1) هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
-اگه به زبان خوش شرح ند...آخ! منظورم اینه که نه! من از اول هم می خواستم مرگخوار بشم و هم محفلی! اما بعد دیدم که نسبتا ناممکن به نظر میاد ، حتی برای محفل درخواست پذیرش هم فرستاده بودم ولی...
دملزا از آن طرف میز به سمت تنها ارباب تاریکی خم می شود.
-میگم لرد جان ، شما اگه یه جاسوس توی محفل داشته باشی خوبه ها ، نه؟ هم من به آرزوم می رسم ، هم به شما اطلاعات مفید مفید میدم!
2) مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟
-هر دوشون جادوگر های بزرگی بودن؟ اوخ! نه این که شباهت بود!! آهان ، دامبی جون عینک میزنه ،لرد نمی زنه!
3) مهمترین هدف جاهطلبانهتان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
واضحه دیگه بابا! میخوام مرگخوار بشم که از لرد واسه محفل...اخ! منظورم اینه که از محفل برای لرد اطلاعات مفید مفید بیارم!!!
4) به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
واقعا هدف شما از طرح این سوالا...آخ! لرد میشه انقدر با چوبدستیت ما رو نزنی؟ باشه ، میگم! هرماینی گرنجر : کتابخونه متحرک با توانایی تبدیل شدن به مالی ویزلی!
5) به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
به نظرم ویزلیها آنقدر با کمبود کنار آمدهاند که شکمشان هم نوعی مقاومت در برابر گرسنگی پیدا کرده است.
6) بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟
ببین لرد جان ، من خودم اگه بخوام عضو محفل بشم که برات اطلاعات بیارم نمی تونم که راه نابودی خودَ...آخ! اربابا انقدر زدی اشکم در اومد ، از این کارا نکن دیگه! کاربرد چوبدستی که این نیست عزیزم!
7) در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
نجینی احتمالا از مدل های تغییر قیافه من خیلی خوشش میاد.
8) به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
لرد سیاه آنقدر روی هیبت و ابهت سرمایهگذاری کرده که بعضی اجزای ظاهریاش ترجیح دادهاند از صحنه خارج شوند تا تمرکز تماشاگر فقط روی قدرت لرد بماند.
9) يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
لرد جان؟ اینا چه سوالای مسخَ...آآه! دوباره زدی که!
ریش دامبلدور درست مثل مرلینه ها! ریش این دو نفر مو نمی زنه! تازه عروسی مرلین هم که نزدیکه لرد! شما هم اگه خواستی یه هیئت تبریک برای بابا مرلینِ ما بفرست (ترجیحا بلاتریکس رو نفرستی ها!) شاید اصلا عروسی دعوتت کرد!
تا خواندیم که حرف از جاسوسی زدید میدانید سراغ چه کسی رفتیم؟ بله! سوروس اسنیپ دو روِ خیانتکارِ ریشپرسن! او هم به ما گفت:
نقل قول:اهم اهم پروفسور اسنیپ صحبت میکنه. اربابم، ای تماماً جلال و جبروت، بنده که هرگونه ارتباطی با دامبلدور رو به شدت تکذیب میکنم. به شدت خیلی زیادیا! اصلا دامبلدور کیه؟ محفل چیه؟ جاسوس چی هست اصلا؟
چیشد؟ قراره هم صنفی پیدا کنم؟! خب راستش به عنوان "رئیس صنف جاسوسان دوجانبه رسوای عالم" باید خدمتتون عرض کنم در دوشیزه رابینز استعدادهایی میبینم ولی هنوز راه طولانیای تا ملحق شدن به این صنف در پیش دارند. پیشنهاد میکنم اجازه بدن شخصیت ایفاییشون با فعالیت و شناخت دنیای جادویی جادوگران شکل بگیره و بعداً که تجربه کافی رو کسب کردند، مجدداً اقدام کنند.
در پایان بازم خاطر نشان میکنم که بنده هرگونه جاسوس بودن رو شدیداً انکار میکنم و اصلا نمیدونم کلمه جاسوس یعنی چه.
فعلا تایید نشد.