تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
انتخابات بیستویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
مهلت ثبتنام: ۲ تا ۵ مهر
نامنویسی نامزدها
۰روز
۰۰ساعت
۰۰دقیقه
۰۰ثانیه
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
یاران لرد سیاه به او میپیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم؛ خود غلط بود آنچه میپنداشتیم.
ما خاک پای ارباب تاریکی هستیم. مرگخوار بودن افتخاریست که هر مرگخواری قدرش را نمیداند. برای ارباب حبس کشیدیم. برای ارباب بدترین نوع مرگ را به جان خریدیم.
2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟
کتاب؟ از کدام کتاب صحبت میکنید؟ کتاب و مکتب ما همان راهی است که لرد به ما نشان میدهد. هر چه دامبلدور دورو و سواستفادهگر است، لرد تاریکی حق و حقیقت را همانطور که در قلب تاریکش موجود است بیان میکند. لرد تاریکی جادوگران را از گمراهی رها میسازد و آزادی حقیقی را برای خادمانش به ارمغان میآورد؛ اما دامبلدور؟ صرفاً توهم صلح و آزادی به یارانش میدهد و در نهایت زمانی که کارش با آنها به پایان میرسد، مرگ را برایشان رقم میزند.
3- مهمترین هدف جاه طلبانهتان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
همین که لرد وفاداری این پیروی خود را شناخت و مرا از بند طلسم فرمان پدر رهایی بخشید برایم بلندترین جایگاه ممکن است. بالاتر از آن شاید فرصت خدمت و مرگ در راه او باشد.
4- به دلخواه خود یکی از محفلیها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
هری پاتر؛ یک کودن به تمام معنا
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلیهاست؟
چشم تنگ دنیا دوست را؛ یا قناعت پر کند یا خاک گور...
6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟
اجازه دهیم محفلیها در توهم صالح بودن آلبوس دامبلدور باقی بمانند و همین پایان کارشان خواهد بود. از طرفی همیشه میتوان روی کندذهنی و باد گردن محفلیها حساب کرد.
7- در صورت عضويت چه رفتاری با نجينی خواهيد داشت؟
نجینی همچون خواهر نداشتهام است و همین که بتوانم دشمنان ارباب را زنده زنده به خدمتشان تسلیم کنم، یعنی غذای نجینی فراهم شده است.
8- به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بينی لرد سياه افتاده است؟
مراحل عرفانی جادوی سیاه را طی کردهاند و این مهم در ظاهرشان پدیدار شده. اگر هم مویی داشت، چاکران و خادمان و بیشمار جادوگر و ماگلزادهای که در وحشت بازگشت او خواب و آسایش از چشمانشان ربوده شده همگی برای یافتن تار مویی برای برکت یا امنیت از این ارباب تاریکی در رقابتی خونفشان یکدیگر را از بین میبردند.
9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
مدتی در نزدیکی این پیرمرد باهوش در هاگوارتز به سر میبردم و به نظرم یکی از بیاستفادهترین چیزهاییست که میتوان در این جهان دید. تنها کاربرد آن ریش برای خود آلبوس دامبلدور است تا بتواند نیرنگهای بیشمارش را پشت پردهی معصومیت پنهان کند. همین خود یکی از تفاوتهای بارز ارباب ما با آلبوس دامبلدور است. چیزی برای مخفی کردن وجود ندارد. وجود مبارک ارباب سرچشمهی حقیقت است و بس.
نگران ارباب تاریکی هستم. مدت مدیدیست که از او خبری نیست. مرگخواران تنبل آماده باشید که دارم میآیم به سراغتان.
@بارتیموس کراوچ
میبینیم که قبل از مسافرت ما مرگخوار وفادارمان هوای خانه را کرده است. خوب است که تو را زیر سایه مان داریم.
"بارتی ما" شدی.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم؛ خود غلط بود آنچه میپنداشتیم.
ما خاک پای ارباب تاریکی هستیم. مرگخوار بودن افتخاریست که هر مرگخواری قدرش را نمیداند. برای ارباب حبس کشیدیم. برای ارباب بدترین نوع مرگ را به جان خریدیم.
کتاب؟ از کدام کتاب صحبت میکنید؟ کتاب و مکتب ما همان راهی است که لرد به ما نشان میدهد. هر چه دامبلدور دورو و سواستفادهگر است، لرد تاریکی حق و حقیقت را همانطور که در قلب تاریکش موجود است بیان میکند. لرد تاریکی جادوگران را از گمراهی رها میسازد و آزادی حقیقی را برای خادمانش به ارمغان میآورد؛ اما دامبلدور؟ صرفاً توهم صلح و آزادی به یارانش میدهد و در نهایت زمانی که کارش با آنها به پایان میرسد، مرگ را برایشان رقم میزند.
همین که لرد وفاداری این پیروی خود را شناخت و مرا از بند طلسم فرمان پدر رهایی بخشید برایم بلندترین جایگاه ممکن است. بالاتر از آن شاید فرصت خدمت و مرگ در راه او باشد.
4- به دلخواه خود یکی از محفلیها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
هری پاتر؛ یک کودن به تمام معنا
چشم تنگ دنیا دوست را؛ یا قناعت پر کند یا خاک گور...
اجازه دهیم محفلیها در توهم صالح بودن آلبوس دامبلدور باقی بمانند و همین پایان کارشان خواهد بود. از طرفی همیشه میتوان روی کندذهنی و باد گردن محفلیها حساب کرد.
نجینی همچون خواهر نداشتهام است و همین که بتوانم دشمنان ارباب را زنده زنده به خدمتشان تسلیم کنم، یعنی غذای نجینی فراهم شده است.
مراحل عرفانی جادوی سیاه را طی کردهاند و این مهم در ظاهرشان پدیدار شده. اگر هم مویی داشت، چاکران و خادمان و بیشمار جادوگر و ماگلزادهای که در وحشت بازگشت او خواب و آسایش از چشمانشان ربوده شده همگی برای یافتن تار مویی برای برکت یا امنیت از این ارباب تاریکی در رقابتی خونفشان یکدیگر را از بین میبردند.
9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
مدتی در نزدیکی این پیرمرد باهوش در هاگوارتز به سر میبردم و به نظرم یکی از بیاستفادهترین چیزهاییست که میتوان در این جهان دید. تنها کاربرد آن ریش برای خود آلبوس دامبلدور است تا بتواند نیرنگهای بیشمارش را پشت پردهی معصومیت پنهان کند. همین خود یکی از تفاوتهای بارز ارباب ما با آلبوس دامبلدور است. چیزی برای مخفی کردن وجود ندارد. وجود مبارک ارباب سرچشمهی حقیقت است و بس.
نگران ارباب تاریکی هستم. مدت مدیدیست که از او خبری نیست. مرگخواران تنبل آماده باشید که دارم میآیم به سراغتان.
@بارتیموس کراوچ
میبینیم که قبل از مسافرت ما مرگخوار وفادارمان هوای خانه را کرده است. خوب است که تو را زیر سایه مان داریم.
"بارتی ما" شدی.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/7/7 21:37:10
پاسخ: یاران لرد سیاه به او میپیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1405 19:53
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/12
آخرین ورود: امروز ساعت 22:53
از: هرجا که بخوام!
پستها:
556
شغل
مدیر کل دیوان جادوگران

سلام بر نوادهی یکی مونده به آخرِ شجرهنامهی سالازار اسلیترین، ولی از جهت همسر دوم. اولیش مامانم روونا بود که عمرشو داد به شما. 
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروههای مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
هیچکدوم! زمان ما از این چیزا نبود و هنوز دو دستگی خاصی تو دنیای جادوگری پیش نیومده بود.
لرد نوادهی سالازار اسلیترینه اما دامبلدور به نسل هیچکدوم از چهار بنیانگذار هاگوارتز برنمیگرده.
بابام گفت بیام راه و رسم اسلیترین رو بیاموزم. پس میخوام با عادتها و ارزشهای خاندان اسلیترین آشنا بشم.
نورا پردفوت: فوت فوتک!
پختن غذا و میل شدنش توسط ویزلیها.
نا... بو.. دی؟
میشه همدم خوبم که مدام با هم حرف میزنیم! به زبان ماری.
جادوی سیاه.
ساخت طناب.
نبینم از اون نشانهای مرگخواری رو دست دختر سالازار بخواین بزنینا. من مرگخوار نیستم، همراه هستم برای آموزش دیدن!
هر جا گیر آوردی گفتی من دختر سالازار هستم.
اگر حرف ایشان نبود اصلا شما را راه نمیدادیم. ولی چه کنیم حرف جد ما سند است.
"هلنا ما" شدی.
@هلنا ریونکلاو

1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروههای مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
هیچکدوم! زمان ما از این چیزا نبود و هنوز دو دستگی خاصی تو دنیای جادوگری پیش نیومده بود.

لرد نوادهی سالازار اسلیترینه اما دامبلدور به نسل هیچکدوم از چهار بنیانگذار هاگوارتز برنمیگرده.

بابام گفت بیام راه و رسم اسلیترین رو بیاموزم. پس میخوام با عادتها و ارزشهای خاندان اسلیترین آشنا بشم.

نورا پردفوت: فوت فوتک!

پختن غذا و میل شدنش توسط ویزلیها.
نا... بو.. دی؟

میشه همدم خوبم که مدام با هم حرف میزنیم! به زبان ماری.

جادوی سیاه.
ساخت طناب.

نبینم از اون نشانهای مرگخواری رو دست دختر سالازار بخواین بزنینا. من مرگخوار نیستم، همراه هستم برای آموزش دیدن!
هر جا گیر آوردی گفتی من دختر سالازار هستم.

اگر حرف ایشان نبود اصلا شما را راه نمیدادیم. ولی چه کنیم حرف جد ما سند است.
"هلنا ما" شدی.
@هلنا ریونکلاو
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/5/5 23:56:59
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: سهشنبه 16 تیر 1405 15:58
جزئیات کاربر

درود بر ارباب تاریکی ها لرد ولدمورت کبیر.
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
بنده با سابقه ترین بی سابقه تاریخ هستم .
یه زمانی موریگان ما با اون ویل محفلی ها دوست بود ولی در حال حاضر نادم و پشیمان هست .
2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟ اصلا ارباب رو مگه میشه با دامبلدور مقایسه کرد.
3- مهمترین هدف جاه طلبانهتان برای عضویت در مرگخواران چیست؟ نابودی ماگل هاو سوزوندن دماغ کریدنس.
کریدنس بربون: بچه فراری
تنبرای: مرغ سوخاری
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلیهاست؟ خدمت ارباب ارض کردیم که مدتی اونطرافا آفتابی بودیم و متوجه شدیم اونا سوپ پیاز میخورند.
6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟ موریگان میتونه در این باره با شما صحبت کنه.
7- در صورت عضويت چه رفتاری با نجينی خواهيد داشت؟بستگی به رفتارش با موریگان داره.
اونجوری که لیاقتش رو دارن.
8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟ این سوال توهین آمیزِ! کدوم جادوگر بزرگ برای فتح دنیا به بینی و مو نیاز داره؟
موریگان میگه میشه به عنوان لونه ازش استفاده کرد.
میشه اگر ارباب ما رو پذیرفتن یه لونه هم بدن به موریگان؟
خب حالا میتوانیم کلاغ را هم از لیست حیواناتی که برای خانهی ریدلها میخواستیم خط بزنیم.
"@ربکا ما" شدی.
بنده با سابقه ترین بی سابقه تاریخ هستم .
یه زمانی موریگان ما با اون ویل محفلی ها دوست بود ولی در حال حاضر نادم و پشیمان هست .
2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟ اصلا ارباب رو مگه میشه با دامبلدور مقایسه کرد.
3- مهمترین هدف جاه طلبانهتان برای عضویت در مرگخواران چیست؟ نابودی ماگل ها
کریدنس بربون: بچه فراری
تنبرای: مرغ سوخاری
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلیهاست؟ خدمت ارباب ارض کردیم که مدتی اونطرافا آفتابی بودیم و متوجه شدیم اونا سوپ پیاز میخورند.
6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟ موریگان میتونه در این باره با شما صحبت کنه.
اونجوری که لیاقتش رو دارن.
8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟ این سوال توهین آمیزِ! کدوم جادوگر بزرگ برای فتح دنیا به بینی و مو نیاز داره؟
موریگان میگه میشه به عنوان لونه ازش استفاده کرد.
میشه اگر ارباب ما رو پذیرفتن یه لونه هم بدن به موریگان؟
خب حالا میتوانیم کلاغ را هم از لیست حیواناتی که برای خانهی ریدلها میخواستیم خط بزنیم.

"@ربکا ما" شدی.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/5/5 23:52:07
انتقام برای کسایی که مظلوم واقع شدن نیست، برای کساییه که قدرت دارن!
ارسال شده در: یکشنبه 7 تیر 1405 23:07

جزئیات کاربر

درود بر لردِ تاریکی.
حقیقتش من و کالیسیفر روی جوگلمپ زدیم "باکلاسترین خانه" و وقتی دستگیره رو چرخوندیم، دیدیم اینجاییم.
یه دعوتنامهی قدیمی هم تو بساطِ کالیسیفر بود، گفتیم تقدیم کنیم شاید اتاقِ مستر گرفتیم.
خانهات را در حیاط خانهی ریدلها پارک کن و بیا تو.
از موهایت هم متنفریم.
@هاول پرکینز
حقیقتش من و کالیسیفر روی جوگلمپ زدیم "باکلاسترین خانه" و وقتی دستگیره رو چرخوندیم، دیدیم اینجاییم.
یه دعوتنامهی قدیمی هم تو بساطِ کالیسیفر بود، گفتیم تقدیم کنیم شاید اتاقِ مستر گرفتیم.

خانهات را در حیاط خانهی ریدلها پارک کن و بیا تو.
از موهایت هم متنفریم.
@هاول پرکینز
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/4/10 22:55:47
When I acted like a liar, they called me a liar. When I acted like a rich man, they started the rumor I was rich. When I feigned indifference, they classed me as the indifferent type. But when I inadvertently groaned because I was really in pain, they started the rumor that I was faking suffering. The world is out of joint.
Osamu Dazai -
Osamu Dazai -
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1405 05:43

جزئیات کاربر
شغل
داور دوئل
افتخارات

الان میخواستین به رخم بکشین سابقهدار بودنمو؟!
آره من سابقهدارم! پرونده دارم به چه کلفتی روی میز وزیر!
از همون روزی که مُردم دنبال اولیو راه افتادم... همون دختری که روز مرگم مسخرهم کرده بود و باعث شده بود برم مرلینگاه به درد خودم گریه کنم و در نتیجه با دوتا چشم زرد گنده مواجه بشم.
من اولیو رو تعقیب کردم... هرجا که میرفت سایه به سایه! سر تکتک امتحانا بغل گوشش سوت بلبلی زدم. هربار رفت یه کاری پیدا کنه به همه همکاراش و رئیسش گفتم باعث قتل من شده و ممکنه باعث قتل اونام بشه و نذاشتم بره سرکار. وقتی خواست شوهر کنه توی عروسیش آمار تمام اکسهای سابقشو با صدای بلند اعلام کردم. وقتی بچهدار شد بجای کلمه "ماما" به بچهش فحش ناموسی یاد دادم. وقتی پیر شد هربار خواستن ببرنش خونه سالمندان به سرعت خودمو زودتر به همون مکان رسوندم و در و دیوار خونه سالمندان رو چنان تسخیر کردم که همه سالمندا سر از تیمارستان در آوردن و خودشم خونه موندگار شد تا فحشای ناموسی بچهشو که بزرگ شده بود و حالا نمیخواست نگهش داره تحمل کنه. بالاخره اولیو توی آخرین روز عمرش صبرش به سر رسید و ازم شکایت کرد.
متاسفانه تمام موارد بالا برام پرونده کیفری شد و رفت روی میز وزیر.
البته خود اولیوم موقع تعریف تمام این موارد همونجا سکته کرد و مرد... روحشم برنگشت این دنیا. فکر کنم نمیخواست دیگه ببیندم. 
یکیشون سبب اقوی از مباشر قتل منه. اون یکی نیست.
ارباب، اون داستان اولیو رو که اون بالا خدمتتون عرض کردم رو یادتونه؟ حالا خودتونو جای اولیو جایگذاری کنید میشه هدف جاهطلبانه بعدی من!
من از لقب گذاشتن خوشم نمیاد.
درست نیست آدم روی مردم لقب بذاره.
خوبه الان من به سر نیکلاس بگم بیسر؟ یا به روح راهب هافلپاف بگم چاق؟ یا به روح اسلیترین بگم خونآلود؟ روح ریونم که دست کجه! ولی این لقب گذاشتنا خیلی کار زشتیه. حتی به نظرم به شمام با اینکه دل خوشی ازتون ندارم نباید بگن کچل. این همه به من گفتن گریان تهش چیشد؟ گریانتر شدم! 
میتونن یه سوپ پیاز درست کنن و بذارن کپک بزنه بعد هی دورش حرکت کنن و بو بکشن. ما روحها که اینطوری بوی غذارو حس میکنیم و سیر میشیم... شاید اینام بتونن. نمیتونن؟ آخی چقدر بیچارهن اینام مثل ما روحها!
دوتا چشم زرد گنده!
وای چقدر تراماتایزکننده!
چشمای این یکیم زرد گنده نباشه یهوقت! 
آه من گرفتهشون... میگن آه مظلوم دیر گیره ولی دماغگیره!
من که میدونم این سوالو گذاشتین بهم پز بدین میتونین ریش دامبلدور رو لمس کنین و ازش استفادهای کنین ولی من دستم از لاش رد میشه!
باشه حالا پز زنده بودنتونو بدین ببینم آهم دیگه به کجاهاتون میزنه و چیاتونو دیگه میریزونه! 
عالی شد. از دستشویی هاگوارتز میخواهد نقل مکان کند به دستشویی خانهی ریدلها. یک جا آرامش داشتیم که آن هم از دست رفت.
"میرتل ما" شدی.
@میرتل وارن
الان میخواستین به رخم بکشین سابقهدار بودنمو؟!
آره من سابقهدارم! پرونده دارم به چه کلفتی روی میز وزیر!
از همون روزی که مُردم دنبال اولیو راه افتادم... همون دختری که روز مرگم مسخرهم کرده بود و باعث شده بود برم مرلینگاه به درد خودم گریه کنم و در نتیجه با دوتا چشم زرد گنده مواجه بشم.
من اولیو رو تعقیب کردم... هرجا که میرفت سایه به سایه! سر تکتک امتحانا بغل گوشش سوت بلبلی زدم. هربار رفت یه کاری پیدا کنه به همه همکاراش و رئیسش گفتم باعث قتل من شده و ممکنه باعث قتل اونام بشه و نذاشتم بره سرکار. وقتی خواست شوهر کنه توی عروسیش آمار تمام اکسهای سابقشو با صدای بلند اعلام کردم. وقتی بچهدار شد بجای کلمه "ماما" به بچهش فحش ناموسی یاد دادم. وقتی پیر شد هربار خواستن ببرنش خونه سالمندان به سرعت خودمو زودتر به همون مکان رسوندم و در و دیوار خونه سالمندان رو چنان تسخیر کردم که همه سالمندا سر از تیمارستان در آوردن و خودشم خونه موندگار شد تا فحشای ناموسی بچهشو که بزرگ شده بود و حالا نمیخواست نگهش داره تحمل کنه. بالاخره اولیو توی آخرین روز عمرش صبرش به سر رسید و ازم شکایت کرد.
متاسفانه تمام موارد بالا برام پرونده کیفری شد و رفت روی میز وزیر.
البته خود اولیوم موقع تعریف تمام این موارد همونجا سکته کرد و مرد... روحشم برنگشت این دنیا. فکر کنم نمیخواست دیگه ببیندم. 
یکیشون سبب اقوی از مباشر قتل منه. اون یکی نیست.

ارباب، اون داستان اولیو رو که اون بالا خدمتتون عرض کردم رو یادتونه؟ حالا خودتونو جای اولیو جایگذاری کنید میشه هدف جاهطلبانه بعدی من!
من از لقب گذاشتن خوشم نمیاد.
درست نیست آدم روی مردم لقب بذاره.
خوبه الان من به سر نیکلاس بگم بیسر؟ یا به روح راهب هافلپاف بگم چاق؟ یا به روح اسلیترین بگم خونآلود؟ روح ریونم که دست کجه! ولی این لقب گذاشتنا خیلی کار زشتیه. حتی به نظرم به شمام با اینکه دل خوشی ازتون ندارم نباید بگن کچل. این همه به من گفتن گریان تهش چیشد؟ گریانتر شدم! 
میتونن یه سوپ پیاز درست کنن و بذارن کپک بزنه بعد هی دورش حرکت کنن و بو بکشن. ما روحها که اینطوری بوی غذارو حس میکنیم و سیر میشیم... شاید اینام بتونن. نمیتونن؟ آخی چقدر بیچارهن اینام مثل ما روحها!

دوتا چشم زرد گنده!

وای چقدر تراماتایزکننده!
چشمای این یکیم زرد گنده نباشه یهوقت! 
آه من گرفتهشون... میگن آه مظلوم دیر گیره ولی دماغگیره!

من که میدونم این سوالو گذاشتین بهم پز بدین میتونین ریش دامبلدور رو لمس کنین و ازش استفادهای کنین ولی من دستم از لاش رد میشه!
باشه حالا پز زنده بودنتونو بدین ببینم آهم دیگه به کجاهاتون میزنه و چیاتونو دیگه میریزونه! 
عالی شد. از دستشویی هاگوارتز میخواهد نقل مکان کند به دستشویی خانهی ریدلها. یک جا آرامش داشتیم که آن هم از دست رفت.
"میرتل ما" شدی.
@میرتل وارن
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/30 21:40:03
ارسال شده در: شنبه 23 خرداد 1405 10:53
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/03/17
آخرین ورود: امروز ساعت 21:30
از: اعماق قلب همتون
پستها:
38

سلام بر لرد تاریکی ها!
1 - هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
والا بنده برای مدتی از طریق پنجره وارد محفل ققنوس میشدم و اونجا جیب هاشون رو میزدم! تازه کلی هم اطلاعات ازشون دارم!
تاحالا کتاب نخوندم که ببینم چه فرقی دارن-
لرد تاریکی ها خیلی زیبا و جذابن! درست مثل بنده!
کشتن سوسک!
شکنجه دادن محفلی ها و انتقام گرفتن ازشون بابت پول نداشتن و غذا های بد مزشون!
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
رون ویزلی ملقب به هشت معده! یارو هشتا معده داشت کم مونده بود منم بخوره!
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
نون بربری! تازه بربری! نون بربری! گنده پرتقال!
تنها چیزی که میخورن نون بربری و سوپ پیازه! البته نون ماستم میخورن بعضی وقتا!
6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
لازم نیست ما نابودشون کنیم یکم قحطی بیاد خودشون خودشون رو نابود میکنن!
7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
شاید یکم راه برای کش رفتن گالیون از محفلیا بهش یاد بدم!
8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
از دیدن من و جذابیتم حیرت کردن و موهاشون ریخته!
آقا چیکار به موها و دماغ ایشون دارید؟
ایشون همینجوری که هستن جذابن!
9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
جا ابزاری! می تونید دستتون رو بکنید تو ریشش و هرچی که خواستید اونجا پیدا کنید!
تازه می تونید معجون های سمی و خطرناکتون رو بعنوان شامپوی ریش بفروشید به ایشون! شدیدا به اینجور شامپوها نیاز دارن!
حالا که انقدر خوب و خاصم میتونم بیام تو؟
ما دقیقا نمیدانیم یک گربه قرار است چه کمکی به ارتش ما بکند. شاید بتوانیم از چشمانت برای منحرف کردن حواس دشمنانمان استفاده کنیم. البته دلفی ما خیلی گربه دوست دارد. شاید بتوانی کاری کنی که دیگر اطرافمان نبینیمش.
ما چون game of thrones را دوست داری، "گات ما" شدی.
@پرنتیس گاتو
1 - هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
والا بنده برای مدتی از طریق پنجره وارد محفل ققنوس میشدم و اونجا جیب هاشون رو میزدم! تازه کلی هم اطلاعات ازشون دارم!
لرد تاریکی ها خیلی زیبا و جذابن! درست مثل بنده!
شکنجه دادن محفلی ها و انتقام گرفتن ازشون بابت پول نداشتن و غذا های بد مزشون!
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
رون ویزلی ملقب به هشت معده! یارو هشتا معده داشت کم مونده بود منم بخوره!
نون بربری! تازه بربری!
تنها چیزی که میخورن نون بربری و سوپ پیازه! البته نون ماستم میخورن بعضی وقتا!
6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
لازم نیست ما نابودشون کنیم یکم قحطی بیاد خودشون خودشون رو نابود میکنن!
7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
شاید یکم راه برای کش رفتن گالیون از محفلیا بهش یاد بدم!
8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
آقا چیکار به موها و دماغ ایشون دارید؟
ایشون همینجوری که هستن جذابن!
9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
جا ابزاری! می تونید دستتون رو بکنید تو ریشش و هرچی که خواستید اونجا پیدا کنید!
تازه می تونید معجون های سمی و خطرناکتون رو بعنوان شامپوی ریش بفروشید به ایشون! شدیدا به اینجور شامپوها نیاز دارن!
حالا که انقدر خوب و خاصم میتونم بیام تو؟

ما دقیقا نمیدانیم یک گربه قرار است چه کمکی به ارتش ما بکند. شاید بتوانیم از چشمانت برای منحرف کردن حواس دشمنانمان استفاده کنیم. البته دلفی ما خیلی گربه دوست دارد. شاید بتوانی کاری کنی که دیگر اطرافمان نبینیمش.
ما چون game of thrones را دوست داری، "گات ما" شدی.
@پرنتیس گاتو
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط پرنتیس گاتو در 1405/3/23 12:10:51
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/24 16:44:53
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/24 16:44:53
اگر از من خطایی دیدی شما خطای دید داری من خیلی گلم!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 خرداد 1405 18:18
جزئیات کاربر
شغل
مدیر رسانهای جادوگران پلاس، محافظ جادو

با سلام خدمت لرد و مارشون
خیر هیچگونه فعالیتی نداشته و تنها به فکر کشت و کشتار بوده ام.
فکر میکنم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است نه؟ معلومه لرد باحال تر و قوی تره.
در ضمن، دامبلدور دماغ داره.
کشت و کشتار. شنیدم محفل کشتی ران های خوبی داره.
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
دامبلدور: گوشت خوشمزه با دسر پشمک
من فکر میکنم به دلیل تعداد زیادشون روزی یکیشون رو سرخ میکنن و میخورن. دیگه به قید قرعه هست.
اواز میخونیم تا جذبمون بشن بعد نابودشون میکنیم.
7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
خب چون با مارماهی ها رابطم خوبه شاید بتونم با مارهای خشکی هم رابطه خوبی داشته باشم. میتونم بهش اواز یاد بدم.
8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
نظری ندارم. دلیلی نمیبینم توی مسائل خصوصی و ظاهری کسی دخالت کنم.
9) يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
برای قایم کردن وسایل. برای خفه کرد....اهم نه. میتونیم ازش برای پری دریایی هایی که سردشونه بافتنی ببافیم
این چه جوابی بود که به سوال اول دادی؟
رفتی کالبد عوض کردی و مرگخوار بودنت را گردن نمیگیری؟ نیامده بکشیمت؟
برایت آکواریوم سفارش دادیم.
"آنابل ما" شدی.
خیر هیچگونه فعالیتی نداشته و تنها به فکر کشت و کشتار بوده ام.
فکر میکنم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است نه؟ معلومه لرد باحال تر و قوی تره.
در ضمن، دامبلدور دماغ داره.
کشت و کشتار. شنیدم محفل کشتی ران های خوبی داره.
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
دامبلدور: گوشت خوشمزه با دسر پشمک
من فکر میکنم به دلیل تعداد زیادشون روزی یکیشون رو سرخ میکنن و میخورن. دیگه به قید قرعه هست.
اواز میخونیم تا جذبمون بشن بعد نابودشون میکنیم.
7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
خب چون با مارماهی ها رابطم خوبه شاید بتونم با مارهای خشکی هم رابطه خوبی داشته باشم. میتونم بهش اواز یاد بدم.
8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
نظری ندارم. دلیلی نمیبینم توی مسائل خصوصی و ظاهری کسی دخالت کنم.
9) يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
برای قایم کردن وسایل. برای خفه کرد....اهم نه. میتونیم ازش برای پری دریایی هایی که سردشونه بافتنی ببافیم
این چه جوابی بود که به سوال اول دادی؟
رفتی کالبد عوض کردی و مرگخوار بودنت را گردن نمیگیری؟ نیامده بکشیمت؟برایت آکواریوم سفارش دادیم.
"آنابل ما" شدی.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط آنابل انتویسل در 1405/3/21 23:07:23
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/22 9:50:33
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/22 9:50:33
ارسال شده در: سهشنبه 12 خرداد 1405 17:36
جزئیات کاربر

اوس. 
مزاحم شدم که بگم کاتانا هر روز بهونهی گوشهی تراسِ خودش توی عمارت رو میکنه.
کاتانا تاتامیش رو برداره بیاد؟
اوس مجدد.
مرگخواران نیست که؛ شعبهی دوم یاکوزاست!
"تاتسویای ما" شدی!

مزاحم شدم که بگم کاتانا هر روز بهونهی گوشهی تراسِ خودش توی عمارت رو میکنه.
کاتانا تاتامیش رو برداره بیاد؟
اوس مجدد.

مرگخواران نیست که؛ شعبهی دوم یاکوزاست!

"تاتسویای ما" شدی!
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/19 0:04:52
ارسال شده در: چهارشنبه 6 خرداد 1405 22:14
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/01/07
آخرین ورود: پنجشنبه 28 خرداد 1405 23:22
از: تسترال جماعت فقط تفش به ما رسید.
پستها:
646

من از راه اومدم، جعفر خواست اومدم
من از راه اومدم، حیدر خواست اومدم
ارباب میدونم یه چلاقِ کممفصل در ارتش داشتن، عذابآوره. ولی اگه قول بدم بشینم یه گوشه از تسترالها مراقبت کنم، چی؟
بخاطر پیشنهاد آخرت قبولت میکنیم. اتاقت هم اتاق نیست. اصطبل تسترالهامان است.
"تام ما" شدی.
من از راه اومدم، حیدر خواست اومدم
ارباب میدونم یه چلاقِ کممفصل در ارتش داشتن، عذابآوره. ولی اگه قول بدم بشینم یه گوشه از تسترالها مراقبت کنم، چی؟

بخاطر پیشنهاد آخرت قبولت میکنیم. اتاقت هم اتاق نیست. اصطبل تسترالهامان است.

"تام ما" شدی.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/7 22:19:48
ارسال شده در: یکشنبه 3 خرداد 1405 12:13
جزئیات کاربر

سلام ارباب.
من کلیدمو راستش گمکردم... درواقع نه اینکه ایوا یه وقتی همیشه یه کپی از کلید عمارت نگه میداشت ها!
ولی اره.
نظرتون چی شد؟ میشه بیام تو؟
شنیده بودیم که از سفرت بازگشتی ایوا! خواستیم دستور مرگت را به بلامان بدهیم. زیرا انتظار داشتیم اول اینجا بیایی و بعد به گشت و گذارت ادامه دهی.
"ایوای ما" شدی!
من کلیدمو راستش گمکردم... درواقع نه اینکه ایوا یه وقتی همیشه یه کپی از کلید عمارت نگه میداشت ها!
ولی اره.نظرتون چی شد؟ میشه بیام تو؟

شنیده بودیم که از سفرت بازگشتی ایوا! خواستیم دستور مرگت را به بلامان بدهیم. زیرا انتظار داشتیم اول اینجا بیایی و بعد به گشت و گذارت ادامه دهی.

"ایوای ما" شدی!
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط الکساندرا ایوانوا در 1405/3/3 12:18:28
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/3 15:34:11
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/3 15:34:11

عکس پرسنلی ایوا!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج