سپرد و تنبیه‌گر اونا رو کند!

دابی ریش پروفسور قربان رو دور گردن بدخواه‌های هری پاتر قربان پیچید و اون‌ها رو خفه کرد!

در پایان دابی ذکر کرد که هیچ تمایلی به عضویت در مرگخواران نداشت و اصلا این گروه براش خیلی بی اهمیت بود. دابی جدیدا این درس رو گرفت که باید برای به دست آوردن چیزهای بی‌اهمیت تلاش کرد و پست زد! اسمشونبر مرلین رو چه دید؟ شاید دابی دفعه‌ی بعد برای عضو نشدن در مرگخواران که کاملا بهش بی تمایل بود، لشگرکشی هم کرد.

شما نیاز به تلاش بسیار بیشتری دارید...
تایید نشد!
ویرایش شده توسط دابی در 1404/9/5 15:06:56
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/9/9 0:45:03
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!

ارسال شده در: جمعه 25 مهر 1404 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
دریای مواج سواحل لیورپول و حومه بیش از پیش میخوروشید و بانگ اتفاقی فرخنده را در ذهن من به صدا در میاورد، بانگ واقعیت و واقعگرایی، نکته ی متمایز کننده ی من با دنیای ایده آل گرا و متوهم اطراف، دنیایی که با تصور رنگا رنگ و زشت خود در عمل بدترین و کثیف ترین چیز ها را عادی میدانست.
در عمل تنها قدرت است که خوبی و بدی را تعیین و برای آنها مرزبندی میکند، هرکس که قدرت داشته باشد میشود ادم خوبه ی قصه ها، مردم زود باوری یک طرفه بین نیمدانند که ارزش های طرف مقابلشان برای انجام کارهایش چیست و به همین سبب ذهن کوته نگر و صفر و صدی ایشان فقط میتواند درستی را ان چیزی تشخیص دهد که در گوششان خوانده اند.
اما من نه، من میدانم که واقعی ترین زمان، زمانی است که پا تاریکی میگذارید! وقتی در تاریکی قدم میزنید جلوه ی واقعی ترین حالت خودتان از جلوی چشمتان رد میشود، وقتی صدای زق زق پاهایتان را میشنوید و از شدت درد انگشت هایتان را حس نمیکنید چه چیز میتواند کمکتان کند؟ عشق؟ نه نه نه، ادم های ضعیف برای گذر از واقعیت این واژه را افریده اند!
اصلش اراده است، اراده ای که ضعفا برایش نیاز به انگیزه دارند، که اسمش را عشق، امید یا از این قبیل چیز ها میگذارند، اما مردی که امروز با او مواجه ام، میداند که واقعیت چیزی جز سیاهی نیست و سیاهی برای اراده ی استوارش نیاز به انگیزه ندارد!
او زودتر از من فهمیده است...
ارزش حضور و فعالیت من، شایسته ی اکثر تجمعات این دنیا نیست اما، افتخار خواهم کرد که در جبهه ی واقعی و حقیقت مدار مرگخواران فعالیت کنم!
دامبلدور، فردی ترسو که از واقعیت وجودی اش فرار میکند! واقعیتی که تنها دلیل رشد و تجلی انسان شد! و ان چیزی جز تمایل به بقا نیست، اما لرد با این حقیقت کنار میاید و آن را میپذیرد و در راستای آن دست به انجام اعمالی میزند.
شاید انتظار چند خط نوشته و استفاده از مفاهیم عمیق فلسفی را داشته باشید اما، جواب ساده است!
نزدیکی بیشتر به قدرت و ارتباط با ادمهایی که این مسیر را سریع تر میکنند.
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
برای سوروس نادان لقبی بهتر از زرزروس نمیشناسم.
ایجاد صندوقی برای کمک به مستضعفین، خودم حاضرم اولین کمک کننده باشم، زیرا شاید شکم گرسنه انهارا اینقدر تنگ نظر کرده است.
6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
اگر عقل درست و گوش شنوایی در انها وجود داشته باشد،شاید با گوش زد کردن واقعیت وجودی انسان بشود انهارا از به بطالت گذارندن عمرشان با خبر کرد
7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
مار عجیبیست.. به دلیل نزدیکی اش به لرد حتما اورا به یک جارو سواری مهیج میبرم تا خاطره ی خوبی از من داشته باشد.
8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
نزدیکی به فرزانگی همیشه با از دست دادن صفات بدوی و کم اهمیت اغاز میشود، یکی از نشانه هایش را در لرد میبینیم.
به نظرم قاب اویزی از ان درست کنیم که نادان های جبهه ی روشنایی به عنوان شفا دهنده و متبرک از ان استفاده کنند و ماهم پول دربیاوریم! اینطور است که میتوان از بت سازی انها به نفع خودمان استفاده کنیم.

تاریکی به پا خیزد...
از خواندن متن زیبای شما لذت بردیم اما دلمان میخواهد که فعالیت بیشتری از شما ببینیم و بعد با گنجینه قوی تری به مرگخواران بیایید.
خلاق باشید و با قدرت ادامه دهید!

منتظر برگشت شما هستیم!

فعلا تایید نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/8/1 20:19:54
ارسال شده در: شنبه 1 شهریور 1404 13:46
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
ارباب عزیزم! بلاتونو دزدیدن. تا وارد شهر شدم، دزدیدنم، لباس کوییدیچ تنم کردن گفتن بیا توی تیم. اینجوری شد که دیر رسیدم خدمتتون.

واقعا بهترین مرگخوارتون که سابقه‌ی طولانی توی مرگخواران داشته، هزاران شکنجه، کشته و ... نیازه این فرم رو پر کنه؟

شاید بشه گفت تنها کار اشتباهی کردم به دنیا آوردن این دلفی باشه. این بچه همش سرش تو گوشیه. هی بهش می‌گم دختر، این فضای مجازی مغزتو خراب می‌کنه. بیا یه دو نفرو بکش، هیچی به هیچی. ولی خب سع می‌کنم بیشتر روی تربیتش وقت بذارم. باشد که رستگار شود.

سلام و به به...

بیا تو من خودم برات فرم رو پر میکنم....
بلاتریکس جات خیلی خالی بود....

تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/6/3 1:30:40
ارسال شده در: شنبه 11 مرداد 1404 01:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ملانی خسته و گیج و سردرگم به در عمارت ریدل رسید. چراغ ها خاموش بودند و ملانی با ناامیدی فکر کرد حتما از پیدا کردن او قطع امید کرده اند.
بعد از اینکه ۶ ماه در دنیای جادوگری گم شده بود بلاخره به خانه برگشته بود اما دروازه ی سرد و سیاه خانه ریدل برای او باز نشد. با حضور او حتی ذره ای هم تکان نخورد.
-ارباب... من اینجام. میشه بیام تو؟

تنها صدایی که به او جواب داد هوهوی باد بود که در حیاط عمارت می چرخید. انگار به او می خندید.
اما ملانی می دانست که ارباب تاریکی هیچوقت یارانش را رها نمی کند... حتما الان از پنجره ای او را نگاه می کرد.

ملانی جیب هایش را گشت و بلاخره طوماری خالی پیدا کرد. بعد از اینکه نگاهی به پنجره های خانه ریدل انداخت شروع به نوشتن کرد.

سلام ارباب.
من همیشه روحم با شما بوده ارباب.
میشه به زیر سایه رداتون برگردم؟

دامبلدور یه جادوگر شکست خورده و عشق ماگل هاست ولی شما همیشه پرقدرت و پیروزید.

بودن در زیر سایه ی شما والاترین هدفه.

همچنان
ریموس لوپین: گرگ بی دندون

شکار مگس در تابستان و درست کردن یخمک در زمستان.

6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
بی توجهی.

7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
براش همدم پیدا میکنم که حوصله ش سر نره.

8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
اتفاقی نیفتاده، استایل خفن خوفناکشونه.

مثل پیله دور دامبلدور بپیچیمش و بندازیمش تو دریاچه هاگوارتز.

ملانی طومار را به آرامی از زیر در به داخل انداخت و با امیدواری منتظر ماند.

تاریکی به پا خیزد...
ملانی بابا... خوش برگشتی! دلمون برات تنگ شده بود!

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/5/14 1:26:42
بپیچم؟

ارسال شده در: دوشنبه 23 تیر 1404 09:18
نمایش جزئیات
آفلاین
1. سابقه‌ی عضویت در گروه‌های دیگه؟
خیر، هیچ عضویتی نداشتم.
البته همیشه با دقت ناظرِ راه و منش هر دو جناح بودم؛ چه محفل، چه مرگخواران.
راستش بعضی از اعضای محفل، تلاش و فداکاری زیادی نشون دادن و این برای من قابل احترامه.
ولی من مسیر خودم رو انتخاب کردم؛ مسیری که به‌نظرم می‌تونه ظرفیت واقعی من رو بیدار کنه.

2. فرق اصلی دامبلدور با لرد سیاه؟
دامبلدور مرد بزرگی بود اهل فکر، اهل مهربونی، ولی گاهی بیش از حد بخشنده.
لرد اما واضحه: فرمانش قاطع و بی‌وقفه‌ست.
من به عنوان کسی که به نظم، انضباط و جدیت اعتقاد داره، بین دو سبک رهبری، سمت لرد رو انتخاب می‌کنم ولی نمی‌گم اون یکی بی‌ارزشه.

3. هدفت از پیوستن به حلقه مرگخواران؟
من دنبال قدرت نیستم صرفاً برای قدرت.
من دنبال تعالی‌ام. دنبال سخت‌گیری، مأموریت‌های جدی، و کار با کسانی که می‌دونن سستی یعنی مرگ.
این‌جا، فکر می‌کنم بتونم به نهایت ظرفیتم نزدیک شم.

4. یه لقب برا یکی از محفلیا؟
دامبلدور؟ برا من همیشه "پیر پشیمونه". چون همیشه می‌فهمه، ولی همیشه دیر. و هر چی هم می‌فهمه، فایده‌ای نداره چون جرأت کاری که باید رو نداره.

5. محفل چطوری شکم ویزلی‌ها رو سیر می‌کنه؟
با همکاری، با همدلی، با تقسیم ساده‌ترین چیزها بین خودشون.
شاید غذای زیادی نداشته باشن، ولی اون روحیه‌ای که پشت سفره‌شونه، خیلیا حسرتشو می‌خورن.
(البته شایدم با پختن ویزلیای اضافه.)

6. بهترین روش برای شکست دادن یه محفلی؟
هوممم. دلم می‌خواست که اینو به زبون نیارم ولی بهترین راه برای شکست دادن یه انسان چه محفلی و چه مرگخوار زمانه فقط کافیه یه مدت معینی بگذره و تو یه کار تکراری رو هی جلوش انجام بدی با این کار تو اون فرد رو شکست ندادی بلکه کاملا شکوندی.

7. رفتار با نجینی؟
با احترام. نجینی، بخشی از قدرت لرده. بهش غذا می‌دم، فضا می‌دم، اذیتش نمی‌کنم.
اگه اونم منو بپذیره، همکاری خوبی می‌تونیم داشته باشیم.

8. در مورد مو و بینی لرد؟
ظاهر برا کسی مثل لرد اهمیتی نداره. اون چیزی که از خودش ساخته، فراتر از جسمه.
شاید انتخابش بوده، شاید بهای قدرت.
در هر حال، تو قدرت دنبال زیبایی نباش چون زیبایی، دوام نداره.

9. استفاده‌های بهینه از ریش دامبلدور؟
واقعاً؟
با احترام بهش، ولی اون ریش شاید بیشتر از خودش تأثیرگذار بود!
به‌درد کارگاه‌های بافندگی می‌خوره، یا شاید هم نمادیه از دوران قدیمی‌تر جادو.
کاربرد واقعی‌ش؟ بیشتر نمادین بوده تا عملی.

تاریکی به پا خیزد...

خب واقعا متفاوت جواب دادید. شاید جوابهای شما تلفیقی از صداقت و درایت بود که برایمان جالب است. خوشمان آمد. بیایید و مرگخوار متفاوت ما باشید!

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/4/27 18:32:19
«هر چیز باید بمیرد، تا بیدار شود.»